FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 10 sep 2015, 20:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja mislim da su baklje krive za ovakve rezultate.
Istog sam mišljenja.
Das Ist Walter

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 sep 2015, 20:04

Ovu utakmicu je izgubila Uprava - kockali su se sa Dženom i time uzeli svu odgovornost za rezultat na sebe. Nažalost, ja bih radije volio da su oni bili u pravu što su ga ostavili.

Stručni štab se morao promjeniti tokom ove pauze i morale su se odraditi neke mini pripreme i Slavija bi danas bila nijemi posmatrač vjerujte mi.

Prije nego što me proglasite pljuvačem Uprave - ja to nisam, ovo je čisto kritika tj. rezultat njihovog poteza i ništa više.

Možete vi sad reći "Je l' Dino trebao zabiti mjesto Okića" ili "Je l' Dženo trebao centrirati mjesto Bekića"... nisu; Dino je trebao da smjeni Dženana, a taj neko novi bi tad bio odgovoran. Smiješno i žalosno istovremeno.

Ponaljam: Uprava nema neograničen kredit povjerenja i bilo bi stvarno bez veze da na konto svojih uslova u finansijskom odjelu kluba zanemar sportski dio koji je meni bitniji od ostalih.

U raspadu sa Čičkovim uljem i onom kaš ekipom smo bili viceprvaci.
Samo Saraj'vo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 sep 2015, 20:15

uNbx je napisao/la:Ma dzaba ti jos toliko kapitalaca, kad se ne zna ko yebe, a ko djecu radja.
Pa upravo radi strucnog staba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 sep 2015, 20:17

upravu je dženo donekle

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 sep 2015, 20:19

Ljudi danas je Dzeno izgubio utakmicu,ko god prati fudbal i razumi se i netreba gledati navijacki i ovako ionako,on je ubacio 11 igraca koji su bili najbolji na zadnjih treninzima,ali nemozes ti poceti sa 7 igraca u polju koji neznaju igrati fudbal da raazviju igru (tatko,stepa,puzi,baric,kovacevic,amer i almir bekic) moras ekipu unkonponovat da imas u ekipi razbijace ali zasto ce ti na krilu vec jednom mora se to reci amer bekic covjek klasicni centarfor zna se zagraditi i to je to niti brzinu niti dribling niti pas niti ubacak covjek igra krilo pa kakav treba da budes strucnjak da skontas,kad su usli duljevic i velkoski u onakvoj ocajnoj formi opet su ubrzali igru 100 %,hebibovic covjek je mesi za am, bekica na krilu ali dzabe mu,i onda slag na tortu izmjena kovac-rustem izvodi destruktivca i uvodi jos viseg destruktivca.Svi mi znamo da je nasa najaca ekipa:Delac,Hebib,Stepa,Barba,AL. Bekic,Radovac,Ikande,Dulja,Okic (Alispahic),Krste,Benko
kakvu god postave formaciju nemoze biti promasaj jer protiv nas se ionako ionako svi brane nema potrebe da se bojimo da je preofanzivno napadni pa neka i dobijes go ali se nece kao danas desiti onako pasivna i losa igra ja vam to sa sigurnoscu tvrdim.
Samo Sarajevo

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 10 sep 2015, 20:27

kanarinac je napisao/la:Ljudi danas je Dzeno izgubio utakmicu,ko god prati fudbal i razumi se i netreba gledati navijacki i ovako ionako,on je ubacio 11 igraca koji su bili najbolji na zadnjih treninzima,ali nemozes ti poceti sa 7 igraca u polju koji neznaju igrati fudbal da raazviju igru (tatko,stepa,puzi,baric,kovacevic,amer i almir bekic) moras ekipu unkonponovat da imas u ekipi razbijace ali zasto ce ti na krilu vec jednom mora se to reci amer bekic covjek klasicni centarfor zna se zagraditi i to je to niti brzinu niti dribling niti pas niti ubacak covjek igra krilo pa kakav treba da budes strucnjak da skontas,kad su usli duljevic i velkoski u onakvoj ocajnoj formi opet su ubrzali igru 100 %,hebibovic covjek je mesi za am, bekica na krilu ali dzabe mu,i onda slag na tortu izmjena kovac-rustem izvodi destruktivca i uvodi jos viseg destruktivca.Svi mi znamo da je nasa najaca ekipa:Delac,Hebib,Stepa,Barba,AL. Bekic,Radovac,Ikande,Dulja,Okic (Alispahic),Krste,Benko
kakvu god postave formaciju nemoze biti promasaj jer protiv nas se ionako ionako svi brane nema potrebe da se bojimo da je preofanzivno napadni pa neka i dobijes go ali se nece kao danas desiti onako pasivna i losa igra ja vam to sa sigurnoscu tvrdim.
dzeno uz pivu sa brojem sedamdeset i sedam složi igrače po haverluku i to je to...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 10 sep 2015, 20:29

Zlatan Nalic je slobodan neka zovu njega. Dzeni definitvno noga i dva licna dohotka kazne za ovo danas!!!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 sep 2015, 20:35

Ma ovaj nas je unazadio, sad ko god da dodze bit ce bacinaJe... Prevelik zaostatak, limitirani igraci, nemas l.beka, nemas desetke...a raja hoce duplu krunu...tesko svakom ko dodje na Dzenanovo mjesto (kol'ko sam sjeban visw nmgu pisati ''Dzeno'')
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2015, 20:39

belosevic28 je napisao/la:Ma ovaj nas je unazadio, sad ko god da dodze bit ce bacinaJe... Prevelik zaostatak, limitirani igraci, nemas l.beka, nemas desetke...a raja hoce duplu krunu...tesko svakom ko dodje na Dzenanovo mjesto (kol'ko sam sjeban visw nmgu pisati ''Dzeno'')
isti zaostatak je Kodro stigao ko iz Pi..čke dok su igraci slusali sta je govorio...cim je suspendovao "Reprezentativca" Velkoskog poceo je haos i zato je i otisao, jer, gdje ces ti na noc koncerta Ace lukasa u Bakusu da zakazes nocni TRENING jbt
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2015, 20:39

belosevic28 je napisao/la:Ma ovaj nas je unazadio, sad ko god da dodze bit ce bacinaJe... Prevelik zaostatak, limitirani igraci, nemas l.beka, nemas desetke...a raja hoce duplu krunu...tesko svakom ko dodje na Dzenanovo mjesto (kol'ko sam sjeban visw nmgu pisati ''Dzeno'')
Nakon ovog do sad prikazanog raja jednostavno hoće malo bolju igru i da se ne brukamo protiv ekipa kao što je današnja, što reče jedan u komentaru na streamu "Ovdje smo nekad četiri komada uvaljivali". Hoćemo Evropu, rano je još za sve ali ja ne očekujem ništa.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2015, 20:42

pitic je napisao/la:
Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
Almir Bekić u FKS igra kuknjava . Klasični fazon daj ga uliva u FKS dobra i sigurna plata. Došli smo u tu fazu da nas igrači gledaju kao državnu instituciju daj se samo uliva. :facepalm:
pa davno sam ja ovdje pisao za A. Bekica....i to u vrijeme vase najvece euforije i njegovog prelaska u FKS da se ljudi u tz i Slobodi ne mogu cudom nacudit da ga je pokupilo Sarajevo..kod nas je sem jedne ili dvije tekme je odigrao PRELOSE da ne upotrijebim neku tezu rijec..znaci NISTAAA..i ode covjek nicim izazvan u Sarajevo...i meni je to izgledalo ko klasicno uvaljivanje i uhljebljavanje al et...plus,kakav bolan miki maus Uscuplic...pa covjek ne zna prosto prosirene recenice sastavit a treba da vodi ekipu koja puca na duplu krunu po svemu....to mi je enigma jos veca od Bekica...kako je moguce da jedan takav smijesan lik vodi ozbiljan klub
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 sep 2015, 20:45

ma hajde ba svakako cemo uzeti titulu opet ali jednostavno mora da bude ovaj period kad se tjeraju svi i kad niko ne valja sto je dobro jer proslih godina smo u startu dobijali po 6-7 tekmi dizala se euforija i na kraju nista nismo osvajali a evo ove zadnje dvije godine je bilo svega i svacega pa osvojismo i kup i ligu, tako da i ove godine ocekujem isto :D
Pyro is not a crime !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 sep 2015, 20:49

@staragarda

Onaj Almir Bekić ima samo brzinu i ništa više. Klasično uhljebljavanje preko pulena mu Ibrakovića. Almir Bekić nije jedini uhljebljeni u FKS ima ih još kamaru. Mora čistka krenuti podhitno jer će nas uhljebljeni igrači i nestručni štab u propast odvuči.
SRETAN BROJ - 1725

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 20:51

kanarinac je napisao/la:Svi mi znamo da je nasa najaca ekipa:Delac,Hebib,Stepa,Barba,AL. Bekic,Radovac,Ikande,Dulja,Okic (Alispahic),Krste,Benko
Svako ko je gledao utakmice je vidio da je Hebibovic u svakoj skrivio po jedan gol osim ove zadnje protiv Rudara gdje su ljudi dosli da se brane. Covjek nije nikakav kvalitet za prvih 11. I Baric je dokazao svima ( i danas ) da je bolji igrac. Da je bar igrao od pocetka Baric imali bi sigurno koji bod vise sada. Razumijem ja da su ga neki prizivali i zeljeli. Samo pokazao se je kao los i nesiguran bek. Mozda bi bio bolji kao krilo ko zna. Nazalost ne moze svako pojacanje uspjeti. Al. Bekic iskreno neznam dali je on za startera. Nije odigrao dovoljno utakmica od pocetka da bi mogao da ocjenim. Mozda da, mozda ne. Za ostalih 9 igraca si naravno upravu.

Sto se tice Dzene. Trebao je danas poceti sa klasicnom desetkom. Znaci Alispahic umjesto Bekica ili Okica. I to je greska osim ako nije Alispahic bio totalno van forme. A i da je bio trebao ga je uvesti u drugom poluvremenu. Isto tako Rustemovic ocekivano nije nista pokazao. Trebao je umjesto njega uvesti nekog ofanzivnijeg igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 sep 2015, 20:54

Ako nista Usčuplić je rekao nesto sto je trebao reci odmah,a to je da smo mi bez Cimija i Stojceva prosjecna ekipa.
Prije njih smo otjerali Bilbiju sto je previse za ovu ekipu.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 sep 2015, 20:55

Ja danas napisah da bi bio prezadovoljan i bodom. Ispostavi se da bi to bila istina. Molio sam Boga da upute jedan normalan centaršut. Jbg.mogli smo izjednačit, al kao što biva protiv nas protivnički golmani igraju utakmice života, samo što ovaj danas i nije imao puno posla, a što je imao fantastično je reagovao. Prije svih dzeno krivac, a drugo igrači koji ga ne bendaju ni 1 %... **** ti tim koji nema pravog trenera koji će motivisati igrače da daju svoj maksimum. Pa jbt.treba svima njima sniziti plate. I ne dati ovim mlađim igračima, tipa Radovca, veću platu od 800-900 km kolika god on igračina bio. Naravno uključiti tu bonuse u slučaju pobjede..pa da vidim kako bi igrali.. Uvoditi igrače iz naše omladinskih selekcija, koji će nam **** akademija ak nista iz nje ne crpimo. Mislim da imamo dosta bolje omladince od komšija, a ništa od njih nema koristi. Zbog toga ću uvijek reći da komšije prave pravi posao dajući priliku mladim igračima. A mi bi tu mogli dosta bolji posao uraditi, jer imamo te neke veće pare, pa bi ostavili igrače tipa Delača, Benke, Stepanova i sl.i uz te mlade uvesti. Čisto sumnjam da su neki Bekići puno bolji od nekih naših juniora...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2015, 20:57

j e b o majku ako vama najbolje ne bi lego Blazevic....ja stvarno ne znam sta on prica sa igracima i kako ih motivira al nasi polovnjaci su jeli terene po federalnoj ligi...znaci,ljudi su ginuli za svaku loptu a valjalo je igrat po nakim rodocima,konjicu,sanskom mostu....jest stari prdonja al kako taj driluje ekipu...jedne prilike poslije pobjede Slobode sa samo 1-0 MISLIM,covjek ih je postrojio i j e b e im majku svima u svlacionici...ponavljam,jest klaun i star je al ima nesto stari prdonja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 sep 2015, 20:57

amypitar je napisao/la:Ako nista Usčuplić je rekao nesto sto je trebao reci odmah,a to je da smo mi bez Cimija i Stojceva prosjecna ekipa.
Prije njih smo otjerali Bilbiju sto je previse za ovu ekipu.
on sam je rekao da ima dovoljno dobar tim, a sad kad gubi onda da bi sebe izvadio pocne pricati o tome kako mu fale njih dvojica, sta bi onda da vodi neki drugi tim u ligi, ispao iz nje garant
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 20:58

staragarda je napisao/la:j e b o majku ako vama najbolje ne bi lego Blazevic....ja stvarno ne znam sta on prica sa igracima i kako ih motivira al nasi polovnjaci su jeli terene po federalnoj ligi...znaci,ljudi su ginuli za svaku loptu a valjalo je igrat po nakim rodocima,konjicu,sanskom mostu....jest stari prdonja al kako taj driluje ekipu...jedne prilike poslije pobjede Slobode sa samo 1-0 MISLIM,covjek ih je postrojio i j e b e im majku svima u svlacionici...ponavljam,jest klaun i star je al ima nesto stari prdonja
E pa vidis to ti nije losa ideja. To i ja govorim od pocetka. Samo covjek je u godinama **** ga. A da zna znanje to zna garant. :lol: :lol:

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 10 sep 2015, 20:59

Ukoliko se Dzeno smjeni, a seljačina koja obnaša dužnost sportskog direktora ostane, ništa se nece promjeniti na bolje. Zar je moguce da se 3 puta smjenjuju treneri ( jarni, Dzeno, Kodro) a da onaj ko dovodi, prodaje i salje na posudbu igrace nijednom ne bude kriv??? Pa je*em mu zar da nakon svih godina borbe protiv kriminalaca iz uprave, nakon toliko sušnih godina jedna ubleha i propalica po imenu abdulah ibrakovic bude prepreka ka boljitku naseg Sarajeva. Neki pisu da im nije jasno zasto je ibrakovic kriv. E pa vidite taj ibrakovic je doveo okica koji ne moze da pogodi gol sa dva metra, doveo je 4 desna beka, a imamo samo jedan lijevi bek. Taj ibrakovic nije doveo kvalitetnu zamjenu za stojceva. Naravno da i Dzeno snosi dio krivice za ove rezultate a ja mu najvise zamjeram jer igrace nije fizički pripremio. Prema tome ono sto je Uprava trebala uraditi tokom reprez. pauze jest smjena kompletnog stručnog štaba i sportskog direktora i dovodjenje kvalitetnih ljudi na te pozicije, ali jos uvijek nije kasno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, ristagrad i 51 gost.