onaj što je u inat vk partizan stvorio vk radničkiMaGiCa je napisao/la:Je l' to onaj Šaponjić što mu sin igraše vaterpolo za repku na OI2012![]()
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dabome. To je taj.

- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:onaj što je u inat vk partizan stvorio vk radničkiMaGiCa je napisao/la:Je l' to onaj Šaponjić što mu sin igraše vaterpolo za repku na OI2012![]()
Pa taj Šaponjić je onda otac i vašeg Šaponjića iz fk.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nije. ivan je iz nove varoši. tata mu se zove milanko. ovo je Nebojša Šaponjić ima dva sina vaterpoliste Luku i Aleksualan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:onaj što je u inat vk partizan stvorio vk radničkiMaGiCa je napisao/la:Je l' to onaj Šaponjić što mu sin igraše vaterpolo za repku na OI2012![]()
Pa taj Šaponjić je onda otac i vašeg Šaponjića iz fk.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam negdje čuo da je gazda nelt-a otac od vašeg Šaponjića. Nebitno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Ja sam negdje čuo da je gazda nelt-a otac od vašeg Šaponjića. Nebitno.
mogli bi biti rod jer i on je iz Nove VarošiNebojša Šaponjić
NELT CO
direktor
Nebojša Šaponjić, vlasnik i direktor Nelt Co. d.o.o.
Nebojša Šaponjić je rodjen 1959. u Novoj Varoši.
Nakon završene gimnazije i Elektrotehničkog fakulteta, zapošljava se u Državnoj upravi u Kraljevu.
Privatnim biznisom počinje da se bavi 1992, kada sa Rankom Sočancem, svojim prijateljem i sadašnjim partnerom, osniva Nelt, kompaniju koja se bavi trgovinom i veleprodajom. Nelt je, tokom 20 godina trajanja postao standard za distrbuciju u Srbiji i regionu, godinama servisirajući najveće svetske kompanije kao što su: P&G, Kraft foods, Wrigley, SC Johnson, DrOetker, itd. U sastavu Nelt grupe, danas posluju i kompanije Neoplanta - Fabrika mesa Novi Sad, Corner Shop - lanac od 95 maloprodajnih objekata convenience store tipa i Javna skladišta Srbije.
Nelt je godinama aktivan u regionu kroz svoje kompanije u Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, a od 2010 je prisutan i na tržištu Afrike, gde kao zvanični distributer P&G, ima kompanije u Angoli, Zambiji i Mozambiku sa operacijama u Zimbabveu i Malaviju. Sa preko 3000 zaposlenih, 100 principala, 900 vozila, 115 000 m2 poslovnog i magacinskog prostora i
godišnjim prometom od preko 400 M EUR, Nelt je danas jedna od najznačajnijih privatnih kompanija u Srbiji.
Nebojša Šaponjić je Predsednik UO JSD Partizan i član Izvršnog odbora OKS.
Oženjen je i ima dva sina, Aleksu i Luku, reprezentativce Srbije u vaterpolu, studente Berkeley univerziteta u SAD.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Prva dama kluba
ja preko opere ovo ne vidim a preko mozile dappppp je napisao/la:
Prva dama kluba
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
U odnosu na vašu prvu damu... može proći.ppppp je napisao/la:
Prva dama kluba

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ili ipak neRaul_64 je napisao/la:Dule dok je ziv!!!DANTES je napisao/la:nadam se da je ovo dobar znak. ko li će biti trener? dule ili miloje?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Nije valjda da ste se odrekli Dula ? 
Dulo traži para...
"Neko je Lovernj a neko je Dulo"

Dulo traži para...
da znaš. ali to je više kapric i bijes nego nešto drugo. no vučko je na kraju pobjedio... uvodi neke komun.jarske sisteme da svi budu zadovoljni .. sve kontroliše a jedne godine šampioni mi jedne vi i nikako istovremeno u košarci i fudbalu.ppppp je napisao/la:Nije valjda da ste se odrekli Dula ?
Dulo traži para...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
1 brdo - 1 univerzumDANTES je napisao/la:no vučko je na kraju pobjedio... uvodi neke komun.jarske sisteme da svi budu zadovoljni .. sve kontroliše a jedne godine šampioni mi jedne vi i nikako istovremeno u košarci i fudbalu.
ili
isto brdo - isti univerzum
I to je poštenije nego li ko DS(SPS) 6 godina vi pa jednom mi ili ko u košarci 15 godina vi pa nikako mi...DANTES je napisao/la:da znaš. ali to je više kapric i bijes nego nešto drugo. no vučko je na kraju pobjedio... uvodi neke komun.jarske sisteme da svi budu zadovoljni .. sve kontroliše a jedne godine šampioni mi jedne vi i nikako istovremeno u košarci i fudbalu.ppppp je napisao/la:Nije valjda da ste se odrekli Dula ?
Dulo traži para...
Bozic mi se cini previse finim za ovaj posao.(uz cinjenicu jel da nema nikakvog iskustva)
Kazu Dzikic smeta nekom
Kazu Dzikic smeta nekom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I navodno je Miloje odbio,po meni jedan od najperspektivnijih trenera u SrbijiRaul_64 je napisao/la:Bozic mi se cini previse finim za ovaj posao.(uz cinjenicu jel da nema nikakvog iskustva)
Kazu Dzikic smeta nekom
vala ja i nisam za dzikića a pera... pa to je malo neozbiljno po meni...Raul_64 je napisao/la:Bozic mi se cini previse finim za ovaj posao.(uz cinjenicu jel da nema nikakvog iskustva)
Kazu Dzikic smeta nekom
@ppppp zašto je miloje odbio? nije valjda iz neke solidarnosti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Negdje sam pročitao da Džikić nije poželjan a da je Miloje odbio,ne znam detaljeDANTES je napisao/la:vala ja i nisam za dzikića a pera... pa to je malo neozbiljno po meni...Raul_64 je napisao/la:Bozic mi se cini previse finim za ovaj posao.(uz cinjenicu jel da nema nikakvog iskustva)
Kazu Dzikic smeta nekom
@ppppp zašto je miloje odbio? nije valjda iz neke solidarnosti?
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.