FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 sep 2015, 19:56

voltron30 je napisao/la:Da prostite, **** ja kolektiv u kojem nakon dva, tri loša rezultata slijedi smjena trenera, uprave... Nikada mi nećemo pameti doći dok ne skontamo da je kontinuitet i normalani uslovi za rad trenera jedini ispravan način. Oda potrošen nakon nekoliko mjeseci, idemo dalje... Ko god dođe isto ga ovo čeka ako uveže dva poraza. Meni to nije zdrava atmosfera i jako podsjeća na onu anam stranu. Imamo se na koga i ugledat. :puke:
U mnogo čemu smo počeli podsjećati na njih.. Najavljujemo titule, puno pričamo o neregularnostima od strane saveza, mijenjamo trenere svakih par mjeseci.. Puno pričamo a malo igramo..
BUDI ŽELJO !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 sep 2015, 20:01

Hadzijalagic je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Da prostite, **** ja kolektiv u kojem nakon dva, tri loša rezultata slijedi smjena trenera, uprave... Nikada mi nećemo pameti doći dok ne skontamo da je kontinuitet i normalani uslovi za rad trenera jedini ispravan način. Oda potrošen nakon nekoliko mjeseci, idemo dalje... Ko god dođe isto ga ovo čeka ako uveže dva poraza. Meni to nije zdrava atmosfera i jako podsjeća na onu anam stranu. Imamo se na koga i ugledat. :puke:
U mnogo čemu smo počeli podsjećati na njih.. Najavljujemo titule, puno pričamo o neregularnostima od strane saveza, mijenjamo trenere svakih par mjeseci.. Puno pričamo a malo igramo..
meni ni to ne bi bio problem da su oni furajuci se na Kusturicu, Selimovica i Ibrakovica nasli malezijskog konja koji ce placati svu tu njihovu zajebanciju.
njihovu zajebanciju placaju sponzori i navijaci Zelje a ne utrpani seljak iz Malezije!
to je problem.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 20:06

jeste, ima frajer milijarde zato što poklanja lovu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 sep 2015, 20:31

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
meni ni to ne bi bio problem da su oni furajuci se na Kusturicu, Selimovica i Ibrakovica nasli malezijskog konja koji ce placati svu tu njihovu zajebanciju.
njihovu zajebanciju placaju sponzori i navijaci Zelje a ne utrpani seljak iz Malezije!
to je problem.
Pa ustvari ovako da se ne lazemo sve u Zelji se pita Misimovic on je stao ledjima parama kada je bilo najteze od donosi sve odluke u klubu tako i ovu oko Ode isto tako daje svoje pare i eto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 sep 2015, 20:32

Zna li neko koliko će koštati karta na Koševu?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 20:33

znaju nijaz i bisera :D

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 10 sep 2015, 20:34

Nadam se da se ova prepucavanja u klubu neće odraziti na Sablju, ni kriv ni dužan nas mora vaditi iz govana. Neko je negdje spominjao bojkot pojedinih igrača. Ako je ovo stvarno tačno a moguće je, iznesite imena.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2015, 20:35

Sa dvije vezane pobjede docekati derbi i yebat im znanje za ono stimanje lani da uzmu titulu,jadni se slomise vracajuci bodove.Travnik,Slavija,Vitez je jos ostao.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 sep 2015, 20:38

Aaaajmo biti pozitivni :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 20:39

tri imaju do derbija :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2015, 20:43

ChWilla je napisao/la:tri imaju do derbija :D
Jbga bio sam ubjeđen dvije ali eto onda tri vezane :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 sep 2015, 20:54

Prvo pitanje ide gospodinu Zaimovicu.. Da li je ova igra i ponasanje uvod u grupnu fazu Evropskih takmicenja u iduce dvije godine ?
I da dodam, igraci su imali bezrezervnu podrsku do ove utakmice. Niko nikad nije cuo s tribina uzvikivanje Oda odlazi. Mnogo puta se culo u zadnjih pola godine "Oda majstore". Ne moze Oda nikako zabiti umjesto Kokota i Stokica.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 10 sep 2015, 21:02

Minjore je napisao/la:Prvo pitanje ide gospodinu Zaimovicu.. Da li je ova igra i ponasanje uvod u grupnu fazu Evropskih takmicenja u iduce dvije godine ?
I da dodam, igraci su imali bezrezervnu podrsku do ove utakmice. Niko nikad nije cuo s tribina uzvikivanje Oda odlazi. Mnogo puta se culo u zadnjih pola godine "Oda majstore". Ne moze Oda nikako zabiti umjesto Kokota i Stokica.
Ma Zaimovića nema gdje nema, on je možda zadnji koji bi trebao pričati o Želji, on više voli putovati po Gibraltaru ili "skupljati" donacije za Hokejaški savez tako da mi uopšte nije relevantan.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 sep 2015, 21:20

Cim je bilo kakav problem,podje se o svemu i svacemu. Sta god kome padne na pamet. Ako sta ne padne na pamet,bubnuce se ofrlje. Redovno se vraca prica na pare,na stadion,na gen.sponzora...I tako u krug. Kome nije jasno da ne moze preko noci,****.Ne moze. Ova ekipa ljudi je tek od zimus.Osim Gredica koji je duze.
Po stoti put se pise,nikakve pare jos nisu dosle u klub osim Kvese i dio od Bajica. Dakle ne ponavljajte pricu o milionima koji su dosli u klub. Doci ce par miliona km u narednih godinu dana.I bice dovoljno da se klub potpuno ocisti od dugova.
I nemojte po svaku cijenu pucati negativnu pricu.Dovoljno negativno je to sto smo 10. na tabeli,sto i sljedece kolo imamo jako tesku utakmicu...

SpeedGonzales
Kontakt:

Post Postao/la SpeedGonzales » 10 sep 2015, 21:22

Blagoje je napisao/la:Sramota. Tjeraju covjeka koji im je napunio kasu. Mogu se komotno fuzionisat s onim iz zooloskog. Isti nivo. Fuj! :puke:

sta ti znas majmune mali.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 sep 2015, 21:24

FKZ1921 je napisao/la:Cim je bilo kakav problem,podje se o svemu i svacemu. Sta god kome padne na pamet. Ako sta ne padne na pamet,bubnuce se ofrlje. Redovno se vraca prica na pare,na stadion,na gen.sponzora...I tako u krug. Kome nije jasno da ne moze preko noci,****.Ne moze. Ova ekipa ljudi je tek od zimus.Osim Gredica koji je duze.
Po stoti put se pise,nikakve pare jos nisu dosle u klub osim Kvese i dio od Bajica. Dakle ne ponavljajte pricu o milionima koji su dosli u klub. Doci ce par miliona km u narednih godinu dana.I bice dovoljno da se klub potpuno ocisti od dugova.
I nemojte po svaku cijenu pucati negativnu pricu.Dovoljno negativno je to sto smo 10. na tabeli,sto i sljedece kolo imamo jako tesku utakmicu...
To je to... Glupsoni od navijaca
FORZA ZELJO

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 sep 2015, 21:29

Mislim da mi navijači stvarno nemamo pravo kritikovati nikoga u klubu. Treba prvo od sebe krenuti.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 sep 2015, 21:34

Ne vidim svrhu ove price uvijek i svugdje za losu igru i izosranak rezultata je prvi na udaru a i kriv sef struke.
I corav vidi da ne ide ovako i da treba nesto mijenjati, imali smo zanimljiv izlet u Europi nakon dugo godina i to je sve.
Mi igre nemamo nikako pretesko je gledati nase utakmice... i da ne vidim kakav je to uspijeh Oda imao u trenerskoj karijeri.
Svi se mi moramo nadati da ce na klupu doci neko s pedigreom ko ce donijeti napredak u igri tima.
Ovaj forum je cudo do juce su Greda i ekipa iz uprave dizati u nebo sad se pljuju, vracanje dugova, statut, sponzori, nova tribina...
U biti navijac i simpatizer kluba koji prati Zelju ne vidi nikakvog napretka u klubu, naprotiv realno tu je veliko nazadovanje...
Gledaoca ne zanima niti Greda, niti Zaimovic vec desavanja na terenu i stanje na tabeli, o infrastrukturi i urusavanju tribina i ostalim sranjima vezanim za stadion ne treba ni pricati.
Iz godine u godinu se kuka na posjetu, a nista se ne radi da se vrate navijaci naprotiv i ono malo sto dolazi tjera se na razne nacine.
Malo realnosti nije na odmet, nista nije ni crno ni bijelo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 10 sep 2015, 21:41

FKZ1921 je napisao/la:Cim je bilo kakav problem,podje se o svemu i svacemu. Sta god kome padne na pamet. Ako sta ne padne na pamet,bubnuce se ofrlje. Redovno se vraca prica na pare,na stadion,na gen.sponzora...I tako u krug. Kome nije jasno da ne moze preko noci,****.Ne moze. Ova ekipa ljudi je tek od zimus.Osim Gredica koji je duze.
Ovdje se, nazalost, jako tesko odvajaju pojedini segmenti funkcionisanja kluba...Kada rezultat nije ok i to blago receno, ima ko treba odgovarati...Nazalost, u svijetu sporta opcenito, trener odnosno sef strucnog staba je prvi...Oda sretno!!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 sep 2015, 21:53

Od crnjacenja nema nista,ja sam se sjebo ko da mi je umro neko al **** ga, to je Zeljo uvijek bio i uvijek ce biti zato ga ovoliko i volim,imamo jednu limitiranu ekipu sa dosta mladih igraca ne treba ocekivati previse i to je to.Grehota je da onaj livaja u Zelji igra pa onog ja ni na termin zvao ne bi,Kokot je meni dobar bio ali frajer ocigledno ne zna go zabiti,u glavi mi je ona akcija dal je Amir poslao dijagonalu ja mislim dadi i on spusta kokotu i on ocajno sutira a da je uslo bilo bi **** Barsu sta smo mi.Prvo poluvrijeme vrlo dobro drugo smo se pogubili,zbog pritiska pobobjede ili cega ja ne znam ali Odovic nije smio biti otjeran.Vidjet cemo Sablju ja bi volio da on ostane jer trenutno ne mozemo nikog boljeg dovesti.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Hrasno15, NerminFatic i 31 gost.