Па % & "? " ', ' & се ? " ", ' $ " " $ ' $ " ? ?, " $!!!gennaro je napisao/la:Ako ih mozemo prozivati u dovikivanju mislim da ih trebamo i podrzati u skandiranju za ostavku aktuelnog trenera!!!

Moderator/ica: vlakanje
Па % & "? " ', ' & се ? " ", ' $ " " $ ' $ " ? ?, " $!!!gennaro je napisao/la:Ako ih mozemo prozivati u dovikivanju mislim da ih trebamo i podrzati u skandiranju za ostavku aktuelnog trenera!!!
nemam običaj da često pišem, jer ima ljudi koji sasvim dobro napišu analizu utakmice,tako da mi ostaje samo da čitam,ali moram da i ja prokomentarišem ovo što si napisao. Za lešinare uglavnom imam samo riječi hvale, svake utakmice nova koreografija, baklje i ostalo, ali što se tiče navijanja i meni se dopala jučerašnja utakmica, gdje su NAJZAD za promjenu malo pokazivali neku reakciju pri napadima Borca,a ne samo pjevanje bez prestanka koje ruku na srce u nekim trenutcima stvarno postane monotono.. mislim da je to isto napisao i "banja luka SRB". stvarno bi mogli malo češće da vrše pritisak na sudije i protivničke igrače u vidu zviždanja i slično,ko da je problem prekinuti pjesmu na nekoliko sekundi u nekim kritičnim trenutcima. a što se tiče ovog skandiranja treneru, da, tačno je da su se svi smijali i ispala kao šprdačina, ali pitanje je da li je to bila šprdačina za one koje su započeli tu pjesmu. Lešinari su prozivali baju, koji je bio klasa za ovog mamlaza, a njemu skandiraju umjesto da ga tjeraju.gennaro je napisao/la:Negdje u 75 minutu utakmice cujemo od Lesinara prvi put reakciju ove sezone na akciju naseg tima i to protiv Modrice a kad je trebalo da se kuva u prosloj protiv Zelje konstantno se pjevaju pjesme i nema sekunde pritiska na gostujucu ekipu.
I ja sam misljenja da Maric ne zasluzuje da vodi ekipu od ljeta, bez obzira ako Borac do kraja nesto osvoji. Sto se tice novog trenera najbolje bi bilo mislim pokusati angazovati Stepanovica, bez obzira da li Laktasi ispali ili ne, tesko ce on ostati u njima, a ako se ne uspije on dovesti pokusati vratiti Vladu Jagodica...BrigateBL je napisao/la:Ja sam bio jedan od rijetkih koji je bio protiv promjene trenera, ali moram nakon svega popustiti
Ovaj ne da ne zasluzuje da ostane na klupi. Prvo govori o nepostivanju kolega a on se nije pojavio na ne znam ni ja koliko pres konferencija. I to je nepostivanje kolega ali i novinara .
Ekipa nema napredak, naprotiv pojedini igraci su ne prepoznatljivi (izuzetak je Stanceski), tako da je zaista previse losih stvari . Jasno je da ne mijenja koncepciju igre , svaki iole normalan trener (srecom pa ih nema puno u BIH) bi prepoznao njegovu igru i Borac bi stao. Srecom po njega pa ekipe kad dodju na gostovanje postave autobus ispred sesnaesterca i da nema vise kola inace bi jos ostali i bez Evrope.
Poslednja ne manje bitna stvar. Cesto sam gledao njegove, Vladine i Bajine treninge i to je nebo i zemlja u korist nasih. Od uigravanja , ukazivanja na greske i postavljanja do same taktike. Mislim da su i u upravi to vec prelomili i da traze novog . Nazalost nude se i neki kojima bih zabranio prilazak Banjaluci
subzero81 je napisao/la:1. Zna li iko koja su imena u igri za novog trenera, ima li ikakvih spekulacija??
2. Zna li se ista oko ovog tendera, je li danas otvaranje ili se jos ceka??
i jedno i drugosubzero81 je napisao/la:Druze mi jesmo izborili evropu ali u jesenjem dijelu sampionata.
Jesi li ti stvarno zadovoljan igrom Borca ili furas ironicno odobravanje kao lesinari dzimiju
Bilo bi dobro kad bi nam rekao informacije iz prve ruke, nadam se da ces uganjati kolegu.RBA 1987 je napisao/la:Otvaranje ponuda je bilo u petak, čekam da se vidim sa kolegom, nadam se da ćemo se uganjati u toku dana, on zna sve oko tendera...
Kolega po struci...nasborik je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi nam rekao informacije iz prve ruke, nadam se da ces uganjati kolegu.RBA 1987 je napisao/la:Otvaranje ponuda je bilo u petak, čekam da se vidim sa kolegom, nadam se da ćemo se uganjati u toku dana, on zna sve oko tendera...
не " ја % " ". & " $ $ ?, у $ ? / $ ? " то " је " $, $ " $ на % на & се $ " ?.Borčevac je napisao/la:Iduća tekma protiv Veleža nam je najbitnija do kraja sezone,ako pobjedimo vjerovatno uzimamo titulu,pod uslovom da Sarajevo istambura Želju što se očekuje od njih,kad su mogli Slaviji na Palama uvaliti 4 komada mogu i Želji barem dvicu utrpati.
lazarevo jesi "optimista"? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
Slavija ne igra na Palama nego u Lukavici iliti Istocnom Sarajevu sto je opet na drugom kraju u odnosu na Pale.Borčevac je napisao/la:Iduća tekma protiv Veleža nam je najbitnija do kraja sezone,ako pobjedimo vjerovatno uzimamo titulu,pod uslovom da Sarajevo istambura Želju što se očekuje od njih,kad su mogli Slaviji na Palama uvaliti 4 komada mogu i Želji barem dvicu utrpati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.