Tačno tako!zagorski je napisao/la:Velika sramota,Boga mi!
I ekipe i Dzene i Uprave.
P.S. Mi NEMAMO najbolju ekipu u ovoj ligi to je sigurno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tačno tako!zagorski je napisao/la:Velika sramota,Boga mi!
I ekipe i Dzene i Uprave.
Ahahahahahahahahahahaahahtenpenny je napisao/la:Imal jos ko da se proda kaze ibrakovic imamo mi zamjene hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i navijaci pojedini su to podrzali izjavama tipa: ima sve da poderemo, ova odbrana nece gola primiti i bla bla. Pa gdjes tako nesto izjaviti kad amatera na klupi imas loltenpenny je napisao/la:Imal jos ko da se proda kaze ibrakovic imamo mi zamjene hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BordoArmy88 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE, VI STE KRIVI I ŠTO JE DŽENO AMATERČINA OSTAO NA KLUPI I ZA SVE OVE AMATERE KOJE JE LEVAT IBRAKOVIĆ DOVEO!!!! VEZE VI NEMATE!!! DABOGDA VAS ADŽO SVIJU ZAMIJENIO!!!
Moralo se to prije rijesiti. Ko ce sada doci kao zamjena,ko ce voditi ekipu dok taj novi dode. Sve mi je ovo amaterski,totalno!QUARESMA 18<<< je napisao/la:Definitivno Dzeno odlazi nakon ove utakmice, bez obzira kako bi se ovo zavrsilo
Poserem im se na marketing i ostalu propagandu, teren i igra jedino mjerilo a po tome smo GOLI ****!!! Pa bolje smo igrali dok smo dugovali Bogu ocu i dok je guza miješao...zagorski je napisao/la:Moralo se to prije rijesiti. Ko ce sada doci kao zamjena,ko ce voditi ekipu dok taj novi dode. Sve mi je ovo amaterski,totalno!QUARESMA 18<<< je napisao/la:Definitivno Dzeno odlazi nakon ove utakmice, bez obzira kako bi se ovo zavrsilo
Jos jednom nam je Uprava pokazala da nema pojma o sportskom dijelu i jos jednom nam je vjesto zamazala oci. Ali eto ipak su sakupili poprilicno kredita kod navijaca da bi ih poceli pljuvati (bar ne jos)