Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la Phill Jackson » 08 maj 2010, 19:25

ja glupe tekme partizan-zvezda,,nesto slicno ko dinamo-hajduk u proslom kolu
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 maj 2010, 20:06

izvrsno,sjajno 1-0 za partizan,koja golcina petrovica s vise od 25 metara,,imal on dozvolu za oruzje :? :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 19:52

Golcina jeste al je Zvezda ostecena u derbiju jarane katastrofa, dva penala nisu svirana!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 maj 2010, 19:58

Devil, jel to Radnički iz Niša tako nisko??!auuuu, a jesu i oni pali na niske grane...
nego, nikako na netu ne mogu naći, da li se uopće igra nekakva nogometna liga Kosova?! Kako to danas izgleda kod njih? jer uvijek su igrali u sklopu Srbijanske lige...međutim, ova politika i sve oko toga je promijenilo... pa ako netko zna...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 20:10

Ma Radnicki je usao iz trece lige,dakle bili su jos nize ali i oni imaju katastrofalnu upravu ne znam da li su je promenili.Ja licno simpatisem njih zbog tradicije kluba,ali i zbog Meraklija koji su odlicni navijaci.Sto se tice sam prve lige Srbije danas su se stvari zakomplikovale.Bio sam na tekmi Bezanija-Kolubara malopre dosao i ova Kolubara ne deluje kao neka dobra ekipa,naprotiv.Bezanija mnogo zrelija i dobila je sa 1:0.Indjija kuci dopustila luksuz i porazena od Novog Sada koji je sada usao u kandidaturu za JSL.Pravo zanimljivo ce biti do kraja.
Sto se tice lige Kosova.Oni su oduvek igrali svoju zasebnu ligu koliko se ja secam i u Yugoslaviji samo kao neka podrucna liga je to bila.Sada i dalje igraju tu ligu a od jacih klubova bih izdvojeo KF Besa,KF Pristhina.Liga im broji 16 klubova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 maj 2010, 20:16

Hvala :)
16 klubova?? auuu, vole i oni pretjerivati.. Previše. Kolko znam, oni ne mogu sudjelovati u europskim natjecanjima, jel tako?!...sve dok se ne riješi politička situacija...

off topic,
Devil, jesi se ti kad bavio nogometom? pošto vidim da dosta znaš, pratis uzivo tekme iz druge lige itd itd..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 20:20

dubrava je napisao/la:Hvala :)
16 klubova?? auuu, vole i oni pretjerivati.. Previše. Kolko znam, oni ne mogu sudjelovati u europskim natjecanjima, jel tako?!...sve dok se ne riješi politička situacija...

off topic,
Devil, jesi se ti kad bavio nogometom? pošto vidim da dosta znaš, pratis uzivo tekme iz druge lige..
Jeste previse ima tu i nekih klubova gde sam siguran da bih ja sa ortacima razgulio na proste faktore. :mrgreen:
Oni nemaju pravo nastupa u evrotakmicenjima samo ne znam kako je KF Besa mogla igrati pre dve sezone protiv OFK-a BEograda u kupu. :? to mi je malo cudno.

Inace bavio sam se fudbalom dve godine ali sam prestao.Volim fudbal jbg tako da idem na tekme ovde u Bg nije bitno koja je liga.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 20:29

Devil, pošto primjetim da dobro poznaješ fudbal u svojoj zemlji, jedno pitanje. NEmoj mislit da nešto širim nacionalizam i to, nego jedan Sandžo mi je pričao kako se Novom Pazaru namješta da nemože ući u elitni rang iz razloga jednostavnog kojeg svi poznajemo. Kaže da su Pazarci u posljednje dvije-tri sezone igrali odlično te da vazda pred kraj sezone nešto se odradi ili namješta da izgube u tekmama koje bi u prvom dijelu sezone 90% dobili?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 20:46

semafresh je napisao/la:Devil, pošto primjetim da dobro poznaješ fudbal u svojoj zemlji, jedno pitanje. NEmoj mislit da nešto širim nacionalizam i to, nego jedan Sandžo mi je pričao kako se Novom Pazaru namješta da nemože ući u elitni rang iz razloga jednostavnog kojeg svi poznajemo. Kaže da su Pazarci u posljednje dvije-tri sezone igrali odlično te da vazda pred kraj sezone nešto se odradi ili namješta da izgube u tekmama koje bi u prvom dijelu sezone 90% dobili?
Ne verujem da se radi o namestanju vec o cistoj nespremnosti ekipe.Oni su ove sezone bili prvi 8-9 kola nisam siguran ali onda su poceli padati i padati.Sada su na sredini tabele.Ne znam kako stoje sa finansijama i da li uopste oni imaju ambicije da ulaze u JSL.Svedoci smo da sodta nizeligaskih ekipa sirom sveta nema ambicije da udje u visi rang.Oni po meni igraju sto bi narod rekao "mrljav"bez previse lepote u njihovoj igri i retko je koja tekma zavrsavala 3+.Ja nisam kompetentan da govorim o nekim sumnjivim radnjama mozda tvoj kolega bolje poznaje ali po pregledima kola nisu mi nesta previse pokazali da bi igrali u elitnom razredu.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 maj 2010, 21:02

basel osvojio kup svicarske pobjedivsi lausanne 5-0. ovo je njihov 10 put da osvajaju drzavni kup!

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 21:25

Hvala Devil i čestitke Baselu! ;)

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 21:32

Iako je Aris izgleda otpisan za LP, svaka im cast na igri, čak su bili finalisti kupa, kakve samo navijace ljudi imaju!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 21:52

Subota:
BSK - Smederevo 0:0

Čukarički - OFK Beograd 0:0

Habitfarm Javor - Borac 1:1
(Račić 27 - Kostić 89)

Jagodina - Napredak 1:1
(Bojović 81 - Vujović 68)

Spartak - Metalac 0:0

Vojvodina - Rad 2:3
(Mrđa 3, Đurovski 7 - Kaluđerović 16, Tumbasević 33a, Stanojević 58)

Partizan - Crvena zvezda 1:0
(Petrović 72)

Nedelja:
Hajduk - Mladi radnik 2:0

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 21:55

Devil odakle je ova Kolubara, imas kakav info o njima i grb?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 22:06

semafresh je napisao/la:Devil odakle je ova Kolubara, imas kakav info o njima i grb?
Fk Kolubara iz Lazarevca pripada opstini Beograd udaljen oko 55 km od njega.Po pregledima igraju dobar fudbal ali danas sam ih gledao uzivo nisu nesta narocito pokazali.Voleo bih da oni udju jer je Lazarevac malo mesto i zaluzeli su malo da vide fudbal u njemu.
slika
U sezoni 2003/04 igrali su 4.ligu ali su prosle sezone usli pa bili 8 ja mislim i sada su u vrhu.
Stadion im je solidan renoviran za potrebe Univerzijade i prima oko 2000.
slika
slika
Nisu neke slike ali se vidi.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 23:23

Simpa ima je stadion, a kod vas sve nesta oko Beograda :D
Hvala Devil!
slika :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 23:25

ne znam jel neko spomenuo Benfica je osvojila 32 naslov u Portugalu 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2010, 15:35

kad bi cracovia uspjela otkinuti remi wisli naredno kolo :D

hocu da vidim semira kako dize pehar poljskog prvaka... jer prosle godine je vec dizao pehar poljskog kupa ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 15:39

Uh jest gutavo u Austrijskoj 1. ligi. Salzburg, Austria i Rapid su u 3 boda. Moglo bi biti pakleno tamo. Sljedeće(36)kolo, Salzburg ide Sturmu, a Austria dočekuje Ried. Dakle, ukoliko Red Bull kiksa, Austria je prvak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2010, 15:41

semafresh je napisao/la:Simpa ima je stadion, a kod vas sve nesta oko Beograda :D
Hvala Devil!
slika :D
Trenutno je sest klubova iz Bg u JSl a ako udju Bezanija i Kolubara to je vec 8.

p.s Ova slika ti ne radi sto si staveo.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.