FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 10 maj 2010, 01:02

gennaro je napisao/la:Ako ih mozemo prozivati u dovikivanju mislim da ih trebamo i podrzati u skandiranju za ostavku aktuelnog trenera!!!
Па % & "? " ', ' & се ? " ", ' $ " " $ ' $ " ? ?, " $!!! :D
"" ПУТ ""

davor-bl
Kontakt:

Post Postao/la davor-bl » 10 maj 2010, 12:06

gennaro je napisao/la:Negdje u 75 minutu utakmice cujemo od Lesinara prvi put reakciju ove sezone na akciju naseg tima i to protiv Modrice a kad je trebalo da se kuva u prosloj protiv Zelje konstantno se pjevaju pjesme i nema sekunde pritiska na gostujucu ekipu.
nemam običaj da često pišem, jer ima ljudi koji sasvim dobro napišu analizu utakmice,tako da mi ostaje samo da čitam,ali moram da i ja prokomentarišem ovo što si napisao. Za lešinare uglavnom imam samo riječi hvale, svake utakmice nova koreografija, baklje i ostalo, ali što se tiče navijanja i meni se dopala jučerašnja utakmica, gdje su NAJZAD za promjenu malo pokazivali neku reakciju pri napadima Borca,a ne samo pjevanje bez prestanka koje ruku na srce u nekim trenutcima stvarno postane monotono.. mislim da je to isto napisao i "banja luka SRB". stvarno bi mogli malo češće da vrše pritisak na sudije i protivničke igrače u vidu zviždanja i slično,ko da je problem prekinuti pjesmu na nekoliko sekundi u nekim kritičnim trenutcima. a što se tiče ovog skandiranja treneru, da, tačno je da su se svi smijali i ispala kao šprdačina, ali pitanje je da li je to bila šprdačina za one koje su započeli tu pjesmu. Lešinari su prozivali baju, koji je bio klasa za ovog mamlaza, a njemu skandiraju umjesto da ga tjeraju.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 10 maj 2010, 12:16

Ja sam bio jedan od rijetkih koji je bio protiv promjene trenera, ali moram nakon svega popustiti :)
Ovaj ne da ne zasluzuje da ostane na klupi. Prvo govori o nepostivanju kolega a on se nije pojavio na ne znam ni ja koliko pres konferencija. I to je nepostivanje kolega ali i novinara .
Ekipa nema napredak, naprotiv pojedini igraci su ne prepoznatljivi (izuzetak je Stanceski), tako da je zaista previse losih stvari . Jasno je da ne mijenja koncepciju igre , svaki iole normalan trener (srecom pa ih nema puno u BIH) bi prepoznao njegovu igru i Borac bi stao. Srecom po njega pa ekipe kad dodju na gostovanje postave autobus ispred sesnaesterca i da nema vise kola inace bi jos ostali i bez Evrope.
Poslednja ne manje bitna stvar. Cesto sam gledao njegove, Vladine i Bajine treninge i to je nebo i zemlja u korist nasih. Od uigravanja , ukazivanja na greske i postavljanja do same taktike. Mislim da su i u upravi to vec prelomili i da traze novog . Nazalost nude se i neki kojima bih zabranio prilazak Banjaluci
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 10 maj 2010, 12:22

da vam je recimo dosao onaj gospodin sto je sad trener laktasa, gdje bi vam kraj bio... doduse ponovo iza Zelje, al' se barem ne bi toliko nervirali :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 10 maj 2010, 12:50

BrigateBL je napisao/la:Ja sam bio jedan od rijetkih koji je bio protiv promjene trenera, ali moram nakon svega popustiti :)
Ovaj ne da ne zasluzuje da ostane na klupi. Prvo govori o nepostivanju kolega a on se nije pojavio na ne znam ni ja koliko pres konferencija. I to je nepostivanje kolega ali i novinara .
Ekipa nema napredak, naprotiv pojedini igraci su ne prepoznatljivi (izuzetak je Stanceski), tako da je zaista previse losih stvari . Jasno je da ne mijenja koncepciju igre , svaki iole normalan trener (srecom pa ih nema puno u BIH) bi prepoznao njegovu igru i Borac bi stao. Srecom po njega pa ekipe kad dodju na gostovanje postave autobus ispred sesnaesterca i da nema vise kola inace bi jos ostali i bez Evrope.
Poslednja ne manje bitna stvar. Cesto sam gledao njegove, Vladine i Bajine treninge i to je nebo i zemlja u korist nasih. Od uigravanja , ukazivanja na greske i postavljanja do same taktike. Mislim da su i u upravi to vec prelomili i da traze novog . Nazalost nude se i neki kojima bih zabranio prilazak Banjaluci
I ja sam misljenja da Maric ne zasluzuje da vodi ekipu od ljeta, bez obzira ako Borac do kraja nesto osvoji. Sto se tice novog trenera najbolje bi bilo mislim pokusati angazovati Stepanovica, bez obzira da li Laktasi ispali ili ne, tesko ce on ostati u njima, a ako se ne uspije on dovesti pokusati vratiti Vladu Jagodica...

I da, zna li iko ista oko tendera za stadion, on je zavrsen, kada ce se izabrati izvodjac i krenuti sa radovima, rekli su (Sipovac) da najkasnije 15.5. krecu sa radovima na stadionu, a danas je vec 10. :roll:
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 10 maj 2010, 12:57

1. Zna li iko koja su imena u igri za novog trenera, ima li ikakvih spekulacija??

2. Zna li se ista oko ovog tendera, je li danas otvaranje ili se jos ceka??

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 10 maj 2010, 13:10

Izborili smo tu Evropu konačno.Igramo dobro,nikad bolje,odlični rezultati.Šta će vam novi trener uživajte ljudi.Stvarno mi nisu jasni neki likovi ovdje.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 maj 2010, 13:12

Otvaranje ponuda je bilo u petak, čekam da se vidim sa kolegom, nadam se da ćemo se uganjati u toku dana, on zna sve oko tendera...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 10 maj 2010, 13:14

Druze mi jesmo izborili evropu ali u jesenjem dijelu sampionata.

Jesi li ti stvarno zadovoljan igrom Borca ili furas ironicno odobravanje kao lesinari dzimiju

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 10 maj 2010, 13:15

subzero81 je napisao/la:1. Zna li iko koja su imena u igri za novog trenera, ima li ikakvih spekulacija??

2. Zna li se ista oko ovog tendera, je li danas otvaranje ili se jos ceka??

1. Ne zna se jos nista oko trenera, ali tesko da ce Maric ostati
2. Juce je bilo tacno 6 nedelja od otvaranja tendera koliko je isti i trajao, trebali bi sto prije izabrati izvodjaca i krenuti sa radovima, znacemo valjda nesto vise u narednim danima...

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 10 maj 2010, 13:17

subzero81 je napisao/la:Druze mi jesmo izborili evropu ali u jesenjem dijelu sampionata.

Jesi li ti stvarno zadovoljan igrom Borca ili furas ironicno odobravanje kao lesinari dzimiju
i jedno i drugo ;)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 10 maj 2010, 13:20

Ja sam zadovoljan igrom druže kako je bilo ovo sad je i više nego dobro.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 10 maj 2010, 13:21

RBA 1987 je napisao/la:Otvaranje ponuda je bilo u petak, čekam da se vidim sa kolegom, nadam se da ćemo se uganjati u toku dana, on zna sve oko tendera...
Bilo bi dobro kad bi nam rekao informacije iz prve ruke, nadam se da ces uganjati kolegu.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 maj 2010, 13:25

nasborik je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Otvaranje ponuda je bilo u petak, čekam da se vidim sa kolegom, nadam se da ćemo se uganjati u toku dana, on zna sve oko tendera...
Bilo bi dobro kad bi nam rekao informacije iz prve ruke, nadam se da ces uganjati kolegu.
Kolega po struci...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 13:47

$ је " " & ? сезоне $ " " ? у $ на & " & гарантује & а Европу " " $ ?. ' $ " на " " & & " " па " $ ' $ " ? ? ' ? $ на ". $ - " 100% за Европу, " $ " су $ за то ' " " ". " $ је ¥ " затворена, " & $ ? ' $ се то " у & $ 40 $ " то је то. - $ " $ " ? су $ ? $, % је $ $ на $ $ ? " $ ' у ' у ' '...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 10 maj 2010, 13:53

Iduća tekma protiv Veleža nam je najbitnija do kraja sezone,ako pobjedimo vjerovatno uzimamo titulu,pod uslovom da Sarajevo istambura Želju što se očekuje od njih,kad su mogli Slaviji na Palama uvaliti 4 komada mogu i Želji barem dvicu utrpati.

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 14:01

' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 10 maj 2010, 14:04

Borčevac je napisao/la:Iduća tekma protiv Veleža nam je najbitnija do kraja sezone,ako pobjedimo vjerovatno uzimamo titulu,pod uslovom da Sarajevo istambura Želju što se očekuje od njih,kad su mogli Slaviji na Palama uvaliti 4 komada mogu i Želji barem dvicu utrpati.
не " ја % " ". & " $ $ ?, у $ ? / $ ? " то " је " $, $ " $ на % на & се $ " ?.

" ?, ? " не $ & ?, " је " % за Европу, " " је " тренера " " & $ " "...е $ стварно " не ? ?

" ово " ". $ ? " ? % $ $,а ' " $ се $ ? ? $ се " не зна $ $ ?
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 maj 2010, 14:07

? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
lazarevo jesi "optimista" 8-)

kako rekoh ja vec prezalio oba trofeja , sad samo opusteno, oni nek daju sve od sebe pa sta bude :)

inace gledao sam ponovo onaj prodor petrovica i go, defintivno od njega moze da bude izvrstan spic igrac, ova pozcija veznjaka mu je zbog katastrofalne duel igre mizerna, ali spic bi mogao biti zaista zaista dobar
TREĆI PUT ČASTIMO !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 maj 2010, 14:10

Borčevac je napisao/la:Iduća tekma protiv Veleža nam je najbitnija do kraja sezone,ako pobjedimo vjerovatno uzimamo titulu,pod uslovom da Sarajevo istambura Želju što se očekuje od njih,kad su mogli Slaviji na Palama uvaliti 4 komada mogu i Želji barem dvicu utrpati.
Slavija ne igra na Palama nego u Lukavici iliti Istocnom Sarajevu sto je opet na drugom kraju u odnosu na Pale.

Slavija je protiv Sarajeva igrala bez 6-7 (ili vise) standardnih igraca i kao takva se ni u ludili ne moze porediti sa Zeljom. Cuj ocekuje se od njih da "istamburaju" Zelju ..

Ne kazem da Sarajevo nece dobiti, ne umanjujem pobjedu Sarajeva u Lukavici ali eto, cisto da znas, kakvo je stanje bilo sa igracima.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.