Pa Harun je sam rekao da je ganjao papirologiju da Djedovic zaigra na Eurobasketu (sto znaci da je i ovaj sam razmisljao isto jer ne bi to sekretar radio bez njegove volje za nastupom). Ne tvrdim da ce nastupiti, ali ne iskljucujem tu opciju.filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
4. Teletovic, Kikanovic, Sulejmanovic
5. Nurkic, Stipanovic
đedović?,covjek je izabrao da ne igra za nas
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 10 sep 2015, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- invincible1921
- Kontakt:
Haj dajte mi nekog pleja koji je i upola dobar ko gordic da ga se moze zovnut? Gordic je itekaok kvalitetan u onome sto radi...imao je sjajnih partiaj u EL za cedevitu itd. Kikanovic isto tako...al ne mozes ti od takvih igraca ocekivat da ti budu prva napadacka opcija kad su citav zivot navikli da budu "sporedne" uloge u napadu
=\_1921_/=
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrao je za njih prijateljsku utakmicu kad su igrali protiv nekog kluba ili cak repke Srbije nisam siguran. Uglavnom znam da je lik 100% igrao za njih i pazi na rijecnikTaRgEt_ je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Sta mu vrijedi sto ima vise utakmica nego Teletovic kad je ovaj Babo za njega i ostale? Nije samo ovo EP i prije 2 godine u Slo je najvise on srao i onda 1 utakmicu odigra dobro i svi ga hvale i opet 2,3 se pravi budala i tako u krug, neka njemu njegovog zara i nek i napred igra za rs. Radije na njegovom mjestu gledam Camparu i ako znam da bi za sad bio slabiji od njega ali bi momak makar dobivao iskustvo.nerminh74 je napisao/la:Lik ima više reprezentativnih nastupa nego teletović, počeo igrati za BiH od U18 reprezentacije zajedno sa kikanovićem
Minimalno 3 pobjede možemo zahvaliti njemu na EP
Momak uvijek igrao za reprezentaciju sa žarom
Ali hvala Bogu završi prvenstvo pa će ovi fudbalski navijači otići koji diskutuju o igraču na osnovu 2-3 ogledne utakmice
De banujte ovog idiota , cuj da igra za R.S nekada me sramota koliko smo nezahvalni
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Niska ocekivanja ili mazohizam,drugo mi ne pada na pamet.delinjo je napisao/la:Ma lupaju ljudi gluposti...a veze nemaju ..tako za Kikaana...ofigra jednu od 5 utakmica solidno...igrac jeFidelis je napisao/la:Pazi,hvale se da su ekskluzivni kosarkaski navijaci a i dalje im je Gordic kvalitetan igrac,sta vise jedan od najboljih.
Zato i imamo to sto imamo,tesko onome timu u kojeg Gordic ikako igra a kukala mu majka u kojem je jedan od najvaznijih igraca.
Zbog niskih ocekivanja i samo nek ne puca razmisljanja ovo nam se i desava.
Gordic je los igrac,nema kvalitet ni za reprezentaciju kakva je nasa.Jel 90 posto napada koje on vodi pimpla loptu 20 sekundi i onda u zadnje 4 pokusava neke nerezonske egzibicije,jest.Je li u svakoj utakmici ima minimum 5 izgubljenih lopti,jest.Je li redovno promasuje sve suteve koji su vazni,jest.Je li se nerezonski zavlaci i zapetljava medju tri igraca,jest.Itd,itd.
Clutch je napisao/la:Pa Harun je sam rekao da je ganjao papirologiju da Djedovic zaigra na Eurobasketu (sto znaci da je i ovaj sam razmisljao isto jer ne bi to sekretar radio bez njegove volje za nastupom). Ne tvrdim da ce nastupiti, ali ne iskljucujem tu opciju.filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
4. Teletovic, Kikanovic, Sulejmanovic
5. Nurkic, Stipanovic
da onda i preldzica uzmemo u opciju,turci ga ****,vrlo dobar igrac?
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Pa ja bi volio znati koliko frajer ima izgubljenih lopti po utakmici...a pazi play je ...prevodi onu loptu preki pola ko da je kamen...a cigle njegove necu komentarisati...kaze pogodi nekad...pogodio bi svako jednu od 10...a svaki sut je merezonski kao sto kazes..Fidelis je napisao/la:Niska ocekivanja ili mazohizam,drugo mi ne pada na pamet.delinjo je napisao/la:Ma lupaju ljudi gluposti...a veze nemaju ..tako za Kikaana...ofigra jednu od 5 utakmica solidno...igrac jeFidelis je napisao/la:Pazi,hvale se da su ekskluzivni kosarkaski navijaci a i dalje im je Gordic kvalitetan igrac,sta vise jedan od najboljih.
Zato i imamo to sto imamo,tesko onome timu u kojeg Gordic ikako igra a kukala mu majka u kojem je jedan od najvaznijih igraca.
Zbog niskih ocekivanja i samo nek ne puca razmisljanja ovo nam se i desava.
Gordic je los igrac,nema kvalitet ni za reprezentaciju kakva je nasa.Jel 90 posto napada koje on vodi pimpla loptu 20 sekundi i onda u zadnje 4 pokusava neke nerezonske egzibicije,jest.Je li u svakoj utakmici ima minimum 5 izgubljenih lopti,jest.Je li redovno promasuje sve suteve koji su vazni,jest.Je li se nerezonski zavlaci i zapetljava medju tri igraca,jest.Itd,itd.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sto da ne??filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Pa Harun je sam rekao da je ganjao papirologiju da Djedovic zaigra na Eurobasketu (sto znaci da je i ovaj sam razmisljao isto jer ne bi to sekretar radio bez njegove volje za nastupom). Ne tvrdim da ce nastupiti, ali ne iskljucujem tu opciju.filip13 je napisao/la:
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dzabe se trudis vidis da ljudi veze nemaju. Oni misle da je tek tako zamjenit igraca a bukvalno nemas sa kim. Znaci ostali igraci su bukvalno odron, amateri. A ovi drugi su premladi i trebaju minimalno sezonu dvije u bar ABA ligi da bi mogli nesto pokazati.invincible1921 je napisao/la:Haj dajte mi nekog pleja koji je i upola dobar ko gordic da ga se moze zovnut? Gordic je itekaok kvalitetan u onome sto radi...imao je sjajnih partiaj u EL za cedevitu itd. Kikanovic isto tako...al ne mozes ti od takvih igraca ocekivat da ti budu prva napadacka opcija kad su citav zivot navikli da budu "sporedne" uloge u napadu
delinjo je napisao/la:Sto da ne??filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la: Pa Harun je sam rekao da je ganjao papirologiju da Djedovic zaigra na Eurobasketu (sto znaci da je i ovaj sam razmisljao isto jer ne bi to sekretar radio bez njegove volje za nastupom). Ne tvrdim da ce nastupiti, ali ne iskljucujem tu opciju.
**** nas u tom slucaju,sagnimo se nek nam ga svako metne da izvinete na izrazu
Ne kaze niko da ima nesto bolje...ali ljudi pisu da je neki igrac...sto nije tacno!Ajax je napisao/la:Dzabe se trudis vidis da ljudi veze nemaju. Oni misle da je tek tako zamjenit igraca a bukvalno nemas sa kim. Znaci ostali igraci su bukvalno odron, amateri. A ovi drugi su premladi i trebaju minimalno sezonu dvije u bar ABA ligi da bi mogli nesto pokazati.invincible1921 je napisao/la:Haj dajte mi nekog pleja koji je i upola dobar ko gordic da ga se moze zovnut? Gordic je itekaok kvalitetan u onome sto radi...imao je sjajnih partiaj u EL za cedevitu itd. Kikanovic isto tako...al ne mozes ti od takvih igraca ocekivat da ti budu prva napadacka opcija kad su citav zivot navikli da budu "sporedne" uloge u napadu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Djaba drug moj nemas druge...ili se ovako blamirati....a radije bi se onda svi sagnuli nego ovo gledali...ovo je bilo frustrirajuce jbgfilip13 je napisao/la:delinjo je napisao/la:Sto da ne??filip13 je napisao/la:
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja ti kazem kako savez i Nihad razmisljaju, a ne svoje licno misljenje. Vidi s Harunom sta on misli o Preldzicu u nasem dresu.filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Pa Harun je sam rekao da je ganjao papirologiju da Djedovic zaigra na Eurobasketu (sto znaci da je i ovaj sam razmisljao isto jer ne bi to sekretar radio bez njegove volje za nastupom). Ne tvrdim da ce nastupiti, ali ne iskljucujem tu opciju.filip13 je napisao/la:đedović?,covjek je izabrao da ne igra za nas

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jbg ... nije se moglo mnogo bolje ... prije prve utakmice sam napisao da bih bio zadovoljan ukoliko bismo 3 od 5 utakmica igrali egal završnicu ... otprilike je tako i bilo.
Čestitke momcima koji su sve ovo odradili, a to što nemaju dovoljan kvalitet za nešto više nije stvar koju im trebamo prigovarati.
Duško Ivanović!
P.S. Duškov engleski je drama
Čestitke momcima koji su sve ovo odradili, a to što nemaju dovoljan kvalitet za nešto više nije stvar koju im trebamo prigovarati.
Duško Ivanović!

P.S. Duškov engleski je drama

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
delinjo je napisao/la:Djaba drug moj nemas druge...ili se ovako blamirati....a radije bi se onda svi sagnuli nego ovo gledali...ovo je bilo frustrirajuce jbgfilip13 je napisao/la:delinjo je napisao/la: Sto da ne??
a jbg,ja ne mislim tako,ajmo onda zorana planinica zvati,vec dugo vremena nije igrao za hrvatsku,za godinu dvije mozda i stanka baraća,mirzu begića
De banujte ovog idiota , cuj da igra za R.S nekada me sramota koliko smo nezahvalni[/quote]
Igrao je za njih prijateljsku utakmicu kad su igrali protiv nekog kluba ili cak repke Srbije nisam siguran. Uglavnom znam da je lik 100% igrao za njih i pazi na rijecnik[/quote]
I Marica Gajic dobila je nagradu kao najbolja kosarkasica R.S hocemo i nju otjerati, lik je bio pozvan nikada igrao. Ala smo nezahvalni
Igrao je za njih prijateljsku utakmicu kad su igrali protiv nekog kluba ili cak repke Srbije nisam siguran. Uglavnom znam da je lik 100% igrao za njih i pazi na rijecnik[/quote]
I Marica Gajic dobila je nagradu kao najbolja kosarkasica R.S hocemo i nju otjerati, lik je bio pozvan nikada igrao. Ala smo nezahvalni
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma zaboli mene **** za njim. On ni u Hrvatskoj ni u Srbiji nebi bio ni jedan od 20 igraca. Samo koliko god bio los ovi drugi su pet puta losiji. Pasalic i slicni. Nema ko drugi igrati. Igracki ima dobru tehniku, skok, prodore. Slabe su mu strane sto nije dobar suter a kamoli konstantan suter i sto nije lider. Druga bi stvar bila da je Djedovic tu. Isto vazi i za Kikanovica ako bi bio Nurkic tu. Kikanovic je isto goli prosjek. Solidan napadacki i jedva solidan defanzivno. Moze koristiti kao rezervni centar. Za startera nije. On i jedan i drugi neka odigraju 10-tak minuta i to je to. Samo trenutno nema boljih.delinjo je napisao/la:Ne kaze niko da ima nesto bolje...ali ljudi pisu da je neki igrac...sto nije tacno!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2015, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Teletović je najbolji igrač reprezentacije to je nepobitno, ali ti si stavio njegov patriotizam u pitanje, a da ne pričam o glupostima za EP 2013, pa mi smo gubili od Crnogoraca kada je on ušao i preokrenuo utakmicu i donio nam prvu pobjedu, a one čuvene pobjede protiv Litvanije nebi bilo da Nemanja nije stavio u džep njihovog plejaElCartel11 je napisao/la:Sta mu vrijedi sto ima vise utakmica nego Teletovic kad je ovaj Babo za njega i ostale? Nije samo ovo EP i prije 2 godine u Slo je najvise on srao i onda 1 utakmicu odigra dobro i svi ga hvale i opet 2,3 se pravi budala i tako u krug, neka njemu njegovog zara i nek i napred igra za rs. Radije na njegovom mjestu gledam Camparu i ako znam da bi za sad bio slabiji od njega ali bi momak makar dobivao iskustvo.nerminh74 je napisao/la:Lik ima više reprezentativnih nastupa nego teletović, počeo igrati za BiH od U18 reprezentacije zajedno sa kikanovićem
Minimalno 3 pobjede možemo zahvaliti njemu na EP
Momak uvijek igrao za reprezentaciju sa žarom
Ali hvala Bogu završi prvenstvo pa će ovi fudbalski navijači otići koji diskutuju o igraču na osnovu 2-3 ogledne utakmice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja ti kazem kako savez i Nihad razmisljaju, a ne svoje licno misljenje. Vidi s Harunom sta on misli o Preldzicu u nasem dresu.Clutch je napisao/la:filip13 je napisao/la:Pa Harun je sam rekao da je ganjao papirologiju da Djedovic zaigra na Eurobasketu (sto znaci da je i ovaj sam razmisljao isto jer ne bi to sekretar radio bez njegove volje za nastupom). Ne tvrdim da ce nastupiti, ali ne iskljucujem tu opciju.filip13 je napisao/la:đedović?,covjek je izabrao da ne igra za nas

znam,i ja iznosim svoje,ne necije tuđe misljenje
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Treba onda i vratit onu funjaru Omića kad smo vec krenuli da sve vracamo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrao je za njih prijateljsku utakmicu kad su igrali protiv nekog kluba ili cak repke Srbije nisam siguran. Uglavnom znam da je lik 100% igrao za njih i pazi na rijecnik[/quote]TaRgEt_ je napisao/la:De banujte ovog idiota , cuj da igra za R.S nekada me sramota koliko smo nezahvalni
I Marica Gajic dobila je nagradu kao najbolja kosarkasica R.S hocemo i nju otjerati, lik je bio pozvan nikada igrao. Ala smo nezahvalni[/quote]
[youtube][/youtube]
Evo Gordica odmah na pocetku utakmice sa brojem 7! Sta kazes nikad igrao za njih?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.