Eurobasket 2015
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
kakva trojka kloofa od table
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nemam pojma sada ali stipcevic mi nije neki kvalitet.filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:I da nije realno nema mjesta... Po meni nemaju mjesta ni stipcevic ni ddraper.filip13 je napisao/la:je li zoran planinić zavrsio karijeru?
P.s. Nikita Kurbanov
pa koga bi ti na playu uz ukica pozvao,nisam ni mislio da planinic ima mjesta,nije igrao citavu sezonu,onako mi pade on na pamet
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Šilje ljudi trojke kao Talijanifilip13 je napisao/la:kakva trojka kloofa od table
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ali kako je lose sudjenje na ovom prvenstvu...i svakom domacinu see izgleda malo silji...malo vise 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nemam pojma sada ali stipcevic mi nije neki kvalitet.[/quote]BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:I da nije realno nema mjesta... Po meni nemaju mjesta ni stipcevic ni ddraper.filip13 je napisao/la:je li zoran planinić zavrsio karijeru?
P.s. Nikita Kurbanov
pa koga bi ti na playu uz ukica pozvao,nisam ni mislio da planinic ima mjesta,nije igrao citavu sezonu,onako mi pade on na pamet
nije,ali ne zna imaju li trenutno boljeg
Izbaci svakoj ovoj reprenzetaciji po tri najbolja igrača pa ćeš vidjeti šta ćeš dobitidelinjo je napisao/la:Ma po ovom mi smo fkt najgora ekipa na eb...svi nesto igraju...mi nista...mozda island moze sa nama
nije valjda da HRT 2 nije bio zatamnjen?
ma naravno samo kazem,tj konstatujemppppp je napisao/la:Izbaci svakoj ovoj reprenzetaciji po tri najbolja igrača pa ćeš vidjeti šta ćeš dobitidelinjo je napisao/la:Ma po ovom mi smo fkt najgora ekipa na eb...svi nesto igraju...mi nista...mozda island moze sa nama
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Niko nema taj luksuz osim SAD a kamo li ekipe poput BiH ,svima ostalima se sve svodi na 1-2 odlična igrača i par dobrihdelinjo je napisao/la:ma naravno samo kazem,tj konstatujemppppp je napisao/la:Izbaci svakoj ovoj reprenzetaciji po tri najbolja igrača pa ćeš vidjeti šta ćeš dobitidelinjo je napisao/la:Ma po ovom mi smo fkt najgora ekipa na eb...svi nesto igraju...mi nista...mozda island moze sa nama
Izbaci Srbiji Teodosića,Bjelicu i recimo Bogdanovića ili hrvatskoj Bogdanovića,Šarića,Tomića...na šta bi to ličilo ?
Možda malo bolje od BiH ali ne mnogo
Pa dobro nema veze svjesni smo šta znače tri najbolja igrača jedne košarkaške reprezentacije al' svejedno govorimo o trenutnoj situaciji, naravno da smo mnogo jači sa tom trojicom al' treba gledati trenutno jbg 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[/quote]
Niko nema taj luksuz osim SAD a kamo li ekipe poput BiH ,svima ostalima se sve svodi na 1-2 odlična igrača i par dobrih
Izbaci Srbiji Teodosića,Bjelicu i recimo Bogdanovića ili hrvatskoj Bogdanovića,Šarića,Tomića...na šta bi to ličilo ?
Možda malo bolje od BiH ali ne mnogo[/quote]
ma mislim da bi oni ipak nasli igrace koji znaju dvokorak,pogoditi obruc sa linije bacanja,ili nauciti da se lijevim dvokorakom polaze lijevom rukom ,a ne obratno,a sa desnim dvokorakom desnom rukom,mislim da bi ipak imali takve igrace
Niko nema taj luksuz osim SAD a kamo li ekipe poput BiH ,svima ostalima se sve svodi na 1-2 odlična igrača i par dobrih
Možda malo bolje od BiH ali ne mnogo[/quote]
ma mislim da bi oni ipak nasli igrace koji znaju dvokorak,pogoditi obruc sa linije bacanja,ili nauciti da se lijevim dvokorakom polaze lijevom rukom ,a ne obratno,a sa desnim dvokorakom desnom rukom,mislim da bi ipak imali takve igrace
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hrvti mi ne djeluju dobro, nisu me impresionirali, individualno odlični ali timski dosta štekaju. Prošli jesu dalje ali zahvaljujući slaboj grupi, da su u grupi B možda bi 1-2 pobjedu imali.
Ovi veliki kalkulišu, ne idu 100%. Tek slijedi ono najbolje.
Mi da imamo onu trojicu, lagano bi se grupom prošetali, ima li bi 40-50 poena sigurnih a ovako ništa, jedva jedna.
Mi da imamo onu trojicu, lagano bi se grupom prošetali, ima li bi 40-50 poena sigurnih a ovako ništa, jedva jedna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma koliki je problem što nema ta tri igrača još je veći problem na kojim pozicijama igraju...FaraonTM je napisao/la:Pa dobro nema veze svjesni smo šta znače tri najbolja igrača jedne košarkaške reprezentacije al' svejedno govorimo o trenutnoj situaciji, naravno da smo mnogo jači sa tom trojicom al' treba gledati trenutno jbg
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama nema pet najboljih igraca kada racunas Sulejmanovica i Karahodzica..
Ja mislim da bi Srbija bila normala i bez Bjelice i Teodosica. Imaju oni dugu listu igraca, pa vec im nema jednog kljucnog Bobana.
Spanija ima luksuz bez Marca, Ibake i Calderona
Ja mislim da bi Srbija bila normala i bez Bjelice i Teodosica. Imaju oni dugu listu igraca, pa vec im nema jednog kljucnog Bobana.
Ono je umjetnost,sa onakvim igračima igrati onako slaboUnofficialpage je napisao/la:Hrvti mi ne djeluju dobro, nisu me impresionirali, individualno odlični ali timski dosta štekaju. Prošli jesu dalje ali zahvaljujući slaboj grupi, da su u grupi B možda bi 1-2 pobjedu imali.
Kruno Simon, jbeni doktor, 18/7/8 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hezonja ce nekog u knock out fazi dobro zatrpati.
Puno igrača imamo na centarskim pozicijama, vanjski igrači su nam problem.tuzlak1987 je napisao/la:Nama nema pet najboljih igraca kada racunas Sulejmanovica i Karahodzica..
Kikanović, Stipanović, Nurkić, Teletović, Sulejmanović, Karahodžić sve su to "četvorke" i "petice" dok smo na ostalim pozicijama dosta tanki, neračunajući Đedovića i Renfroa kao stranca jedini ozbiljan igrač je Gordić i donekle Šutalo. Imamo u najavi Atića i ove zlatne kadete al' daleko su oni od seniorske košarke još.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Srbija vec igra bez jednog od najbolje 3-ke - Marjanovića, jer ono kako je on odigrao proslu sezonu ga svakako svrstava uz Tea i Bjelicu u najboljeg igraca Srbije! Cak i bez te 3-ce igraca sto si gore pomenuo, Srbija bi bila ozbiljna ekipa, ne naravno kao sada i jedan od pretendenata za medalju, ali svakako ekipa spremna na prolaz grupe i ako bi se otvorilo mozda cak i do 1/4 ili 1/2 finala...Zasto ovo pricam, prvo zato sto Srbija u kosarci ima SISTEM kojem se prilagodjavaju svi igraci i u kojem se tacno zna ko sta radi! Dalje, veoma sirok roster igraca, 11-12 igraca koji mogu odgovoriti visokim zahtjevima + par njih koji su otpali prije prvenstva...ppppp je napisao/la: Niko nema taj luksuz osim SAD a kamo li ekipe poput BiH ,svima ostalima se sve svodi na 1-2 odlična igrača i par dobrih
Da ne ispadne prepotentno, naravno da ne znaci da ce Srbija i uzeti medalju na ovom prvenstvu i ova odlicna igra za sada nista ne garantuje, ali kazem da je sistem najbitniji u cijloj prici i to je ono sto odvaja ozbiljne od prosjecnih ekipa...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pretjeruješ,možda bi prošli grupu ali borba za medalje...marconato je napisao/la:Srbija vec igra bez jednog od najbolje 3-ke - Marjanovića, jer ono kako je on odigrao proslu sezonu ga svakako svrstava uz Tea i Bjelicu u najboljeg igraca Srbije! Cak i bez te 3-ce igraca sto si gore pomenuo, Srbija bi bila ozbiljna ekipa, ne naravno kao sada i jedan od pretendenata za medalju, ali svakako ekipa spremna na prolaz grupe i ako bi se otvorilo mozda cak i do 1/4 ili 1/2 finala...Zasto ovo pricam, prvo zato sto Srbija u kosarci ima SISTEM kojem se prilagodjavaju svi igraci i u kojem se tacno zna ko sta radi! Dalje, veoma sirok roster igraca, 11-12 igraca koji mogu odgovoriti visokim zahtjevima + par njih koji su otpali prije prvenstva...ppppp je napisao/la: Niko nema taj luksuz osim SAD a kamo li ekipe poput BiH ,svima ostalima se sve svodi na 1-2 odlična igrača i par dobrih
Da ne ispadne prepotentno, naravno da ne znaci da ce Srbija i uzeti medalju na ovom prvenstvu i ova odlicna igra za sada nista ne garantuje, ali kazem da je sistem najbitniji u cijloj prici i to je ono sto odvaja ozbiljne od prosjecnih ekipa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.