NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nek produzi za Hrvatsku posle utakmice
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
U pm, koja igra pa nemogu da vjerujem. Koje greske nemogu da vjerujem...
NK Široki Brijeg
wow kako ste losi
Mladina
kako moze neko vas pogledat ovog covjeka i reci da je ozbiljan fudbalski trener
Mladina
kako moze neko vas pogledat ovog covjeka i reci da je ozbiljan fudbalski trener
Igrači Čelika i Jakupović rade cirkus ot utakmice
Mladina debil kakvog nema
Mladina odlazi!!!!!
-
felix123
- Kontakt:
JEB*O VAM MLADINA MATEEEER
- zenicacelik
- Kontakt:
-
shalabajzer
- Kontakt:
Jel te sramota ovo napisati. Siroki danas apsolutno nista nije pokazao i na kraju sudijska greska je dovela do toga da Siroki i ovaj jedan bijedni gol postigne. Pa gledali smo i mi tekmu na TV-u.Imp je napisao/la:Igrači Čelika i Jakupović rade cirkus ot utakmice![]()
![]()
Ocekujem otkaz do sutra, MLADINA ODLAZI!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zašto bi me bilo stid napisati? Ako znaš čitati s razumjevanjem, onda bi trebao zaključiti da ja nigdje nisam osporio pobjedu Čelika. Sasvim zasluženo, potrefio im se gol u 2. min i znalački čuvali prednost.shalabajzer je napisao/la:Jel te sramota ovo napisati. Siroki danas apsolutno nista nije pokazao i na kraju sudijska greska je dovela do toga da Siroki i ovaj jedan bijedni gol postigne. Pa gledali smo i mi tekmu na TV-u.Imp je napisao/la:Igrači Čelika i Jakupović rade cirkus ot utakmice![]()
![]()
Cirkus se odnosi na ono izležavanje od 80. do 95. min, gdje je bilo minimalno 7 minuta ležanja igrača Čelika, niti momci sa strane imaju namjeru da ih iznesu, niti sudac da to pobrza, već čeka da netko od igrača Širokog nešto prigovori i automatski žuti karton.
Možda ti ovakve stvari i podržavaš, ne znam, svjestan sam ja da ima na svijetu Makijavelista kojima je glavni moto, "cilj opravdava sredstva". Ali to prvenstveno nije ljudski, a zatim nimalo sportski i fair play. Živ bio.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Ako pratis nasu ligu znao bi da je to sasvim normalno u okvirima nase lige. Nemoj mi reci da bi vasi igraci letali po terenu da su kojim slucajem imali pozitivan rezultat. Pola onih izlezavanja je bilo sasvim opravdano. Igracima Sirokog danas lakat cesto letio u lice igraca Celika. I meni ide na zivac to izlezavanje nasih fudbalera(mislim u svim klubovima, u nasoj ligi) al sta ce, moraju se izlezavati kad su poluamateri, do 60 minute jedva izdrze na terenu.Imp je napisao/la:Zašto bi me bilo stid napisati? Ako znaš čitati s razumjevanjem, onda bi trebao zaključiti da ja nigdje nisam osporio pobjedu Čelika. Sasvim zasluženo, potrefio im se gol u 2. min i znalački čuvali prednost.shalabajzer je napisao/la:Jel te sramota ovo napisati. Siroki danas apsolutno nista nije pokazao i na kraju sudijska greska je dovela do toga da Siroki i ovaj jedan bijedni gol postigne. Pa gledali smo i mi tekmu na TV-u.Imp je napisao/la:Igrači Čelika i Jakupović rade cirkus ot utakmice![]()
![]()
Cirkus se odnosi na ono izležavanje od 80. do 95. min, gdje je bilo minimalno 7 minuta ležanja igrača Čelika, niti momci sa strane imaju namjeru da ih iznesu, niti sudac da to pobrza, već čeka da netko od igrača Širokog nešto prigovori i automatski žuti karton.
Možda ti ovakve stvari i podržavaš, ne znam, svjestan sam ja da ima na svijetu Makijavelista kojima je glavni moto, "cilj opravdava sredstva". Ali to prvenstveno nije ljudski, a zatim nimalo sportski i fair play. Živ bio.
-
brigsiroki
- Kontakt:
kad se sjetim one utakmice protiv viteza,velika borba i želja,mislio sam dobar trener,a nakon toga jad i bjeda,nakon prošle utakmice kad smo se mučili protiv veleža,predpostavljao sam da ćemo izgubiti kod čelika i to se dogodilo,sad treba novi trener i to je to,ali samo neki bolji,jer sad kad se vrati pandža i kad zaigra krstanović i oni crnjac,uz novog trenera će to biti novi široki...
@ ovaj Shalanesto
Pratim ligu (nazalost). I ovo je danas bilo iznad "standarda" lige (iako ni na to nebi trebalo gledati kao normlanu pojavu, sto ti radis). Mislim da niti jednoj ekipi u 15 minuta nije pošlo za rukom 7 ih potrošiti valjajući se na terenu. Naravno to ništa nebi bilo moguće da se Jakupoviću nije drago iživljavati nad Širokim.
Ponavljam, ako je tebi ovo sve normalno, ako ti je moto života "cilj opravdava sredstva", super za tebe, uživaj u pobjedi, ja vam čestitam. Meni je to sve u isti trenutak žalosno i smiješno. Ali nemam potrebu tebe učiti što je fari play.
Digresija od sporta, ali sutra ćeš kukati kako je netko dobio posao, a ti nisi, jer je eto njego otac u nekoj političkoj stranci, a upravo ti i takvi ste razlog ovakog stranja u državi.
Pozdrav.
Pratim ligu (nazalost). I ovo je danas bilo iznad "standarda" lige (iako ni na to nebi trebalo gledati kao normlanu pojavu, sto ti radis). Mislim da niti jednoj ekipi u 15 minuta nije pošlo za rukom 7 ih potrošiti valjajući se na terenu. Naravno to ništa nebi bilo moguće da se Jakupoviću nije drago iživljavati nad Širokim.
Ponavljam, ako je tebi ovo sve normalno, ako ti je moto života "cilj opravdava sredstva", super za tebe, uživaj u pobjedi, ja vam čestitam. Meni je to sve u isti trenutak žalosno i smiješno. Ali nemam potrebu tebe učiti što je fari play.
Digresija od sporta, ali sutra ćeš kukati kako je netko dobio posao, a ti nisi, jer je eto njego otac u nekoj političkoj stranci, a upravo ti i takvi ste razlog ovakog stranja u državi.
Pozdrav.
- BatistutA19
- Kontakt:
Prvo lijep pozdrav iz Zenice..Zasluzeno smo pobjedili 2regularna gla iz akcije i nsraguralan gol Sirokog.Korektna tekma .Mi nemamo veliki kvalitet da igramo napadacki moras malo i zadrzavat na kraju kao svaki klub..I na kraju mislim da je trener Mladina los trener .Da je dobar radio bi u Hrvatskoj.Sretno u nastavku i pozdrav
objasni der stručnjak po čemu je gol Širokog neregularan?BatistutA19 je napisao/la:Prvo lijep pozdrav iz Zenice..Zasluzeno smo pobjedili 2regularna gla iz akcije i nsraguralan gol Sirokog.Korektna tekma .Mi nemamo veliki kvalitet da igramo napadacki moras malo i zadrzavat na kraju kao svaki klub..I na kraju mislim da je trener Mladina los trener .Da je dobar radio bi u Hrvatskoj.Sretno u nastavku i pozdrav
- Evolve
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda. Katastrofalna igra, uzasna obrana, mrtav vezni red i tup napad. Vi ste i vise nego zasluzili ova tri boda. Za Mladinu neznam sta da kazem... mislim da je sve receno.BatistutA19 je napisao/la:Prvo lijep pozdrav iz Zenice..Zasluzeno smo pobjedili 2regularna gla iz akcije i nsraguralan gol Sirokog.Korektna tekma .Mi nemamo veliki kvalitet da igramo napadacki moras malo i zadrzavat na kraju kao svaki klub..I na kraju mislim da je trener Mladina los trener .Da je dobar radio bi u Hrvatskoj.Sretno u nastavku i pozdrav
Nas gol Kresingera nisam vidio jer sam nakon 2:0 ugasio tv i izasao, pa neznam jel bilo regularno ili ne.
NK Široki Brijeg
ma laprda...Evolve je napisao/la:Zasluzena pobjeda. Katastrofalna igra, uzasna obrana, mrtav vezni red i tup napad. Vi ste i vise nego zasluzili ova tri boda. Za Mladinu neznam sta da kazem... mislim da je sve receno.BatistutA19 je napisao/la:Prvo lijep pozdrav iz Zenice..Zasluzeno smo pobjedili 2regularna gla iz akcije i nsraguralan gol Sirokog.Korektna tekma .Mi nemamo veliki kvalitet da igramo napadacki moras malo i zadrzavat na kraju kao svaki klub..I na kraju mislim da je trener Mladina los trener .Da je dobar radio bi u Hrvatskoj.Sretno u nastavku i pozdrav
Nas gol Kresingera nisam vidio jer sam nakon 2:0 ugasio tv i izasao, pa neznam jel bilo regularno ili ne.
svirao njima smiješan ofsajd na liniji kod našeg gola, mi izveli i čitava akcija bila do njihovog gola, Menalo probio, dodao Kresingeru i on dao gol, a ovaj mozgović piše stalno i svugdje neregularan gol..gol je regularan samo što je ranije smiješna odluka bila, a odluka skroz na suprotnoj strani terena..niđe veze
Da im je Široki uvalio 3 komada letili bi oni ne bi se izležavali. Čelik je ležao zato što im je Široki pustio, tako to gledaj . Nemaš se šta ovdje vaditi na sudca ili Čelik, ljudi dobili zasluženo.Imp je napisao/la:Zašto bi me bilo stid napisati? Ako znaš čitati s razumjevanjem, onda bi trebao zaključiti da ja nigdje nisam osporio pobjedu Čelika. Sasvim zasluženo, potrefio im se gol u 2. min i znalački čuvali prednost.shalabajzer je napisao/la:Jel te sramota ovo napisati. Siroki danas apsolutno nista nije pokazao i na kraju sudijska greska je dovela do toga da Siroki i ovaj jedan bijedni gol postigne. Pa gledali smo i mi tekmu na TV-u.Imp je napisao/la:Igrači Čelika i Jakupović rade cirkus ot utakmice![]()
![]()
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
brigsiroki
- Kontakt:
Ko bi mogao biti idući trener? ima ih iz dalmacije dobrih,recimo špaco ili krstičević koji radi puno na fizici,u njeg se igrači na treninzima toliko umore da nemogu hodati,to bi našim valjalo,ili možda štimca,možda Ćirkana zvati ili iz viteza zvati branka...
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, N3R3D, rishovski, Samba71 i 32 gosta.