FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BLU SKY

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BLU SKY » 10 sep 2015, 12:24

pile87 je napisao/la:Oda je najveci krivac za krizu. Izgubio je autoritet kod igaca a neki ga i namjerno potkopavaju. Ako ode samo on nismo nista napravili treba rijesiti stvar oko osobe za dovodjenje igraca namjerno necu da kazem sport dir da ne bude tjeram harisa.
Ako ovo ne rjesimo potrosicemo jos jednog trenera bezveze. Ko hoce nek vjeruje ko nece nemora ali najveci krivci sto nemamo nesto siri igracki kadar su upravo njih dvojica. Odrjesene ruke po pitanju igraca su imali ali nisu smjeli preuzeti odgovornost ni jedan ni drugi
Upravo to pile puna podrska upravi i pod hitno smijeniti Harisa Alihodzica jer covjek nije dorastao tom poslu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 10 sep 2015, 12:26

BLU SKY je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Oda je najveci krivac za krizu. Izgubio je autoritet kod igaca a neki ga i namjerno potkopavaju. Ako ode samo on nismo nista napravili treba rijesiti stvar oko osobe za dovodjenje igraca namjerno necu da kazem sport dir da ne bude tjeram harisa.
Ako ovo ne rjesimo potrosicemo jos jednog trenera bezveze. Ko hoce nek vjeruje ko nece nemora ali najveci krivci sto nemamo nesto siri igracki kadar su upravo njih dvojica. Odrjesene ruke po pitanju igraca su imali ali nisu smjeli preuzeti odgovornost ni jedan ni drugi
Upravo to pile puna podrska upravi i pod hitno smijeniti Harisa Alihodzica jer covjek nije dorastao tom poslu.
+1
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 12:26

Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 sep 2015, 12:27

Jel se barem ponudila kakva druga poziciji Odi?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 12:30

FaraonTM je napisao/la:Pa jel' Oda bio kriv što uprava obeća ugovor igraču onda taj igrač dođe i dočekaju ga neki sasvim drugi ugovor?

Sretno Oda majstore, yebiga nisi ti kriv što smo mi govvna, oprosti nam i ostani uvijek Željovac :salut:
ovo je totalna laž, dejana jankovića. on je taj koji je nakon dogovora došao i tražio više nego što je dogovoreno. i poslije se i izvinjavao.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 10 sep 2015, 12:30

Amir bar uzme loptu,povuce je pa pogrijesi jer nema kome dodati,a kako ce i imati kad se sadikovic sakriva od igraca.Nedo bog da damir uzme loptu i povuce je,da uradi nesto sa njom.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 sep 2015, 12:32

boccaccio je napisao/la: Kada jedan mladi igrac za kojeg znamo da je kvalitetan ne iznese utakmicu kako se ocekuje, onda je tu pecat u liku jednog iskusnog, pravog znalca koji bi taj pritisak pored Amira mogao iznijeti. Mi takvog nemamo u ekipi. Ako Amir zakaze, ostaje nam samo sreca i nista vise.
To je ključ naše igre koja nam visi o momku osamnaestogodišnjaku za kojeg nema adekvatne zamjene, borbenost se može dopuniti, al loša igra Amira znači raspad sistema kod nas, ko je kriv za to ja ne znam, ali ako se već otjerao Oda mora se i oko njega još nekoliko ljud s njim u paketu otjerati

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 10 sep 2015, 12:33

Ako smo sinoc pustili dva boda da bi se Odovic otjerao mislim stvarno da je to bezobrazluk. Umjesto da uprava kazni igrace oni su s njima bili dok ga ne otjeraju, a mi bodove prosipamo. Zasto ga nisu otjerali protiv Mladosti? Vjerovatno je vec ranije dogovoreno s Capljicem a cekalo se da prospemo toliko bodova. Upravi treba dati posljednje upozorenje!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 sep 2015, 12:33

slika

Joj termina i govana...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 10 sep 2015, 12:34

Teško je bilo šta pametno reći. Očigledno je Oda malo pogubio konce, pogotovo ako je tačno to da je mogao dovesti dva igrača, a nije htio. Novi trener će sigurno donijeti pozitivan šok, ali to je samo kratkoročno rješenje. Mora se dovesti nova osoba u sportskom segmentu, jer smo loše odradili prelazni rok, čega sam se pribojavao čim je Hare postavljen. I dalje podržavam upravu, s tim da se sportski segment mora popraviti.
@Guvo88, @za_zivot_cijeli, i vama idu tarabe.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 12:36

Guvo88 je napisao/la:Ako smo sinoc pustili dva boda da bi se Odovic otjerao mislim stvarno da je to bezobrazluk. Umjesto da uprava kazni igrace oni su s njima bili dok ga ne otjeraju, a mi bodove prosipamo. Zasto ga nisu otjerali protiv Mladosti? Vjerovatno je vec ranije dogovoreno s Capljicem a cekalo se da prospemo toliko bodova. Upravi treba dati posljednje upozorenje!
e stvarno da malo odvadimo...a igrači jesu kažnjeni poslije mladosti i to vrlo rigorozno za naše uslove.

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 10 sep 2015, 12:38

ChWilla je napisao/la:
Guvo88 je napisao/la:Ako smo sinoc pustili dva boda da bi se Odovic otjerao mislim stvarno da je to bezobrazluk. Umjesto da uprava kazni igrace oni su s njima bili dok ga ne otjeraju, a mi bodove prosipamo. Zasto ga nisu otjerali protiv Mladosti? Vjerovatno je vec ranije dogovoreno s Capljicem a cekalo se da prospemo toliko bodova. Upravi treba dati posljednje upozorenje!
e stvarno da malo odvadimo...a igrači jesu kažnjeni poslije mladosti i to vrlo rigorozno za naše uslove.
Nisam to rekao ja, vrati se gore par postova gdje vrbanjusa i pile kazu da su ga igraci bojkotovali, logican slijed je ovo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 12:40

Jel' sad sa Vladom idemo na titulu? :njanjanja:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 sep 2015, 12:41

Ok,smijenjen Odović...I dalje mislim da je mogao ovo izvući ali poštujem odluku Upravnog Odbora. Sigurni da znaju više od nas.Ali,isto tako se nadam da su svjesni odgovornosti koju su ovim činom preuzel.
Očekujem da imaju ozbiljno riješenje za poziciju šefa stranke.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 12:43

Guvo88 je napisao/la:
Nisam to rekao ja, vrati se gore par postova gdje vrbanjusa i pile kazu da su ga igraci bojkotovali, logican slijed je ovo.
pošto si napisao "smo" mislio sam da misliš na klub u cjelini. za igrače boga pitaj, znaju samo oni, svaki dan gledamo kako je to lako kvarljiva roba i kad valja. da su sumnjivi, sumnjivi su.

a tačno je da se teško oteti utisku da je zeba ono u prvom pod sjeverom namjerno fulio. jest on fulao i prazan gol i penal u derbiju, ali ovdje tog pritiska nije bilo. isto kao i ovo iznad - zna samo on.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 sep 2015, 12:43

moram sam da se osvrnem na odluku kluba oko odovica. sramota je da otjeras covjeka (po drugi put) koji je najjaca karika u klubu... nemam apsolutno nikakvog razumjevanja za ovu odluku... lose stojimo na tabeli, dozvijeli smo najvecu sramotu u istoriji kluba prije 10ak dana, i ne vidim trenutno ko moze da vodi zelju, nema tog covjeka... osim osima, ali nacekacemo se mi dok se on vrati u klub... zelim iskreno da nam klub ispadne iz lige, i da nas svi nakantaju ove sezone, kad nas je mladost uspjela, zelim novi pocetak u klubu a ovako ulazimo nazalost u period od 2005-2009 ponovo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 10 sep 2015, 12:44

BLU SKY je napisao/la:
Sama ideja da on može biti sport. dir je bila kriminalna. Također, ne znam otkud tolika podrška upravi. Neki forumaši pišu da ta uprava kao nešto radi, a nigdje rezultata tog rada. Sve neka janjad i provjerene informacije koje znaju par forumaša bliskih upravi. I sve će se kao znati iduće sedmice...pa onda odjednom sve zakazalo.....vrijeme prolazi, a mi tapkamo u mjestu..Eto sad je info da su dali Odi odriješene da dovede dva provjerena igrača, a da ovaj nije htio...kakve nebuloze

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 sep 2015, 12:47

ODA MAJSTORE SRETNO!

Slomise se kola na covjeku na kome se ni u kom slucaju nisu trebala slomiti.. Neka se svi redom u tom upravnom odboru a i Gredic sa njima napuse k.urca.. Molili Boga da dovedu Odu a onda ga fudbalske neznalice otjeraju.. Fuj!

slika
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 10 sep 2015, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 10 sep 2015, 12:49

ne dovodit novog trenera, nek edis zamjeni odu
1921 !
05.06.1998

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 10 sep 2015, 12:51

jovanmaksimovic je napisao/la:moram sam da se osvrnem na odluku kluba oko odovica. sramota je da otjeras covjeka (po drugi put) koji je najjaca karika u klubu... nemam apsolutno nikakvog razumjevanja za ovu odluku... lose stojimo na tabeli, dozvijeli smo najvecu sramotu u istoriji kluba prije 10ak dana, i ne vidim trenutno ko moze da vodi zelju, nema tog covjeka... osim osima, ali nacekacemo se mi dok se on vrati u klub... zelim iskreno da nam klub ispadne iz lige, i da nas svi nakantaju ove sezone, kad nas je mladost uspjela, zelim novi pocetak u klubu a ovako ulazimo nazalost u period od 2005-2009 ponovo!!!
Hebes takvog navijača koji želi da mu klub iapadne iz lige. da mi brat dobije otkaz ja to ne bih rekao, ali eto, forum je ovo :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.