FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

idma75
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la idma75 » 10 sep 2015, 11:22

Može li neko postaviti sliku sa grbom Slobode koji je na crveno-crnoj zastavi sa natpisom TI SI NAŠA SVETINJA...
da ne tražim po postovima, da mi je postaviti na pozadinu laptopa na poslu.

hvala :D
BALL DON'T LIE

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 sep 2015, 11:34

slika

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 sep 2015, 12:05

Toooooo Zodiace :opaopa: :opaopa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 sep 2015, 12:10

Očekivani bod(ovi), moglo je to i bolje ali dobro je i ovako 4boda iza prvog mjesta nije previše. Nema se šta puno komentarisati osim za jednu poziciju koja nam škripi toliko da je svaki tim to shvatio :D

Iskoristiti situaciju u Veležu, ovo njihovo rasulo. Vidjeli ste pregled kad su igrali u Bijeljini, znači za očekivati je bunker. Moramo zabiti što prije, po mogućnosti u prvih 15 min.

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 10 sep 2015, 12:16

Zodiac je napisao/la:slika
Hvala care puno.. našao sam sliku na FB stranici ali kvalitet otišao.

off topic: Odović dobio otkaz
BALL DON'T LIE

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 sep 2015, 12:17

SELJINA POSLA, JUČER SLAVLJEN ,DANAS OTKAZ.
"Milomir Odović više nije trener Željezničara"

slika
Piše: D. B.
Kako je za portal Klix.ba protvrđeno iz izvora bliskih FK Željezničar, Milomir Odović više nije trener kluba sa Grbavice.

Odluka vodstva Željezničara da uruče otkaz Odoviću donesena je danas nakon sinoćnjeg remija Željezničara i Slobode na Grbavici.

Odović je sjajno predvodio Željezničar s klupe otkako je u januaru preuzeo tim nakon odlaska Admira Adžema. Plavi su zabilježili odlične nastupe u kvalifikacijama za Evropsku ligu ove sezone, u kojima su eliminisali malteški Balzan i mađarski Ferencvaroš, a potom ispali od belgijskog Standarda iz Liegea.

Nakon završetka prošle sezone se Željezničar odrekao usluga nekoliko igrača među kojima su najzvučnija imena Srđan Stanić i Benjamin Čolić, a nakon nastupa u Evropi ove sezone Josip Kvesić je prodan Antalyasporu, a Riad Bajić Konyasporu, čime je ekipa znatno oslabljena.

Start Plavih u domaćem prvenstvu nije bio dobar, jer su na otvaranju sezone poraženi od Borca u Banjoj Luci. U drugom su kolu također poraženi od Radnika i to na Grbavici. Plavi su prvu ovosezonsku pobjedu upisali u 3. kolu na gostovanju kod Viteza, a potom su na Pecari sa Širokim Brijegom odigrali 1:1. Peto kolo je donijelo susret s Veležom na Grbavici, a Željo je slavio 2:1.

Novi kiks Željezničara se dogodio u 6. kolu kada je ekipa poražena od novog premijerligaša Mladosti Doboj-Kakanj. Sinoćnji remi sa Slobodom na Grbavici u okviru 7. kola Premijer lige rezultirao je otkazom za Odovića.

Šezdesetogodišnji bh. nogometni stručnjak je u karijeri vodio Slaviju, Borac, Velež, GOŠK, Zvijezdu, Rudar i Čelik.

Zvanična potvrda prekida saradnje sa Odovićem očekuje se tokom dana.
(Klix.ba)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 sep 2015, 13:44, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 10 sep 2015, 12:18

Coraco je napisao/la:Očekivani bod(ovi), moglo je to i bolje ali dobro je i ovako 4boda iza prvog mjesta nije previše. Nema se šta puno komentarisati osim za jednu poziciju koja nam škripi toliko da je svaki tim to shvatio :D

Iskoristiti situaciju u Veležu, ovo njihovo rasulo. Vidjeli ste pregled kad su igrali u Bijeljini, znači za očekivati je bunker. Moramo zabiti što prije, po mogućnosti u prvih 15 min.
zar nismo 3 boda iza prvog ?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 sep 2015, 12:38

tuzlak1987 je napisao/la:Nama treba jedan Amer Bekic da dobijemo malo vise opcija za gol jer nam jedan covjek zabija samo. Kako vidim u Sarajevu ne igra, a ugovor istice na kraju sezone..
"tuzlak1987 "poštujem te , ali što će nama Bekić koji ne igra u Sarajevu a prije toga u Zrinjskom? Da smo mi ostavili onog Igora Radovanovića da imamo rezervnog centarfora.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 sep 2015, 13:20

Beduin je napisao/la:
"Mozda su sada gore Zrinjski, Siroki, eto Travnik je zilav konstantno kao i Radnik i jos par timova, neki osvajali i PL, dok su timovi poput Slobode, Veleza, Celika ili Borca down bili ili su jos uvijek, a osim Borca ostala 3 tima i dalje samo mastaju o osvajanju PL BiH.

I naravno, mi igramo nasu domacu ligu Bosne i Hercegovine pa zasto te onda cudi sto postavljamo statistiku iz nase drzave, svakako mnogi timovi nisu ni igrali 1. ligu jugoslavije i zamisli onda i njih vezati za sveukupnu statistiku, bas nemoguce i porazavajuce." :mrgreen:
Haman si bježo sa časova istorije.Naša država ,Bosna i Hercegovina nije nastala 1992 .Bosna i Hercegovina je bila Republika u okviru SFRJ,sa svim atributima države.Imala je Skupštinu, Predsjedništvo, Vladu, premijera, granice, policiju , zatim svoje delegirane pretstavnike u Saveznim organima SFRJ. Nakon raspada SFRJ , BIH je nastavila svoj kontinuitet državnosti.Svi sportski rezultati koji su postignuti od strane Klubova ili pojedinaca iz BiH u vrijeme SFRJ su validni i neizbrisivi. MENE NIPOŠTO "NE ČUDI DA SE POSTAVLJA I STATISTIKA SPORTSKIH REZULTATA U SAMOSTALNOJ BIH" .PRAVILNO JE KADA SE PRATI STATISTIKA KLUBA ILI POJEDINACA , DA SE SPOJE REZULTATI U CJELOSTI. DAKLE, I U SFRJ I U BIH. ČAK I U KRALJEVINI JUGOSLAVIJI.(OSIM fašističke NDH).
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 sep 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 sep 2015, 13:23

Mozel neko isjeci onaj dio kad je Piric glavom zamal srusio gol :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 sep 2015, 13:26

slana_krv je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Očekivani bod(ovi), moglo je to i bolje ali dobro je i ovako 4boda iza prvog mjesta nije previše. Nema se šta puno komentarisati osim za jednu poziciju koja nam škripi toliko da je svaki tim to shvatio :D

zar nismo 3 boda iza prvog ?
Jesmo, moja greška :thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 sep 2015, 14:01

TzBulevar87 je napisao/la:Činjenica je da će nas teško bilo ko pobijediti, a još teže nadigrati. Stoperski tandem Hare-Kostić, ne ureklo se, funkcioniše odlično! Za Ivana se vidilo da je ono što nam je trebalo već u Bijeljini, a i Husref ga je od priprema konstantno hvalio. Šesta u nizu bez poraza je bila sinoć, u subotu aBd nastavljamo niz. Ja zadovoljan i s 1-0 :D, jbg takva je sezona. Kamo sreće da tekma koju smo izgubili u prvom kolu nije sada nekad, nema šanse da bi nas dobili jer ono je bila klasična pobjeda na prevaru Čelika. Al' nema veze, idemo dalje, utakmicu po utakmicu i SAMO BAHATO!!! :mrgreen: 8-)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Čelikovci su naša braća , pogledaj koliko su bodova uzeli Sarajevu, Zrinjskom i Širokom.
Ja volim FK Tuzla City

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 sep 2015, 14:15

@Sloboda72, kakve to veze ima sa ovim što sam ja napisao kralju? Kažem ti samo da je šteta što i u toj utakmici nismo prošli bez poraza i da smo nezasluženo izgubili. Sad kada bi igrali sa njima siguran sam da ne bi izgubili. Nemoj izvlačiti iz konteksta kralju.

075

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 10 sep 2015, 14:21

staragarda je napisao/la:i sto se tice te tekme u trebinju,hvala bogu imaju snimci tako da se malo prestanes pravit grbav
Nigdje ja nisam rekao da dole nije namjesteno. Vidjelo se iz aviona. Ali opet kazem da smo ueli 3 boda u Lukavici, Leotar je mogao dobiti i 10:0 ali bi nas bolio tuki za tim rezultatom :thumbup: Sve u svemu danas je druga prica, taj isti Zeljo ce biti natamburan na Tusnju :mrgreen:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 sep 2015, 14:35

Odvali čovjek prečku... :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 sep 2015, 15:57

krmpotich je napisao/la:
staragarda je napisao/la:i sto se tice te tekme u trebinju,hvala bogu imaju snimci tako da se malo prestanes pravit grbav
Nigdje ja nisam rekao da dole nije namjesteno. Vidjelo se iz aviona. Ali opet kazem da smo ueli 3 boda u Lukavici, Leotar je mogao dobiti i 10:0 ali bi nas bolio tuki za tim rezultatom :thumbup: Sve u svemu danas je druga prica, taj isti Zeljo ce biti natamburan na Tusnju :mrgreen:
Kako si ti mogo dobit u lukavici sa onom ekipom? Onako docekn, Alackovic sudija rodjak od Sabovica koji se i zalagao da nam Slobodu unisti jer je politika **** , bas kaoni Arnautovic smrad ..sve je tu bilo gotovo znalo se sve..Slavija je dobila bodove od Rudara i data im je sansa..mi nismo imali prijatelja osim Celika u ligi jer nismo imali pare ..Zeljo nam je Sportaki prijatelj bio star sportski rivali i nismo ocekivali od njih da se bas prodaju Leotaru u tome je poenta ..znamo mi svi da smo mi najveci krivci jer smo dozvolili sebi to....Zeljo nas je ubio 4:0 u Tuzli bio prenos tekme ja sam vidio da su ispraceni aplauzom nakon one tekme jer je sve zasluzeno posteno ..sta su nam sve radili ljudi i ako smo bili losi sjeti se utkamice sa Zrinjskaim i td..ocekivali smo barem nekog da je na nasoj strani da sprijeci lopovluk..i nemoj nam ti brate govorit ko je kriv jer znamo mi dobro vec sam eto napisao..nekome se brod alomio, nekome je bilo svejesno, a bilo nas je koji su i bez daha ostajali na neko vrijeme ..kako god mi smo se vratili jaci , bolji i sa novim predsjednikom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 sep 2015, 16:29

TzBulevar87 je napisao/la:@Sloboda72, kakve to veze ima sa ovim što sam ja napisao kralju? Kažem ti samo da je šteta što i u toj utakmici nismo prošli bez poraza i da smo nezasluženo izgubili. Sad kada bi igrali sa njima siguran sam da ne bi izgubili. Nemoj izvlačiti iz konteksta kralju.

Ima ima, napisaću ti u decembru.
Ja volim FK Tuzla City

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 10 sep 2015, 16:44

Prije svega da cestitam igracima, strucnom stabu, predsjedniku i velikom broju navijaca koji su isli na utakmicu.
Mislim da nakon iducih nekoliko kola i teskih utakmica mozemo imati jasniju sliku nase kvalitete, dometa pa i ciljeva za ovu sezonu jer vec tada ce ljudi u klubu odluciti kojim putem ici. Boriti se za Evropu ili titulu.
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2015, 17:04

situacija iz koje je Tiago pogodio prečku, plod je greške Pirića i Efendića, prvog jer nije trebao izaći sa gola, nego čekat' da mu Efendić vrati loptu glavom, a drugog zato što ga je Tiago u duelu odnio kao da ne postoji

sve u svemu, žalim što nismo slavili, prilike smo imali ..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 sep 2015, 17:07

pocetne prognoze za Govedaricu ne izgledaju najbolje :/

velika, ogromna steta ukoliko to bude duze odsustvo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []