FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bavarian_bk » 09 maj 2010, 23:58

bavaraccccc je napisao/la:jel moze neko naci onaj video kada van gaala polijevaju pivom
[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2010, 00:11

The Game je napisao/la:Van Gaal dok je drzao govor, je mene strasno podsjetio facom na Vodju koji je otjerao jevreje iz kluba :D :D
Samo su mu jos brčići falili
Sta ga brige,osvaja evropu i bez brcica.Plus jos sto ide u finale sa saveznikom jos da im je onaj celo tu.
A Ruse saveznici izbacili tako da im nema zime :mrgreen:
Ebala majku kako ovo sve nesto sa vezom bez veze. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 maj 2010, 10:17

Ovom govoru bi i Hitler pozavidio :lol: :lol:

Evo neke nove spekulacije oko Dzekinog prelaska u Munchen.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... cmp=defrss
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2010, 11:54

rob do bagro je napisao/la:Ovom govoru bi i Hitler pozavidio :lol: :lol:

Iz dana u dan, sve vise i vise glasina. Moze se vec spremati dobrodoslica dijamantu. :D :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 10 maj 2010, 13:15

omerbavarac je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ovom govoru bi i Hitler pozavidio :lol: :lol:

Iz dana u dan, sve vise i vise glasina. Moze se vec spremati dobrodoslica dijamantu. :D :)
ceka ga ionako dres sa brojem 9 :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 13:19

Cuj Klose +20 miliona :lol: :lol: pa Klose(Drvosjeca) nevrijedi ni pisljivog boba :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 maj 2010, 13:21

Ima li Van Gaal veze s Njemackom..ono,da li ima kakvih korjena od tamo?? Hitler ko da mu je pradjed.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2010, 13:37

Ovaj govor Galonje ima odredjenu melodicnost,kao da pjeva,bilo bi lijepo ovaj govor "uljepsati" nekom muzikom u pozadini...

Viele Frauen,viele Mutti :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 maj 2010, 14:24

[youtube][/youtube]

Eto drugi dio ko nije pregledao, LvG najludji :lol:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 maj 2010, 14:49

Sada se spominje Gomez i 10 miliona za Dzeku.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 10 maj 2010, 15:08

FC BAYERN je napisao/la:Sada se spominje Gomez i 10 miliona za Dzeku.
da i ja sam cuo,ali nevjerujem da ce bayern ista na to reci,jer ne treba sad stvarati frku u momcad,lagano kad zavrsi 22.maj e onda ce biti sve jasno :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2010, 17:07

ribery najvjerovatnije ostaje u bayernu, tacnije produzit ce svoj ugovor koji istice na kraju sljedece sezone...to danas javljaju njemacki mediji koji kazu da samo potpis nedostaje...ribery je svoj ostanak u bayernu htio i jucer na proslavi objavit spekulise se, ali ga je u tome sprijecio hoeness koji zvanicnu objavu zeli jos malo prolongirati...inace rummenige je jucer u emisiji doppelpass na dsf-u izjavio kako bayern nece pustati igrace koji nisu dovoljno igrali, cak je podrzao i gomeza i rekao da su gomez i klose svojim ulascima cesto znali donositi preokret pa su tako jako bitni iako su posljednje utakmice sjedili na klupi...cak je zadovoljan i sa tymoshchukom jer kaze da je odigrao sjajno drugo poluvrijeme protiv lyona kada je bayern bio s igracem manje...rummenige je naglasio da nisu samo prva jednaestorica nego bayernu treba vise igraca podjednakih kvaliteta...prema toj jucerasnjoj izjavi koju sam sam gledao i slusao cinilo se da bayern nece iz svog kadra pustiti ni jednog igraca...moguce bi bilo jedino da odu lell i gorlitz na koje van gaal nikako ne racuna...a ako neko bude jos odlazio to ce biti prije klose nego gomez...gomez je mladji napadac posjeduje sjajan potencijal....mislim da sanse za dolazak dzeke nisu velike
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 maj 2010, 17:32

ah a ima tu kandidata za odlazak među kojima je i Rensing a sto se tice onih na posudbi ima Toni, Brafonja, Ottl, Sosa ... za Brenu nezz povređen je i tek sledeće sezone ce oporaviti se ...

Kad bi se moglo kako staviti Klose-a i para za Džeku bio bi odličan transfer

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 maj 2010, 19:04

Toni sigurno odlazi, potvrdio je to i Rummenigge. Ottl, Lell, Brafheid takodje odlaze. Rensingu istice ugovor i on najvjerovatnije ide u Salzburg.
Breno ima potencijala, mislim da bi za njega idealna bila jos jedna posudba da se vidi sta moze, jer velika je lova za njega data.
Kostur ekipe ce definitivno ostati isti, a uz par dobrih pojacanja mogla bi ovo biti jos bolja ekipa sljedece sezone.
Primarni cilj je zadrzati Ribija, ali ako se ne uspije u tome, onda uzeti sto vise novca za njega. Eh onda bi se mogli naci dobri igraci za taj iznos. A znamo da ce dobiti dosta i od LP. Samo me strah skrtosti Bayernove uprave...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2010, 19:09

JetSet_Hantraga je napisao/la:Toni sigurno odlazi, potvrdio je to i Rummenigge. Ottl, Lell, Brafheid takodje odlaze. Rensingu istice ugovor i on najvjerovatnije ide u Salzburg.
Breno ima potencijala, mislim da bi za njega idealna bila jos jedna posudba da se vidi sta moze, jer velika je lova za njega data.
Kostur ekipe ce definitivno ostati isti, a uz par dobrih pojacanja mogla bi ovo biti jos bolja ekipa sljedece sezone.
Primarni cilj je zadrzati Ribija, ali ako se ne uspije u tome, onda uzeti sto vise novca za njega. Eh onda bi se mogli naci dobri igraci za taj iznos. A znamo da ce dobiti dosta i od LP. Samo me strah skrtosti Bayernove uprave...
breno se vraca, potvrdio jucer rummenige, toni definitivno se nece vratit, s ottlom ce uprava razgovarat nakon doigravanja koje ce za ostanak u ligi imati nurnberg
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2010, 20:01

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 35344.html

Vjerovatno poslije finala kupa potpis novog ugovora. Kako sem se obradovao.... :P :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2010, 20:06

omerbavarac je napisao/la:http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 35344.html

Vjerovatno poslije finala kupa potpis novog ugovora. Kako sem se obradovao.... :P :P :P :P
Vala da nije potpisao bio bi shupak samo takav,kada mu je najteze bilo ljudi u klubu su ga podrzali i sacuvali ga od pritiska,njegov "uvjet" je bio da Bayern bude sto blizi europskom vrhu,taj uvjet je ispunjen i na njemu je da odrzi rijec...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2010, 20:13

bistrikboy je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 35344.html

Vala da nije potpisao bio bi shupak samo takav,kada mu je najteze bilo ljudi u klubu su ga podrzali i sacuvali ga od pritiska,njegov "uvjet" je bio da Bayern bude sto blizi europskom vrhu,taj uvjet je ispunjen i na njemu je da odrzi rijec...
Trazio je borbu za sami vrh LP, trazio je titule, to je sve dobio. Ima sansu da se ove godine okiti sa tri trofeja, sto je vjerujem njegova zelja. Ne preostaje mu nista drugo nego da stavi potpis na novi ugovor i tako udovolji svima Bayernovim navijacima.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 maj 2010, 20:59

Gledatelji ARD-ove subotnje emisije Sportschau izabrali su naj-nogometni gol za mjesec april. Hajd pogodite ko je pokupio nagradu :D :D :D
[youtube][/youtube]

Jednostavno neponovljivo 8-) 8-)

Malo me podsjeća na ovaj, ali svaki je zasebno klasa
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 maj 2010, 21:01

jel se vraca Toni Kroos ?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.