FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@joker, ko ce se slagati ako ne mi sa istoka :p Salu na stranu, mislim da je ovo najidealniji sastav za Slaviju u ovom momentu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
zlatniljiljan je napisao/la:da nije i on gdje u madjarskoj sa izbjeglicamaEvolution87 je napisao/la:
prebio nam neko ahmu![]()
1946
Ahmini su jučer dobili 6-0 i ako kod nas nema minuta za repku je odigrao svih 90...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sa njim bi dugorocno rijesili poziciju desnog beka.Fudbaler Monaca Yarouba Cissako odbio je produžiti ugovor sa klubom iz Kneževine.
Ovaj 20-godišnjak se vratio sa posudbe iz Zulte Waregama, Monaco mu je ponudio novi ugovor, ali je on isti odbio jer po isteku trenutnog ugovor želi postati imam.
Fudbaler rođen u Maliju je izrazio želju da nastavi karijeru u ekipi koja dolazi iz zemlje u kojoj je islam sastavni dio kulture.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Jos bi ga islamska zajednica placalaHordas Doboj je napisao/la:Sa njim bi dugorocno rijesili poziciju desnog beka.Fudbaler Monaca Yarouba Cissako odbio je produžiti ugovor sa klubom iz Kneževine.
Ovaj 20-godišnjak se vratio sa posudbe iz Zulte Waregama, Monaco mu je ponudio novi ugovor, ali je on isti odbio jer po isteku trenutnog ugovor želi postati imam.
Fudbaler rođen u Maliju je izrazio želju da nastavi karijeru u ekipi koja dolazi iz zemlje u kojoj je islam sastavni dio kulture.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A prije ce on komsijama,covjeku nije do para hoce da igra za sevap
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Radovac igra sutra!? 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fife 16HordasOdMalena je napisao/la:Radovac igra sutra!?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Izjavio Dzeno, imas na radio.sarajevoOrton je napisao/la:Fife 16HordasOdMalena je napisao/la:Radovac igra sutra!?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bice u konkurenciji vjerovatno..cijele sedmice je trenirao sa ekipom. Samo nezz koliko je pametno da igra otpocetka? :/
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Jos bi ga islamska zajednica placalaHordas Doboj je napisao/la:Sa njim bi dugorocno rijesili poziciju desnog beka.Fudbaler Monaca Yarouba Cissako odbio je produžiti ugovor sa klubom iz Kneževine.
Fudbaler rođen u Maliju je izrazio želju da nastavi karijeru u ekipi koja dolazi iz zemlje u kojoj je islam sastavni dio kulture.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A prije ce on komsijama,covjeku nije do para hoce da igra za sevap
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ako se Radovac vraća onda je sastav:Delac,Hebibovic,Stepanov,Barbaric,Puzigaca,Ikande,Kovačević,Radovac,Okic,Velkoski,Benko
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Majkl je napisao/la:Ako se Radovac vraća onda je sastav:Delac,Hebibovic,Stepanov,Barbaric,Puzigaca,Ikande,Kovačević,Radovac,Okic,Velkoski,Benko
Me ide brate Hebib vise na beka, ne ide. Bolje je ostavi Krstu na klupi neka malo odmori od reprezentacije, Okica prebaci lijevo a Hebiba na desno krilo.
A sto se tice Radovca, ma vidimo svi da od Mese nema nista a igramo bitnu utakmicu, treba nam neko na sredini.
Dzemo sutra igra desnog beka
hilmo je napisao/la:
Okica prebaci lijevo a Hebiba na desno krilo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
"Što se tiče Radovca, on je bio suspendovan jednu utakmicu i sutra će biti u kombinaciji. Berberović je jučer odradio prvi trening sa ekipom, ali nadam se da će biti spreman za 10-15 dana jer je potreban ovoj ekipi. Velkoski sinoć nije igrao, tako da će biti u konkurenciji za prvih 11."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... edu/171133
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... edu/171133
Od cega ba Krste da odmori, frajer gledao reprezentaciju s klupehilmo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Ako se Radovac vraća onda je sastav:Delac,Hebibovic,Stepanov,Barbaric,Puzigaca,Ikande,Kovačević,Radovac,Okic,Velkoski,Benko![]()
![]()
Me ide brate Hebib vise na beka, ne ide. Bolje je ostavi Krstu na klupi neka malo odmori od reprezentacije, Okica prebaci lijevo a Hebiba na desno krilo.
A sto se tice Radovca, ma vidimo svi da od Mese nema nista a igramo bitnu utakmicu, treba nam neko na sredini.
Dzemo sutra igra desnog beka![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nek odmori od odmora 
Nije lako ni putovati danas a sutra igrati, mislim zasto forsirati ga kad imas zamjenu
Nije lako ni putovati danas a sutra igrati, mislim zasto forsirati ga kad imas zamjenu
-
BordoArmy88
- Kontakt:
IGRAJ BORDOBIJELI!!!
SutraBordoArmy88 je napisao/la:IGRAJ BORDOBIJELI!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nek' odmori od Sarajevahilmo je napisao/la:Nek odmori od odmora
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Nek se Samir vraca, sta hoce raja vise? Vratio je nagradu, izvinuo se, jedino jos da nam se naguzi da ga svi ... Momak je pogrijesio, idemo dalje, vidim ovi "vatreni" jos ga po fb razvlace ko da je ratni zlocinac..
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 09 sep 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.