Halo, ovdje si me bar deset puta nazvao
polumozgašem, bezmozgašem, govedom, svrbinom... i ne samo mene već nas nekoliko koji svoje stavove ne prilagođavaju tvom uzvišenom mišljenju. I šta očekuješ, da ti se zauvijek ćuti? Kad ti se konačno odgovori na adekvatan način, onda sam i
primitivac. E pa neće da može. Ni sad ne bi bio toliki problem da mi se ne obraćaš hinjski, preko nekih lijevih persona, sa BRE

. Postavio si se kao neki šef ovdje, svako ko zucne bilo šta što je protiv tvoje volje, je počašćen nekim
epitetom. Šef možeš biti u svojoj kući ili eventualno na poslu, ovdje nećeš, bar ne meni. Dovoljno dugo sam trpio tvoja izdrkavanja.
Svaki sljedeći put kad me na onakav hinjski način prozoveš, dobićeš porciju pa glabaj.
NeshaFCB je napisao/la:Teške riječi padaju, smirite strasti, nema potrebe... da loše stanje pogoršavamo međusobnih uvredama ko je na čijoj strani.
Ni po` problema ne bi bilo da ja jesam taj
neki, kakvim me dotični predstavlja i da ne konstruiše neke moje navodne stavove i ne ubacuje mi riječi u usta, a to se duže vremena dešava. Kakav je, zapravo, moj stav o Savezu i ljudima koji ga vode, zna svako ko duže posjećuje ovu temu. Međutim ovdje je problem reći bilo šta pozitivno na temu koja se čak možda direktno ne tiče Saveza, jer dotični očito ima neki lični problem protiv Tola ili nekoga drugog u vrhu saveza.
Ako je trebalo kritikovati Sinišu nakon Zagreba, Skoplja, nakon sukoba sa Ljajićem, Banetom, Matićem... bio sam tu, ali sam isto tako bio tu kad treba pohvaliti dobre igre i rezultate protiv Velsa, Čilea, Japana, Škotske...dok se dotični selektivno pojavljuje samo nakon poraza ili nakon pobjede ali da nekoga ili nešto popljuje. To ovdje svako zna i to je njegov modus operandi ovdje. Ajde što se on tako ponaša, briga me, već što zapinje za mene.
Paradajz je napisao/la:Jos jednom ponavljam, dokle god cilj mladih selekcija bude medalja, a ne razvijanje sistema u kojem ce neki igraci ispoljiti individualne kvalitete, to nece biti dobro ni po njih same, ni po A selekciju kojoj jedino cilj treba stvarno biti uspeh na velikoj sceni.
Moguće da si u pravu, ali i sve i da se okrenemo stvaranju igre i pripremanju talentovane djece za A selekciju, naći će se neki magika da kaže kako
nema rezultata. Jer nije se još rodio ko bi S(v)rbinu ugodio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović