PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ahahahah onaj zalaktao igraca slobode, onaj drugi onog uzjahao i on svira KONTRA FAUL
sjajan je sudija nema sta 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ono je bio momenat meča, kada bi ga sada pitali zašto je sudio faul za njih on ne bi znao objasniti. 50-50 suđenje? Aha, kako da ne...Pantelija je napisao/la:ahahahah onaj zalaktao igraca slobode, onaj drugi onog uzjahao i on svira KONTRA FAULsjajan je sudija nema sta
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Ko svrsava...meni se place gdje mi bodove rasipamoshzna je napisao/la:Kolektivno svršavanje kozoyeba na bod sa Grbavice
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma ja, bili ste bolji 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Odlican sudac, nema sta. Pa ne bi Ivica onako sudio na Grbavici danas! Ma sve je ko sto ti kazes brate, a nama je Ibrak svima razum oduzeo.. Samo kako evo i navijaci drugih klubova misle isto o suđenju kao i ja?bojamora je napisao/la:Ovo je najbolji sudija u ligi. Jedini mu je problem što je dobar sudija a tebi je izgleda normalno kad sudija svira protiv nas jel ti je mozak ispran udbaško pitarskim razmišljanjem. Sram te bilo.joker90 je napisao/la:Opet pitari krivi i za ovo danas? A jesmo pokvareni jarane, kud nas Bog dade ikako. Pa danas da je sudija mogao obukao bi plavi dres, ali njemu opet pitarski savez kriv.bojamora je napisao/la:Ja sam još poslije mladosti rekao da j Oda ispucao sve kredite i da če nas svako dalje odlaganje smjene trenera koštati Bez obzira na pljuvače í dušmane kluba ova ekipa mora biti najmanje medu prva četiri a ako nije isključivi je krivac trener i uprava koja nas nije bila u stanju zaštititi od pitarskog lobija u sjvezu kojima je cilj uklanjanje našeg kluba a sve u korist seljaka sa brda
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zeljo je danas odigrao mesarski, neocikavno grubo ocito da je u pitanju nedostatak kvaliteta, a i sudija ih je pogurao ...izgubili su dosta vrlina koje su ih krasili u evropskim utakmicama. Nadam se da ce se vratiti u formu jer bi sezona bila jos zanimljivija.
Tvrdis da vi jesteshzna je napisao/la:Ma ja, bili ste bolji
-
Pitaristok
- Kontakt:
Suđenje je katastrofa iz kola u kolo pogotovo je smijurija kakvi ofsajdi se sviraju.
Željezničar će sljedeće tri da dobije, ne otpisujte ih jos.
Željezničar će sljedeće tri da dobije, ne otpisujte ih jos.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posto smo uzeli bod besplatne koze za sveshzna je napisao/la:Kolektivno svršavanje kozoyeba na bod sa Grbavice
Cak bi se mogla napraviti tradicija preuzimanja guzenja koze, da se izvlaci sretni dobitnik koji ce narednu domacu to preuzimati na sebe po uzoru na lokomotivu sa Grbavice
Ne, baš mislim da je ovo realna podjela bodova, možda ste vi malo sretniji bili, zrelije šanse smo imali, Kokot 3 puta, Farias, Dado. Vas Ahmetović izvukao i još jedan prodor vašeg lijevog krila po strani kada mu Antolović odbrani. Priznaj da ti je godra kao da ste pobjedili, ne ljuti se niko bolan 
Ali vidim ti si neku svoju utakmicu gled'o u Austriji, kao da se zahvaljujemo golmanu što nismo tricu primili. Dosta, nerealan si.
Ali vidim ti si neku svoju utakmicu gled'o u Austriji, kao da se zahvaljujemo golmanu što nismo tricu primili. Dosta, nerealan si.
Imali zrelije sanse,a najvecu imali poslije greske nase odbrane.uredu je Miki.
Rasturili ste nas,ubili,nismo imali sut po golu.
Provukli se kroz iglene usi.
Ja se cudom cudim otkud ovaj zeljo u zoni ispadanja.
Rasturili ste nas,ubili,nismo imali sut po golu.
Provukli se kroz iglene usi.
Ja se cudom cudim otkud ovaj zeljo u zoni ispadanja.
I ja se čudom čudim kako se vi busate nešto a nama 2 ključna igrača nisu igrala a još dodaš da su obje njihove zamjene bile povijeđene, tako da su Livaja i Hodžurda istrčali na teren. Trebam li još dodavati to da smo igrali pod imperativom pobjede, a vi to niste znali iskoristiti. Imate finu ekipicu ali sam siguran da završavamo ispred vas 
Kako necete zavrsiti ispred nas.pa prvi ste favorit za titulu.
Naravno, Željo je najtrofejniji i najbolji bh. klub, tako da, ništa čudno zar ne?
-
gramparada
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Prosipate bodove jel?Da te napomenem tu gdje ste prosuli bodove osvojili ste ukupo 8 u posljedni 15 godina!solinas je napisao/la:Ko svrsava...meni se place gdje mi bodove rasipamoshzna je napisao/la:Kolektivno svršavanje kozoyeba na bod sa Grbavice
shzna je napisao/la:I ja se čudom čudim kako se vi busate nešto a nama 2 ključna igrača nisu igrala a još dodaš da su obje njihove zamjene bile povijeđene, tako da su Livaja i Hodžurda istrčali na teren. Trebam li još dodavati to da smo igrali pod imperativom pobjede, a vi to niste znali iskoristiti. Imate finu ekipicu ali sam siguran da završavamo ispred vas
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda i ne zavrsite ispred nas jer opasan je Azmir. On ako vidi sada da imamo sanse za Evropu uvjeren sam da pravi neko iznenadjenje na proljece..
[quote="shzna"]Ne, baš mislim da je ovo realna podjela bodova, možda ste vi malo sretniji bili, zrelije šanse smo imali, Kokot 3 puta, Farias, Dado. Vas Ahmetović izvukao i još jedan prodor vašeg lijevog krila po strani kada mu Antolović odbrani. Priznaj da ti je godra kao da ste pobjedili, ne ljuti se niko bolan 
[/quote
U ovom trenutku sloboda je zrelija ekipa, nasi napadi su bili opasniji iako nisu uvijek zavrsavali prilikom, za razliku od zelje koji je napravio jednu akciju, a ostalo je bilo jalovo i uglavnom iz bunara. Nisam sretan zbog boda jer u odredenim situacijama mogli smo bolje reagovati. Ali moram naglasiti da nismo dobili ni jedan faul u zoni suta ili centarsuta, a bila su sigurno 3-4. Sretno vama a i nama u nastavku...
P.s. A mojne te price falili su nam igraci, mozda bi bilo jos gore po vas.
U ovom trenutku sloboda je zrelija ekipa, nasi napadi su bili opasniji iako nisu uvijek zavrsavali prilikom, za razliku od zelje koji je napravio jednu akciju, a ostalo je bilo jalovo i uglavnom iz bunara. Nisam sretan zbog boda jer u odredenim situacijama mogli smo bolje reagovati. Ali moram naglasiti da nismo dobili ni jedan faul u zoni suta ili centarsuta, a bila su sigurno 3-4. Sretno vama a i nama u nastavku...
P.s. A mojne te price falili su nam igraci, mozda bi bilo jos gore po vas.
Pa niste nas dobili ovako loše, možeš zamisliti šta bi bilo da smo bar malo u formi a vi u naletu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
S obzirom da ste direktni konkurenti nama je bitnije uzimati na "slabijim" ekipama bodove, a s vama odigrati remi da bude nikom nista. Samo kod kuce redati trice jer svi nesto kiksaju ove godine..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta kaze onaj odovic..sudija dopustio grublju igru tuzlaka...ahahahaha
stop mitomaniji
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fukare-s ... nja/171180
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 09 sep 2015, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.