Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Protiv Poljske smo ušli bojažljivo prepali smo ih se bez razloga, imaju oni tog Gortata koji qrcu ne služi u onakvoj ekipi, dosta je ono šaren sastav ali eto šta je tu je, da smo pobijedili Poljake 100% bi izgubili od Izraela, znam ja nas **** ti nas 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
messilla je napisao/la:Kako je bolje ispasti nego ući u 16 najboljih yebemu majku?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
da im hoce kako lopta ispasti **** naravno
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
I kao i obicno pravilno procijenili jacinu suparnika pa nam je tako Finska bila laksi protivnik od PoljskeSGD53 je napisao/la:Protiv Poljske smo ušli bojažljivo prepali smo ih se bez razloga, imaju oni tog Gortata koji qrcu ne služi u onakvoj ekipi, dosta je ono šaren sastav ali eto šta je tu je, da smo pobijedili Poljake 100% bi izgubili od Izraela, znam ja nas **** ti nas
@Fidelis
Stvarno mi nije jasno, još kada su se grupe izvlačile kada smo predpostatavljali da će igrati i Teletović i Nurkić i Đedović znali smo da je ključ prolaska Poljska, Izrael te eventualno Rusija, i to ovim redom. Kad smo dobili informacije da ova trojica neće igrati onda sse razmišljalo na način da pobjedimo Poljsku u prvoj, a onda ako šta naleti naleti, Izrael smo pokazali i u pripremnim da možemo a i na EuroBasketu, o Rusiji se ništa nije znalo sve do početka EuroBasketa zbog situacije u savezu i suspenzije. Finska se nije spominjala ni pod razno pa čak ni sa Mirzom i Nihadom i Jusufom, znali smo koliko je to ozbiljna ekipa na kraju krajeva prije 4 godine su nas otresli k'o beba zvečku.
I onda odjednom, hajde razumijem kada forumaši pišu, ali mediji počnu neke priče kao možemo protiv Finske, ne možemo, ne leže nam nit će nam ikad ležati, ja smijem ruku u vatru staviti i da su ova trojica tu a da nas Coach K vodi da bi opet izgubili, ne 30 razlike ali izgubili 100% da.
Stvarno mi nije jasno, još kada su se grupe izvlačile kada smo predpostatavljali da će igrati i Teletović i Nurkić i Đedović znali smo da je ključ prolaska Poljska, Izrael te eventualno Rusija, i to ovim redom. Kad smo dobili informacije da ova trojica neće igrati onda sse razmišljalo na način da pobjedimo Poljsku u prvoj, a onda ako šta naleti naleti, Izrael smo pokazali i u pripremnim da možemo a i na EuroBasketu, o Rusiji se ništa nije znalo sve do početka EuroBasketa zbog situacije u savezu i suspenzije. Finska se nije spominjala ni pod razno pa čak ni sa Mirzom i Nihadom i Jusufom, znali smo koliko je to ozbiljna ekipa na kraju krajeva prije 4 godine su nas otresli k'o beba zvečku.
I onda odjednom, hajde razumijem kada forumaši pišu, ali mediji počnu neke priče kao možemo protiv Finske, ne možemo, ne leže nam nit će nam ikad ležati, ja smijem ruku u vatru staviti i da su ova trojica tu a da nas Coach K vodi da bi opet izgubili, ne 30 razlike ali izgubili 100% da.
ljudi na kraju slobodno nisu promasili
- ASD
- Kontakt:
Jel moze onaj smrad ista promasiti?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebiga.... Prva utakmica i losa predstava protiv nidje veze ekipe nas je kostala... Zvuci poznato?
- ASD
- Kontakt:
kosa ne pogodili u narednoj faz ijedni i drugi.
je li 2017 100% prvenstvo ?
Kad izgubis od mrtve Poljske ne zasluzujes da prodjes u drugi krug.Izgubili smo od repke koja ce u osmini finala zijaniti preko 20 razlike od Srbije ili Italije.Kakav smo mi narod mi smo se vise nadali pobjedi protiv Finske a ne protiv Poljske koja je bas ocajna repka al sta je tu je.Vise nismo ni zasluzili.Bolje i ispasti u grupi nego da imam traume od Srbije i Italije jer bi nas ponizili samo tako.Ko sto neko rece ako iduce Evropsko ne odemo u najacem sastavu nek ne idu nikako al izgleda da je nama samo bitno da ucestvujemo.Citav yebeni zivot slusam famoznu recenicu vazno je ucestvovati.Ma mrs.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E yebemu, ništa gotovo i ovo EP. Imaš velika očekivanja ali kad bi kod nas šta bilo normalno. Nikad se dva dobra sastavit, uvijek fali jedan kraj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Bolje je zato sto se ljudi nece pisati po tebi i nece ti se smijati!messilla je napisao/la:Kako je bolje ispasti nego ući u 16 najboljih yebemu majku?
Ovako smo ispali ko gospoda,bez srpskog nasladjivanja
Nikad da imamo i dobrog trenera i dobru ekipu.Unofficialpage je napisao/la:E yebemu, ništa gotovo i ovo EP. Imaš velika očekivanja ali kad bi kod nas šta bilo normalno. Nikad se dva dobra sastavit, uvijek fali jedan kraj.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
To bi bilo to. Zavali nam Poljska dva puta do bubrega
. Doduše, prvi put smo se sami naguzili, a ovaj drugi je vjerovatno jer im se svidjelo prvi put.
Šteta, nadao sam se da će nam se vratiti sve ono sa prošla dva EB-a, ali očigledno ćemo naplatu morati čekati dvije godine. Protiv Rusa po pobjedu i što bolji plasman. Ako ne, yebaji ga, sa ovakvim rosterom je i jedna pobjeda premija.
Toliko smo bitni Srbima da smo im čak simpatični i navijaju za nas
Šteta, nadao sam se da će nam se vratiti sve ono sa prošla dva EB-a, ali očigledno ćemo naplatu morati čekati dvije godine. Protiv Rusa po pobjedu i što bolji plasman. Ako ne, yebaji ga, sa ovakvim rosterom je i jedna pobjeda premija.
A ovako nam se ne smiju?Harisharis je napisao/la:Bolje je zato sto se ljudi nece pisati po tebi i nece ti se smijati!
Ovako smo ispali ko gospoda,bez srpskog nasladjivanja
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala, doviđenja i prijatno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prije 4 godine imali dobru ekipi ali slabog trenera, prošlo solidnog trenera i ekipu i malo je falilo. Kad trebaš biti treći, mi budemo četvrti a kad treba biti četvrti mi budemo peti. Da sve ekipe prolaze iz grupe, mi bi bili sedmi.Manuel je napisao/la:Nikad da imamo i dobrog trenera i dobru ekipu.Unofficialpage je napisao/la:E yebemu, ništa gotovo i ovo EP. Imaš velika očekivanja ali kad bi kod nas šta bilo normalno. Nikad se dva dobra sastavit, uvijek fali jedan kraj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sreca pa je Izrael dobio,ovako cemo imati dvije pobjede necemo proci sto je i bolje,da ne dozivimo novu blamazu,nek se zapitaju svi i potrude da se ovo vise nikad ne ponovi,ovo je bilo skandalozno od izbora igraca ,igre na prvenstvu ,zalaganja u nekim utakmica itd itd...ovo nek nam bude skola, taj Harun nek ga popusi ovoj trojici ako treba al nek ih stvori prvo sljedece god u kvalifikacijama a onda i na prvenstvu za 2 godine,gurnuti jos par mladjih igraca i zakonom zabraniti vecini trenutne reprezentivaca da se priblize ekipi ,Alex ,Stipan i eventualno Gordic i Kikanovic od ovih igraca,ostalima pecat staviti da ne smiju prici vise a ne odigrati minute,hvala im za ove dvije pobjede al nasa kosarka je nesto najgore sto sam gledao u zivotu u ovom sportu...nadam se lijepoj buducnost 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jeste, i to će biti posljednji put da se Evropsko prvenstvo igra svake druge godine zbog reformi takmičenja u FIBA-iEdoBa je napisao/la:je li 2017 100% prvenstvo ?
Sljedeće Evropsko će biti 2021 nakon toga 2025 i tako svake 4-e godine, umjesto toga ubacit će se kvalifikacije za SP 2019 će biti prvo po novom sistemu, 32 zemlje će učestovati a kvalifikacije će se igrati 32 tima iz divizije A i ostali timovi iz divizije B, to će vjerovatno biti 2018-e godine.
Sistem je da će 32 zemlje A divizije biti podjeljene u 8 grupa po 4, prva 3 će ići dalje dok će posljednji igrati sa pobjednicima grupa iz B divizija, nakon toga će se igrati play off sistem.
Normalno da navijaju da prodjemo i da nas poisaju, mi smo im garancija za 1/4 finala bilimessilla je napisao/la:To bi bilo to. Zavali nam Poljska dva puta do bubrega. Doduše, prvi put smo se sami naguzili, a ovaj drugi je vjerovatno jer im se svidjelo prvi put.
![]()
A ovako nam se ne smiju?Harisharis je napisao/la:Bolje je zato sto se ljudi nece pisati po tebi i nece ti se smijati!
Ovako smo ispali ko gospoda,bez srpskog nasladjivanja![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.