da ne tražim po postovima, da mi je postaviti na pozadinu laptopa na poslu.
hvala
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hvala care puno.. našao sam sliku na FB stranici ali kvalitet otišao.Zodiac je napisao/la:

zar nismo 3 boda iza prvog ?Coraco je napisao/la:Očekivani bod(ovi), moglo je to i bolje ali dobro je i ovako 4boda iza prvog mjesta nije previše. Nema se šta puno komentarisati osim za jednu poziciju koja nam škripi toliko da je svaki tim to shvatio![]()
Iskoristiti situaciju u Veležu, ovo njihovo rasulo. Vidjeli ste pregled kad su igrali u Bijeljini, znači za očekivati je bunker. Moramo zabiti što prije, po mogućnosti u prvih 15 min.
"tuzlak1987 "poštujem te , ali što će nama Bekić koji ne igra u Sarajevu a prije toga u Zrinjskom? Da smo mi ostavili onog Igora Radovanovića da imamo rezervnog centarfora.tuzlak1987 je napisao/la:Nama treba jedan Amer Bekic da dobijemo malo vise opcija za gol jer nam jedan covjek zabija samo. Kako vidim u Sarajevu ne igra, a ugovor istice na kraju sezone..
Haman si bježo sa časova istorije.Naša država ,Bosna i Hercegovina nije nastala 1992 .Bosna i Hercegovina je bila Republika u okviru SFRJ,sa svim atributima države.Imala je Skupštinu, Predsjedništvo, Vladu, premijera, granice, policiju , zatim svoje delegirane pretstavnike u Saveznim organima SFRJ. Nakon raspada SFRJ , BIH je nastavila svoj kontinuitet državnosti.Svi sportski rezultati koji su postignuti od strane Klubova ili pojedinaca iz BiH u vrijeme SFRJ su validni i neizbrisivi. MENE NIPOŠTO "NE ČUDI DA SE POSTAVLJA I STATISTIKA SPORTSKIH REZULTATA U SAMOSTALNOJ BIH" .PRAVILNO JE KADA SE PRATI STATISTIKA KLUBA ILI POJEDINACA , DA SE SPOJE REZULTATI U CJELOSTI. DAKLE, I U SFRJ I U BIH. ČAK I U KRALJEVINI JUGOSLAVIJI.(OSIM fašističke NDH).Beduin je napisao/la:
"Mozda su sada gore Zrinjski, Siroki, eto Travnik je zilav konstantno kao i Radnik i jos par timova, neki osvajali i PL, dok su timovi poput Slobode, Veleza, Celika ili Borca down bili ili su jos uvijek, a osim Borca ostala 3 tima i dalje samo mastaju o osvajanju PL BiH.
I naravno, mi igramo nasu domacu ligu Bosne i Hercegovine pa zasto te onda cudi sto postavljamo statistiku iz nase drzave, svakako mnogi timovi nisu ni igrali 1. ligu jugoslavije i zamisli onda i njih vezati za sveukupnu statistiku, bas nemoguce i porazavajuce."
Jesmo, moja greškaslana_krv je napisao/la:zar nismo 3 boda iza prvog ?Coraco je napisao/la:Očekivani bod(ovi), moglo je to i bolje ali dobro je i ovako 4boda iza prvog mjesta nije previše. Nema se šta puno komentarisati osim za jednu poziciju koja nam škripi toliko da je svaki tim to shvatio![]()
Iskoristiti situaciju u Veležu, ovo njihovo rasulo. Vidjeli ste pregled kad su igrali u Bijeljini, znači za očekivati je bunker. Moramo zabiti što prije, po mogućnosti u prvih 15 min.
TzBulevar87 je napisao/la:Činjenica je da će nas teško bilo ko pobijediti, a još teže nadigrati. Stoperski tandem Hare-Kostić, ne ureklo se, funkcioniše odlično! Za Ivana se vidilo da je ono što nam je trebalo već u Bijeljini, a i Husref ga je od priprema konstantno hvalio. Šesta u nizu bez poraza je bila sinoć, u subotu aBd nastavljamo niz. Ja zadovoljan i s 1-0, jbg takva je sezona. Kamo sreće da tekma koju smo izgubili u prvom kolu nije sada nekad, nema šanse da bi nas dobili jer ono je bila klasična pobjeda na prevaru Čelika. Al' nema veze, idemo dalje, utakmicu po utakmicu i SAMO BAHATO!!!
![]()
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Nigdje ja nisam rekao da dole nije namjesteno. Vidjelo se iz aviona. Ali opet kazem da smo ueli 3 boda u Lukavici, Leotar je mogao dobiti i 10:0 ali bi nas bolio tuki za tim rezultatomstaragarda je napisao/la:i sto se tice te tekme u trebinju,hvala bogu imaju snimci tako da se malo prestanes pravit grbav
Kako si ti mogo dobit u lukavici sa onom ekipom? Onako docekn, Alackovic sudija rodjak od Sabovica koji se i zalagao da nam Slobodu unisti jer je politika **** , bas kaoni Arnautovic smrad ..sve je tu bilo gotovo znalo se sve..Slavija je dobila bodove od Rudara i data im je sansa..mi nismo imali prijatelja osim Celika u ligi jer nismo imali pare ..Zeljo nam je Sportaki prijatelj bio star sportski rivali i nismo ocekivali od njih da se bas prodaju Leotaru u tome je poenta ..znamo mi svi da smo mi najveci krivci jer smo dozvolili sebi to....Zeljo nas je ubio 4:0 u Tuzli bio prenos tekme ja sam vidio da su ispraceni aplauzom nakon one tekme jer je sve zasluzeno posteno ..sta su nam sve radili ljudi i ako smo bili losi sjeti se utkamice sa Zrinjskaim i td..ocekivali smo barem nekog da je na nasoj strani da sprijeci lopovluk..i nemoj nam ti brate govorit ko je kriv jer znamo mi dobro vec sam eto napisao..nekome se brod alomio, nekome je bilo svejesno, a bilo nas je koji su i bez daha ostajali na neko vrijeme ..kako god mi smo se vratili jaci , bolji i sa novim predsjednikomkrmpotich je napisao/la:Nigdje ja nisam rekao da dole nije namjesteno. Vidjelo se iz aviona. Ali opet kazem da smo ueli 3 boda u Lukavici, Leotar je mogao dobiti i 10:0 ali bi nas bolio tuki za tim rezultatomstaragarda je napisao/la:i sto se tice te tekme u trebinju,hvala bogu imaju snimci tako da se malo prestanes pravit grbavSve u svemu danas je druga prica, taj isti Zeljo ce biti natamburan na Tusnju
Ima ima, napisaću ti u decembru.TzBulevar87 je napisao/la:@Sloboda72, kakve to veze ima sa ovim što sam ja napisao kralju? Kažem ti samo da je šteta što i u toj utakmici nismo prošli bez poraza i da smo nezasluženo izgubili. Sad kada bi igrali sa njima siguran sam da ne bi izgubili. Nemoj izvlačiti iz konteksta kralju.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.