FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 18:07

ChWilla je napisao/la:dado je sve do zadnje dvije (koje je podbacila manje više cijela ekipa) doktorski odigrao na toj poziciji. u prošloj sezoni je opravdano kritikovan, ali u ovoj priželjkivati jankovića kojem je 29 godina i koji igra istu poziciju u veležu koji je zadnji...stvarno ne znam.
Mozes barem procitati kada odgovaras nekome, jos sam fino napisao da nije on uopste bitan nego takav profil igraca. Dado je od Evrope gotovo sve utakmice jako lose odigrao, a odigrao je lose zato sto je mlad, bas kao i Amir, i nikako ne bi bilo zgoreg da imas iskusnijeg igraca na tom mjestu da zamjeni djecaka kada mu ne ide. Mozda i da odmori malo, da ne izgori kao Memija, ali eto, ako je to rijesenje svi cemo se praviti da je sve idealno. Sve je super i ne moze bolje.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 sep 2015, 18:09

Otjerali Hasanovica, presutili.. Otjerali Colu, presutili.. Otjerali Stanu, presutili.. Ovo je kap koja je prelila casu, ne moze se prema Zeljinoj djeci i Zeljinim legendama ovako ponasati.. I zasto za zadnje dvije tri sjednice nisu pozvani predstavnici navijaca, sta se tu krije !?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 18:10

sergejevic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:dado je sve do zadnje dvije (koje je podbacila manje više cijela ekipa) doktorski odigrao na toj poziciji. u prošloj sezoni je opravdano kritikovan, ali u ovoj priželjkivati jankovića kojem je 29 godina i koji igra istu poziciju u veležu koji je zadnji...stvarno ne znam.
Mozes barem procitati kada odgovaras nekome, jos sam fino napisao da nije on uopste bitan nego takav profil igraca. Dado je od Evrope gotovo sve utakmice jako lose odigrao, a odigrao je lose zato sto je mlad, bas kao i Amir, i nikako ne bi bilo zgoreg da imas iskusnijeg igraca na tom mjestu da zamjeni djecaka kada mu ne ide. Mozda i da odmori malo, da ne izgori kao Memija, ali eto, ako je to rijesenje svi cemo se praviti da je sve idealno. Sve je super i ne moze bolje.
ti si rekao da ovaj radi stvari koje dado ne radi. da bi ga bilo sjajno juče imati na klupi, to se slažem. ali samo je sam kriv što nije željin igrač, nije ni oda ni hare ni gredić ni peti ni deseti. on je nas ispalio.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 10 sep 2015, 18:12

pile87 je napisao/la:Sve oko igraca Oda i Haris dio oko placanja upravni odbor ili bolje receno jedan uzi dio.
Znaci odlasci Odina zadnja Stana, Cola, Zeljkovic.
Dolasci Odina zadnja on aminuje konkretno Govedarica rekao da ne vrijedi tih para.
Uprava je vrsila pritisak da dovede sebi igrace nije htio nakon Livaje doduse livaja je treci odin izbor.Prvi je bio Misic otisao u Istru 80 000 eura godisnje. Drugi je bio Becalic iz borca ne znam zasto nije doslo do dogovora i eto Livaje.
Alihodzic se ogradio od svega i tako cuva svoje mjesto vidi se ko je najebao.
Ovaj nije ni za treceg izbora ako cemo posteno... :roll:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 sep 2015, 18:15

Zao mi je Ode on je Zeljin i uvijek ce biti ali sta se moze. Uvijek su o sudbini trenera odlucivali rezultati i ako oni izostanu onda se zna sta slijedi. Tako je svugdje u svijetu pa i kod nas. Oda je kao i svaki trener toga svjestan i mogao je ovo i ocekivati kad pogleda stanje na tabeli.

Mada mislim da bi sa ovim igrackim kadrom rijetko ko mogao nesto napraviti. Vec se pisalo o odbrani i kiksevima ali nama je napad najveci problem. Djaba Odi sve taktike i price ako imas napadace koji ne mogu zabiti gol iz 15 sansi.

Koga li ce sad dovesti? :hmmmmm:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 sep 2015, 18:18

gdje su sada oni forumasi sa "sifrovanim" pricama, smajlijima, domundjavanjima itd, o napretku i okretanjem janjadi koji nas ocekuje krajem jula, pa tokom avgusta, a evo dodje sempembar i nista? gdje je tender za istocnu tribinu? (o nalazu revizije necu i transparentosti trosenja love necu, lova me ne interesuje, nego sporstski rezultat), gdje je intervju bilo koga iz uprave o situaciji, koja se sve vise predstavlja, maltene, idealnom...?. nek vam je jasno, samo ispadate smijesni, ja Zelju volim i ne treba mi vasa suplja prica da me privuce na stadion i da Zelji pruzim podrsku. ako pisete i prosiptae suplju zarad necijeg, sitnog, interesa, haram vam bilo. oda majstore, sretno ti bilo, zadnja si osoba na kojoj su se trebala kola slomiti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 18:22

@Chwilla
Ma znam da je on usrao, ali stvarno nam je takav igrac prijeko potreban, neko da rastereti Blagojevica i Amira, da im otovori prostora, da trazi tu loptu, da se ne krije od nje. Dosta raje progovara Blagojevicu, a niko da se zapita kome da on da tu loptu kada se pola ekipe krije od nje. Moralo se misliti na to, a jos uvijek nije kasno, iako jeste za Odovica. Treba reagovati da nam se ne ponavlja ovo, najgore je sada braniti nekoga dok nas opet glava ne zaboli. Bolje da se rijese neke stvari za nastavak sezone, pa i onu sljedecu, jer kasno je mijenjati kada svi vozovi odu.
@Minjore
To je istina, neke stvari se ne smiju desavati. Pisao jos od smjene Adzema da previse trosimo nase dobre ljude. Dino, Memic, Adzem(dobro on je ostao u klubu). Ako ovako nastavimo bicemo poput Olimpica. Pisao sam sinoc i za Stanica koji je svako dvije minute zvao da provjeri kako Zeljo igra iako je imao trening s Olimpicom, fiziotarapeut mu cuvao telefon i javljao rezultat. Ako se s njim nisu mogli dogovoriti, onda ne znam

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 10 sep 2015, 18:23

Kakav usran dan, Slavija mi ga je malo popravila.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 18:23

starigrad je napisao/la:gdje su sada oni forumasi sa "sifrovanim" pricama, smajlijima, domundjavanjima itd, o napretku i okretanjem janjadi koji nas ocekuje krajem jula, pa tokom avgusta, a evo dodje sempembar i nista? gdje je tender za istocnu tribinu? (o nalazu revizije necu i transparentosti trosenja love necu, lova me ne interesuje, nego sporstski rezultat), gdje je intervju bilo koga iz uprave o situaciji, koja se sve vise predstavlja, maltene, idealnom...?. nek vam je jasno, samo ispadate smijesni, ja Zelju volim i ne treba mi vasa suplja prica da me privuce na stadion i da Zelji pruzim podrsku. ako pisete i prosiptae suplju zarad necijeg, sitnog, interesa, haram vam bilo. oda majstore, sretno ti bilo, zadnja si osoba na kojoj su se trebala kola slomiti.
Ma svi su krivi samo uprava nije :lolno:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 sep 2015, 18:29

Stari grad pasa moj vidis da ovdje pola raje samo lozi ostale.Kakva janjad cuj janjad odakle dodjose ti satro navijaci.I ja sam gledo Zelju u onoj drugoj ligi ali pred 20.000 ljudi sa Iskrom iz Bugojna ali sam gledo fudbal akcije suteve ovaj sad nemoze do gola dobacit izvan 16 i ko da ga gleda.Mali Gredica ce da izbaci legendu Zelje ko kakvog klosara .Misu da ti nije bilo Zelje jo bi znao za tebe.Sram te bilo.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 sep 2015, 18:35

ma vrati nam zujagu on ce ovima sve snove ispuniti a ko ce racun platiti sta ima samo da su sretni ono hoce da smijeni upravu :lolno: :lolno: :lolno:

t :lol: :lol: :lol: da bog da vam zujaga klub vodio pa da opet trazite nekog ko ce sanirati klub kako se samo pisalo halalicu ja 5 godina samo da dodemo na zelenu granu ,,a vidi ih sada 7 kola izgledamo isto znaci trener nista ne mjenja da kazes vidi s probao je drukciju formaciju ako ja kuci ili na stadionu vidim da memeija nije za beka a gura ga se tamo kokot igra i ako oko 60 minute i to je darezljivo ne moze vise pa izmjene iste 3 se ponavljaju ko je tu kriv uprava? :lol: :lol: :lol: :lol: smijesni ste ,ali eto smijenite vi upravu stavite zujagu bice kod privrednika blagodeti masala ....

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 10 sep 2015, 18:39

Moja puna podrška upravi sa Gredićem i Šiljkom na čelu. Rezultati su otjerali Odovića. Čapljić bi nam baš legao, najbolji izbor.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 18:41

DR.HOUSE je napisao/la:ma vrati nam zujagu on ce ovima sve snove ispuniti a ko ce racun platiti sta ima samo da su sretni ono hoce da smijeni upravu :lolno: :lolno: :lolno:

t :lol: :lol: :lol: da bog da vam zujaga klub vodio pa da opet trazite nekog ko ce sanirati klub kako se samo pisalo halalicu ja 5 godina samo da dodemo na zelenu granu ,,a vidi ih sada 7 kola izgledamo isto znaci trener nista ne mjenja da kazes vidi s probao je drukciju formaciju ako ja kuci ili na stadionu vidim da memeija nije za beka a gura ga se tamo kokot igra i ako oko 60 minute i to je darezljivo ne moze vise pa izmjene iste 3 se ponavljaju ko je tu kriv uprava? :lol: :lol: :lol: :lol: smijesni ste ,ali eto smijenite vi upravu stavite zujagu bice kod privrednika blagodeti masala ....
Svaka cast za Memiju, a sto onda nisu dovedini Misic ili Becelic pa da Memija igra na beku. Zasto nije doveden Zakaric pa da Kokot ne mora igrati i na krilu? Imali smo mi kod Zujage i Amara Zebu, Besliju, Gusu, na klupi jednog Tomica, Stanceskog, Bekrica, Stanica... Rezultati su pricali za njega, a ne likovi po forumima lagali narodu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 18:42

mi smo imali njih, ali nisu oni doprinose...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 18:43

DR.HOUSE je napisao/la:ma vrati nam zujagu on ce ovima sve snove ispuniti a ko ce racun platiti sta ima samo da su sretni ono hoce da smijeni upravu :lolno: :lolno: :lolno:

Pa grob te neyebo već treću sezonu saniramo dugove, ove godine dobri oko 5 miliona maraka, Greda prošle godine reče ukupni dugovi oko 2 miliona. Ili se gomilaju novi ili on laže. Šta bi od istoka, šta bi od generalnog, šta bi od janjadi, što se otjeraše Stanu a dovedoše onog bota?

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 sep 2015, 18:44

dobro haj vidim ispasce meni stalo do bilo koje uprave meni je bitan Željo ...ja samo znam da vjerujem Amaru jedinom,,,a on je stavio ove ljude u klub ,,,ali kazem tjerajte brt ako vam smetaju ..........

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 sep 2015, 18:46

Minjore je napisao/la:Otjerali Hasanovica, presutili.. Otjerali Colu, presutili.. Otjerali Stanu, presutili.. Ovo je kap koja je prelila casu, ne moze se prema Zeljinoj djeci i Zeljinim legendama ovako ponasati.. I zasto za zadnje dvije tri sjednice nisu pozvani predstavnici navijaca, sta se tu krije !?
Hasanovic,Stanic i Colic su sami htjeli ici,nije ih mogao niko zadrzati,drug je licno cuo od Cole,da nece da bude rezerva Memiji.A ni ostala dvojica dugo nisu htjela produziti,zajedno sa Zeljkovicem
Ostatak posta se slazem 100% :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 18:47

DR.HOUSE je napisao/la:dobro haj vidim ispasce meni stalo do bilo koje uprave meni je bitan Željo ...ja samo znam da vjerujem Amaru jedinom,,,a on je stavio ove ljude u klub ,,,ali kazem tjerajte brt ako vam smetaju ..........
Ma ne tjeram ih al' da prave loše poteze, prave sigurno.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 10 sep 2015, 18:49

Najlošiji dio Želje, ove kalendarske godine, su navijači. Da su navijači bili na nivou, Željo bi osvojio prvo, a ne drugo mjesto u prošloj sezoni. Veću grešku od ove sa Odom, bi mogli napraviti navijači vršeći pritisak na Upravu, jer ova Uprava je najbolja od rata na ovamo. Uprava koja je sredila stvari u Klubu i koja je više nego transparentna. Ova Uprava vraća dugove Žuje i Žujića koji su finansijski opteretili Želju toliko, da smo se jedva iščupali.

Možda je smjena Odovića greška, a da li je, saznaćemo u narednom periodu. Nadam se najboljem.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 sep 2015, 18:50

Moje misljenje je da je ovo velika greska sad tjerati odovica ,mozda imaju neko rjesenje vidjecemo ja bi volio da povuku ovu odluku

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.