Također, na osnovu odluke Senata Univerziteta u Tuzli donešena je i oduka o početku akademske 2015/2016. godine te će ista krenuti 21.09.2015. godine za brucoše Univerziteta u Tuzli, a za ostale studijske godine svih fakulteta Univerziteta u Tuzli počet će u ponedjeljak 28.09.2015. godine.
Studiranje
Moderator/ica: insider
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Studiranje
Na osnovu odluke Senata Univerziteta u Tuzli, dodatni ispitni termin tzv "socijalni rok" je odobren, te su prijave za isti u ponedjeljak 14.09.2015. god, a počet će se održavati od utorka, 15.09.2015. godine. Na ovom dodatnom ispitnom terminu studenti svih fakulteta Univerziteta u Tuzli mogu prijaviti maksimalno 4 ispita, kao što je bila praksa i prošle godine, te na osnovu čega je i Unija studenata Univerziteta u Tuzli tražila i ove godine isti broj!
Također, na osnovu odluke Senata Univerziteta u Tuzli donešena je i oduka o početku akademske 2015/2016. godine te će ista krenuti 21.09.2015. godine za brucoše Univerziteta u Tuzli, a za ostale studijske godine svih fakulteta Univerziteta u Tuzli počet će u ponedjeljak 28.09.2015. godine.

Preduhitrio si meNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na osnovu odluke Senata Univerziteta u Tuzli, dodatni ispitni termin tzv "socijalni rok" je odobren, te su prijave za isti u ponedjeljak 14.09.2015. god, a počet će se održavati od utorka, 15.09.2015. godine. Na ovom dodatnom ispitnom terminu studenti svih fakulteta Univerziteta u Tuzli mogu prijaviti maksimalno 4 ispita, kao što je bila praksa i prošle godine, te na osnovu čega je i Unija studenata Univerziteta u Tuzli tražila i ove godine isti broj!
![]()
![]()
Oj jest ovo finoo
Kud nije 5NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na osnovu odluke Senata Univerziteta u Tuzli, dodatni ispitni termin tzv "socijalni rok" je odobren, te su prijave za isti u ponedjeljak 14.09.2015. god, a počet će se održavati od utorka, 15.09.2015. godine. Na ovom dodatnom ispitnom terminu studenti svih fakulteta Univerziteta u Tuzli mogu prijaviti maksimalno 4 ispita, kao što je bila praksa i prošle godine, te na osnovu čega je i Unija studenata Univerziteta u Tuzli tražila i ove godine isti broj!
![]()
![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel 5 za uslovaalex1991 je napisao/la:Kud nije 5NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na osnovu odluke Senata Univerziteta u Tuzli, dodatni ispitni termin tzv "socijalni rok" je odobren, te su prijave za isti u ponedjeljak 14.09.2015. god, a počet će se održavati od utorka, 15.09.2015. godine. Na ovom dodatnom ispitnom terminu studenti svih fakulteta Univerziteta u Tuzli mogu prijaviti maksimalno 4 ispita, kao što je bila praksa i prošle godine, te na osnovu čega je i Unija studenata Univerziteta u Tuzli tražila i ove godine isti broj!
![]()
![]()
hahahha
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sa srecom. Ja odo polozit sta mogu, da mi na obnovi lakse bude

Jbg opet vi znate, svaki savjet je dobar, sta uzeti ljudi? :/
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Eto odobrena socijala da mogu dva puta izaci na ove usmene sto su mi ostali,j.ebem komplet teoriju iz svih predmeta sto imam,na 10 zbirki mi natovari jos 500 strana kojekakvih teorija iz zavarivanja,motora i cega vec nema :@ lakse se dise,cekaju se rezultati,mozda postanem apsolvent u utorak 
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Meni od 6 koliko je ostalo, 4 mogu položit, a 2 nikako jer parcijale ne mogu popravit a završni nosi malo bodovaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sa srecom. Ja odo polozit sta mogu, da mi na obnovi lakse bude![]()
Postoji mogucnost da obnovim drugu godinu zbog predmeta iz prve a sve sam polozio. Ako padnem, isprintat cu svoju smrtovnicu, zalijepit na fakultet i skocit za zadnjeg sprata zgrade.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nemoj, bolje ti je da odustanes od faksa i krenes putem bill gatesa ili mark zuckenberga
Hoće li biti ovaj socijalni rok u SA ? 
Ostala mi 3 predmeta, 2 mogu položiti ...
Ostala mi 3 predmeta, 2 mogu položiti ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
cala je napisao/la:Postoji mogucnost da obnovim drugu godinu zbog predmeta iz prve a sve sam polozio. Ako padnem, isprintat cu svoju smrtovnicu, zalijepit na fakultet i skocit za zadnjeg sprata zgrade.
Ne daj se covjece, sretno
Ma hocu da im budem na dusi pizda im materna. Nek se prica buducim generacijama kako je taj i taj izvrsio samoubistvo na fakultetu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:nemoj, bolje ti je da odustanes od faksa i krenes putem bill gatesa ili mark zuckenberga
- theboss_RD07
- Kontakt:
Prica momka koji je sa 54 upisane ocjene u index (ostao mu jedan da zavrsi fakultet) odlucio da podigne ispisnicu odnosno napusti masinski fakultet u tuzli
⭐
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Stranica nije pronađena...theboss_RD07 je napisao/la:
Prica momka koji je sa 54 upisane ocjene u index (ostao mu jedan da zavrsi fakultet) odlucio da podigne ispisnicu odnosno napusti masinski fakultet u tuzli
Možeš li nam slikat jarane?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Stranica nije pronađena...theboss_RD07 je napisao/la:
Uredu je link, ne valja nesto ktb.
Mia San Mia
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nezz Boga mi. meni neceR32 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Stranica nije pronađena...theboss_RD07 je napisao/la:
Uredu je link, ne valja nesto ktb.
ajde kopirajte tekst bona ovdje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ni meni ne radiFrancescoTotti je napisao/la:
nezz Boga mi. meni nece
ajde kopirajte tekst bona ovdjebas me sad zanima
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- theboss_RD07
- Kontakt:
https://www.sendspace.com/file/jgd4vhFrancescoTotti je napisao/la:Stranica nije pronađena...theboss_RD07 je napisao/la:
Evo ako hoces skini pa pogledaj.
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.