Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Eurobasket 2015
Odbrana Srbije uopste nije dobra danas. Spasava ih napadacko ludilo Tea i nedostatak Belinellia kod Italije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ajde ne lupaj gluposti. To sto ne znas nista o kosarci, tvoja stvar, ali Galinari institucijamirsad993 je napisao/la:Joj jesu se srbi nabrijali da pobijede vidi se da sve cine kako bi pobijedili i samim tim izbjegli grcku u cetvrtfinalu, a italijani hladno bez belinelija i sa reduciranim minutazama nekih igraca, jos se ovaj kalinic naso kacit sa institucijom ne bil ga isprovociro ,zavali mu lakat u facu
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pa Galinari je realno bolji od svakog srpskog igraca u rosteru trenutno. Najbolji igrac turnira zasad.Tribalian je napisao/la:Ajde ne lupaj gluposti. To sto ne znas nista o kosarci, tvoja stvar, ali Galinari institucijamirsad993 je napisao/la:Joj jesu se srbi nabrijali da pobijede vidi se da sve cine kako bi pobijedili i samim tim izbjegli grcku u cetvrtfinalu, a italijani hladno bez belinelija i sa reduciranim minutazama nekih igraca, jos se ovaj kalinic naso kacit sa institucijom ne bil ga isprovociro ,zavali mu lakat u facu![]()
![]()
I jos kao "sve cinimo kako bi pobedili"
jok, cinicemo sve da izgubimo.
A Galinarijeva frizura
![]()
![]()
Frizura mu je kulerska.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Samo jos da napomenem po ko zna koji put da se Galloa ne moze zaustavit, bar dok ne naleti na Sisija il Antetokoumpa
i Kalina je pravu glupost napravio s onim podmetanjem tijela Gallou, pa logicno da ce ono svirat ti konjino ...
šta znači Gallo na italijanskom?Tribalian je napisao/la:Ajde ne lupaj gluposti. To sto ne znas nista o kosarci, tvoja stvar, ali Galinari institucijamirsad993 je napisao/la:Joj jesu se srbi nabrijali da pobijede vidi se da sve cine kako bi pobijedili i samim tim izbjegli grcku u cetvrtfinalu, a italijani hladno bez belinelija i sa reduciranim minutazama nekih igraca, jos se ovaj kalinic naso kacit sa institucijom ne bil ga isprovociro ,zavali mu lakat u facu![]()
![]()
A Galinarijeva frizura
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ne znam, ja bas imam suprotno misljenje.. Normalno, nije dobro kada se primi 40 poena, ali od toga je 10ak doslo sa linije slobodnih bacanja, a svaki poen Barnjanija je bio preko ruke. Ja sam zadovoljan odbranom u reketu, samo nisam zadovoljan sto su Della Valle i Cincarini ostali nekoliko puta sami na 6.75..Clutch je napisao/la:Odbrana Srbije uopste nije dobra danas. Spasava ih napadacko ludilo Tea i nedostatak Belinellia kod Italije.
A brat bratu, mozda sam subjektivan, ali po meni je Gallinari dobio nekoliko slobodnih na ime.. na neke minimalne kontakte koji se ne trebaju svirati.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
DANTES je napisao/la: šta znači Gallo na italijanskom?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Muski polni organ.DANTES je napisao/la:šta znači Gallo na italijanskom?Tribalian je napisao/la:Ajde ne lupaj gluposti. To sto ne znas nista o kosarci, tvoja stvar, ali Galinari institucijamirsad993 je napisao/la:Joj jesu se srbi nabrijali da pobijede vidi se da sve cine kako bi pobijedili i samim tim izbjegli grcku u cetvrtfinalu, a italijani hladno bez belinelija i sa reduciranim minutazama nekih igraca, jos se ovaj kalinic naso kacit sa institucijom ne bil ga isprovociro ,zavali mu lakat u facu![]()
![]()
A Galinarijeva frizura
![]()
![]()
http://recnik.krstarica.com/?text=petao ... st=sr&do=1
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 10 sep 2015, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sad kontam frizuru.rio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la: šta znači Gallo na italijanskom?
Znaci on bi se kod nas prezivao Qrcevic.BernardBarnjak je napisao/la:
Muski polni organ.
Tribalian je napisao/la:Ajde ne lupaj gluposti. To sto ne znas nista o kosarci, tvoja stvar, ali Galinari institucijamirsad993 je napisao/la:Joj jesu se srbi nabrijali da pobijede vidi se da sve cine kako bi pobijedili i samim tim izbjegli grcku u cetvrtfinalu, a italijani hladno bez belinelija i sa reduciranim minutazama nekih igraca, jos se ovaj kalinic naso kacit sa institucijom ne bil ga isprovociro ,zavali mu lakat u facu![]()
![]()
A Galinarijeva frizura
![]()
![]()
Ja nezz da sam ijednu glupost ili nesto pogresno rekao, sta se palis to su sve cinjenice i da, Galinari je ne institucija nego bog otac kosarke za Kalinica
Ne provaljuj se.Greivis je napisao/la: Pa Galinari je realno bolji od svakog srpskog igraca u rosteru trenutno. Najbolji igrac turnira zasad.
Nisi u prvom postu rekao da je institucija za Kalinica nego uopsteno.mirsad993 je napisao/la: Ja nezz da sam ijednu glupost ili nesto pogresno rekao, sta se palis to su sve cinjenice i da, Galinari je ne institucija nego bog otac kosarke za Kalinica
Nesto sam slagao?NeshaFCB je napisao/la:Ne provaljuj se.Greivis je napisao/la: Pa Galinari je realno bolji od svakog srpskog igraca u rosteru trenutno. Najbolji igrac turnira zasad.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Bosnian_Serb
- Kontakt:
Da nije Bjelica bolji igrac od Galloa ?NeshaFCB je napisao/la:Ne provaljuj se.Greivis je napisao/la: Pa Galinari je realno bolji od svakog srpskog igraca u rosteru trenutno. Najbolji igrac turnira zasad.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: $: RE: Re: Eurobasket 2015
Pisa se Teo po njima svim.Epidaurus je napisao/la:Da nije Bjelica bolji igrac od Galloa ?NeshaFCB je napisao/la:Ne provaljuj se.Greivis je napisao/la: Pa Galinari je realno bolji od svakog srpskog igraca u rosteru trenutno. Najbolji igrac turnira zasad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- TravisBickle
- Kontakt:
Teo, maestro 
Raduljici svira korake a 3 sekunde kasnije pravi ih i Gentile sudija ne vidi. 
I kad ih je napravio treci put u tri napada morao je da svira.
I kad ih je napravio treci put u tri napada morao je da svira.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 10 sep 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Hackett nije odigrao nista na ovom prvenstvu. I ovaj Della Vale je mudonja zna i on izresetati protivnika.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.