Studiranje
Moderator/ica: insider
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Studiranje
Jedan mi je gospodin pricao, kako je pri zavrsetku fakulteta, MF u Tuzli, dobio posao u vezi odobravanja projekata, nacrta itd .. Dok je bio na faxu, godinama je bio podjebavan od strane jednog profesora, da bi na kraju taj profesor dosao njemu i trazio da odobri projekat .. I samo mu je ovako pokazao

Upisa na PMFu, haj valjda sad bude nafake hahaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- theboss_RD07
- Kontakt:
I ja sam iskreno ocekivao da ce ispod ovih pozitivnih nabrojat i one negativce kad je vec krenuo.. A eto..Donnie Darko je napisao/la:Možda bi i postigao nešto sa ovim da nije imenovao samo pozitivne profesore i asistente.
I de kad si vec tu, ostavi mi onaj link za zadatke iz fizike sto si vec jednom postavio.. Ne mogu da ih nadjem a sad ce mi socijala
@AsharaK sa srecom brate
⭐
hahah zasluzio si vise, nek je sa srecom drugAsharaK je napisao/la:Upisa na PMFu, haj valjda sad bude nafake hahaha
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hehe e bas mi je drago zbog tebeAsharaK je napisao/la:Upisa na PMFu, haj valjda sad bude nafake hahaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hm, ne sjećam se da sam postavljao link za bilo kakve zadatke iz fizike. Postavljao sam link gdje objašnjavaju gradivo, ali ne rade nikakve zadatke, osim par jednostavnih primjera.theboss_RD07 je napisao/la:I ja sam iskreno ocekivao da ce ispod ovih pozitivnih nabrojat i one negativce kad je vec krenuo.. A eto..Donnie Darko je napisao/la:Možda bi i postigao nešto sa ovim da nije imenovao samo pozitivne profesore i asistente.
I de kad si vec tu, ostavi mi onaj link za zadatke iz fizike sto si vec jednom postavio.. Ne mogu da ih nadjem a sad ce mi socijala
@AsharaK sa srecom brate
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma dobro, moze i toDonnie Darko je napisao/la:Hm, ne sjećam se da sam postavljao link za bilo kakve zadatke iz fizike. Postavljao sam link gdje objašnjavaju gradivo, ali ne rade nikakve zadatke, osim par jednostavnih primjera.theboss_RD07 je napisao/la:I ja sam iskreno ocekivao da ce ispod ovih pozitivnih nabrojat i one negativce kad je vec krenuo.. A eto..Donnie Darko je napisao/la:Možda bi i postigao nešto sa ovim da nije imenovao samo pozitivne profesore i asistente.
@AsharaK sa srecom brate![]()
⭐
- Donnie Darko
- Kontakt:
https://www.youtube.com/user/ilectureonline/playliststheboss_RD07 je napisao/la: Ma dobro, moze i to
https://www.youtube.com/user/diggitydev/playlists
ova dva ja gledam. imas playlistu za manje više svaku oblast
javi se dexu, on ti ima literature za sve
- theboss_RD07
- Kontakt:
Eno profa statike nam se poceo furat na onog sa gradjevine.
Niko nije zadovoljio.
Uvid u radove nece biti odrzan jer nema sta da se vidi.
Mole se studenti da ne uznemiravaju predmetnog nastavnika.
Doc. Dr. Marin Petrovic
Niko nije zadovoljio.
Doc. Dr. Marin Petrovic
- Slatinash_7
- Kontakt:
Obori me frajer pumpe a ubijedjen sam da mi je tacan zadatak :@ polozio kolega koji mi je priznao da je uradio netacno i polozili svi koji su od njega prepisivali..valja na uvid a covjeka nema na faxu skoro pa nikad..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Vrlo moguce ako je deficit u budzetu, a ako zafali jos para primit ce oni i one sa 9 bodova samo da uplate pare.
This time next year we'll be millionaires.
Eew ako mi se ne dadnu upisat, a ja digo papire, pa **** cu im svima mater!
Ja bih bio ubjedljivo najveci baksuz koji je krocio na ovu planetu, sad mi jos samo to fali...
Ja bih bio ubjedljivo najveci baksuz koji je krocio na ovu planetu, sad mi jos samo to fali...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma nije sve tako crno, moze i gore.. Mislim, ipak navijas za Arsenal...AsharaK je napisao/la:Eew ako mi se ne dadnu upisat, a ja digo papire, pa **** cu im svima mater!
Sala mala, sumnjam da ce ti pravit probleme. Pare su to bolan
⭐
-
shalabajzer
- Kontakt:
Na Elektrotehnickom fakultetu u Tuzli je nekad 2008/09 godine iz Matematike I profa izbacio rezultate doslovno :" Niko nije poloziocala je napisao/la:Eno profa statike nam se poceo furat na onog sa gradjevine.
Niko nije zadovoljio.
Doc. Dr. Marin Petrovic
Jel trebam spomenuti da je na tom roku prisustvovalo 148 studenata
I izvinjavam se sto sam ovako upao na temu, novi sam na forumu, mada vec dugo pratim forum, al ova tema me dotakla ili ti ga ganula previse
Dobro došaoshalabajzer je napisao/la:Na Elektrotehnickom fakultetu u Tuzli je nekad 2008/09 godine iz Matematike I profa izbacio rezultate doslovno :" Niko nije poloziocala je napisao/la:(i stavio je smajli na kraju, da je mogao animacije postvljati vjeorvatno bi to bio ovaj smajli)
Jel trebam spomenuti da je na tom roku prisustvovalo 148 studenata![]()
I izvinjavam se sto sam ovako upao na temu, novi sam na forumu, mada vec dugo pratim forum, al ova tema me dotakla ili ti ga ganula previse
-
shalabajzer
- Kontakt:
Hvala na dobrodoslici na forum, al na ovu temu nerado ulazim, al jbg probude se stare frustracije xDSoba je napisao/la:Dobro došaoshalabajzer je napisao/la:Na Elektrotehnickom fakultetu u Tuzli je nekad 2008/09 godine iz Matematike I profa izbacio rezultate doslovno :" Niko nije poloziocala je napisao/la:(i stavio je smajli na kraju, da je mogao animacije postvljati vjeorvatno bi to bio ovaj smajli)
Jel trebam spomenuti da je na tom roku prisustvovalo 148 studenata![]()
I izvinjavam se sto sam ovako upao na temu, novi sam na forumu, mada vec dugo pratim forum, al ova tema me dotakla ili ti ga ganula previse![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
Padoh matematiku, nemam pojma kako. Sad imam minimalne sanse za uslov, odnosno sve mi zavisi hocu li poloziti fiziku kod Gazdica sad na socijali. Jedino ako ne bude kakve nafake sutra na uvidu..
Yebem ti fakultet, 7 mjeseci pokusavam polozit jedan predmet i ne ide. Pa da ovi su*ci ne mogu bar malo spustit kriterij kad vec vide da 7 mjeseci pokusavam dat uslov. Ako obnovim opet to je zalost svih zalosti.
Yebem ti fakultet, 7 mjeseci pokusavam polozit jedan predmet i ne ide. Pa da ovi su*ci ne mogu bar malo spustit kriterij kad vec vide da 7 mjeseci pokusavam dat uslov. Ako obnovim opet to je zalost svih zalosti.
⭐
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koja godina si ti? Prva ili druga?theboss_RD07 je napisao/la:Padoh matematiku, nemam pojma kako. Sad imam minimalne sanse za uslov, odnosno sve mi zavisi hocu li poloziti fiziku kod Gazdica sad na socijali. Jedino ako ne bude kakve nafake sutra na uvidu..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], chelsea358, delko, kraljttbvb, Wilshere10 i 16 gostiju.