Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

delinjo
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2015, 01:08

Momciluk je napisao/la:
High je napisao/la:Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška. :bih:
Kikanovic kaze ocekuje 5 hiljada Finskih navijaca sutra, otkut toliki Finci? :shock:
samo mi fol glumimo fudbalsku publiku pa papci placaju po 40 maraka da gledaju kako Besic gadja zvakom igraca al ajd nije to tema,da su navijaci uz rukometase i kosarkase kao uz ffudbalere bilo bi puno vise rezultata ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 sep 2015, 01:16

Kontam napisati: trebamo ovo, trebamo ono, ovdje zatvarat', tamo skakat'... I onda se sjetim Duska i one njegove lude figure i znam da je to sve covjek spremio kako treba, a momci samo na teren da prenesu. Joooj, hoce sutra biti festa ovdje oko petice :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 sep 2015, 01:27

Samo da fince ne krene ludi sut :pray:
Nad tobom sunce najljepše sja

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2015, 01:50

ma Dusko ce to nacrtati u bobu,idemoooooooooo :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2015, 02:16

Pokusavam zamisliti sta bi se desilo da ove momke vodi neko drugi umjesto Ivanovica, kantali bi nas na prvenstvu kao sto kantaju San Marino u fudbalu?
Pobijediti Finsku s postojecim kadrom i proci grupnu fazu bi bila senzacija epskih razmjera, ali posto je Dusko Ivanovic selektor onda je to nesto sto je sasvim realno, a nikako senzacija.
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem sta covjek izvlaci iz ovako limitirane ekipe, pa sekunda je falila da vec imamo dvije pobjede na prvenstvu (Poljska) i plasman u 1/8 f...
Ako prodjemo grupu, opet cemo se svi nadati pobjedi protiv Srbije (koja je miljama iznad, trenutno) ili koga vec, i to samo iz jednog razloga - D.Ivanovic...u svakoj varijanti bez njega na klupi bi i oni najoptimisticniji forumasi(navijaci) u jednoj takvoj utakmici se pomirili s porazom ala Francuska - opravdano...
Sta zapravo znaci znalac na klupi!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2015, 07:25

samo braniti šut i to je to
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 sep 2015, 08:14

Znaci pobijedimo fince i sigurno idemo dalje ? A sta ako nedo Bog zijanimo pa trehnemo ruse ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 09 sep 2015, 08:21

godrina je napisao/la:Znaci pobijedimo fince i sigurno idemo dalje ? A sta ako nedo Bog zijanimo pa trehnemo ruse ??

moze samo se moraju poklopiti neki rezultati .

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 sep 2015, 08:30

Ahaa, ma dobit cemo i ove papke. Proslu tekmu ja dosao kuci na poluvremenu gubili oko 10 razlike, dok sam nasao stream -15. E onda poceo gledat i bi sta bi. Bit ce gusto i danas valjda nekoga krene i za 3.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 sep 2015, 08:59

skyisthelimit je napisao/la:
delinjo je napisao/la: nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi ;)
Nije u pitanju strogoca vec o mentalnoj poremecenosti ovog kojeg prizivate.
Strogoca se iskazuje kroz treninge. Ne mora te kamera snimiti kako davis svog igraca da bi upao u kategoriju strogog.
Pa i Ivannovic je za malo udavio Bavcica protiv Poljske, samo to kamere nisu uhvatile.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 sep 2015, 09:09

Clutch je napisao/la:Povest' ce @tracy armiju navijaca sa sobom :D
Bilo nas je trojica odavde koji smo trebali ići, pa na kraju otkazase debili i ja išao sa dvojicom francuza. Ljudi se syebali navijanjem fanatikosa i ponijela ih atmosfera, kad smo stizali rezultat protiv poljske ljudi se nalozili i bili glasniji od mene vikajuci Bosna, Bosna. Samo im nije valjala naša muzika u autu dok im nisam pustio dubiozu. Ja im pričao o atmosferi u briselu i Parizu i sad se nalozili hoće da ih vodim na neko gostovanje :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 09 sep 2015, 09:45

ima li ko da se dobro razumije u kosarku ... kako treba igrati protiv njih i koji su najopasniji igraci ?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 09:55

trebamo max usporiti igru, ne upustati se u divljastvo jer je to njihov forte... treba iskoristiti prednost u reketu jer oni prakticki i nemaju centra...

sto se tice najopasnijih igraca, po rejtingu je to koponen, a mene je bas njega strah jer je u ove tri tekme totalno podbacio, a prekvalitetan je igrac da sve tekme odigra kriminalno... uz njega opasan suter je i salin (olimpija), a prije 4 godine nas je iznenadio lee pod kosem, ali ovaj put mislim da ce ga stipan pojesti za dorucak

statisticki gledano, murphy razvaljuje, ali znam da ce ga dusko ustopati
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 09 sep 2015, 10:02

Zasto smo svi zaboravili da je Djedovic posudio pare savezu jednom da nam se sve ne raspadne :eh:
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 sep 2015, 10:05

20le je napisao/la:Zasto smo svi zaboravili da je Djedovic posudio pare savezu jednom da nam se sve ne raspadne :eh:

Pare je dobio nazad ..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 sep 2015, 10:18

Cak su nas i na EB U16 finci dobili :rol: Vrijeme je za pobjedu nad ribarima :kafa:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 sep 2015, 10:39

Znam da ce moj "pesimizam" mnogima da zapara oci, ali moje misljenje je da su Finci poprilicni favoriti u ovom mecu i da nije to u pet deka kako mi to volimo reci..

Postoje reprezentacije koje nam jednostavno ne leze, a oni spadaju u tu grupu, u sto smo se vec imali prilike uvjeriti.

Igraju brzu kosarku i imaju vrlo dobar protok lopte, te mnogo sjajnih sutera sto je vec dobro poznato. Tesko da se moze desiti da zakazu citavu utakmicu sa sutom. Mozda hoce imati koji minut ili cetvrtinu kada ih nece ici, ali nema sanse da ih sut nece ici citavu tekmu.

Ne znam da li je Dusko uvjezbavao zonu, no nesto kontam da bi sa nizom (tj. pokretnijom) postavom i zonskom odbranom mogli da iznenadimo Fince i limitiramo njihov sut za 3 poena, jer u odbrani covjek na covjeka ce oni po mom misljenju kroz blokove lakse otvarati prostor svojim suterima.

U napadu moramo svesti izgubljene lopte na minimum, sto ce biti tesko jer Finci koliko znam igraju agresivnu odbranu, a mi imamo dosta parmaka u ekipi koji su sa loptom na vi. Gereralno mislim da ce obje ekipe imati dosta izgubljenih lopti.

Nasa sansa po meni je da Kikan i Stipe natrpaju Fince, da Stipe odradi posao sa ofanzivnim skokom sto je realno i da poguraju makar jos dvojica sa vanjskim sutem, jer ako krene nase visoke igrace, oni ce iste vjerovatno i udvajati, sto ce otvarati vanjski sut. Al dzaba nam sve ako budemo bacali parmake sa linije za 3.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 sep 2015, 11:03

_dreamer_ je napisao/la:Znam da ce moj "pesimizam" mnogima da zapara oci, ali moje misljenje je da su Finci poprilicni favoriti u ovom mecu i da nije to u pet deka kako mi to volimo reci..

Postoje reprezentacije koje nam jednostavno ne leze, a oni spadaju u tu grupu, u sto smo se vec imali prilike uvjeriti.

Igraju brzu kosarku i imaju vrlo dobar protok lopte, te mnogo sjajnih sutera sto je vec dobro poznato. Tesko da se moze desiti da zakazu citavu utakmicu sa sutom. Mozda hoce imati koji minut ili cetvrtinu kada ih nece ici, ali nema sanse da ih sut nece ici citavu tekmu.

Ne znam da li je Dusko uvjezbavao zonu, no nesto kontam da bi sa nizom (tj. pokretnijom) postavom i zonskom odbranom mogli da iznenadimo Fince i limitiramo njihov sut za 3 poena, jer u odbrani covjek na covjeka ce oni po mom misljenju kroz blokove lakse otvarati prostor svojim suterima.

U napadu moramo svesti izgubljene lopte na minimum, sto ce biti tesko jer Finci koliko znam igraju agresivnu odbranu, a mi imamo dosta parmaka u ekipi koji su sa loptom na vi. Gereralno mislim da ce obje ekipe imati dosta izgubljenih lopti.

Nasa sansa po meni je da Kikan i Stipe natrpaju Fince, da Stipe odradi posao sa ofanzivnim skokom sto je realno i da poguraju makar jos dvojica sa vanjskim sutem, jer ako krene nase visoke igrace, oni ce iste vjerovatno i udvajati, sto ce otvarati vanjski sut. Al dzaba nam sve ako budemo bacali parmake sa linije za 3.
Ni ja ne mislim da je 5 deka biće ovo zeznuto, a i mislim da će oni puniti reket radi naše prednosti u njemu
Također mislim da bi nam mogao biti važan Milošević u skoku jer on je viši i skocniji od 4 igrača Finske koji će biti na parketu , a to je važno
I ako izgubimo moramo navijati da izrael izgubi od Poljaka, jer poslje idu na Francuze,a mi na već totalno gotove Ruse
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 09 sep 2015, 11:14

imam osjecaj da cemo jako,jaako tesko protiv ovih....

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 09 sep 2015, 11:29

Nisam upratio jeste li o tome pisali ... ali po nekoj mojoj računici danas ako bismo izgubili od Finske bilo bi dobro da to ne bude sa više od 7 poena razlike .... zbog eventualnog kruga BiH-Izrael-Finska ... svi sa omjerom 2-3 ... i tada bi mi i Izrael išli dalje a Finci kući.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.