e ako je koponen amerikanac onda okVirtu4l je napisao/la:Znamo i šta će ameri raditi pa se ne mogu zaustaviti.DANTES je napisao/la:loš pristup je sve syebao. svi smo znali šta će finci raditi i oni su to radili bez po muke
Zato jer su kvalitetniji.
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
eh sad. ovdje se trebalo prekidati sjeckati ritamVirtu4l je napisao/la:Znamo i šta će ameri raditi pa se ne mogu zaustaviti.DANTES je napisao/la:loš pristup je sve syebao. svi smo znali šta će finci raditi i oni su to radili bez po muke
Zato jer su kvalitetniji.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma samo povlačim paralelu da objasnim da su ljudi bolji od nas i da nemamo razloga da se nerviramo.delinjo je napisao/la:e ako je koponen amerikanac onda okVirtu4l je napisao/la:Znamo i šta će ameri raditi pa se ne mogu zaustaviti.DANTES je napisao/la:loš pristup je sve syebao. svi smo znali šta će finci raditi i oni su to radili bez po muke
Zato jer su kvalitetniji.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebaju nam dva poraza izraela i pobjeda protiv rusa?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo da priupitam, šta nam sve treba da bi prošli dalje? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I ja bih stvarno zelio ovo znati,pitam cijeli dan ali niko da odgovori.EdoBa je napisao/la:Trebaju nam dva poraza izraela i pobjeda protiv rusa?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Tako piše na ss.baKopLfc je napisao/la:I ja bih stvarno zelio ovo znati,pitam cijeli dan ali niko da odgovori.EdoBa je napisao/la:Trebaju nam dva poraza izraela i pobjeda protiv rusa?
Treba da izgube ovo sa Poljskom, nakon toga sa Francuskom, a mi da dobijemo Rusiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne znam, ako je ekipa otisla na EB i da se od nje nista nije ocekivalo, zasto priliku nisu dobili mladji igraci? Nema sanse da bi neko iz u20 ili u18 odigrao losije a na kraju krajeva niko im ne bi zamjerio a uz to vrijedilo bi im iskustvo igranja na prvenstvu.Fudo je napisao/la:Mi ni rusiju necemo pobjediti i da se svi rezultati poklope. Naravno nadam se da grijesim. Svaka cast na jednoj pobjedi, koj je bila vise sretna nego spretna. Ono sto mi smeta je to sto kod nas nikad da se krene raditi iz temelja, sve nekako sa pola ni tamo ni vamo. Kad smo vec vidjeli da nema nista od bavcica i ostali vrlo limitirani igraca, zasto onda ne podmladiti ekipu i dati nekim talentima sansu da osjete car velikog takmicenja i mozda naprave neki transfer koji ujedni moze biti od koristi i za repku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ala serete žestoko, naravno da se isplati igrati drugi krugi ili ti ga ovaj put osminu finala. A zašto? Zato što smo samo jednom u osam yebenih pokušaja uspjeli da prođemo u drugi krug, tako da bi ovo bio najveći uspjeh odmah nakon 1993 i našeg prvog Eurobasketa.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 sep 2015, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma treba nam pobjeda finske protiv poljaka ...
Sramota je jedina prava rijec,sve drugo je lazno uljepsavanje.
Ivanovic ima grupu amatera koji nekim cudom negdje igraju i za neke pare,amatera koji redovno prave pocetnicke greske koje ni mnogi od nas forumasa ne bi napravili,ispadaju im lopte,promasuju vise od pola slobodnih bacanja,promasuju cista polaganja,u rutinskom poentiranju o tablu promase citav obruc,u svakom trecem napadu gube loptu,kao najveci glupani se zabijaju u trojicu i onda gube loptu,ne znaju organizovati posten napad,nadskacu ih 20 centi nizi igraci,promasuju po pet cistih trica neometani,ne odvajaju se od parketa prilikom skoka........i stvarmo mi mrsko dalje nabrajati.
I sve to se ne desava ponekad i nekome nego konstantno svakome.
Sto se mene tice ovdje skoro da i nema igraca koji mogu ostati u nekoj buducoj normalnoj reprezentaciji osim Renfroa,Stipanovic eventualno kao trece rjesenje s klupe na centarskoj poziciji sa minutazom od 5,6 minuta a Kikanovic kao njegova zamjena od kuce.
Gordica maksuz najuriti i za sve zlocine u proslosti,ostale otpisati u normalnoj proceduri-
Da smo poveli juniore i kadete garantujem zivotom da se ne bi ovako osramotili,mogli bi reci uigravamo mladu ekipu,ovako smo predmet sprdnje i smije nam se cijela Evropa,zasluzeno.
Na kraju,zbilja bih volio da izgubimo od Rusije da se vise ne sramotimo i sto je najvaznije da ne damo priliku Srbiji da nas ponizi i da se tome nasladjuju.
Strasno mi je žao Duška,tog predobrog covjeka i divim mu se.
Ivanovic ima grupu amatera koji nekim cudom negdje igraju i za neke pare,amatera koji redovno prave pocetnicke greske koje ni mnogi od nas forumasa ne bi napravili,ispadaju im lopte,promasuju vise od pola slobodnih bacanja,promasuju cista polaganja,u rutinskom poentiranju o tablu promase citav obruc,u svakom trecem napadu gube loptu,kao najveci glupani se zabijaju u trojicu i onda gube loptu,ne znaju organizovati posten napad,nadskacu ih 20 centi nizi igraci,promasuju po pet cistih trica neometani,ne odvajaju se od parketa prilikom skoka........i stvarmo mi mrsko dalje nabrajati.
I sve to se ne desava ponekad i nekome nego konstantno svakome.
Sto se mene tice ovdje skoro da i nema igraca koji mogu ostati u nekoj buducoj normalnoj reprezentaciji osim Renfroa,Stipanovic eventualno kao trece rjesenje s klupe na centarskoj poziciji sa minutazom od 5,6 minuta a Kikanovic kao njegova zamjena od kuce.
Gordica maksuz najuriti i za sve zlocine u proslosti,ostale otpisati u normalnoj proceduri-
Da smo poveli juniore i kadete garantujem zivotom da se ne bi ovako osramotili,mogli bi reci uigravamo mladu ekipu,ovako smo predmet sprdnje i smije nam se cijela Evropa,zasluzeno.
Na kraju,zbilja bih volio da izgubimo od Rusije da se vise ne sramotimo i sto je najvaznije da ne damo priliku Srbiji da nas ponizi i da se tome nasladjuju.
Strasno mi je žao Duška,tog predobrog covjeka i divim mu se.
Ima li kakav stream poljske?
I da Finska dobije PoljskuVirtu4l je napisao/la:Tako piše na ss.baKopLfc je napisao/la:I ja bih stvarno zelio ovo znati,pitam cijeli dan ali niko da odgovori.EdoBa je napisao/la:Trebaju nam dva poraza izraela i pobjeda protiv rusa?
Treba da izgube ovo sa Poljskom, nakon toga sa Francuskom, a mi da dobijemo Rusiju.
Upravo to, kod nas se u svakom sportu zovu isti igraci, i ako se zna da absolutno nista nepridonose, npr. Bavcic se godinama gura a covjek ima vise licni i izgubljeni lopti nego sto da koseva. Radije bi onda gledao nekog maladica od 18 godina kako se uci, za nase bolje sutra, i usput uigravati tim za buducnost.Kumar je napisao/la:Pa ne znam, ako je ekipa otisla na EB i da se od nje nista nije ocekivalo, zasto priliku nisu dobili mladji igraci? Nema sanse da bi neko iz u20 ili u18 odigrao losije a na kraju krajeva niko im ne bi zamjerio a uz to vrijedilo bi im iskustvo igranja na prvenstvu.Fudo je napisao/la:Mi ni rusiju necemo pobjediti i da se svi rezultati poklope. Naravno nadam se da grijesim. Svaka cast na jednoj pobjedi, koj je bila vise sretna nego spretna. Ono sto mi smeta je to sto kod nas nikad da se krene raditi iz temelja, sve nekako sa pola ni tamo ni vamo. Kad smo vec vidjeli da nema nista od bavcica i ostali vrlo limitirani igraca, zasto onda ne podmladiti ekipu i dati nekim talentima sansu da osjete car velikog takmicenja i mozda naprave neki transfer koji ujedni moze biti od koristi i za repku
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ali opet shvatis kad bi prosli sta bi nam srbi uradili :O
Šta nam treba za drugi O ?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde Poljaci, molim te!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Daj ba procitaj malo 2 posta iznadit vec 70 ljudi pita i 70 puta se pise svaki 2 gi post je tomeX31987 je napisao/la:Šta nam treba za drugi O ?
Ova reprezentacija ako zeli da ima neku buducnost potreban je jedan klub iz Sarajeva kao sto je nekada bila Bosna da igra ABA ligu. Inace je to sve tanko. Ulozit u taj klub i kupiti 2,3 kvalitetna stranca, dovest kvalitetnog trenera a ovo ostalo najbolji domaci igraci i tako stvarati postepeno reprezentativce. Za nesto tako je potreban jak sponzor. Najskuplji sport daleko je fudbal, pa onda ide Kosarka pa onda Rukomet. Bez toga jako tesko. I naravno jako je bitno da se bar dvojica od one trojice igraca vrati. Sa njima bi to bilo nesto sasvim drugo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2015, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, legendarnadruga i 4 gosta.