Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

Manuel
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Manuel » 09 sep 2015, 17:45

Pozurim kuci da pogledam barem zadnju cetvrtinu i vidim gube 30 razlike :facepalm:

Pa jel moguce da smo opet tako lose odigrali u odbrani.Vidim opet Bavcic ismijan ahahaha a i Persic.Ja i dalje ne mogu da vjerujem da njih dvojica igraju za repku,ima jos momaka koji ne mogu al nikako pomoci repki al ova dvojica bas iskacu.Zar nije bolje dati nekim momcima iz nase lige da igraju.Zivot cu dati da ne mogu gore igrati.Pa ovi hadalji ne mogu pogoditi yebeni obruc.E ne kos nego obruc.Ja kad igram s rajom i fulim obruc smije mi se svak ziv a nisam profesionalac a ove gleda citav svijet,treniraju citav zivot i fuli **** obruc na slobodnom bacanju.Kako majku mu.

Dusko jeste trenercina al je u ovoj tekmi podbacio.To je cinjenica.

Valjda sad Izrael pobjedi da nemamo nikakve sanse jer necu da se bezveze sutra nadam nekoj pobjedi protiv Rusije jer cu se samo iznervirati ako budemo opet imali sansu da prodjemo a ne iskoristimo je i ako Rusima taj mec nista nece znaciti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 sep 2015, 17:45

http://sportsport.ba/bh_kosarka/sta-nam ... rug/171151

evo šta nam sve treba za prolaz u drugi krug

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2015, 17:45

boomerang5 je napisao/la:pa ljudi nije dusko kriv tu. Lik je citavu sezonu vodio panathinaikos nije ni pratio nase reprezentativce. On je vjerovatno nekoga zaduzio za to, a taj je dobro ispolititiziran od strane saveza, pa su pozvani isti koji su pozvani. Da se primjetiit da stalno isti igraci igraju, a veze sa zivotom nemaju... To sto je grupa antitalenata nikako nam ne daje za pravo da kazemo , nismo mogli bolje,vako nako...mogli su se drugi igraci pozvati i to je istina!
To je to. To govorim.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 09 sep 2015, 17:46

Evo Nurkic objavio na svom profilu video i napisao "Prvi skok nakon 4 mjeseca.Oporavak,korak po korak."
FK Sarajevo !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 sep 2015, 17:47

Ajde iskucajte, da pređemo na novu stranicu da opet neko postavi šta nam se sve treba poklopiti.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 09 sep 2015, 17:48

Stvarno bih zelio da mi neko objasni sta nama treba sve da igramo tu osminu finala
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 sep 2015, 17:48

Donnie Darko je napisao/la:Ajde iskucajte, da pređemo na novu stranicu da opet neko postavi šta nam se sve treba poklopiti.
Ahahaah jest jest ahahaha.Nekad se zapitam razumije li se iko u yebenu matematiku.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 sep 2015, 17:54

Mi ni rusiju necemo pobjediti i da se svi rezultati poklope. Naravno nadam se da grijesim. Svaka cast na jednoj pobjedi, koj je bila vise sretna nego spretna. Ono sto mi smeta je to sto kod nas nikad da se krene raditi iz temelja, sve nekako sa pola ni tamo ni vamo. Kad smo vec vidjeli da nema nista od bavcica i ostali vrlo limitirani igraca, zasto onda ne podmladiti ekipu i dati nekim talentima sansu da osjete car velikog takmicenja i mozda naprave neki transfer koji ujedni moze biti od koristi i za repku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2015, 17:57

pinoglavi je napisao/la:Ovu igru Finske je veoma tesko braniti, svi napadi im se grade da neko ostane sam na sutu, bilo za 3, bilo poludistanca, i jos im svako moze sutati. A i ako nemaju otvoren sut, nije im problem ni preko ruke ubacivati. Jednostavno nije se moguce nadati da ih stane sut protiv nas, ne moze 12 igraca stati sut.
Zatvorili su nam, svejedno limitiran napad, i to je najgore. Zatvorili su **** dodavanja na 7-8 metara, o ostalom da se ne prica. Stvarno nevjerovatan stil igre imaju, sa ovakvom igrom mogu se nadati i najvecim dometima.
Najvise boli to sto Gordic gleda dok Bavcic skace preko igraca, a nalazi se do njega, i na kraju nam uzmu taj ofanzivni skok. Svim nasim igracima treba mentalitet koji imaju i Alex i Wright, a to je da skacu na lopte bez obzira sto su su jedinice.
Jos vise me boli sto nasi igraci gledaju na nekih metar, metar i po od igraca finske koji se dize za 3 i najcesce pogadja. Nek makar dignu ruku i skoce **** ga zivot, to je najmanje sto se moze uraditi.
Finska nije nikakva velesila i nece nikakav ekstra rezultat ostvariti na ovom prvenstvu najvjerovatnije. Nemaju nijednog jedinog centra da valja. Tacno je da imaju solidne sutere i da igraju jako brzo. Svaka organizovana reprezentacija koja ima solidne centre i deset solidnih igraca ( mogucnost rotacije ) i koja zna igrati odbranu ( a to je vecina reprezentacijana ovom EP ) imat ce velike sanse protiv njih. I itekako ce im biti problem preko ruke ubacivati protiv svih ozbiljnih reprezentacija.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 09 sep 2015, 17:57

Vrlo je glupo pričati o šansama za prolaz dalje. Sjetit će se igrači debakla eventualnom pobjedom protiv Rusije 15-tak razlike. Nije nam trebalo ovo nabijanje. Nije isto izgubiti 29 razlike i 20, nimalo. Trice u zadnjim minutama.. Opet ne gledam košarku osim kad BiH igra, al' da je se malo barem malo zaustavilo, moglo je se kad su im igrači stajali na šutu za 3 sami bez ikakvog izlaženja na njih, da je se malo više pogađalo da se ovo smanjii.. pa da se stvore neke šanse za sutra. Ovako gledaj -58 koš razlika. Sramotno, al' eto. Bez obzira hvala košarkašima ipak nije se vršio pritisak niti se očekivalo nešto previše.
Wir leben dich Schalke 04!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 sep 2015, 17:58

KopLfc je napisao/la:Stvarno bih zelio da mi neko objasni sta nama treba sve da igramo tu osminu finala
:lol: :rol: :rol:

[youtube][/youtube]

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 sep 2015, 17:59

Ajax je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ovu igru Finske je veoma tesko braniti, svi napadi im se grade da neko ostane sam na sutu, bilo za 3, bilo poludistanca, i jos im svako moze sutati. A i ako nemaju otvoren sut, nije im problem ni preko ruke ubacivati. Jednostavno nije se moguce nadati da ih stane sut protiv nas, ne moze 12 igraca stati sut.
Zatvorili su nam, svejedno limitiran napad, i to je najgore. Zatvorili su **** dodavanja na 7-8 metara, o ostalom da se ne prica. Stvarno nevjerovatan stil igre imaju, sa ovakvom igrom mogu se nadati i najvecim dometima.
Najvise boli to sto Gordic gleda dok Bavcic skace preko igraca, a nalazi se do njega, i na kraju nam uzmu taj ofanzivni skok. Svim nasim igracima treba mentalitet koji imaju i Alex i Wright, a to je da skacu na lopte bez obzira sto su su jedinice.
Jos vise me boli sto nasi igraci gledaju na nekih metar, metar i po od igraca finske koji se dize za 3 i najcesce pogadja. Nek makar dignu ruku i skoce **** ga zivot, to je najmanje sto se moze uraditi.
Finska nije nikakva velesila i nece nikakav ekstra rezultat ostvariti. Nemaju nijednog jedinog centra da valja. Tacno je da imaju solidne sutere i da igraju jako brzo. Nemaju ni neke igrace ekstra klase. Svaka organizovana reprezentacija koja ima solidne centre i deset solidnih igraca i koja zna igrati odbranu ( a to je vecina reprezentacijana ovom EP ) imat ce velike sanse protiv njih. I itekako ce im biti problem preko ruke ubacivati protiv svih ozbiljnih reprezentacija.
Francusku odvesti u produzetke u gostima je svakako vec odlican rezultat. Ako im ide sut mogu napraviti bilo kome puno problema. Znaju oni da nemaju centra i baziraju citavu odbranu i napad da pokriju taj nedostatak.
Ne kazem da se mogu boriti za medalje, ali su ozbiljna reprezentacija i mogu namuciti mnoge.
Nad tobom sunce najljepše sja

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2015, 18:02

Poljaci ne mogu bazen pogoditi :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 sep 2015, 18:03

Kao, prvo nema sanse da psujem i vrijedjam nekoga ko nosi nas dres. Gledam tekme sa starim i on im psuje sve zivo, spominje Jugoslaviju i kako se tada igralo itd. Ja sutim i samo se hvatam za glavu. Zasto? Jer znam a i vidim koliko je ova ekipa limitirana ustvari. Bavcic, Pasalic, Persic... pa, ljudi su bukvalno igrac manje na terenu kada igraju. Sto neko gore napisa, nema sanse da ih je Dusko birao. Pojedini se ovdje ponasaju kao da neko namjerno lose igra, pa kao ima se razloga za psovanje... Nidje veze. Pogledajte kvote na kladionici, i sve ce vam biti jasno kako kotiramo.

Finska je velesila za nas. Ne odgovaraju nam i ubijali su nas kad smo igrali i sa najboljim igracima. To sto nema velikih zvijezda ne mora nista da znaci, kosarka je timski sport.

I ne kontam one koji kao ne zele da se brukamo u drugom krugu :shock: Kakav mentalitet yebem ti sve! :puke:

Nista, igrati maskimalno protiv Rusije i samo se mozemo nadati da ce nam se ostalo poklopiti.... Yebiga.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 sep 2015, 18:05

Mah treba nam i pobjeda Finske protiv Poljske, pored poraza Izraela. Jer bi sa porazom Finske, mi, Finci i Izraelci zatvarali krug od tri ekipe sa isto bodova, a tu ga pušimo zbog ovog visokog poraza od 30 razlike. Jedino nam odgovara da zatvaramo krug samo sa Izraelom, jer smo ih pobijedili. Dakle ovi ostali moraju imati jednu pobjedu više od nas i Izraelaca. U tom slučaju bi išli na Srbiju ili nekim čudom Italijane, ako ostvare obje pobjede do kraja.

Ali ne valja puno maštati. :nene: :mrgreen: Poginuti protiv Rusa pa šta bude.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2015, 18:06

pinoglavi je napisao/la:Francusku odvesti u produzetke u gostima je svakako vec odlican rezultat. Ako im ide sut mogu napraviti bilo kome puno problema. Znaju oni da nemaju centra i baziraju citavu odbranu i napad da pokriju taj nedostatak.
Ne kazem da se mogu boriti za medalje, ali su ozbiljna reprezentacija i mogu namuciti mnoge.
Padat ce oni sve sto bude prvenstvo prolazilo. Razbit ce ih i Spanija i Italija. Jedino ako nekao izvuku Tursku koja je losa na ovom prvenstvu. A i tu bi Turci bili blagi favoriti. Oni jesu solidni samo nisu velesila. Nasi imaju 4 prosjecna-dobra igraca ovo ostalo je sve grupa amatera. Ne zna se ko je gori i losiji. Trener nije nista kriv. Citam ovdje da je on ekspert za odbranu. Da to je tacno. Samo on ima u klubu po 15 odlicnih igraca i brusi ih kroz utakmice. A od od ovih nasih ni jedan nema kvalitet za prosli Duskov klub osim donekle ove cetvorice kao rezervni igraci. Osim toga Kikanovic nikada nije bio neki ekstra obrambeni igrac a vanjska linija je svakako katastrofa osim dvojice igraca. Ne moze Duske one antitalente Pasalica, Sutala, Perisica naucit odbranu za mjesec dana kada su ljudi levati. A kamoli jos kvalitetnu timsku odbranu protiv ovako brze momcadi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2015, 18:11

Izrael vodi na poluvremenu 35-32
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2015, 18:14

loš pristup je sve syebao. svi smo znali šta će finci raditi i oni su to radili bez po muke
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2015, 18:17

DANTES je napisao/la:loš pristup je sve syebao. svi smo znali šta će finci raditi i oni su to radili bez po muke
Znamo i šta će ameri raditi pa se ne mogu zaustaviti.

Zato jer su kvalitetniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2015, 18:18

Pistol je napisao/la:I nismo se nesto obrukali , i dalje imamo jednu pobjedu - cak smo nekim izracunavanjima u igri i za prolaz dalje ... bruka bi bilo da sve izgubimo , ovo je bilo za ocekivati , to sto mi nikad ne mozemo realno gledati (i ja sam se nadao nekom cudu , nekoj revolucionarnoj taktici) nas je problem
Itekako smo se obrukali izgubiti od jedne Finske 30 poena. Protiv Francuske hajde jos i nekako tih 27 poena jer je odmarao neke igrace. A ovo nocas je svakako bruka. I pitanje je dali se uopste isplati proci u drugi krug i odigrati protiv Srbije. Jer oni da zapnu mogu nas pobjediti 30-50 poena razlike sigurno. Mada mislim da to nebi uradili samo svejedno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2015, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []