FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 13:31

Smjesno i zalosno, vidjet cemo ih sad pred novu godinu kad stignu pare od UEFA, ako od nove godine u prva tri mjeseca 2016. nesto ne urade konkretno neka idu svi u vraga. Fatnomski generalni sponzor i sponzori u totalu, a neka se neko pametan napravi da spomene tribinu ili stadion.

A sto se tice igraca, dosta je vise "djece" trebaju prava pojacanja !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 sep 2015, 13:32

Smiješan i pogrešan potez.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 10 sep 2015, 13:32

Ne bi da kritikujem, ali da pitam upravu šta je sa tribinom, šta je sa generalnim sponzorom? Zasto se kod nas kao u drugim klubovima ne urada revizija finansija, pa da znamo s čim raspolažemo, da znamo koliki su nam dugovi jer ovo REKLA KAZALA nam nista ne donosi! Pare su došle u klub i to više nego ikad u zadnjih par godina, ali te iste mogu biti oprane ili uzete!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 sep 2015, 13:32

Elegant je napisao/la:Smjesno i zalosno, vidjet cemo ih sad pred novu godinu kad stignu pare od UEFA, ako od nove godine u prva tri mjeseca 2016. nesto ne urade konkretno neka idu svi u vraga.Fatnomski generalni sponzor i sponzori u totalu, a neka se neko pametan napravi da spomene tribinu ili stadion.

A sto se tice igraca, dosta je vise "djece" trebaju prava pojacanja !
oni nisu u stanju fosnama natkriti povrsinu od 100m2 na zapadnoj tribini, nego prodaju natkriveni i otkriveni zapad!
grunfovi!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 sep 2015, 13:33

djedovic01 je napisao/la:Ne bi da kritikujem, ali da pitam upravu šta je sa tribinom, šta je sa generalnim sponzorom? Zasto se kod nas kao u drugim klubovima ne urada revizija finansija, pa da znamo s čim raspolažemo, da znamo koliki su nam dugovi jer ovo REKLA KAZALA nam nista ne donosi! Pare su došle u klub i to više nego ikad u zadnjih par godina, ali te iste mogu biti oprane ili uzete!
Uradjena je revizija.
BUDI ŽELJO !!!

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 10 sep 2015, 13:37

Hadzijalagic je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:Ne bi da kritikujem, ali da pitam upravu šta je sa tribinom, šta je sa generalnim sponzorom? Zasto se kod nas kao u drugim klubovima ne urada revizija finansija, pa da znamo s čim raspolažemo, da znamo koliki su nam dugovi jer ovo REKLA KAZALA nam nista ne donosi! Pare su došle u klub i to više nego ikad u zadnjih par godina, ali te iste mogu biti oprane ili uzete!
Uradjena je revizija.
kad je uradjena i gdje mogu pogledati te informacije?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 sep 2015, 13:37

Borce Serdojevic kandidat.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 10 sep 2015, 13:38

svi mi kao sto neko rece gotivimo Odovica ja prvi ali ako kola tj tim ide nizbrdo i ako se sefu daje otakaz i treba se dato onome koje doveo igrace koji su nas sunovratili da se uruci otkaz a to je Haris Alihodzic.nadam se da ce Oda dobiti neku ulogu u klubu bilo bi fer od Kluba.a sto se tice ulaganja i statuta svi ovde smo se slozili s upravom da je 51% 49% dobar omjer i da je to najbolje za klub a sada se piskara da nije niko lud da ulaze u nas.mnogo se kod nas misljenje mjenja dok se pobjedjuje si su ok naprijed uprava bravo igraci niko kao kokot i ostali a nakon par losih igara i izgubljenih bodova uprava napolje igrajte klocevi.ali nadam se da ce uskoro sve biti ok.
51%--------49%

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 13:38

Joj lakrdije i tjeranja trenera svako pola godine. Sramota. Jos kaze igraci bojkotuju trenera. Prije nekad se razgovaralo s mogucim zamjenama. Znaci nadjes zamjenu treneru, onda njega igraci bojkotuju da bi dobio otkaz, a to sve pisajuci po imenu kluba. **** im matet svima ako su dozvolili da nas dobije Mladost DK da bi rijesavali neke stvari.

Izgleda da je Oda bio u pravu sto nije predlagao igrace jer je evidentno da je visio na koncu i da se samo cekalo da dobije nogu. Kako smo krenuli nece nam ostati ni jedna legenda kluba, Gredic ih fino trosi jednog za drugim.

I samo me zanima zasto Odovicu nije doveden Zakaric umjesto Diate, onaj mali desni bek Borca umjesto Livaje, veznjak tipa Jankovica koji nam sada nedostaje. Hodzurda je sasvim ok za 4.stopera ekipe i nije nikakva fula.

Oda majstore sretno gdje god da odes, za mene ce uvijek biti pravi gospodin i Zeljovac kojeg smo nazalost potrosili da bi sacuvali neke druge ljude.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 sep 2015, 13:38

djedovic01 je napisao/la:
Uradjena je revizija.
kad je uradjena i gdje mogu pogledati te informacije?
Ne znam gdje mozes pogledati te informacije ali uradjena je nekad ljetos i pokazala da smo za milion vise duzni nego sto smo mislili..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 10 sep 2015, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 sep 2015, 13:39

Uradjena je revizija.
aha, i inventura. napravljen je nacrt plana izgradnje tribine i napisan pravilnik o ponasanju. takodjer su izradili strategiju izlaska iz krize. ne smijemo zaboraviti ni tri izradjena modela moguceg stadiona. sad trenutno rade na apelaciji fudbalskom savezu, a u pripremi je skeniranje ugovora koji bi se poslao generalnom sponzoru.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 sep 2015, 13:40

Virtu4l je napisao/la:U svakom klubu sa sampionskim ambicijama trener dobija otkaz nakon ovakvog starta. Mi volimo Odu, to je jasno, ali ovo je ocajno bez ikakvih pomaka i otkaz je logican.
Dobro,otpusten Oda i sta sad? Ponavljam se od sinoc,ko god da dodje suocit ce se sa istim problemima i rjesenjima kao i Oda bez mogucnosti da promjeni ista do polusezone,a tad ce mozda ( nadam se da nece ) biti kasno za neke promjene.
Previse trenera se izrotiralo nakon Amara a tapkamo u mjestu - nema trofeja,nema prepoznatljive igre,nema iskoraka u Evropi..Daj Boze da iduci sve to popravi na bolje :pray:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2015, 13:41

za_zivot_cijeli je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la: 110 hiljada maraka!?
od toga je pola nastalo za tri godine koliko je Gredic na celu kluba!

kad ne radis nista da stvaras novac onda je 110 hiljada ogromna svota!!!
Ne znam zbog čega lažeš.
sta lazem?

da su tek sada otpusteni ljudi i da im se moralo uplatiti 110 hiljada?
da je pola tog iznosa, ili njegov dobar dio nastao za vrijeme Gredicevog mandata a moglo se rijesti ranije?
da kad ne radis i ne privredjujes iznos od 110 hiljada je velik?

Da, sve si slagao.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 13:42

Novi trener ce popravljati stvari sa istim timom barem do pauze a onda trebaju pojacanja.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 sep 2015, 13:46

bagrcavi je napisao/la:
Da, sve si slagao.
halali!

halali unaprijed i ovo sto cu sada reci.
uplatili su 110 hiljada zbog koji ljudi nisu mogli u penziju samo dva dana nakon sto je Sarajevo objavilo vijest da je izaslo iz dugova prema poreznoj.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2015, 13:47

Ja to gledam ovako. Zašto to neko drugi nije uplatio, a bilo je uprava i prije ove. Komšiluk me ne interesuje.
DRUG NEBI TI PUNCA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2015, 13:48

sta lazem?

da su tek sada otpusteni ljudi i da im se moralo uplatiti 110 hiljada?
da je pola tog iznosa, ili njegov dobar dio nastao za vrijeme Gredicevog mandata a moglo se rijesti ranije?
da kad ne radis i ne privredjujes iznos od 110 hiljada je velik?
Sve laz, nisu otpusteni nego penzionisani, provjerio u PIU. Dug je nasto prije Gredica jer niko prije nije placao doprinose uposlenicima a danas je prvi put sve cisto. I te pare su ogromne da das da penzionises parazite u klubu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 sep 2015, 13:49

Hrvatska u kvalifikacijama dominirala 6 utakmica, 2 kiksa i otkaz Kovacu, nema tu puno price.

Oda je po meni najbolji trener za nas, veliki strucnjak za nase uslove, ali poslije ocajnih nastupa poslije Evrope, neki rez se morao povuci. Lakse je zamijenit trenera nego 20 igraca...tako to ide, nego mi nismo navikli, Amar da je htio mogao je biti dozivotno...

Helem nejse, kako su Musa i Jusufbegovic vec angazovani, Capljic je najbolja alternativa, a Edis nek vodi ekipu na Otoci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 10 sep 2015, 13:51

Uradjena je revizija.
aha, i inventura. napravljen je nacrt plana izgradnje tribine i napisan pravilnik o ponasanju. takodjer su izradili strategiju izlaska iz krize. ne smijemo zaboraviti ni tri izradjena modela moguceg stadiona. sad trenutno rade na apelaciji fudbalskom savezu, a u pripremi je skeniranje ugovora koji bi se poslao generalnom sponzoru.
ako je to tačno onda super, ali nesto ne valja tu, il je do nas pa očekujemo puno il je do uprave pa rade lose i sporo. da ponovim, ja nemam pravo nikog kritikovat, ali zanimale su me neke stvari i hvala vam na inf.
nema nam druge nego da čekamo i da vidimo hoce li sve biti kako treba, prije svega mislim na zimski period jer tu ce se lomiti.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 13:51

Evo spominju Sredojevića za trenera i ovog Čapljića.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.