Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Persic i Bavcic su prevarili kosarku...limitirani jesmo ali bolje igrace od Persica i Ede "Ovako" Bavcica mozemo naci i na ulicnom basketu
- majestic24
- Kontakt:
Kao da igraju Francuzi ponovo protiv nas u pm.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jel ozbiljno bacio airball sa slobodnog , pa to je veca sramota od svih ovih 30+ poraza
NIsu jaci ? Ljudi su vise puta prolazili grupu sto mi jos za 22 godine nismo uspjeli...._dreamer_ je napisao/la:Ja se ne slazem da Dusko izvlaci maksimum, mislim, ako je maksimum da nas Finci tabaju 30 razlike koji nisu od nas igracki nesto specijalno jaci, onda nesto tu ne stima u toj logici...
Edit:
i ne mogu da vjerujem da nije uvjezbavao zonu za ovaj mec da makar proba tako braniti perimetar
Bavcic najvise zlo kosarke
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pakujte se momci i kući lagano.
Ne moze Dusko od invalida napravit igraca!!! Ajde sad ce zadnja cetvrtina tu ih dobijamo hahahhahahaha
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jarane, citas li ti sta ja pisem? ne pisem o finskoj kao timu, vec o njihovim pojedinacnim kvalitetima!mrjasmin je napisao/la:NIsu jaci ? Ljudi su vise puta prolazili grupu sto mi jos za 22 godine nismo uspjeli...._dreamer_ je napisao/la:Ja se ne slazem da Dusko izvlaci maksimum, mislim, ako je maksimum da nas Finci tabaju 30 razlike koji nisu od nas igracki nesto specijalno jaci, onda nesto tu ne stima u toj logici...
Edit:
i ne mogu da vjerujem da nije uvjezbavao zonu za ovaj mec da makar proba tako braniti perimetar
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo bih jednu stvar volio da naglasim i kazem ovoforumaskim znalcima koji nas svali put pumpaju nekom.nadom protiv Finske...LJUDI SU ZA NAS KOSARKASKA VELESILA I OD SADA,PA NADALJE I U UBUDUCE ONI SU FAVORITI PROTIV NAS,MA KO NAM.IGRAO!!!!Dobro to upamtitte svi!!!
Gdje igra Albijanic ?
Ubise nas ljudi cisto energijom. Nasi ne daju sve od sebe i to je ono sto najvise smeta u ovom trenutku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Gdje su oni sto su govorili da bi radije gledali Bavcica,Persica... kako se bore za Bh dres umjesto placenika Nurkica,Djedovica i Teletovica.
Evo sad izvolite Uzivajte
Evo sad izvolite Uzivajte

izvlaci maksimum....jednostavno, finci su bolja, brža i agresivnija ekipa, imaju daleko bolje šutere, bolje skakace, bolje asistente....bolja ekipa za dvije klase od nas, onako tutto completo....sve statistike su na njihovoj strani_dreamer_ je napisao/la:Ja se ne slazem da Dusko izvlaci maksimum, mislim, ako je maksimum da nas Finci tabaju 30 razlike koji nisu od nas igracki nesto specijalno jaci, onda nesto tu ne stima u toj logici...

pa ne može se sa Bavčičićem, Perišićem, Miloševićem, Albijanićem (koji btw. trci na petama

ide ovo na +30 za fince

U hokeju da u kosarci sa ova 3 igraca neNEZALAGANJE je napisao/la:Samo bih jednu stvar volio da naglasim i kazem ovoforumaskim znalcima koji nas svali put pumpaju nekom.nadom protiv Finske...LJUDI SU ZA NAS KOSARKASKA VELESILA I OD SADA,PA NADALJE I U UBUDUCE ONI SU FAVORITI PROTIV NAS,MA KO NAM.IGRAO!!!!Dobro to upamtitte svi!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva bolan velesila, ubise nas ljudi na volju i energiju..NEZALAGANJE je napisao/la:Samo bih jednu stvar volio da naglasim i kazem ovoforumaskim znalcima koji nas svali put pumpaju nekom.nadom protiv Finske...LJUDI SU ZA NAS KOSARKASKA VELESILA I OD SADA,PA NADALJE I U UBUDUCE ONI SU FAVORITI PROTIV NAS,MA KO NAM.IGRAO!!!!Dobro to upamtitte svi!!!
moj Mirza ,Nihade i Jusufe boli li vas sto ste dozvolili da nam se cijeli svijet smije ???
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu ni ja da vjerujem da ti misliš da znaš bolje šta i kako treba uraditi u košarkaškoj utakmici od Duška Ivanovića._dreamer_ je napisao/la:Ja se ne slazem da Dusko izvlaci maksimum, mislim, ako je maksimum da nas Finci tabaju 30 razlike koji nisu od nas igracki nesto specijalno jaci, onda nesto tu ne stima u toj logici...
Edit:
Uostalom lupali su nas po 30 razlike i dok je Teletović bio tu. Ljudi su sila za nas.
- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.