2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
4. Teletovic, Kikanovic, Sulejmanovic
5. Nurkic, Stipanovic

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
samo sa Mirzom bi bili drugi u grupi,zasto ?? zato sto je on vodja i ima muda opaliti loptu kad je gusto a najcesce i pogodi,dese se utakmice kada i ne pogodi,ali ovim amaterima je laksse onda pogoditi kad znas da imas lidera koji ce povuci kad je gusto,Poljska isto tako ima dosta amatera al imaju lidera i eto prosli suinvincible1921 je napisao/la:messilla je napisao/la:Prije ove utakmice smo imali 61 asistenciju i 67 izgubljenih loptiDanas smo to malo popravili, čak 19 asista i 18 izgubljenih lopti.
![]()
Trica nam je na 24,5%.25/102
![]()
![]()
Ma mi smo realno smijesna repretzntacija, zanci ponavljam ono sto stalno pisem...ruku dajem da bi se i sa mirzom i nihadom ZESTOKO NAPATILI DA PRODJEMO PRVI KRUG...
Nema se sta podmladiti na ovom nivou kako ne skontate vise. Fali kvalitet. U fudbalu imamo kvalitet. U rukometu isto osim na par pozicija. U kosarci nema dovoljno kvaliteta. Jedino sto valja su ova 4 prosjecna igraca. Jedina nada je da bar dvojice od one trojice igraca ponovo zaigraju i da neki od ovih mladih igraca Buza, Vrabac, Musa, SIkiras, Campara napreduje. Samo taj napredak ce ici postepeno. Dobar trener ne pomaze ovdje puno. Jednostavno pola igraca su amateri za ovaj nivo natjecanja i zato smo gledali tolike oscilacije u igri. Finska nas je unistila jer uz sve minuse napadacki ovi levati nisu u stanju ni odbranu odigrati vrhunski i tu opet trener nije nista kriv.Unofficialpage je napisao/la:Dobru čistku napravit, podmladiti ekipu, bolje trpit igrača od 19, 20 godina sličnih kvaliteta Bavčića i sličnih nego njega i ostale koji imaju po 30 godina.
Nećemo mi više vidjeti Renfroea u dresu BiH...Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
Lik igra za tzv. repku rs sta onda dalje pricati? A ovi nasi na to nista ni navijaci, ni savez, ni trener. Pogledajte nase kljucne utakmice i ko najvise puta izgubi lopte.Fidelis je napisao/la:E ovo.Zbog ovoga njega posebno treba protjerati,ritualno.Od kako igra za reprezentaciju za svaku izgubljenu utakmicu on je najveci krivac.ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Gordic, kad god smo imali priliku da se vratimo u utakmicu on pocne srati...to nije bilo samo danas nego i protiv Poljaka 1 utakmicu, te juce protiv Finaca dok smo jos bili blizu...idi tebra igraj i dalje za rs
On otprilike igra ovako,kad je bitno promasuje,gubi lopte,zavlaci se,petlja a kad je nebitno daje neke koseve.
On je kosarkaski Ognjen Vranjes,intelektualno strahovito limitiran.
Inace nisam gledao,procjenio sam da je ta odluka korisna za moje zdravlje i vidim nisam pogrijesio.
Ma pusti ti to brate ....recimo protiv finske sa odma reko da cemo izgubit, zasto? Kad smo najjaci bili ljudi su nas mlatili, a recimo podatka radi, u kvalifikacijama nas je mucila VB kojoj su svi igraci otkazali ucesce, a nemaju ljudi ligu. Znaci patili smo se protiv konobara...iako je igro Mirza.delinjo je napisao/la:samo sa Mirzom bi bili drugi u grupi,zasto ?? zato sto je on vodja i ima muda opaliti loptu kad je gusto a najcesce i pogodi,dese se utakmice kada i ne pogodi,ali ovim amaterima je laksse onda pogoditi kad znas da imas lidera koji ce povuci kad je gusto,Poljska isto tako ima dosta amatera al imaju lidera i eto prosli suinvincible1921 je napisao/la:messilla je napisao/la:Prije ove utakmice smo imali 61 asistenciju i 67 izgubljenih loptiDanas smo to malo popravili, čak 19 asista i 18 izgubljenih lopti.
![]()
Trica nam je na 24,5%.25/102
![]()
![]()
Ma mi smo realno smijesna repretzntacija, zanci ponavljam ono sto stalno pisem...ruku dajem da bi se i sa mirzom i nihadom ZESTOKO NAPATILI DA PRODJEMO PRVI KRUG...
I ja to kontam, jedino da Duško ostane pa da ostane i on. Obično novi selekor = novi stranac.remA1 je napisao/la:Nećemo mi više vidjeti Renfroea u dresu BiH...Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
A ni Đedovića.remA1 je napisao/la:Nećemo mi više vidjeti Renfroea u dresu BiH...Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
Izbaci vani Gordica i Djedovica! Gordic je do sad pokazao da svaku kljucnu utakmicu zayebe stvar uvjek mu ''nesretno'' ispadne lopta, a Djedovic je svoje pokazao isto.Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
Musa da, Campara mozda ne. Mogao je on fino odigrati playa tih 5 minuta jer Pasalic bukvalno nista nije pokazao. Solidan je napadacki ima snaznu konstituciju. A na poziciji koju igra je svakako svaki manji duel faul. Jedino nebi smio da ide puno pod kos odnosno morao bi dodavati kada ide na prodor a ne da ide sam na kos.invincible1921 je napisao/la: Musa i ostali bi rizikovali tezu povredu pri svakom kontaktu sa protivnicima
Bavčić - Polutak, 100% bolji igrač, bio bi korisniji, odmah napredak. A ima ih još 100%, veću minutažu su morali imati Buza i Vrabac, dati im potpunu slobodu u pripremnim tekmama i na EP, vidjeti šta i kako mogu. Uz Stipanovića, Kikana, Renfroa i Gordića ostali su trebali biti kombinacija U-18 i U-20, kakvi god da su. Bolje je njih trpit, pa dobit 1-2-3 igrača a u buduće i to je napredak, ne stalno davati šansu istim i govorit nema bolje. I ovako i onako smo poniženi, pa bolje biti poniženi sa tim mladima i možda nekog dobit nego ovako. Bar je ovo moje mišljenje. Možda nisam upravu.Ajax je napisao/la:Nema se sta podmladiti na ovom nivou kako ne skontate vise. Fali kvalitet. U fudbalu imamo kvalitet. U rukometu isto osim na par pozicija. U kosarci nema dovoljno kvaliteta. Jedino sto valja su ova 4 prosjecna igraca. Jedina nada je da bar dvojice od one trojice igraca ponovo zaigraju i da neki od ovih mladih igraca Buza, Vrabac, Musa, SIkiras, Campara napreduje. Samo taj napredak ce ici postepeno. Dobar trener ne pomaze ovdje puno. Jednostavno pola igraca su amateri za ovaj nivo natjecanja i zato smo gledali tolike oscilacije u igri. Finska nas je unistila jer uz sve minuse napadacki ovi levati nisu u stanju ni odbranu odigrati vrhunski i tu opet trener nije nista kriv.Unofficialpage je napisao/la:Dobru čistku napravit, podmladiti ekipu, bolje trpit igrača od 19, 20 godina sličnih kvaliteta Bavčića i sličnih nego njega i ostale koji imaju po 30 godina.
pa mozda to nije ni lose da nadjemo igraca koji ce imati 15 tak sigurnih poena,jer Alex to nije posto ocigledno nemamo dovoljnu sirinu,kad bolje razmislim nemamo nikakvu sirinu,vjerovatno bi neki suter bolje dosao u ovoj situacijiremA1 je napisao/la:Nećemo mi više vidjeti Renfroea u dresu BiH...Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
Lik ima više reprezentativnih nastupa nego teletović, počeo igrati za BiH od U18 reprezentacije zajedno sa kikanovićemElCartel11 je napisao/la:Lik igra za tzv. repku rs sta onda dalje pricati? A ovi nasi na to nista ni navijaci, ni savez, ni trener. Pogledajte nase kljucne utakmice i ko najvise puta izgubi lopte.Fidelis je napisao/la:E ovo.Zbog ovoga njega posebno treba protjerati,ritualno.Od kako igra za reprezentaciju za svaku izgubljenu utakmicu on je najveci krivac.ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Gordic, kad god smo imali priliku da se vratimo u utakmicu on pocne srati...to nije bilo samo danas nego i protiv Poljaka 1 utakmicu, te juce protiv Finaca dok smo jos bili blizu...idi tebra igraj i dalje za rs
On otprilike igra ovako,kad je bitno promasuje,gubi lopte,zavlaci se,petlja a kad je nebitno daje neke koseve.
On je kosarkaski Ognjen Vranjes,intelektualno strahovito limitiran.
Inace nisam gledao,procjenio sam da je ta odluka korisna za moje zdravlje i vidim nisam pogrijesio.
pa nisam ni rekao da je mlad,et hvala ti sto si mi objasnioskyisthelimit je napisao/la:Ante Masic ? Mlad igrac ?
Eto takvi rastu na svakoj grani i ni jedan ne traži pare da igradelinjo je napisao/la:pa mozda to nije ni lose da nadjemo igraca koji ce imati 15 tak sigurnih poena,jer Alex to nije posto ocigledno nemamo dovoljnu sirinu,kad bolje razmislim nemamo nikakvu sirinu,vjerovatno bi neki suter bolje dosao u ovoj situacijiremA1 je napisao/la:Nećemo mi više vidjeti Renfroea u dresu BiH...Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
Onda da produzetke s Izraelom ne smatramo kljucnim, kad nas je upravo on vratio s -7? Ili na Eurobasketu 2013. kad je takodjer imao sjajne role.ElCartel11 je napisao/la:Izbaci vani Gordica i Djedovica! Gordic je do sad pokazao da svaku kljucnu utakmicu zayebe stvar uvjek mu ''nesretno'' ispadne lopta, a Djedovic je svoje pokazao isto.Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
5. Nurkic, Stipanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.