Kad sve sastavis dobro je pa i igramo Evropsko.Unofficialpage je napisao/la:Prije 4 godine imali dobru ekipi ali slabog trenera, prošlo solidnog trenera i ekipu i malo je falilo. Kad trebaš biti treći, mi budemo četvrti a kad treba biti četvrti mi budemo peti. Da sve ekipe prolaze iz grupe, mi bi bili sedmi.Manuel je napisao/la:Nikad da imamo i dobrog trenera i dobru ekipu.Unofficialpage je napisao/la:E yebemu, ništa gotovo i ovo EP. Imaš velika očekivanja ali kad bi kod nas šta bilo normalno. Nikad se dva dobra sastavit, uvijek fali jedan kraj.
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne izgleda to lose .. Je li to govoris samo za evropske selekcije ?SGD53 je napisao/la:Jeste, i to će biti posljednji put da se Evropsko prvenstvo igra svake druge godine zbog reformi takmičenja u FIBA-iEdoBa je napisao/la:je li 2017 100% prvenstvo ?
Sljedeće Evropsko će biti 2021 nakon toga 2025 i tako svake 4-e godine, umjesto toga ubacit će se kvalifikacije za SP 2019 će biti prvo po novom sistemu, 32 zemlje će učestovati a kvalifikacije će se igrati 32 tima iz divizije A i ostali timovi iz divizije B, to će vjerovatno biti 2018-e godine.
Sistem je da će 32 zemlje A divizije biti podjeljene u 8 grupa po 4, prva 3 će ići dalje dok će posljednji igrati sa pobjednicima grupa iz B divizija, nakon toga će se igrati play off sistem.
A ovako bi inače ispali ako im dođu Poljaci, Finci ili Izraelci?Fudo je napisao/la:Normalno da navijaju da prodjemo i da nas poisaju, mi smo im garancija za 1/4 finala bili
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jaci otpor ce biti prije svegamessilla je napisao/la:A ovako bi inače ispali ako im dođu Poljaci, Finci ili Izraelci?Fudo je napisao/la:Normalno da navijaju da prodjemo i da nas poisaju, mi smo im garancija za 1/4 finala bili
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Reprezentacija BiH na EP 2015
Sigurno ce teze sa fincima koji su tenk za nas u ovom trenutku, nego sa ruku na srce, najlosijom repkom na ep uz estonijumessilla je napisao/la:A ovako bi inače ispali ako im dođu Poljaci, Finci ili Izraelci?Fudo je napisao/la:Normalno da navijaju da prodjemo i da nas poisaju, mi smo im garancija za 1/4 finala bili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Petrovic je bio dobar trener i momcad je bila solidna. Falio je samo Nurkic za velike stvariManuel je napisao/la:Nikad da imamo i dobrog trenera i dobru ekipu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2015, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Mah ne mora značiti, eto mi smo igrali egal tekme i sa Poljacima i sa Izraelcima. Nisu ni Finci space shuttle, samo nam yebiga nikako ne leže. Srbi će to lagano riješiti, ko god im dođe.delinjo je napisao/la:jaci otpor ce biti prije svega![]()
....**** ga ko ne bi prizeljkivao najgoru ekipu na prvenstvu
![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedina dobra stvar je ta što ćemo vidjeti šta će biti sa Duškom. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zahvaliti se nama ako ima na cemu a i mi njemu pa dalje u nove patnjeUnofficialpage je napisao/la:Jedina dobra stvar je ta što ćemo vidjeti šta će biti sa Duškom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda neće. Iako su šanse da ostane iste kakve su bile da prođemo grupu.grgr je napisao/la:Zahvaliti se nama ako ima na cemu a i mi njemu pa dalje u nove patnjeUnofficialpage je napisao/la:Jedina dobra stvar je ta što ćemo vidjeti šta će biti sa Duškom.
Realno, najslabija ekipa smo. Mi nemamo vođu, nemamo nekog ko ć e da povuće kad nikog ne ide. Kikan, Stipe, Gorda to nisu, bez one trojke smo među najslabiji u Evropi. Čekat neke nove bolje prilike. Prije nekih 4-5 mjeseci sam imao velika očekivanja od ovog EP ali, nažalost, sve je palo u vodu. Jedina nada koja me ohrabruje je ova u-16 i u-18 ekipa, pa nadam se da ćemo i mi biti neki bitan faktor u košarci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@EdoBa
Da za Evropske reprezentacije, ne znam kako će biti uređeno po ostalim kontinentima.
12 mjesta ima Evropa na SP u Kini, i sva mjesta će se obezbjeđivati kroz kvalifikacije.
32 najjače reprezentacije evrope će biti podijeljene u 8 grupe i igrat će 6 mečeva po sistemu domaće/gostovanja
Ostale reprezentacije će igrati B diviziju koja će se vjerovatno igrati u vrijeme EuroBasketa.
Prve tri reprezentacije iz svake grupe će ići u drugu fazu, dok će posljednja ekipa igrati sa pobjednicima B divizije za opstanak u A diviziji naredne godine.
U drugoj fazi je princip sljedeći 24 Evropske reprezentacije će igrat 4 grupe po 6, bodovi će se prenositi iz prve faze a igrat će se samo mečevi protiv ekipa sa kojim se nije igralo ranije to je dodatnih 6 mečeva.
Prve 3 reprezentacije iz 4 grupe osiguravaju mjesto na SP.
2017 nakon EuroBasketa počinje ovaj novi sistem.
od Novembra 2017-e do Februara 2019-e će trajat kvalifikacioni period za MundoBasket '19 koji se održava u septembru.
Nakon toga u Novembru počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021-e, od Novembra '19-e do Februara '20-e nakon čega slijedi pauza zbog kvalifikacionog turnira za OI u Tokiju 2020-e koji se održava u Junu 2020-e, kvalifikacije za Euro '21-e se nastavljaju u Novembru '20-e do Februara '21-e i onda opet EuroBasket 2021-e i ovako u krug do daljnjeg.
Da za Evropske reprezentacije, ne znam kako će biti uređeno po ostalim kontinentima.
12 mjesta ima Evropa na SP u Kini, i sva mjesta će se obezbjeđivati kroz kvalifikacije.
32 najjače reprezentacije evrope će biti podijeljene u 8 grupe i igrat će 6 mečeva po sistemu domaće/gostovanja
Ostale reprezentacije će igrati B diviziju koja će se vjerovatno igrati u vrijeme EuroBasketa.
Prve tri reprezentacije iz svake grupe će ići u drugu fazu, dok će posljednja ekipa igrati sa pobjednicima B divizije za opstanak u A diviziji naredne godine.
U drugoj fazi je princip sljedeći 24 Evropske reprezentacije će igrat 4 grupe po 6, bodovi će se prenositi iz prve faze a igrat će se samo mečevi protiv ekipa sa kojim se nije igralo ranije to je dodatnih 6 mečeva.
od Novembra 2017-e do Februara 2019-e će trajat kvalifikacioni period za MundoBasket '19 koji se održava u septembru.
Nakon toga u Novembru počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021-e, od Novembra '19-e do Februara '20-e nakon čega slijedi pauza zbog kvalifikacionog turnira za OI u Tokiju 2020-e koji se održava u Junu 2020-e, kvalifikacije za Euro '21-e se nastavljaju u Novembru '20-e do Februara '21-e i onda opet EuroBasket 2021-e i ovako u krug do daljnjeg.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Novembar??? Sta s NBA igracima?SGD53 je napisao/la:@EdoBa
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
SGD53 je napisao/la:@EdoBa
Ovo znaci mnogo vise Reprezentativne kosarke nego do sada, samo je pitanje koliko ce to NBA igraci moci pratiti, nadati se barem onoj drugoj fazi kvalifikacija sa 4 grupe, mislim na WC kvalifikacije
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Imal ko sliku ili snimak,ovog sto je fulio citav kos ? Smorio sam se na poslu danas,i dan mi je bas sjeban bio,pa da se malo nasmijem,dok ne odem vecerati 
http://videochart.net/video/10062.1013b ... 2bbf8f6912Celtic je napisao/la:Imal ko sliku ili snimak,ovog sto je fulio citav kos ? Smorio sam se na poslu danas,i dan mi je bas sjeban bio,pa da se malo nasmijem,dok ne odem vecerati
Edo
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Možda je i bolje ovako. Sutra svejedno probati dobiti Rusiju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- skyisthelimit
Zaboravite na nba igrace u reprezentaciji. Ako zanemarimo licni uspjeh, zbog nas bolje da nijednog tamo nemamo.
15.10 - 15.06 ...
Znači Bavke će da žari i pali do 50.godine!skyisthelimit je napisao/la:Zaboravite na nba igrace u reprezentaciji. Ako zanemarimo licni uspjeh, zbog nas bolje da nijednog tamo nemamo.
kod nas ti ga dode ili NBA ili Reprezentacija, mada znam da su se i klubovi iz Eurolige bunili zbog novog nacina kvalifikacija
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
I bolje je sto smo ispali da se ne brukamo. 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.