Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Eurobasket 2015
Svaka čast susjedi 
ma niko ne spori. uživanje ga je gledatiKopLfc je napisao/la:Pa nema sta Gallinari je najbolji igrac grupne faze eurobasketa,vidjet cemo dalje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Talijani maherski kalkulisali i usput odmorili najvaznije igrace.
Dakle, Hrvatska - Srbija.
Dakle, Hrvatska - Srbija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
akisarajevo92 je napisao/la:
Samo da prilozim dokaz![]()
Necu da raspravljam, svako ima pravo na svoje misljenje i svako sebi postavi neke kriterijume, za tebe je institucija za mene nije i to je to.mirsad993 je napisao/la: Pa i uopsteno je tako, daleko najbolji igrac prvenstva pogledaj u covjeka procente suta za 2 ,za 3 o slobodnim da i ne pricam, jos su to sve sutevi preko ruke, iz driblinga, step back, maltene nijedan sut na prvenstvu mu nije bio otvoren ,a normalno covjek je kralj 2+1 situacijai da ne zaboravimo sustinu Galinari je institucija (jos da su ga makar povrede upola zaobisle
)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
DANTES je napisao/la:ma niko ne spori. uživanje ga je gledatiKopLfc je napisao/la:Pa nema sta Gallinari je najbolji igrac grupne faze eurobasketa,vidjet cemo dalje.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Sta drugo reci na nasu igru...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Opalaaaa tri utakmice izmedju 17 i 30 i 18 casova. Bosna-Rusija, Spanija-Nemacka i Gruzija-Hrvatska. Ako neko bude imao link za utakmicu koju prenosi Avdic neka ostavi ovde . Hvala.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Šta reći?Veoma dobro momci.Kažem veoma dobro,jer to može i bolje,definitivno
Dižemo formu,idemo dalje.Neka drugi "izbjegavaju" nas,mi se ne bojimo nikog
Teo
Dižemo formu,idemo dalje.Neka drugi "izbjegavaju" nas,mi se ne bojimo nikog
Teo
Mens sana in corpore sano.
- MysticAladin
- Kontakt:
Sve očekivano, pa nisu Italijani budale da se troše i opet im to ne bi garantovalo pobjedu. I još jedna stvar, izbjegli su nezgodne Hrvate. Polufinale im je skoro pa otvoreno, još ako Češka dobije Litvaniju...ludilo 
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Teo se probudio taman kada treba, Raduljica isto. Ostali na nivou. Najveci sin Doboja isto sve bolji i bolji. 
5 od 5 u ovako teskoj grupi!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovom sto losiju karijeru zelimGunner4 je napisao/la:Teo se probudio taman kada treba, Raduljica isto. Ostali na nivou. Najveci sin Doboja isto sve bolji i bolji.
zar nemaš ftv na kabluTribalian je napisao/la:Opalaaaa tri utakmice izmedju 17 i 30 i 18 casova. Bosna-Rusija, Spanija-Nemacka i Gruzija-Hrvatska. Ako neko bude imao link za utakmicu koju prenosi Avdic neka ostavi ovde . Hvala.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imam, ali ga verovatno zatamne u vreme utakmice.DANTES je napisao/la:zar nemaš ftv na kabluTribalian je napisao/la:Opalaaaa tri utakmice izmedju 17 i 30 i 18 casova. Bosna-Rusija, Spanija-Nemacka i Gruzija-Hrvatska. Ako neko bude imao link za utakmicu koju prenosi Avdic neka ostavi ovde . Hvala.
A uz to, Spance i Nemce cu gledati na TV-u, Bosnu na streamu.
http://www.jagledam.com/Federalna-Telev ... ivo-streamTribalian je napisao/la:Opalaaaa tri utakmice izmedju 17 i 30 i 18 casova. Bosna-Rusija, Spanija-Nemacka i Gruzija-Hrvatska. Ako neko bude imao link za utakmicu koju prenosi Avdic neka ostavi ovde . Hvala.
eto ti stream na netu za Federalnu
Azuri,stari košarkaški diletanti...

Centarska linija Doboj-Šipovo fercera pravoGunner4 je napisao/la:Teo se probudio taman kada treba, Raduljica isto. Ostali na nivou. Najveci sin Doboja isto sve bolji i bolji.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Belgijanci poslali Ukrajinu kući,što je očekivano.Eto nama Finaca u 1/8f,dok će Talijani na Izrael(smijaće mi se mnogi zbog ovog,ali imam jeb.en osjećaj da će im napraviti samo takve probleme Izraelce,možda i senzaciju vidimo).Poljska vjerovatno na Špance a Francuzi bi trebali ugostiti i Turke.
EDIT:I FRJM je kući
Gruzija sa 4.pozicije na prvog u D(Litvaniju ili Češku)
EDIT:I FRJM je kući
Srbija za sada odlicna i ako ovako nastave trebali bi uzeti ovo prvenstvo.
YNWA!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izbacit će vas Finci, kad polude i sve budu ubacivali u koš.djoleprijedor je napisao/la:Belgijanci poslali Ukrajinu kući,što je očekivano.Eto nama Finaca u 1/8f,dok će Talijani na Izrael(smijaće mi se mnogi zbog ovog,ali imam jeb.en osjećaj da će im napraviti samo takve probleme Izraelce,možda i senzaciju vidimo).Poljska vjerovatno na Špance a Francuzi bi trebali ugostiti i Turke.
EDIT:I FRJM je kućiGruzija sa 4.pozicije na prvog u D(Litvaniju ili Češku)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Hoće,al' u Hokeju,moždaUnofficialpage je napisao/la:Izbacit će vas Finci, kad polude i sve budu ubacivali u koš.djoleprijedor je napisao/la:Belgijanci poslali Ukrajinu kući,što je očekivano.Eto nama Finaca u 1/8f,dok će Talijani na Izrael(smijaće mi se mnogi zbog ovog,ali imam jeb.en osjećaj da će im napraviti samo takve probleme Izraelce,možda i senzaciju vidimo).Poljska vjerovatno na Špance a Francuzi bi trebali ugostiti i Turke.
EDIT:I FRJM je kućiGruzija sa 4.pozicije na prvog u D(Litvaniju ili Češku)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.