Kako ide ona, plave dame nisu same

Tesko je pobjediti na grbavici kakav god da je zeljo, pogotovo nakon silnih dopisa. A stekao sam dojam da su slobodini igraci bez velike potrebe repektovali zelju i igrali bojazljivo. ...elem zivot brzo promjeni uloge.FaraonTM je napisao/la:Pa niste nas dobili ovako loše, možeš zamisliti šta bi bilo da smo bar malo u formi a vi u naletu
Pa Željo ti je sila druže samo to pojedinci nikako da shvateslana_krv je napisao/la:Tesko je pobjediti na grbavici kakav god da je zeljo, pogotovo nakon silnih dopisa. A stekao sam dojam da su slobodini igraci bez velike potrebe repektovali zelju i igrali bojazljivo. ...elem zivot brzo promjeni uloge.FaraonTM je napisao/la:Pa niste nas dobili ovako loše, možeš zamisliti šta bi bilo da smo bar malo u formi a vi u naletu
Skandiranje igračima zbog nezalaganja i loših igara poslije Evrope a i za vrijeme nje u ligi. Da znamo da ne mogu pa hajd, ali mogu nego neće..Chinaglia je napisao/la:"plave dame nisu same", o čemu se radi, nisam upućen
Mislis zbog osvojenih titula, vjeruj svom zemljaku to je fiktivna stvar, jer koja je vrjednost osvojene titule u jednoj od najlosiji liga. Moze li i jedna titula poslije rata da se mjeri sa vasom titulom osvojenoj u bivsoj drzavi ili polufinalu kupa uefa. Stavi na vagu i vidi sta ima vrjednost.FaraonTM je napisao/la:Pa Željo ti je sila druže samo to pojedinci nikako da shvateslana_krv je napisao/la:Tesko je pobjediti na grbavici kakav god da je zeljo, pogotovo nakon silnih dopisa. A stekao sam dojam da su slobodini igraci bez velike potrebe repektovali zelju i igrali bojazljivo. ...elem zivot brzo promjeni uloge.FaraonTM je napisao/la:Pa niste nas dobili ovako loše, možeš zamisliti šta bi bilo da smo bar malo u formi a vi u naletu![]()
Helem, niste loši al' treba još pure i pure da bi mogli u istu rečenicu sa nama
Šta je tebi ? Naravno da je Željo najtroferniji i najbolji bh. klub. U čemu je problem ?shzna je napisao/la:Naravno, Željo je najtrofejniji i najbolji bh. klub, tako da, ništa čudno zar ne?
Pa jeste najavljivali su kantanje vidoviti su ko braca Maticsolinas je napisao/la:Sta kaze odovic.sudija dozvolio grublju igru slobodi.
Gledaj starta kokota u 2 minuti.kada neslomi cojku nogu
![]()
.
Gledaj sta fula ahmetovic u 7 minuti cini mi se.
Sut veselinovica izbija antolovic u Körner.
Ahmetovica pod raslje...
Sta kazu momci.zeljo bio bolji
bojamora je napisao/la:Šta je tebi ? Naravno da je Željo najtroferniji i najbolji bh. klub. U čemu je problem ?shzna je napisao/la:Naravno, Željo je najtrofejniji i najbolji bh. klub, tako da, ništa čudno zar ne?
Ne vjerujemsolinas je napisao/la:Sta kaze odovic.sudija dozvolio grublju igru slobodi.
Gledaj starta kokota u 2 minuti.kada neslomi cojku nogu
![]()
.
Gledaj sta fula ahmetovic u 7 minuti cini mi se.
Sut veselinovica izbija antolovic u Körner.
Ahmetovica pod raslje...
Sta kazu momci.zeljo bio bolji
Prošlo je vaših 5 minuta slave...bojamora je napisao/la:Šta je tebi ? Naravno da je Željo najtroferniji i najbolji bh. klub. U čemu je problem ?shzna je napisao/la:Naravno, Željo je najtrofejniji i najbolji bh. klub, tako da, ništa čudno zar ne?
Ti si luđi od ovog solinaša.bojamora je napisao/la:Šta je tebi ? Naravno da je Željo najtroferniji i najbolji bh. klub. U čemu je problem ?shzna je napisao/la:Naravno, Željo je najtrofejniji i najbolji bh. klub, tako da, ništa čudno zar ne?
ja samo ne znam sto su vam stali toliko na žulj... radnička lasa i djeca, postenje cast i obraz a vi takosolinas je napisao/la:Pisem sa telefona i stvarno ste jadni.
Rizikujem ban Ali svi profesori i intelektualci komotno mi podudlaju.
Okrecemo se velezu.
Zbogom mali seljo