Nadam se da se zajebavašBosniacum Lilium je napisao/la:Kakvu ste gresku napravili, da hoce preuzeti FKS...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mozda sam malo pretjerao, ali da je dobar trener, jeste.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Oda ostani, nisi ti krvi što imaš levatsku ekipu. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ovu odluku mozemo i podrzati sami mi navijaci drugih klubova, veliki autogol je otpustanje Odovica..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Greska je sto ste prodali jednog od boljih trenera. Pa covjek vas je vodio prosle sezone skoro bez poraza. Pa onda fenomenalnih 6 partija u evropi. Normalno da se je to osjetilo kada imate ovako malo kvalitetnih ili iskusnih igraca u domacem prvenstvu. Pa su vam neki igraci igrali po dvije utakmice sedmicno. Pa nije on kriv sto su vam onaj Joco i Kokot zajedno duplo losiji od Bajica i Mladenovic od Kvesica. Novi trener ce donjeti neki pozitivan sok prvih par utakmica ( jer ce se igraci prepasti za mjesto u prvih 11 ) samo na duge staze gubite. Osim ako ste stvarno dogovorili nekog vrhunskog trenera. To je onda druga stvar.
Jest smijesno citat one stranice Zeljine teme poslije Ferenca i svrsavanje na Odu.. Ev tek poceo Septembar covjek otkaz dobio ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Ma neki klosar sto je smjenio Odu , ne postoji covjek imaginarni lik kojeg pravi navijaci i ne znaju.Ado76 je napisao/la:Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Je l' ikad prije ovaj Vlado Čapljić vodio Želju?
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nije..AlanSmith14 je napisao/la:Je l' ikad prije ovaj Vlado Čapljić vodio Želju?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vioolina ima svoje ime i prezime i nije imaginarni lik.Pravi navijaci ga jako dobro znaju.Lik koji je sebi davao za pravo da 2009 godine fizicki napadne tadasnjeg predsjednika kluba Faruka Telibecirevica.Lik koji je od z avrsetka rata uvijek tu negdje.Lik koji je dostampao 1000 ulaznica za itakmicu Zeljo - Newcastle i pare uzeo u svoj dzep.pirlo10 je napisao/la:Ma neki klosar sto je smjenio Odu , ne postoji covjek imaginarni lik kojeg pravi navijaci i ne znaju.Ado76 je napisao/la:Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Itd itd...
Klasicni patazit.....
Hvala druzeDANAN je napisao/la:Vioolina ima svoje ime i prezime i nije imaginarni lik.Pravi navijaci ga jako dobro znaju.Lik koji je sebi davao za pravo da 2009 godine fizicki napadne tadasnjeg predsjednika kluba Faruka Telibecirevica.Lik koji je od z avrsetka rata uvijek tu negdje.Lik koji je dostampao 1000 ulaznica za itakmicu Zeljo - Newcastle i pare uzeo u svoj dzep.pirlo10 je napisao/la:Ma neki klosar sto je smjenio Odu , ne postoji covjek imaginarni lik kojeg pravi navijaci i ne znaju.Ado76 je napisao/la:Komšije, jedno pitanje.Na vašoj temi sam više puta pročitao da prozivate nekoga pod nadimkom "violina", ko je to ustvari?
Itd itd...
Klasicni patazit.....
Violina je odskora bivši uposlenik Želje
odj.eban je konacno
Vidim pominje se i Čapljić
a tjeramo 10 puta boljeg trenera Odovića
kakve pizdarije ovaj klub sam sebi pravi, to je nevjerovatno.
Vidim pominje se i Čapljić
kakve pizdarije ovaj klub sam sebi pravi, to je nevjerovatno.
Sto je kod vas tisina komsija?Na nasoj temi se evo medusobno tjesimo,pa da i ovdje krenemo sa utjehama
Sto kaze brat,na kraju cemo mi dogovarati 3 za 3 boda kako nas je krenulo

Sto kaze brat,na kraju cemo mi dogovarati 3 za 3 boda kako nas je krenulo
Komsinice Zeljana, opet si yebana.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A yebana je i Sara Boga miuNbx je napisao/la:Komsinice Zeljana, opet si yebana.![]()
Komšinice Sara, upala ti kara.uNbx je napisao/la:Komsinice Zeljana, opet si yebana.![]()
Opet bolja plavusa od ove bordo ofarbane.uNbx je napisao/la:Komsinice Zeljana, opet si yebana.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Interesuje me koji igrači su napustili Želju od zadnje utakmice u evropi a koji su došli
Od zadnje samo Bajić, do zadnje još i Kvesić. Prije njih, po završetku prošle sezone Hasanović, Stanić, Čolić, Nuspahić i Varea.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Interesuje me koji igrači su napustili Želju od zadnje utakmice u evropi a koji su došli
Došli su Stokić, Livaja, Mladenović, Blagojević, Diatta, Thiago i Hodžura.
Mislim da nisam nikoga zaboravio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, delko, LondonBlues, RaymondRed, Zaboljesutra i 47 gostiju.