eto, to je ukratko sažetak naše igre danas protiv Finske
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Gordić cijedi napad, covjek bi reko sad ce neka postavka i sigurni poeni i onda fula tricu iz nemoguce pozicije na samom isteku, hop kontra i finci rutinskom tricom u zadnjoj sekundi idu na +30
- majestic24
- Kontakt:
Sad cemo mi ovo okrenuti u zadnjih 10 minuta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Hvala drug. Ma haj,nismo ni pobjedu ocekivali,ja sam zadovoljan i sa ovom jednom,jos ako ruse pobjedimo super.Momciluk je napisao/la:Mora Poljska danas pobijedit i mi Rusiju da pobijedimo.. mada cini mi se bolje je da ni ne idemo u drugi krugKopLfc je napisao/la:Jel finci zadnju s izraelom igraju ?i moraju uzeti to kako bi mi isli dalje uz eventualnu pobjedu protiv rusa????
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
da se hoce barem smilovati da ostane na ovih 30 ....
Nadao sam se da ih je Ivanovic posebno pripremio za ovu utakmicu, cak i prije prvenstva, znajuci da igraju atipicnu kosarku, ali nista izgleda. Mozda i jest ali nasi to ne prate.
Ne znam, cak i da se poklope rezultati, Srbija ce nas razvaliti
Ne znam, cak i da se poklope rezultati, Srbija ce nas razvaliti
Nad tobom sunce najljepše sja
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ko je menadzer Persicu,Albijanicu,Bavcicu pa su ovi invalidi u repki,nema sanse da nemamo boljih igraca od ovih,kad citam komentare po fb kao fol oni veci patriote od Nurkica,Teletovica jer su se odazvali
,a likovi amateri totalni preko repke traze kakav angazman,i ko je ovaj debeli u nasem strucnom stabu,lik je na svakom EP bio,boli ga kar.na. 
Naravno da ne treba ovdje sad upucivati neke psovke i uvrede(iako svi pucamo od bijesa),ali reci da su ovo profesionali kosarkasi je pod veliki znakom pitanja.Pa pola igraca ovdje daju doprinos na terenu koji bi mozda i ja mogao dati,na terminu se ja vise zalazem.Ovo je dno dna,evo momci se sad zajebavaju sa nama 
Dragi nasi reprezentativci, poserem vam se u usta, svakom pojedinacno.
SKIDAJTE DRESOVE P.I.C.K.E.T.I.N.E, VI STE SRAMOTA OVE DRZAVE!!!
SKIDAJTE DRESOVE P.I.C.K.E.T.I.N.E, VI STE SRAMOTA OVE DRZAVE!!!
FUJJJJ GADI MI SE KOSARKA , pa ljudi se smiju sa kakvim antitalentima igraju , bavcicu ebem te tupava idi snimaj reklame , ovo je dno dna , kad bi se sastavila ekipa iza skole razbila bi nas 20 razlike , ova finska je goli kur** , a tek onda sta smo mi ....nogometna andora , ocajno ...place mi se
SN96
-
sergejevic
- Kontakt:
Citas li ti sta pises ? Ne igra se ovdje 1 na 1, nego tim protiv tima._dreamer_ je napisao/la:Jarane, citas li ti sta ja pisem? ne pisem o finskoj kao timu, vec o njihovim pojedinacnim kvalitetima!mrjasmin je napisao/la:NIsu jaci ? Ljudi su vise puta prolazili grupu sto mi jos za 22 godine nismo uspjeli...._dreamer_ je napisao/la:Ja se ne slazem da Dusko izvlaci maksimum, mislim, ako je maksimum da nas Finci tabaju 30 razlike koji nisu od nas igracki nesto specijalno jaci, onda nesto tu ne stima u toj logici...
Edit:
i ne mogu da vjerujem da nije uvjezbavao zonu za ovaj mec da makar proba tako braniti perimetar
-
Hattrick10
- Kontakt:
J*** li ti wiwioqkdehvSqlossljdj
Sve mogu shvatit al
Ma **** ne mogu nista shvatit u pm
Sve mogu shvatit al
Ma **** ne mogu nista shvatit u pm
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Kao da igramo protiv pet Rodmana i ujedno pet Ray Allena. Razigrali smo ih strasno u drugom dijelu druge cetvrtine, ljudi su namirisali krv i sad smo ga nayebali.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
[youtube][/youtube]
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo što naši danas igraju je na nivou amaterske košarke,.
Naravno,Finci vidjeli da im se može pa ih sad ide i više nego obicno ali ono što mi igramo je bruka i sramota,.
Naravno,Finci vidjeli da im se može pa ih sad ide i više nego obicno ali ono što mi igramo je bruka i sramota,.
Sta je sa stipaanom? Nigdje ga cijelo drugo pol.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- BeyKopites
- Kontakt:
Eto nisu velesila al' su 10x organizovanija ekipa od nas, uvijek bili i uvijek će biti...Možda bi bilo bolje da se nije desila pobjeda protiv Izraela, ne očekujte od ovih momaka nešto što ne mogu napraviti. Jbt ja sam mislio da će biti 0-5, pravo sam se pozitivno iznenadio i onom jednom pobjedom.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- tuzlak1987
- Kontakt:
Raduljica bi ovim finskim amaterima ispod kosa zabio 30 poena.. Mozes im zabiti ispod kosa kad pozelis samo sto nasi ne znaju
To ni ne tvrdim, samo koliko znam ovakva postavka nam nije donijela ni u proslosti nista protiv Finske, cak naprotiv. Mogao je probati nesto drugo, jer ovo OCIGLEDNO ne ide. Pravimo od Finaca svemirce jbt, a kako to da samo nas kantaju po 30 i kusur razlike?Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu ni ja da vjerujem da ti misliš da znaš bolje šta i kako treba uraditi u košarkaškoj utakmici od Duška Ivanovića._dreamer_ je napisao/la:Ja se ne slazem da Dusko izvlaci maksimum, mislim, ako je maksimum da nas Finci tabaju 30 razlike koji nisu od nas igracki nesto specijalno jaci, onda nesto tu ne stima u toj logici...
Edit:
i ne mogu da vjerujem da nije uvjezbavao zonu za ovaj mec da makar proba tako braniti perimetar
Uostalom lupali su nas po 30 razlike i dok je Teletović bio tu. Ljudi su sila za nas.
A to sto su nas lupali u proslosti po 30 razlike. Izvini molim te, ali tada nismo imali eksperta za odbranu na klupi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.