Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Svakako da bi sa Bobijem u napadu,ali i u odbrani imali veći izbor i šansu za poentiranje.Ali koga nema,bez njega se mora.Mislim da imamo dobru ekipu i da nožemo daleko.
Iskren da budem,meni bi svaka medalja bila kao zlatna.
Iskren da budem,meni bi svaka medalja bila kao zlatna.
Mens sana in corpore sano.
djoleprijedor je napisao/la: Iskren da budem,meni bi svaka medalja bila kao zlatna.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Još jedna rutinska pobjeda i prvo mjesto u najtežoj grupi. Odličan ulazak u veliko takmičenje, kreće druga faza, gdje moramo još jače, bolje, efikasnije.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kakva euforija.To je rezervisano za eventualno finale,što je i logično.DANTES je napisao/la:samo bez euforije
Sad da se dobro odmore do nedelje,a imaju 2 dana jbg,dovoljno.I onda Fince shvatititi apsolutno ozbiljno jer će biti motivisani do neba.Em igraju 1/8f em igraju sa Vicešampionom svijeta.Ući u meč sa njima ko sa Turskom i Italijom i neće biti frke.
Mens sana in corpore sano.
Kao što sam tvrdio i prije početka, Francuzi i Grci nas mogu napatiti i zadati glavobolje, ostatak ne.
Pet pobjeda, forma se diže, reprezentacija može igrati barem još 25% bolje. Sve ide onako kako se poželjeti moglo.
I da, nadam se da je nekima jasno zašto je Dragan u 12 ,a ne Dangubić. Ali i zašto je Štimac izostao sa spiska.
Smanjujemo broj izgubljenih, povećamo broj asistencija, procente šuta, još da odbranu poboljšamo i biće to sve kako treba.
Pet pobjeda, forma se diže, reprezentacija može igrati barem još 25% bolje. Sve ide onako kako se poželjeti moglo.
I da, nadam se da je nekima jasno zašto je Dragan u 12 ,a ne Dangubić. Ali i zašto je Štimac izostao sa spiska.
Smanjujemo broj izgubljenih, povećamo broj asistencija, procente šuta, još da odbranu poboljšamo i biće to sve kako treba.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Brale moj kako je Sale rasporedio minutazu, niko preko 30 minuta, Bjeli odmarao i lagano protiv Italije, kakva sirina.
Finci, Hrvati, Italijani, najverovatniji put do finala, mada me nimalo ne bi zacudilo da ove Italijane ne izbaci neko pre.
Finci, Hrvati, Italijani, najverovatniji put do finala, mada me nimalo ne bi zacudilo da ove Italijane ne izbaci neko pre.

[youtube][/youtube]
Kuzmara
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
[youtube][/youtube]

- alan_kardec
- Kontakt:
Kakav deblizam od pjesme, krenuvši od melodije koja je šiptarska, preko glasa do teksta. Mene je stid
Na 5:0 smo.
Na 5:0 smo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Opet ovaj termin u 14:30h. Ako prodjemo, valjda u 1/4 finalu nece biti isti termin, radnim danom.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma neće sigurno, od četvrtfinala nema potrebe za ovako ranim terminima pošto će se, cijenim, četvrtfinala podijeliti na dva dana po dva meča. Jedan od pola sedam, jedan od devet.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Kakav deblizam od pjesme, krenuvši od melodije koja je šiptarska, preko glasa do teksta. Mene je stid![]()
![]()
+1
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne kontate vi parodiju.. meni je smiješno i zabavno što i jeste cilj svake parodijemarconato je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Kakav deblizam od pjesme, krenuvši od melodije koja je šiptarska, preko glasa do teksta. Mene je stid![]()
![]()
+1
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakvu zajebanciju ljudi napravise
Jeste, al' me inace nervira ova trula Stojina pjesma...jos sad oni prave neke parodije na ovu matricuDANTES je napisao/la: ne kontate vi parodiju.. meni je smiješno i zabavno što i jeste cilj svake parodije
Pustimo se parodija. Više nemamo pravo na kiks. Ako želimo titulu moramo imati 9-0.
I ponovo retardi od organizatora svjetskog vicešampiona stavili u vrijeme ručka.

žurnal": ? је " " у ' &
? % " " $ " " је & " $ ? (101:82) " освајања првог ' у " & $ ' " & $ % " на првенству Европе.
– ? ' групу, то је ", & " ", ? ' $ & $ је ? " " у ' &. " % ' $ ? % ", " % " $ на ", & је & &, јер нас & " " " " " – & је " " у ?.
Он је $ $ - " " % пре $ " " $ ", " је $ $ ".
– ' своје ?, % $ " ". " " $ $ ' ", $ су све $ & " то " " " ? $ & ". ", наравно, ? ", ", " " ' $ ", ја " ? " $ не " ?, а $ " ? на ? " у " – " је ".
" " % у " ? " ? ", & је ? ¥ ' у " А.
– $ овог & " ' о ". ? ' $ ¥ у ", $ " %, " су се & " ? $ " " " на '. ' % ' ? " % ?, ? ' $ $ & по &, & " ? % је - $.
Он је ? " " ? $ на " " ?.
– ? ? ? у $ ', то ' је ? ? $. ? ' " снажног ", " за ? " " ?. " $ $ " $ & ". " је ово $ " за $ ", " ? & у $, " се $ о " ".
' " ? првенства Европе " % " " " " се у $ у ?, а " - " $ $.
I ponovo retardi od organizatora svjetskog vicešampiona stavili u vrijeme ručka.
Bolje u vrijeme ručka nego li u vrijeme doručka,eno ih ima pa igraju u podne
Stvarno idiotski ovo prvenstvo kao da organizuju reda radi, a šteta.
Srpska dijaspora u Francuskoj nije mala, ali i okolini i naravno najveći dio tih ljudi neće moći gledati utakmicu jer su termini idiotski.
Srpska dijaspora u Francuskoj nije mala, ali i okolini i naravno najveći dio tih ljudi neće moći gledati utakmicu jer su termini idiotski.
nedelja je biće naroda. naravno više bi bilo da smo ostali u Dojčlandu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.