HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Mandrake
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Mandrake » 10 sep 2015, 21:23

Prijedor je napisao/la:Svaka cast jedna od kompletnijih ekipa sto sam gledao u Prijedoru. Visoki, snazni, disciplinovani i naravno za klasu kvalitetniji. Iskrene cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Zahvaljujem na čestitkama i komplimentima i sretno Rudaru u daljnjem nastavku PLBiH :thumbup:
Hvala i Spaleviću danas što je otkinuo bodove konkurentu i što neće doći u Mostar na utakmicu :lol: Ajde Vinko pokaži nam taj novi napadački Zrinjski u nedjelju!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 sep 2015, 08:12

Cestitke na pobjedi. Bogme jos jedno ovako kolo za vas, gdje glavni konkurenti popadaju a vi prodjete, mozemo komotno kuglice u bubanj i zdrijebat za narednu sezonu parove. :lol: :damn:
NK Široki Brijeg

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 11 sep 2015, 09:55

Samo gazi Zrinja :tokralju:
I have a dream

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 sep 2015, 18:56

Tek 7 kola proslo, i da je 17 kolo 4-5 bodova se istopi nakon jednog kiksa.
Da nismo zadovoljni jesmo ali da mozemo bolje,narocito u napadu to je sigurno.U nedjelju ocekujem sugurnu i ubjedljivu pobjedu bez obzira na losu efikasnost napadaca i odsustvo Nikolica.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 sep 2015, 09:17

Nikolić je jučer normalno trenirao...samo je Petrak out za nedjelju...
Volim te bola'!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 sep 2015, 17:45

Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi. :D

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 sep 2015, 18:40

Pappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi. :D
Nema prijenosa nigdje,ma naleti majstore vrijeme idealno za mostarske kave ,zene u sorcevima jos opusti oci :D

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 12 sep 2015, 19:51

Pappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi. :D
Naleti lagano,u Mostaru je suncano,ponesi naocale :D ispred stadiona pojedi par kobasica i sa pivom na stadion,dje ces bolje ? :D
HNK Branitelj Mostar 1992

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 sep 2015, 21:59

Sve je to meni primamljivo, al mrzi me. Nedelja veče,radije sam bio za varijantu kuće i striminga, kad već nema na TV. :mrgreen:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 sep 2015, 20:00

Ljudi jel vi mislite primit gol ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 13 sep 2015, 20:23

Besic je napisao/la:Ljudi jel vi mislite primit gol ?
Obrana nam je beton :D... Kad tad ćemo primiti gol (a možda i nećemo :D ), šalu na stranu, prošlo kolo i današnje kolo (pogotovo današnja rapsodija) je pokazalo da je Vinko napokon posložio napadačku igru Zrinjskog, o našoj obrani i golmanu neću više pisati hvalospjeve, ali ofanzivni trojac Peko - Zakarić - Todorović sa svojom individualnom kvalitetom i stalnom promjenom mjesta definitivno su naš najpotentniji dio ekipe i reprezentativna pauza je dobro došla očito i njima trojici i Vinku da posloži sve to kako treba :D. Oduševljen igrom, stadion fino popunjen, Ultrasi odlični, baš sve kako treba :D. Za sami kraj sam ostavio Miloša Filipovića. Bože nogometa :tokralju: , kakve dvije majstorije, kakve dvije golčine, savršeno! Ovaj momak treba igrati u prvoj, ali ne znam umjesto koga... Ovaj prije navedeni trojac dobro funkcionira skupa, žao mi bilo koga izbaciti iz prve postave, ali Miloš je definitivno zaslužio igrati u prvoj! Da ne zaboravim i Mešanovića, koji je danas zabio sve što su mu servirali i njemu velike pohvale :thumbup:
Banja Luka, eto nas i ne nosimo darove :cool:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 13 sep 2015, 21:33

Čime se vi "lupate"...dajte i nama malo!!! :shock:
Godine prolaze jubav ostaje...

Duff

Post Postao/la Duff » 13 sep 2015, 21:49

Sve do prvog gola je bilo loše, a onda poslije gola domimacija...
Zakarić najbolji, mada su svi kao kolektiv odlično odigrali.. golčine Filipovića..... ma sve za 5!

Atmosfera također, stajanje, zapad....
Idemo dalje, hrabro u BL!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 sep 2015, 22:10

još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!

4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...

idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 13 sep 2015, 22:42

Pa dobro jeste l' vi normalni

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 13 sep 2015, 23:21

johnnyyK je napisao/la:još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!

4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...

idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!
Očepili kad najviše treba :D S obzirom na naš stil igre, lakše igramo u gostima, a pogotovo sad, kad smo napadački dio posložili... Borac promjenio trenera, pobjeda im treba, sigurno će ići napadački, što nam i odgovara žešće... Uglavnom nema opuštanja, nema zajebancije, samo nastaviti ovako ozbiljno, ali puna podrška za trenera i ekipu... Ponavljam, kad tad će nam se dogoditi da primimo gol ili da izgubimo, možda u BL, a možda tek za 10 kola (a možda i neće :D )... uglavnom puna podrška treneru i ekipi do kraja :thumbup:
Denvald je napisao/la:Pa dobro jeste l' vi normalni
Jednostavno, dobra ekipa, dobar trener, dobra atmosfera u klubu, za naše pojmove nismo normalni :lol:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 14 sep 2015, 16:00

[youtube][/youtube]

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 sep 2015, 21:15

Dobri ste, nema šta, velika je stvar ne primiti gol u ovakvoj sezoni gdje je svakome svaki bod (gol) bitan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Duff

Post Postao/la Duff » 15 sep 2015, 03:02

Subota, 19:00h

...jer ja sam skitnica!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 sep 2015, 12:46

Sarajevo u kupu..hm
Ma bez obzira na snagu protivnika ja bih izveo pričuvnu momčad jer prvenstvo je prioritet, puno su važnije utakmice protiv Borca tri dana ranije i Radnika tri dana nakon ove utakmice...Sjetimo se samo protekle sezone i iscrpljivanja momčadi u kup utakmicama koje nije donjelo ništa...
Sastav: Bandić- Zlatić, A.Radeljić, S.Radeljić, Stojkić- Vranjić, Petrak- Simeunović, Šćepanović, Aćimović- Kordić...pa šta urade urade... a nije ni loš sastav...Sretno Zrinja!
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []