Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Mene brine ovo raspucavanje Turske i Italije, nadam se da će i nas od sutra krenuti trojke ali ono pravo, kako samo znaju 

mene brine loš procenat bogdana i tea... slabo skroz.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne verujem da ce Italijani onako odigrati ponovo, nerealno jednostavno, pogotovo ne cela udarna cetovrka, no videcemo. Na nama je da to resimo jakom odbranom, kakvu imamo, i da potvrdimo dobrim sutom u napadu. Mi nemamo klasu u unutrasnjoj liniji kao Spanci da zamaskiraju poraz malom kos razlikom, jer u reketu Italijana stvarno duva promaja, jedino da Radule poludi nacisto ili Kuzmic. Spoljna linija mora da bude na visini zadatka.
A sto se Turske tice, sem 1/4 juce, oni nisu nista bas igrali, tako da tu ocekujem pobedu iako ce svakako biti tesko.
A sto se Turske tice, sem 1/4 juce, oni nisu nista bas igrali, tako da tu ocekujem pobedu iako ce svakako biti tesko.
Post je napisan prije meča ESP - ITA.Clutch je napisao/la:Pobjeda protiv Turske nista ne mora da znaci ukoliko Italija sutra dobije Njemacku. U tom slucaju, pobjednika grupa ce odrediti zadnje kolo , tj. okrsaj Italije i Srbije.NeshaFCB je napisao/la:Dakle i definitivno, ukoliko dobijemo Turke prvi smo u grupi.
Ne brinem ja danas uopšte... Neće nas valjda ugroziti poluprosječni Aldemir i Semih Erden...
p.s. Mirotiću pi.ko prodana!
Kad je taj Aldemir u pitanju, ne znam ko od vas sve gleda na RTS-u, ali kad god sam gledao Tursku, onaj Denda je imao nekakav "pik" na njega, krene covek da lupa kako je on double double masina u Phili tamo, a ovi em sto su tankeri, em sto ovaj daj boze da ima 3 poena po mecu i isto toliko skokova, da ne pricam kakvih se sve lupetanja mozes inace naslusati kada njega slusas, kakvo olicenje neznanja.
Kvalitetniji smo pogotovo od Turaka, a i od Italijana. Sad se samo previse preuvelicava pobeda Italije, a Spanci imali strasan procenat za 2, samo zato sto je Pau otac igre, ali ne samo to, nego jednostavno Spanci su imali ko zna koliko laganih poena zbog komicne odbrane Italije. Ekipa koja zabije samo 6 trojki, a da ti 98 poena, brale moj pa koliko je ta odbrana losa koja dopusti ovo. Sad sto su Italijani imali suterski madness u drugom poluvremenu je za prepricavanje, a pola tih suteva bilo nerezonski, preko ruke, sa 8-9m.

Kvalitetniji smo pogotovo od Turaka, a i od Italijana. Sad se samo previse preuvelicava pobeda Italije, a Spanci imali strasan procenat za 2, samo zato sto je Pau otac igre, ali ne samo to, nego jednostavno Spanci su imali ko zna koliko laganih poena zbog komicne odbrane Italije. Ekipa koja zabije samo 6 trojki, a da ti 98 poena, brale moj pa koliko je ta odbrana losa koja dopusti ovo. Sad sto su Italijani imali suterski madness u drugom poluvremenu je za prepricavanje, a pola tih suteva bilo nerezonski, preko ruke, sa 8-9m.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Izgubiće i jedni i drugi bar po jednu u naredna 2 kola.Drina1945 je napisao/la:Mene brine ovo raspucavanje Turske i Italije, nadam se da će i nas od sutra krenuti trojke ali ono pravo, kako samo znaju

Mens sana in corpore sano.
Lagana pobjeda protiv Turaka.
4/4
Znao sam da smo kvalitetnija ekipa od Turaka za razred, međutim nisam znao da smo za nekoliko razreda bolji.
Ponovo svih 12 na terenu, 11 se upisalo... Teo se probudio, Radule takođe, ostali odigrali dovoljno da pobjeda nijednog trenutka ne dođe u pitanje.
Na momente i egzibicija, širinu koju imamo, apsolutno ćemo u nastavku takmičenja još više koristiti. Forma se diže i to je primjetno i ne treba apsolutno brinuti kako će ova ekipa izgledati kad se bude odlučivalo. Radule je već danas odigrao 30% bolje nego protiv Španije.
Dajte Turke da se igramo, igramo...
Znao sam da smo kvalitetnija ekipa od Turaka za razred, međutim nisam znao da smo za nekoliko razreda bolji.
Ponovo svih 12 na terenu, 11 se upisalo... Teo se probudio, Radule takođe, ostali odigrali dovoljno da pobjeda nijednog trenutka ne dođe u pitanje.
Na momente i egzibicija, širinu koju imamo, apsolutno ćemo u nastavku takmičenja još više koristiti. Forma se diže i to je primjetno i ne treba apsolutno brinuti kako će ova ekipa izgledati kad se bude odlučivalo. Radule je već danas odigrao 30% bolje nego protiv Španije.
Dajte Turke da se igramo, igramo...

Ajde sto su Teo i Raduljica razvalili.. nego me bas pozitivno iznenadila igra Kaline i Kuzmica. Mislim, svi su odradili svoj posao kako treba, ali je evidentno da ovoj dvojici raste sampouzdanje i forma iz utakmice u utakmicu..
Jos sto je bitno, jedini je Teo igrao 30 minuta (ali je odmarao protiv Islanda),a svi ostali su 25 i manje minuta bili na terenu..
Jos sto je bitno, jedini je Teo igrao 30 minuta (ali je odmarao protiv Islanda),a svi ostali su 25 i manje minuta bili na terenu..
- djoleprijedor
- Kontakt:
Gledam malo timsku statisktiku koja kažeda u prosjeku dajemo 83 koša po meču,gdje smo među 4 najefikasnije ekipe na EP,dok primamo 68 u prosjeku,što je svakako odlično,gdje smo isto među 4 ekipe.U skoku smo odlični,najbolji od svih ekipa.Ja ipak mislim da ovo može i bolje u oba smjera,naročito kada se u napadu priključi Bogdan.
Ovo protiv Turaka je bilo sjajno,odbrana u prve 2/4 fantastična.Tako bi trebali ulaziti u svaki meč,i bukvalno lomiti rivale u startu.Raduljica diže formu,ovaj dobar meč će mu dići samopouzdanje.Kao i Teu koji je pogodio nekoliko otvorenih šuteva.
Zaslužili smo 1.mjesto,samo ga treba ovjeriti.
Ovo protiv Turaka je bilo sjajno,odbrana u prve 2/4 fantastična.Tako bi trebali ulaziti u svaki meč,i bukvalno lomiti rivale u startu.Raduljica diže formu,ovaj dobar meč će mu dići samopouzdanje.Kao i Teu koji je pogodio nekoliko otvorenih šuteva.
Zaslužili smo 1.mjesto,samo ga treba ovjeriti.
Mens sana in corpore sano.
radule se digao, teo takođe, kalina je uradio ono što sam rekao. još samo da BB proradi prije svega njegova trica. dvica ide, asistencija takođe skok i odbrana dobri ali trica neće pa neće.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Proradiće on, samo nek prestane sa onim ludim asistencijama, kad pade, glava me zaboli.
Za sada, da ne ureknem, bolje nego što sam očekivao. Ne treba poletjeti, pametno do završnice. Ovaj tim tek će da pokaže svoje mogućnosti. Ali ovo zagrijavanje protiv solidnih protivnika (izuzetak Španija i sutra Italija) je itekako korisno. Svi dobijaju šansu, roster nam ne čini 7-8, već 12. I ovaj idiotski termin će se završiti.
Za sada, da ne ureknem, bolje nego što sam očekivao. Ne treba poletjeti, pametno do završnice. Ovaj tim tek će da pokaže svoje mogućnosti. Ali ovo zagrijavanje protiv solidnih protivnika (izuzetak Španija i sutra Italija) je itekako korisno. Svi dobijaju šansu, roster nam ne čini 7-8, već 12. I ovaj idiotski termin će se završiti.
Pod košem smo tanki,prvi ko nam bude forsirao "unutrašnju" igru i bude "spuštao" loptu "dole" imaćemo problema
misliš kao turci?
a igru na centre imaju još grci i hrvati... ali valja doći do njih
a igru na centre imaju još grci i hrvati... ali valja doći do njih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Šteta zbog Bobija.
Tačno bi njegovo prisustvo značilo i zlato, jer nisam ubedjen da su ovakvi Franci bolji od nas sa Bobiltom u rosteru. Imali bi mnogo više opcija u napadu, a i Bobi bi uz Teove asistencije glatko punio protivničke centre penalima. Miško je opasno djubre, nema dalje...
Tačno bi njegovo prisustvo značilo i zlato, jer nisam ubedjen da su ovakvi Franci bolji od nas sa Bobiltom u rosteru. Imali bi mnogo više opcija u napadu, a i Bobi bi uz Teove asistencije glatko punio protivničke centre penalima. Miško je opasno djubre, nema dalje...
Re: Odg: RE: Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Srbija ce i bez Bobija osvojiti zlato...samo los dan moze Srbiju eliminisatiMaGiCa je napisao/la:Šteta zbog Bobija.
Ja jos ne mogu da prezalim sto nema Bobija. Nije to sad da bi on odigrao meceve kao u Evroligi ili Zvezdi, da bi bio masina 20p 10sk prosek, jednostavno ne bi bio medju prvim napadackim opcijama niti bi imao veliku minutazu, ali takvu sirinu bi doneo u igri, da to nije normalno. Valja cekati OI pa ga "mozda" vidimo tu.
Slazem se s vama, jednostavno ne mogu prezaliti sto nema Bobija!
Kao sto Magica rece, samo njegovo prisustvo bi znacilo dodatni adut i igri i sirini!
Ovako se bojim samo loseg dana, a s njim se ni toga ne bih plasio, jer nema te ekipe na prvenstvu koja bi u isto vrijeme mogla zaustavit i njega i Bjelicu pod kosem, ako bi sut zakazao....

Ovako se bojim samo loseg dana, a s njim se ni toga ne bih plasio, jer nema te ekipe na prvenstvu koja bi u isto vrijeme mogla zaustavit i njega i Bjelicu pod kosem, ako bi sut zakazao....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
polako ljudi neće biti lako dalje. ove igre su super a jedan meč u nastavku odlučuje. nikad se ne zna šta može odigrati rival a šta mi i prije svega tu je pritisak
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Svakako, zato i potenciramo izostanak Bobija...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.