FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Valjda ćemo sad dobit buđet, kad su ovi dugovi vraćeni.

4.10.2009.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Il kad ne znaš kolike su ti sline...RuleHz je napisao/la:A zamisli tek kako je kad ne znas ni koliko si duzanRN87 je napisao/la:Jesu vala, tu nas ne može sto voda oprat
RuleHz je napisao/la:Sto je slinio, slinio je
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne supljiraj..da havaz ne bi prepisao odmahRuleHz je napisao/la:Sto je slinio, slinio je
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da ti imas 15-ak godina ja bih shvatio ovo sto pises, ali nisi dijete sto je najgore.. Bez uvrede, ali nekad si stvarno toliko glup da boli..pile87 je napisao/la:I sline su tuRuleHz je napisao/la: Dugovi su tu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Da ti imas 15-ak godina ja bih shvatio ovo sto pises, ali nisi dijete sto je najgore.. Bez uvrede, ali nekad si stvarno toliko glup da boli..pile87 je napisao/la:I sline su tuRuleHz je napisao/la: Dugovi su tu!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nema daljePitar6785 je napisao/la:Nebitno je gdje treniro (cak netreba druge klubove spominjat radi reklamacije) boli nas kita odakle je doso zakog navija. Evo benko navija za varteks (a sviga gotivino) al treba tim momcicima fino reci da se ne izjasnjavaju javno zakog navijaju ako to nije FKS. Nama to zvuci suludo, al ima djece koja su blesava pa navijaju za skretnicu igman biser.
Koje trener kadeta ? Covjeka treba ubacit u juniore. Ja vjerujem da bi nasi kadeti pobjedili nase juniore 3:0 bez po muke. U juniorima ima nesto truhlo baca da trener nije cemu.
Ajoj ako me oborite za 1010 km 
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Nasao si i ti crkvu gdje ces se Bogu moliti 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Bez BenkA ste slijedece kolo
Losmi Stojcev...reko Keno davno
Postao/la joker90 » 10 sep 2015, 12:37
Nagradna igra zvanicno moze da pocne.
Znaci pravi pravila su, da pobjeda mora biti tijesna kao prosle godine, tj uz 1 gol razlike samo, a pobjedio je ko pogodi strijelca tog gola, kao sto je bio Stojcev prosle godine. Da ne bude štele evo svih ponuđenih strijelaca:
Fudo---Alispahic
Totti---Okic
Pantelija---Benkara
RN87---Stepanov
esprit24---Puzigaca
muhamedhulk---Krste
Hilmo---Radovac
Unbx---Ikande
hz033---Duljevic
kenanbrajic---Barbaric
BSV---Amer Bekic
High---Rustemovic
hifans--Hebibovic
Real87---Almir Bekic
D.Parazit---Kovacevic
r3my---Berberovic
Burberry46---Tatomirovic
belosevic28---Ibrakovic
ElCartel11-Sudija(Skakic from Ciglane)
jurisicduska---Veladzic
Sretno!! I iskreno se nadam da ce neko dobiti kartu..
eh, sad ostaje da nabavis onu kolektivnu za 3pm. ne zamjerite, dolazim u miru, ali ovakav rezultat ni u snu nisam ocekivao.
Nagradna igra zvanicno moze da pocne.
Fudo---Alispahic
Totti---Okic
Pantelija---Benkara
RN87---Stepanov
esprit24---Puzigaca
muhamedhulk---Krste
Hilmo---Radovac
Unbx---Ikande
hz033---Duljevic
kenanbrajic---Barbaric
BSV---Amer Bekic
High---Rustemovic
hifans--Hebibovic
Real87---Almir Bekic
D.Parazit---Kovacevic
r3my---Berberovic
Burberry46---Tatomirovic
belosevic28---Ibrakovic
ElCartel11-Sudija(Skakic from Ciglane)
jurisicduska---Veladzic
Sretno!! I iskreno se nadam da ce neko dobiti kartu..
eh, sad ostaje da nabavis onu kolektivnu za 3pm. ne zamjerite, dolazim u miru, ali ovakav rezultat ni u snu nisam ocekivao.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Nabavio nam je Dzeno kolektivnu svima za 3 pichke materine!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Nabavio nam je Dzeno kolektivnu svima za 3 pichke materine!!
Ma nema ljutnje, s ovim danas su me emotivno istrosili da vise nemam snage ni da se ljutim.. Kako igramo trenutno, qrac cemi mi ganjati i tu evropu.. Prosle godiine smo se borili za titulu međusobno, ove nas deru Travnik, Mladost DK, Slavija, Radnik isl. Pametnom dosta.starigrad je napisao/la:joker90 je napisao/la:Nabavio nam je Dzeno kolektivnu svima za 3 pichke materine!!, opet kazem, bez ljutnje, nista zlonamjerno. ali, mislio sam da su ovdje tri boda vasa kao od sale. bit ce ovo vesela i nezaboravna sezona pl BiH. elem, veliko je iznenadjenje i da je oda (makar par sati ranije) postao bivsi prije dzenana. mada za dzenu nema jos zvanicno, ali mislim da je pitanje trenutka. sretno vam u ostatku prvenstva. daBogda vi bili treci, a mi drugi (za prvo mjesto, trenutno, ne trebamo trositi misli. ni vi, ni mi)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
u svakom zlu ima neko dobro. i vi i mi se zabavili o svom jadu, pa nema ujedanja. mada , imali ste dan fore, al' ga slabo iskoristitejoker90 je napisao/la:Ma nema ljutnje, s ovim danas su me emotivno istrosili da vise nemam snage ni da se ljutim.. Kako igramo trenutno, qrac cemi mi ganjati i tu evropu.. Prosle godiine smo se borili za titulu međusobno, ove nas deru Travnik, Mladost DK, Slavija, Radnik isl. Pametnom dosta.starigrad je napisao/la:joker90 je napisao/la:Nabavio nam je Dzeno kolektivnu svima za 3 pichke materine!!, opet kazem, bez ljutnje, nista zlonamjerno. ali, mislio sam da su ovdje tri boda vasa kao od sale. bit ce ovo vesela i nezaboravna sezona pl BiH. elem, veliko je iznenadjenje i da je oda (makar par sati ranije) postao bivsi prije dzenana. mada za dzenu nema jos zvanicno, ali mislim da je pitanje trenutka. sretno vam u ostatku prvenstva. daBogda vi bili treci, a mi drugi (za prvo mjesto, trenutno, ne trebamo trositi misli. ni vi, ni mi)
- Evolution87
- Kontakt:
Pogodio sam ja da niko nece dati gojoker90 je napisao/la:Nabavio nam je Dzeno kolektivnu svima za 3 pichke materine!!
Sve ovo je jedna velika sramota, krajnje vrijeme je da odgovorni za ovo stanje polazu racune.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fudbal u glavnom gradu BiH ide u istom smjeru kuda su odavno otisli kosarka i rukomet..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Igrat ćemo derbi začelja. 
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hamagara, jurisicduska, mnon46, NazorUso, Pact1921, tuitamo i 59 gostiju.