FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 18:51

ChWilla je napisao/la:mi smo imali njih, ali nisu oni doprinose...
Bolje da mi imamo njih, a da oni nemaju doprinose :D Nisu se bunili, a ovako Kokot ima doprinose, a ne moze s deset metara da nabije loptu u gol.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 sep 2015, 18:52

Alipasino je napisao/la:Stari grad pasa moj vidis da ovdje pola raje samo lozi ostale.Kakva janjad cuj janjad odakle dodjose ti satro navijaci.I ja sam gledo Zelju u onoj drugoj ligi ali pred 20.000 ljudi sa Iskrom iz Bugojna ali sam gledo fudbal akcije suteve ovaj sad nemoze do gola dobacit izvan 16 i ko da ga gleda.Mali Gredica ce da izbaci legendu Zelje ko kakvog klosara .Misu da ti nije bilo Zelje jo bi znao za tebe.Sram te bilo.
mah, sutio sam i u sebi se smijao kako se razbacuju supljim pricama. eto, kao oni nesto znaju, a na sonu nula. najavljuju (skriveno i u rukavicama, pisuci u siframa i sa smajlijima) nekakve poteze, pojacanja, radove, stabilzaciju... bez, apsolutno, ikakvog pokrica. opet kazem, meni takve suplje ne trebaju da me privuku na stadion, da bih bodrio svog Zelju. onaj, kome su potrebne te djecije, suplje price da ga privuku na stadion, za mene nije ni simpatizer, a kamoli navijac. samo vi prosipajte suplju, ali, djeca nam se smiju Reufe :D
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 sep 2015, 18:55

faraon ni ja ni ti ne zelimo lose Želji ,,,,,ali ja 100% znam da ni Amar ne zeli ,a on vjeruje ovim ljudima pa valjda iz toga treba nesto izvuci neki zakljucak ako se sjecate adzema poslije lovcena sta je izjavio da nam je sve zavisilo od te utakmice nije lako na ovom vakatu rijesiti se duga koji se nakupljao ihihi vremena ... ja cu sacekati neki izvjestaj iz kluba kazu na kraju godine da vidim stanje pa moguu onda reci uprava onon uprava ovo ...uglavnom da ne davim Volim te Željooo

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 10 sep 2015, 18:56

Dzaba se prepirete ovi za Gredica i protiv njega, ako izgube protiv Olimpica uprava je sljedeca koja ce ici. Logican slijed dogadaja..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 sep 2015, 18:58

carsijaba je napisao/la:Najlošiji dio Želje, ove kalendarske godine, su navijači. Da su navijači bili na nivou, Željo bi osvojio prvo, a ne drugo mjesto u prošloj sezoni. Veću grešku od ove sa Odom, bi mogli napraviti navijači vršeći pritisak na Upravu, jer ova Uprava je najbolja od rata na ovamo. Uprava koja je sredila stvari u Klubu i koja je više nego transparentna. Ova Uprava vraća dugove Žuje i Žujića koji su finansijski opteretili Želju toliko, da smo se jedva iščupali.

Možda je smjena Odovića greška, a da li je, saznaćemo u narednom periodu. Nadam se najboljem.
Navijacima se desila tragicna stvar,momci koji su nosili tribinu i danas nisu dosli sebi. Mnogi su se opet uspjeli vratiti na jug stisnutih zuba i to treba postovati. S navijacima je sve dobro krenulo,bilo je raznih finih planova i sve da se pomogne klubu. A sve je jedan usr.ani narkic sje.bao...
Ne branim nikoga,ali od rata na ovamo,ova garnitura navijaca je najmanje nanijela stete zelji,to se brzo zaboravlja!

Mnoge stvari oko ove uprave se slazem i podrzavam,ali oko izbora igraca i prodaje igraca nikako. A pogotovo sa tjeranjem Ode.
Mozda bude pozitivan sok sa nekim drugim,dabogda,ali tesko. Ja licno optimista nisam :(

@alipasino- "janje" je bila prica o izgradnji istoka,s tim da smo svi to pitali,lik govorio da nije i na kraju rekao jeste,nidje veze.Ta prica je aktuelna od zime i od toga ce biti nesto sigurno

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 18:59

lako je otjerati, ali ko će doći?

vjerujte da će se i sa očekivanim prilivima teško neko stvarno prihvatiti ovog zadatka. lako je seruckati sa strane. gdje ne mislim na forumaše.

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 10 sep 2015, 19:02

Ako se nastave ovako losi rezultati to je neminovno. Mora doci neko ko me se nece moci lupati iventar po Grbavici, postavljati bombe, a pri tome raditi posao koji treba. Ima takvih, ne mora to biti Zujo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 19:03

ja mislim da nema.

ne da nema boljih, nego da nema nikako.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 sep 2015, 19:03

Minjore je napisao/la:Otjerali Hasanovica, presutili.. Otjerali Colu, presutili.. Otjerali Stanu, presutili.. Ovo je kap koja je prelila casu, ne moze se prema Zeljinoj djeci i Zeljinim legendama ovako ponasati.. I zasto za zadnje dvije tri sjednice nisu pozvani predstavnici navijaca, sta se tu krije !?
Minjore brate koji predstavnici !? Gdje su oni na jugu !? Pa je.b.ote u kopu generacija od 2000 pa do 2005 dominiraju,jedva i jedan ima da vodi navijanje,odgovori u pp ako ti ne odgovara ovde.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 sep 2015, 19:04

Ma mora se kod nas odmah sve tjerat i uprava i sve jbg takav mentalitet nije samo kod nas u cijeloj BiH je tako ;)
Sto se mene tiče trebalo je odi pustiti i olimpic al jbg, a ove gluposti o gredicu i pisanje po legendi = odovicu je smiješno, prvo sto je on presjekao i njega doveo drugo sto sam čuo da su se rastali fino sa pruženom rukom ;)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 sep 2015, 19:09

Kao i obicno pretjerujemo...
Napisao sam da bih volio da ovo nije uradjeno. Ali,ne znaci da sad treba drvlje i kamenje na sve. Ok,ne svidja mi se ovo sto je uradjeno.
Ali,nikako ne amnestiram Odu od odgovornosti za rezultate. Mada,prvi sam,ili medju prvima,koji je stalno ponavljao da ovo nije strasno,da ima vremena,da dvije vezane pobjede okrecu sve...
Hajmo realno. Protiv Slobode falila dva igraca iz prvih 11.
Sta je protiv Mladosti? Bili kompletni,imali 7 dana...Date im premije po 700 km za pobjedu protiv Mladosti. Uprava napravila iznimku i premirala samo tu utakmicu.Znate da je praksa da se vezu premije.
Sta je sa ostalim utakmicama.Koja moze dobiti pozitivnu ocjenu? Samo u Sirokom.
Ekipa je imala idealne uvjete za trening i pripreme. Ni jedan problem struka nije imala po to pitanju.
Ono na sta sam takodje ranije upozoravao jeste nedisciplina koja se pojavila kod igraca. Nepotrebni kartoni,neodgovornost u igri...
Nemozemo reci da je za to kriva uprava. Mozemo,ako hocemo biti bezobrazni. A nema potrebe da budemo bezobrazni.
Posljednijih godinu ipo,prvi put nakon dugo,dugo godina igracine razmisljaju hoce li i kad ce biti plata.A od kraja prosle godine ne razmisljaju ni o tome gdje ce djete odvesti ljekaru,kako ce ovjeriti zdravsenu knjizicu...
Ne mozemo reci da je to nista.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 sep 2015, 19:17

DR.HOUSE je napisao/la:faraon ni ja ni ti ne zelimo lose Želji ,,,,,ali ja 100% znam da ni Amar ne zeli ,a on vjeruje ovim ljudima pa valjda iz toga treba nesto izvuci neki zakljucak ako se sjecate adzema poslije lovcena sta je izjavio da nam je sve zavisilo od te utakmice nije lako na ovom vakatu rijesiti se duga koji se nakupljao ihihi vremena ... ja cu sacekati neki izvjestaj iz kluba kazu na kraju godine da vidim stanje pa moguu onda reci uprava onon uprava ovo ...uglavnom da ne davim Volim te Željooo
drug, vrlo malo je ljudi na ovoj temi (prepoznat ce se sami) koji pisu zlonamjerno i lijece licne frustracije na ovom forumu. zuji daleko kuca od grbavice bila, ali... kakva je razlika izmedju zujine price o evropskom Zelji i, nedavne, zaimoviceve kako idemo na titulu? ili ne zna nas igracki kadar, ili ne gleda utakmice, ili je to u nekom afektu izjavio (sto ne bi bilo dobro, jer je neozbiljno)... uglavnom, ko je htio i znao da vidi, jasno je da smo tanki sa igrackim kadrom. kad nam zafali jedan igrac iz prvih 11 (i tu imamo rupa), patimo se, a ne, kao jucer, kad ti fali 3-4 igraca, a na klupi imas 4 igraca do 18 godina, a pobjeda, maltene, pod moranje. nisam protiv trenutne uprave, kako cujem, rade dobre stvari, ali moraju i oni biti transparentni. ne moze i dan danas dzelo biti kriv za sve sto ne valja u klubu. nema vise bukija, guse, violine... na koje su se prebacile sve stvari koje ne valjaju. nek jasno kazu, i dalje smo u situaciji stabilizacije, dat cemo sve od sebe za dobar polozaj na tabeli i izlazak u evropu i sve ok. a ne, mi idemo na titulu, pa dva kola nakon toga sutnes odu, koji nije imao kadra za ozbiljniji rezultat. sto nije? i to nek jasno i javno kazu ko je kriv i je li bilo mogucnosti za bolje. ovako, peru nas insajderi po forumima supljim pricama, a sami ne znaju gdje su suplji
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 10 sep 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 19:19

Ma nije sve tako crno, rekli su da cemo biti sigurno sampioni ove godine, a za dvije-tri u grupama Evropskog takmicenja. :D Imamo nutricionistu, imamo i psihologa, lokomitiva huci kad zabijemo gol. Plate su redovne, imaju igraci i premije, solidne uvjete, neku sigurnost. Penzionisali smo neke ljudi koji su radili u klubu, vracamo dugove, graditi ce se istocna tribina. Jos da se poklope stvari na terenu i da zaigramo mnogo bolje.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 10 sep 2015, 19:19

FKZ1921 je napisao/la:Kao i obicno pretjerujemo...
Napisao sam da bih volio da ovo nije uradjeno. Ali,ne znaci da sad treba drvlje i kamenje na sve. Ok,ne svidja mi se ovo sto je uradjeno.
Ali,nikako ne amnestiram Odu od odgovornosti za rezultate. Mada,prvi sam,ili medju prvima,koji je stalno ponavljao da ovo nije strasno,da ima vremena,da dvije vezane pobjede okrecu sve...
Hajmo realno. Protiv Slobode falila dva igraca iz prvih 11.
Sta je protiv Mladosti? Bili kompletni,imali 7 dana...Date im premije po 700 km za pobjedu protiv Mladosti. Uprava napravila iznimku i premirala samo tu utakmicu.Znate da je praksa da se vezu premije.
Sta je sa ostalim utakmicama.Koja moze dobiti pozitivnu ocjenu? Samo u Sirokom.
Ekipa je imala idealne uvjete za trening i pripreme. Ni jedan problem struka nije imala po to pitanju.
Ono na sta sam takodje ranije upozoravao jeste nedisciplina koja se pojavila kod igraca. Nepotrebni kartoni,neodgovornost u igri...
Nemozemo reci da je za to kriva uprava. Mozemo,ako hocemo biti bezobrazni. A nema potrebe da budemo bezobrazni.
Posljednijih godinu ipo,prvi put nakon dugo,dugo godina igracine razmisljaju hoce li i kad ce biti plata.A od kraja prosle godine ne razmisljaju ni o tome gdje ce djete odvesti ljekaru,kako ce ovjeriti zdravsenu knjizicu...
Ne mozemo reci da je to nista.
Otkaz Odovicu je svinjarija koji nikakvo uvodjenje reda u nekim segmentima ne moze opravdat. FKZ je sportska institucija, a ovim je sportski segment sheban do kuhca! Ako ce se vratit Amar, ako je sve ovo priprema za to, opet je smetljarski, ali barem ima rezona, Zeljo ispred svega. Ali ako je ovo na nivou suspenzije Hasanovica, nekom se u upravi digao da otjera "cetnika", pa nakenjam mu se u usta!

Vracamo se u stagnaciju.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 sep 2015, 19:25

Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Otjerali Hasanovica, presutili.. Otjerali Colu, presutili.. Otjerali Stanu, presutili.. Ovo je kap koja je prelila casu, ne moze se prema Zeljinoj djeci i Zeljinim legendama ovako ponasati.. I zasto za zadnje dvije tri sjednice nisu pozvani predstavnici navijaca, sta se tu krije !?
Minjore brate koji predstavnici !? Gdje su oni na jugu !? Pa je.b.ote u kopu generacija od 2000 pa do 2005 dominiraju,jedva i jedan ima da vodi navijanje,odgovori u pp ako ti ne odgovara ovde.
Brate predstavnik grupe, tj sekretar UN je obrazovan covjek upucen u sva desavanja u i oko Kluba i navijaca. Ako ides na gostovanja ona malo ozbniljnija i komplikovanija znas ko je u pitanju, jer zavrsava sve stvari oko prevoza karti i slicno.
Usput, evo link sa nase stranice gdje se spominje prisustvo sekretara UN TM1987. http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-sj ... ora/12946/
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 sep 2015, 19:28

sjeba mi seljak dan!

Oda nas sa djecom odveo u Evropu, izvadio nas iz cigana, napravio niz pobjeda kao da smo Real Madrid, u kasu nam donio haman dva miliona maraka, nacija mu se klanjala, manijaci svrsavali na spomen njegova imena, novinari ga nazivali majstorom i covjeka otjerase ko zadnjeg kera.

pa imas li obraza konju!?!?

svaki igrac, uposlenik, navijac i simpatizer Zelje, bilo bivsi ili sadasnji, je za mene clan jedne velike familije koja njeguje posebnu zivotnu filozofiju.
zbog toga sam prije skoro 40 godina zavolio Zelju da bi se danas nasla crna ovca familije koja sve to gazi radi licnog interesa.

e neces majcin sine, zalutao si u familiju!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 19:31

U ponedjeljak protiv Olimpika, valjda ce se trznuti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 sep 2015, 19:31

Fkt se uprava dobro zajebala s ovim oko Odovica jer ga raja bas gotivi. Navukli su vec na sebe bijes navijaca koji ce im sada pripisati i ono sto nisu uradili kao sto smo ranije Dzeli i Violini. Ovdje kad te uzmu na zub gotov si i tesko je pregurati kroz to. Nije to vise izolovano psovanje Gredica kao sto je onaj pisao na temi prethodnih dana, sada je to vec velika vecina ljudi. Napisah ja jos davno da se treba nesto mijenjati i to hitno ili ce neko dobro najebati. Kako god okrenes najebali smo mi, nas 2 000 koji smo stalno uz Zelju.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2015, 19:36

Da prostite, **** ja kolektiv u kojem nakon dva, tri loša rezultata slijedi smjena trenera, uprave... Nikada mi nećemo pameti doći dok ne skontamo da je kontinuitet i normalani uslovi za rad trenera jedini ispravan način. Oda potrošen nakon nekoliko mjeseci, idemo dalje... Ko god dođe isto ga ovo čeka ako uveže dva poraza. Meni to nije zdrava atmosfera i jako podsjeća na onu anam stranu. Imamo se na koga i ugledat. :puke:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 sep 2015, 19:44

Elegant je napisao/la:U ponedjeljak protiv Olimpika, valjda ce se trznuti.
hoce kao poslije Mladosti :oops:
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.