Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 15:14

marconato je napisao/la:Ovaj novi original dres za 45 evra !? Gdje ?
Na online shopu FSS,nisam gledao da li ima i u ovim TC.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 maj 2010, 15:21

Devil je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ovaj novi original dres za 45 evra !? Gdje ?
Na online shopu FSS,nisam gledao da li ima i u ovim TC.
Kako se plaća ta online kupovina? Ti naručiš nešto preko neta, oni ti donesu i ti onda platiš ili.... :?:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 15:23

http://www.fss-****.com/user/dres ... 0/item.jsp

Evo ti link sve je objasnjeno ja mislim da se razlikuje kupovina ako si u Srbiji i izvan nje.Tako sam ja platio po prijemu paketa dok vi verovatno odmah placate.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 maj 2010, 23:13

Devil,

gledam sad na sportskoj centrali pise kako se moze naruciti original dres Srbije za 90 evra! Sad sam nekako zbunjen! :? Potpuno je nelogicno da je preko sportske duplo skuplja cijena za isti kvalitet ili taj od 45 evra nije original !? Nekako mi se cini da je prije ovo drugo u pitanju... ;)

http://www.sportskacentrala.com/?s=dresovi
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2010, 13:48

marconato je napisao/la:Devil,

gledam sad na sportskoj centrali pise kako se moze naruciti original dres Srbije za 90 evra! Sad sam nekako zbunjen! :? Potpuno je nelogicno da je preko sportske duplo skuplja cijena za isti kvalitet ili taj od 45 evra nije original !? Nekako mi se cini da je prije ovo drugo u pitanju... ;)

http://www.sportskacentrala.com/?s=dresovi
Pazi ja sam ovaj dres vec dobio i cini mi se kao orginal samo je bez imena jer mi je mocnije tako.I on je 45e.A ima i ovaj sa imenom on je kako pise 50e.Sad nelogicno mi je uospte da je orginal dres 90e.To mi je malo preskupo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 maj 2010, 15:34

Pa original nike dresovi i kostaju tu negdje oko 80-90 evra! Sjecam se kad sam bio u Spaniji na exkurziji u onom Barcinom shopu na stadionu, dres je kostao 80 evra! Zato sam se ja malo i zacudio kad si ti napisao da si platio 45, jer mi je to opet jeftino za original nike dres... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 15:36

Ja sad pođoh napisati. Barcin dres je cirka 80 Eura, ali kada skontaš i tu je cijena malo(više) podignuta prvenstveno jer se turisti odmah zalete pa uzmu. Nekako mi je nerealno da i dres neke reprezentacije sa naših prostora bude toliko skup. Da se razumijemo, nije ovo omalovažavanje, vjerujte mi, ali svi znaju kakav je kod nas standard, tako da mi je cijena od 50€ sasvim normalna za oriDŽinale. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 maj 2010, 15:41

Ma kakav standard, kao da se oni na to obaziru! Prosle god kad sam gledao dres (u kojem je Srbija igrala kvalifikacije) na Marakani, kostao je isto tako oko 80 evra... ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 15:42

@Marconato

E to je onda druga priča. Nisam znao, moje izvinjenje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2010, 15:44

$ " " узраста $ 19 $ (" " ? 1.1.1991.) & & " " у овој $, " $ & ? за ПЕ 2010, а $ % групе 7 " " $ 25. $ 30.'. & $ $ " са ? "?" ($ " првог тренера "), упражњено ' заузео је ? ", " је $ $ $ ? $, а $ - са У-19 ? " $ " ? успех " ? се ' ' " у ", на " " " Старог ", $ 18. $ 30.? ове $ у &.

" $ " " - у $ 17.', $ - се $ " " % " у $ $ 9 ", а " $ за " & - " " & $ пута за ". " ? ? " " је " " ? " 20 " на & ¥, а на ' се ? & $ "?". " су $:
?: & $, ? " (Црвена $), ? $ (').
$: ? ? (?, &), Стефан $ (&, ?), ' $ ($, $), ? ? (Црвена $/Сопот), " " (?), ? $ (& $).
$ терена: $ " ("), ? " (Херенвен), $ " (" 1860), $ " (?), $ % ("), % " (& $), ? ? ($), ? " ("), & $ (& ? $), $ " ($).
$: $ ? (Ђенова), & " (?), & ? (& $), ' " (').

За ' " у ", "?" - $ " $ " " у $ 19.', највероватнје са " " & ? $ $ 16 " на $ $, а $ $ $ за ", ? " - $ се $ за " 18 ". У ' % % $ " ? се % ? ? " $ $ ("), Зоран " (тренер ?), " " (" '), Зоран " ($), ' " (") " Ђорђе " (&), $ - вођа пута за " " $ ? ? ФСС $ ".
На " у " "?" - се најпре $ са " $, 25.' $ 16 " у ' ?, а $ $ " & " " ' " $ $ 19 " у %. $ " " ' %, 30.' $ 17 " & у %. ' $ овог " " ? се за Првенство Европе у &, $ се $ $ - ? ? " " ?. Са & " " % " ? се " на У-20 " Првенство света, " - $ " ? (29.06. - 20.08.2011).
& ове $, $ " " $ је " $ " " (& 2:3, " 2:1, " 2:0, & 1:1).

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 maj 2010, 15:53

Monolog je napisao/la:@Marconato

E to je onda druga priča. Nisam znao, moje izvinjenje.
Ma nista :D boli njih uvo za standard, nike dres kosta toliko, i ko ima kesha - kupi, a ko nema prst u usta... :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 maj 2010, 16:03

Eh ovako sa ovoga spiska ce morati da otpadne 7 kandidata.Evo kako bih ja to uradeo.Sa golmana bi skinuo Isailovica.Momak ima potencijal ali ove godine ne brani redovno prvi golman im je iskusni Ptak pa ga zato ne bi ni staveo na spisak kandidata.Guzva je i u odbrani sa 9 igraca i videcemo ko ce napustiti ekipu.Po meni kada bi trebalo birati na desnom beku koga staviti Ivana i Antonia ne znam koga bih izabrao,malo pre Ivana.Rukavina iza sebe ima solidnu sezonbu u Munchenu sa 15-ak odigranih tekmi i veoma je to dobro odradeo.Sa druge strane Ivan iza sebe u ovoj sezoni je imao povredu koja ga je sprecila da pokaze sav svoj talenat.Ipak kao sto sam rekao na kraju bih se odluceo za Ivana.Na poziciji stopera takodje nam je guzva Subotic,Vidic,Ivanovic,Rajkovic su sigurni tako da je verovatno otpadnik sa spiska Jagos koji je nesumnjivo odlican igrac ali pored ovakve konkurencije mislim da je i on svestan da ne moze u Afriku.Na levoj strani imamo Aleksandra x2 i mislim da je to dovoljno.
Vezni red.Sta reci o veznom redu i koga izbaciti a da se nepokajes strasna veza.Krasic,Stankovic,Kacar,Kuzmanovic,Jovanovic 100% sigurni aBd i ne bude povreda.Milijas mi je takodje negde gore pri vrhu ali nije pokazao nista posebno u svojoj prvoj sezoni u Wolwesima ali paklen je to igrac kojeg ako ostavite na 20-25 metara samoga mozete polako kretati ka centru.Tosic,pokazao delic svoga talenta u Koelnu i gotovo sam siguran da se i on moze naci za SP.Ninkovic,dobar igrac ali mislim da nece videti Afrike.Na njegovom mestu vec imamo Kuzmanovica na rezervi i on nam nije potreban.Matic,mlad supertalentovan fudbaler pred kojim je svetla buducnost i mozda bi mu trebalo pruziti sansu.Raca Petrovic-po meni apsolutno nepotreban igrac u nasoj repki.Na zadnjem veznom imamo i vise nego dobar izbor igraca i on nam se nikako ne uklapa ovde i trebao bi dobiti nogu.Mada Antic ga forsira od starta mandata i nebi me cudilo da ostane.Tomic,jos jedan u nizu supertalentovanih igraca Srbije odlican krilni igrac i moze dosta pomocni repki u buducnosti i neka stoji na klupi da oseti cari igranja na nekom velikom takmicenju
Napdaci:Ovde smo porilicno deficitni.Ziga ce nam predvoditi navalu uz verovatno Pantelica koji je zablistao u Ajaxu ali tamo se odbrane uopste i neigraju mada verovatno ce i on u vrh sa Zigom.Na klupi nam ostaju Lazovic i Mrdja koje bi ja poveo.Sulejmani iza njega katstrofalna sezona i ne verujem da je zasluzeo poziv bas kao ni Lekic mislim da bi mnogo bolji izbori bili Jevtic ili Kaludjerovic.

Dakle oni koji meni ne bi trebali putovati u JAR su:Isailovic,Rukavina,Vukovic,Ninkovic,Petrovic,Sulejmani,Lekic

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 maj 2010, 20:41

Tek kad vidim sastav Srbije, ono napisan na jednom mjestu, tek tada mi dodje žao što ne igra selekcija Ex-Yu. Pa yebote, sa Brazilom bi se poigravali, a evo što se govori da bi drugi tim Španije mogao svakoga da pobjedi, tako bi i Ex-Yu mogla glat da sastavi dvije super kvalitetne reprezentacije.

Inače, predviđam da će Srbija jako daleko dogurati, kako zbog kvaliteta momčadi, tako i zbog vrhunskog trenera. Prvo mjesto u grupi će biti teško ostvariti zbog švapskog mentaliteta kakav već jeste ali smatram da će se voditi jako zanimljiva borba. Sve u svemu, sretno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 17 maj 2010, 21:44

&, $ ' & $ ' % " ( а не " се " ' о " у ' СП Јужна "). 8-) Жао " је ?, ? ? $ - ' $ " пуно ? $ " прво ', $ ' у " ?, а $ % ' & $!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2010, 19:50

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da odlazi sa ove funkcije ukoliko ga i dalje budu čuvali telohranitelji. Prvi čovek Saveza poručio je da je ceo život bio slobodan, pošteno radio, zbog čega očekuje da veoma brzo ostane bez ličnog obezbeđenja.

- Verujte, nije to bila moja želja, već državnih organa koji su procenili da mi je život ugrožen. Budite sigurni da ću da napustim mesto predsednika Saveza ako mere obezbeđenja budu trajale duže. Ovo je samo preventivna mera i iskreno se nadam da ću uskoro opet normalno moći da se šetam jer sam bio slobodan čitav život - rekao je Karadžić za Kurir, i dodao:

- Država mi je obezbedila lično obezbeđenje! U poslednje vreme dobio sam nekoliko pretećih pisama zbog čega su odlučili da se moje bezbednost podigne na viši nivo.

Prvi čovek FSS nije hteo da priča o nalogodavcima i ljudima koji šalju preteće pisma, napominjući da je se tim predmetom bave državni organi.

- Poslednjih meseci na adresu Saveza stizala su mi preteće pisma, što je odmah prosleđeno tužilaštvu. Oni se bave tim predmetom, i da budem iskren, nisam upoznat sa svim detaljima. Stvarno ne znam odakle stižu pretnje, niti se time opterećujem. U svakom slučaju, nekima ne odgovara što hoću da očistim Savez od raznih mahinacija. Očigledno da neko i dalje hoće da vršlja po FSS, ali dok sam ja tamo, to se sigurno neće desiti. Malo se brinem što me državni organi ne obaveštavaju dokle su stigli po pitanju mog slučaja.

Tomislav Karadžić priznao je da se ne oseća prijatno kad je okružen telohraniteljima jer nikad ranije nije imao priliku da na takav način funkcioniše.

- Ni ja se ne osećam prijatno kad moram stalno da budem okružen obezbeđenjem, koje vodi računa o svakom mom koraku. Nisam navikao na to. Moj život je koncipiran na drugi način. Iskreno se nadam da ću uskoro funkcionisati bez telohranitelja i živeti kao i svi drugi ljudi - završio je Karadžić.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2010, 16:19

Dogovorene dve prijateljske 9.februara 2011.u Izraelu te 11.avgusta 2011. u Bg protiv Grcke.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juventus sprema da posalje ponudu od 15.mil.eura za Milosa Krasica
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragan Mrdja pred potpisom za Trabzon ostalo samo da se dogovore neke stvari.Plata godisnje 400000 eura
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------
Zeljko Brkic takodje pred potpisom za isti klub.Plata 300000 eura godisnje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orlovi danas zapoceli pripreme za Afriku
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovih dana u Bg treba da dodje predsednik Racinga Pernija da pregovara o transferu Race Petrovica
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liverpool se interesuje za Nikolu Zigica,navodno daju Rieru+ novac za njega
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eto malo blic vesti vezanih za Orlove.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2010, 17:59

Spominjan je u vezi Intera,Juventusa,Reala,uglavnom 99% je da ce otici iz Lazia a sada gde god ode mislim da nece pogresiti jer su sve veliki klubovi u igri.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 maj 2010, 19:53

Okupili se orlovi danas u Kovilovu!

http://www.****/s170770/Fudbal/ORLO ... sobom.html

jbt, KE manekeni... :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 maj 2010, 22:46

POČELO JE, POČELO! :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 maj 2010, 17:39

Nikola Žigić u Birmingem sitiju??!!!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.