Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Trebat ce se mnoge stvari poklopit...
ne diraj mi finceFk_zeljo_1921 je napisao/la:Cak su nas i na EB U16 finci dobiliVrijeme je za pobjedu nad ribarima

Tek danas ocekujem da nasi centri daju najveci doprinos, jer je jasno da su Finci atipicna reprezentacija, koja gotovo i da nema centra u rosteru. Lopta ce se vjerovatno cesto spustati na Stipana i Kikana, oni moraju odigrati na nivou, pogadjati zicere i imati preko 50% iz igre. Moramo maksimalno usporiti igru, kontrolisati skok i igrati agresivnu odbranu covjek na covjeka, jer je to jedini nacin da im ne dozvolimo mnogo otvorenih suteva. Totalno drugacija utakmica od one sa Izraelcima, koji sutiraju 10ak trica po utakmici, a Finci to cine 3x vise. Ako ih krene, mogli bi dozivjeti potop, zato je odbrana kljucna u svemu tome. Nas doktor na klupi je svjestan svega toga i vjerujem da ce momke vrhunski pripremiti za ovaj mec i da cemo ako Bog da ostvariti jos jednu pobjedu. Naprijed BiH! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Uopste ne sumnjam da ce Stipe svoj dio posla odraditi perfektno, nas najbolji igrac na ovom turniru uz Alexa.
Je li ti navijas da mi idemo dalje ili da Izrael ne ide?AlanSmith14 je napisao/la:Nisam upratio jeste li o tome pisali ... ali po nekoj mojoj računici danas ako bismo izgubili od Finske bilo bi dobro da to ne bude sa više od 7 poena razlike .... zbog eventualnog kruga BiH-Izrael-Finska ... svi sa omjerom 2-3 ... i tada bi mi i Izrael išli dalje a Finci kući.
Kakve veze ima koliko izgubimo ako idemo dalje?
Pročitaj malo bolje šta je čovjek napisaoJHam je napisao/la:Je li ti navijas da mi idemo dalje ili da Izrael ne ide?AlanSmith14 je napisao/la:Nisam upratio jeste li o tome pisali ... ali po nekoj mojoj računici danas ako bismo izgubili od Finske bilo bi dobro da to ne bude sa više od 7 poena razlike .... zbog eventualnog kruga BiH-Izrael-Finska ... svi sa omjerom 2-3 ... i tada bi mi i Izrael išli dalje a Finci kući.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste? Jesmo li spremni .Dragi Alah da nam pomogne i pobjedimo
nisi shvatio covjekaJHam je napisao/la:Je li ti navijas da mi idemo dalje ili da Izrael ne ide?AlanSmith14 je napisao/la:Nisam upratio jeste li o tome pisali ... ali po nekoj mojoj računici danas ako bismo izgubili od Finske bilo bi dobro da to ne bude sa više od 7 poena razlike .... zbog eventualnog kruga BiH-Izrael-Finska ... svi sa omjerom 2-3 ... i tada bi mi i Izrael išli dalje a Finci kući.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj sto bih voljela da nasi eksplodiraju danas,da dobiju utakmicu,i da vise ne zavisimo od drugih za prolaz.
Idemo ludo,idemo jako !

Idemo ludo,idemo jako !

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Re: Re : RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
pa o tome ti pricam,samo batina kod nas pali,ako nedaj Boze ovaj ode nek dodje jos jedan dusko i mjera,al ovog da je kako ostaviti narednih 20 godinaTracy3McGrady je napisao/la:Pa i Ivannovic je za malo udavio Bavcica protiv Poljske, samo to kamere nisu uhvatile.skyisthelimit je napisao/la:Nije u pitanju strogoca vec o mentalnoj poremecenosti ovog kojeg prizivate.delinjo je napisao/la: nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi
Strogoca se iskazuje kroz treninge. Ne mora te kamera snimiti kako davis svog igraca da bi upao u kategoriju strogog.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vs. Francuska - izgubili 10 razlike

Vs. Izrael - izgubili 13 razlike

Vs. Rusija - dobili 2 razlike

Vs. Izrael - izgubili 13 razlike

Vs. Rusija - dobili 2 razlike

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako mi danas izgubimo i Izrael pobijedi to je to nemamo vise sanse jel tako?
Ako mi i Poljaci pobijedimo treba nam pobjeda protiv Rusije.. znaci odma posle nase utakmice ide nam jos jedna isto toliko vazna, a ovi debili sa ftv prenose Njemacku i Italiju
Ako mi i Poljaci pobijedimo treba nam pobjeda protiv Rusije.. znaci odma posle nase utakmice ide nam jos jedna isto toliko vazna, a ovi debili sa ftv prenose Njemacku i Italiju

This time next year we'll be millionaires.
Ako danas kojim slučajem pobijedimo, a Izrael izgubi.. Treba li nam pobjeda protiv Rusa?
Odlazi Safete.
Hajmooooooooooo

Samo nam dragi Bog može pomoći !!! Hajmoo momci srce na teren !!
FK Sarajevo !
Pa ko prenosi?*
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FTVahmic je napisao/la:Pa ko prenosi?*
FK Sarajevo !
Da, samo bi nam to valjda bilo dovoljno ne znam da li se kakva kos razlika treba poklopitAeGon099 je napisao/la:Ako danas kojim slučajem pobijedimo, a Izrael izgubi.. Treba li nam pobjeda protiv Rusa?

This time next year we'll be millionaires.
Kakve veze ima mec Izrael Poljska sa nama ako mi dobijemo FInsku, ne vidim tu logiku
Trenutno korisnika/ca: klasik, TripleThreat i 35 gostiju.