hehe,nisam mjerio kolko ima,al uglavnom tu je negdjemajestic24 je napisao/la:[
Upravu si ti Boga mi. Ja sam bio nes skroz pobrkao

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
hehe,nisam mjerio kolko ima,al uglavnom tu je negdjemajestic24 je napisao/la:[
Upravu si ti Boga mi. Ja sam bio nes skroz pobrkao
mislim da je taj Zieler trebao nedavno preci u hanover. mislim cak da je taj posao obavljenDevil je napisao/la:Previse dato za Fostera u svakom pogledu,sto ga odmah lansira medju najskuplje placene golmane EPL.Mislim da je B'gham pogresio sto je izdvojio toliku sumu novca al iza Manchester veoma dobro.Sada ce se morati traziti treci golman ili mozda iz rezervi prebaci Ron Robert Zielera.
sto je jos gore, capello izabrao jednog dawsona ispred browna plus vratio onu izdajicu carraghera koji je okrenuo ledja engleskoj repki kad ga je trebala pa se sad odlucio vratit kad mu je karijera pri kraju cccCartman je napisao/la:Carrick, Rooney i Ferdinand na spisku Capella. Ne znam sto nema Browna, bio je barem na klupi dosad...
Vi stvarno niste normalni ako mislite da je Brown zasluzio da ide na SP prije Dawsona koji je medju 5 najboljih stopera u Premiershipu a iza sebe ima sjajnu sezonusteve-o je napisao/la:sto je jos gore, capello izabrao jednog dawsona ispred browna plus vratio onu izdajicu carraghera koji je okrenuo ledja engleskoj repki kad ga je trebala pa se sad odlucio vratit kad mu je karijera pri kraju cccCartman je napisao/la:Carrick, Rooney i Ferdinand na spisku Capella. Ne znam sto nema Browna, bio je barem na klupi dosad...
Halo bolan Carragher nije vracen , jeli vi znate citati ... njemu je samo ponudjeno ali se nije jos izjasnioCartman je napisao/la:Dawson je zasluzio, po meni bi on cak trebo bit u prvoj postav prije Terrya, ali je sramota sto je Carragher vracen. Kao prvo radi ponasanja, a kao drugo sto uopste nece pojacat ekipu.
sto se tice carraghera lupaj ti i dalje, svak ko ne gaji simpatije prema liverpoolu zna o cemu se radi. ta svakako nesmije da bude mjesto za Irce u repki engleskeDirk je napisao/la: Vi stvarno niste normalni ako mislite da je Brown zasluzio da ide na SP prije Dawsona koji je medju 5 najboljih stopera u Premiershipu a iza sebe ima sjajnu sezonu
I ne lazi bezveze o Carragheru , nije se on odlucio vratiti , nego Capello ga je zamolio ali ti si 100% okrenuo pricu i oblatio covjeka koji se vjerovatno nece ni vratiti u repku !
Carragher did subsequently retire from International football. McClaren attempted to persuade him to return to the International setup on at least one occasion, whilst McClaren's replacement Fabio Capello has reportedly suggested that he would be happy to consider Carragher. Carragher's responses have suggested that he would not respond positively to any offers of a call-up. Carragher was said to have been unhappy at the failure of successive England managers to pick him at centre-back, preferring to use him as cover along the back four and even as a holding midfielder.
Irce , dali mi mozes ovo malo pojasniti , bas me zanima sta je pisas htio recisteve-o je napisao/la:sto se tice carraghera lupaj ti i dalje, svak ko ne gaji simpatije prema liverpoolu zna o cemu se radi. ta svakako nesmije da bude mjesto za Irce u repki engleskeDirk je napisao/la: Vi stvarno niste normalni ako mislite da je Brown zasluzio da ide na SP prije Dawsona koji je medju 5 najboljih stopera u Premiershipu a iza sebe ima sjajnu sezonu
I ne lazi bezveze o Carragheru , nije se on odlucio vratiti , nego Capello ga je zamolio ali ti si 100% okrenuo pricu i oblatio covjeka koji se vjerovatno nece ni vratiti u repku !
Dirk je napisao/la:Irce , dali mi mozes ovo malo pojasniti , bas me zanima sta je pisas htio recisteve-o je napisao/la:sto se tice carraghera lupaj ti i dalje, svak ko ne gaji simpatije prema liverpoolu zna o cemu se radi. ta svakako nesmije da bude mjesto za Irce u repki engleskeDirk je napisao/la: Vi stvarno niste normalni ako mislite da je Brown zasluzio da ide na SP prije Dawsona koji je medju 5 najboljih stopera u Premiershipu a iza sebe ima sjajnu sezonu
Moguce je da mislis na skote , ali nema potrebe povlaciti se sa time ... ne vidim nista lose ako ste vec da se jedan Brown zove , onda je Carragher 100% putnik na sp !
Other kids from Irish backgrounds, Jamie Carragher, Danny Murphy and Steve Mc Manaman came from the same schoolboy league
Ma uvijek ce biti takvih gloryhunter-a,znam x slucajeva...jedan lik je bio za United,dolazio kod mene da pratimo zajedno na satelitskoj,posto tada nije bilo ovako medijski pokrivena Premier liga,da bi pocetkom sezone 2001/02 obukao na sebe dres Reala i pljuvao po Unitedu...to je bila ona era galacticosaQUARESMA 18<<< je napisao/la:
jos jedan "u nizu" takozvanih navijaca manchestera junajteda :S
tko me ima kao prijatelja na fejsu, nek vidi jos jedan komentar pa nek se uvjeri, sto je stvarno zalosno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.