jbga legia je zajebala sve sto se tice borbe za titulu iako sam bio uvjeren da ce legia slaviti protiv wisle, da su otkinuli bod wisli lech bi vec bio prvak. sad nisam vise siguran u to, ceka lecha pretesko gostovanje kod rucha koji treba osigurati EL iduce sezone i cetvrto mjesto. biti ce gusto tamo u poljskoj sve do kraja..tm84 je napisao/la:kad bi cracovia uspjela otkinuti remi wisli naredno kolo![]()
hocu da vidim semira kako dize pehar poljskog prvaka... jer prosle godine je vec dizao pehar poljskog kupa
Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
da je legia pobjedila wislu, i oni bi sad bili kandidati za EL, tako da mislim da ce i ruch izgubiti od lecha... a jbg, cracovia - wisla je kod njih kao sveti rat u krakowu... znaci moguce je iznenadjenje...steve-o je napisao/la:jbga legia je zajebala sve sto se tice borbe za titulu iako sam bio uvjeren da ce legia slaviti protiv wisle, da su otkinuli bod wisli lech bi vec bio prvak. sad nisam vise siguran u to, ceka lecha pretesko gostovanje kod rucha koji treba osigurati EL iduce sezone i cetvrto mjesto. biti ce gusto tamo u poljskoj sve do kraja..tm84 je napisao/la:kad bi cracovia uspjela otkinuti remi wisli naredno kolo![]()
hocu da vidim semira kako dize pehar poljskog prvaka... jer prosle godine je vec dizao pehar poljskog kupa
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
nadam se da ce ih dobiti cracovia u derbiju, oni zive za ovaj derbitm84 je napisao/la:da je legia pobjedila wislu, i oni bi sad bili kandidati za EL, tako da mislim da ce i ruch izgubiti od lecha... a jbg, cracovia - wisla je kod njih kao sveti rat u krakowu... znaci moguce je iznenadjenje...steve-o je napisao/la:jbga legia je zajebala sve sto se tice borbe za titulu iako sam bio uvjeren da ce legia slaviti protiv wisle, da su otkinuli bod wisli lech bi vec bio prvak. sad nisam vise siguran u to, ceka lecha pretesko gostovanje kod rucha koji treba osigurati EL iduce sezone i cetvrto mjesto. biti ce gusto tamo u poljskoj sve do kraja..tm84 je napisao/la:kad bi cracovia uspjela otkinuti remi wisli naredno kolo![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Salzburg najsmjesniji tim jesu me juce oborili na kladionici ali su najsmjesniji tim fuj fuj radovao sam se golcini Junuzovica iz slobodnog udarca majstorski jos da im titulu uzmu,kao imaju para Janka dizu u nebesa lik pojma nema....Ahhh ta Austrijska liga
Da nasa liga ima ovakve standarde igrali bi LP svake godine....
Smijesna liga
Cestitke Benfici na tituli zasluzili su je premocno su izgledali ove godine
Smijesna liga
Cestitke Benfici na tituli zasluzili su je premocno su izgledali ove godine
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
3 tima u grupnoj fazi ELa tekuce sezone i austrijska bundesliga smjesna liga?? sta tek reci o nasoj BH ligi ondaPonos Torina je napisao/la:Salzburg najsmjesniji tim jesu me juce oborili na kladionici ali su najsmjesniji tim fuj fuj radovao sam se golcini Junuzovica iz slobodnog udarca majstorski jos da im titulu uzmu,kao imaju para Janka dizu u nebesa lik pojma nema....Ahhh ta Austrijska liga![]()
Da nasa liga ima ovakve standarde igrali bi LP svake godine....
Smijesna liga
E moj Devile , jarane, pa ima li u Srbji klubova van Beograda, mislim te opstine, recimo znam za Radnicki, Vojvodinu, mozda jos neki, al slabijeg spomena!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Pa imas Hajduk Kula,jagodina(jagodina),Metalac(gornji Milanovac),Javor(Ivanjica),Napredak(Krusevac),Borac(Cacak),Smederevo(Smedereva),Spartak(Subotica) ipak ovi ostali zauzimaju odlican procenat od cak 50%.semafresh je napisao/la:E moj Devile , jarane, pa ima li u Srbji klubova van Beograda, mislim te opstine, recimo znam za Radnicki, Vojvodinu, mozda jos neki, al slabijeg spomena!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jel se Smederevski klub zove ili zvao Sartid?
DA, zaboravio sam na Borac iz Čačka pa i Javor koji ima najljepsi grb u Srbiji
VEc sam jednom nekidan pricao o tome na jednoj drugoj temi ovde kada smo se prisecali meca sa Sarajevom.semafresh je napisao/la:Jel se Smederevski klub zove ili zvao Sartid?
Da zvao se Sartid od 1992-2004 godine.
Grb kluba tada.
Inace oni imaju po meni treci najbolji stadion u ligi posle Marakane i JNA.
Da, gledao sam ga u temi stadionu u ex SFRJ, stvarno prelijep stadion. Sartid je vjerovatno neka firma koja im je bila sponzor ili možda griješim. Reci mi ovaj Javor jel ima kakve navijace, simpatizere...
u pocetku Sartid je osnovan od strane ljudi koja u skrecenici znaci Sartid(Srpsko akcionarsko rudarsko topnicasko industrijko drustvo)semafresh je napisao/la:Da, gledao sam ga u temi stadionu u ex SFRJ, stvarno prelijep stadion. Sartid je vjerovatno neka firma koja im je bila sponzor ili možda griješim. Reci mi ovaj Javor jel ima kakve navijace, simpatizere...
Sto se tice Javora imaju neke navijace Gerge se zovu ali nisam siguran da su jos aktivni moracu da proverim.
cracovia-wisla 0-0, ruch-lech 1-0. opet prokocka stila i kompanija titulu 
edit: totalni preokret u drugom poluvremenu: cracovia-wisla 1-1 i ruch-lech 1-2. lech 99% novi prvak poljske
edit: totalni preokret u drugom poluvremenu: cracovia-wisla 1-1 i ruch-lech 1-2. lech 99% novi prvak poljske
Jao tragedije...Wisla izgubi titulu autogolom u 90+...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Steve - o
HAHAHAHAHA
Ti si taj koji je navukao na Lech svojim žalopojkama.
HAHAHAHAHA
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Drago mi je zbog Lecha sto je osvojio titulu.Pre svega zbog nasih igraca sa ovih prostora,Injac(koji je nekada igrao u Slaviji,tacnije grejao klupu
),Stilic,Buric,Djurdjevic,te zbog sjajnih navijaca.Ne smejem ni da pomislim sta je sada u Poznanu.
Jbg stvarno je tragedija da neko izgubi titulu u 90-oj i to autogolom.
Ima jos jedno kolo ali tesko da ce LEch da kiksa.
Jbg stvarno je tragedija da neko izgubi titulu u 90-oj i to autogolom.
Ima jos jedno kolo ali tesko da ce LEch da kiksa.
hehe eto vidisMonolog je napisao/la:@Steve - o
HAHAHAHAHA
toooooooo....
jos samo malo pa titula dolazi u ruke stilicu
steve, jesam ti rekao da ce cracovia ginuti za utakmicu
jos samo malo pa titula dolazi u ruke stilicu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
jos kad sam vidio izjednacila cracovia u 90. minuti, ludnicatm84 je napisao/la:toooooooo....
jos samo malo pa titula dolazi u ruke stilicu![]()
a jos lech dade gol u 90steve-o je napisao/la:jos kad sam vidio izjednacila cracovia u 90. minuti, ludnicatm84 je napisao/la:toooooooo....
maloprije sam vidjeo gol krivetsa, mnogo srece je imao on i lech u toj situacijitm84 je napisao/la:a jos lech dade gol u 90steve-o je napisao/la:jos kad sam vidio izjednacila cracovia u 90. minuti, ludnicatm84 je napisao/la:toooooooo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.