A Nihad vidio da nema Mirze i Jusufa. I tako ukrug.Greivis je napisao/la:Mirza svakako nije toliko dobar igrac da bi sa ovom skupinom losih igraca uspio nesto napraviti. Vidio je da nema Nurkica ni Djedovica i odlucio kako je odlucio.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- skyisthelimit
Hmm. Pa vidjecemo ukoliko mu se produzi karijera u nba za 2-3-4 godine hoce li mu sljedeci ili ovaj sadasnji klub praviti zapreke za reprezentaciju. Sasvim sigurno da je za njega licno bolje da bude preko bare, dok za reprezentaciju ne bih bas rekao. Jer vazda ce onda se voditi dilema hoce li igrati za repku ili ne kad tamo klubovi nisu u obavezi da puste svoje igrace u nacionalne dresove. Cak stavise njihova je zadnja.Donnie Darko je napisao/la:
uostalom, mi ćemo višestruko više profitirati ovom mirzinom odlukom u budućnosti, nego što bi profitirali da je potpisao za neki europski klub i došao na ovaj eurobasket da bi svejedno ispao u grupi, ili eventualno bio isprašen u osmini finala od bilo kojeg potencijalnog protivnika. mirza jeste igračina, ali ovoj ekipi treba michael jordan da bi nešto ozbiljnije napravili. živi bili pa vidjeli.
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
E svasta, znaci i kapitena ste se docepali 
Ne znam što te to čudi. Podforumi naših reprezentacija su mjesto gdje se skuplja dno foruma. Ljudi koji se informišu na exkluzivi. Ljudi koji shvataju sport ko moja nana android telefone.Goalgetter je napisao/la:E svasta, znaci i kapitena ste se docepali
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne samo sport, nego život općenitoKawhi je napisao/la:Ne znam što te to čudi. Podforumi naših reprezentacija su mjesto gdje se skuplja dno foruma. Ljudi koji se informišu na exkluzivi. Ljudi koji shvataju sport ko moja nana android telefone.Goalgetter je napisao/la:E svasta, znaci i kapitena ste se docepali
Re: RE: Re: Mirza Teletović
A Nurkic ka'e onda, je.bo Haruna, hajte vi bez mene!messilla je napisao/la:A Nihad vidio da nema Mirze i Jusufa. I tako ukrug.Greivis je napisao/la:Mirza svakako nije toliko dobar igrac da bi sa ovom skupinom losih igraca uspio nesto napraviti. Vidio je da nema Nurkica ni Djedovica i odlucio kako je odlucio.![]()
Kao sto sam i rekao.PHX nije poslao nikakav dopis da Teletovic ne igra.Jednostavno je izabrao karijeru ispred reprezentacije u internom dogovoru sa celnicima Sunsa.
interni dogovor:Olympique je napisao/la:Kao sto sam i rekao.PHX nije poslao nikakav dopis da Teletovic ne igra.Jednostavno je izabrao karijeru ispred reprezentacije u internom dogovoru sa celnicima Sunsa.
Mirza: ja necu ovo ljeto igrat za repku
suns: ok
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mirza Teletović
Tako otprilike, siguran sam u to nakon onog majinog pisma, i to mi je krivo.Sapce je napisao/la:interni dogovor:Olympique je napisao/la:Kao sto sam i rekao.PHX nije poslao nikakav dopis da Teletovic ne igra.Jednostavno je izabrao karijeru ispred reprezentacije u internom dogovoru sa celnicima Sunsa.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Vise vjerujem Mirzi koji je nebrojeno puta pokazao da je patriota i voli BiH ("igrat cu za moju zemlju dok me noge nose") a negdje pocetkom jula je u kamere kazao: "Nakon potpisa ugovora rekao sam treneru Phoenix-a da je EP idealno mjesto da vratim formu. Neka, mozes to i s nama na pripremama uraditi", odgovorili su mu!! Gotova prica. Kakvi pismeni zahtjevi, kakvi bakraci, ko jos to trazi kad su usmeni dogovori dostatni!?Sapce je napisao/la:interni dogovor:Olympique je napisao/la:Kao sto sam i rekao.PHX nije poslao nikakav dopis da Teletovic ne igra.Jednostavno je izabrao karijeru ispred reprezentacije u internom dogovoru sa celnicima Sunsa.
Trebalo bi pustiti covjeka na miru!
to je sve PR i to ono sto je on rekao.Biki je napisao/la:Vise vjerujem Mirzi koji je nebrojeno puta pokazao da je patriota i voli BiH ("igrat cu za moju zemlju dok me noge nose") a negdje pocetkom jula je u kamere kazao: "Nakon potpisa ugovora rekao sam treneru Phoenix-a da je EP idealno mjesto da vratim formu. Neka, mozes to i s nama na pripremama uraditi", odgovorili su mu!! Gotova prica. Kakvi pismeni zahtjevi, kakvi bakraci, ko jos to trazi kad su usmeni dogovori dostatni!?Sapce je napisao/la:interni dogovor:Olympique je napisao/la:Kao sto sam i rekao.PHX nije poslao nikakav dopis da Teletovic ne igra.Jednostavno je izabrao karijeru ispred reprezentacije u internom dogovoru sa celnicima Sunsa.
Trebalo bi pustiti covjeka na miru!
i neka ga ne treba mu zamjerat. shvatamo to svi.
al daleko je to od onoga sto bi on htio i trebo da bude.
Kako izgleda kad ti tim zabrani da igras na Eurobasketu,najbolje pokazuje slucaj Bobana Marjanovica,gdje je stigao dopis na adresu kosarkaskog saveza Srbije da isti ne smije igrati.
Osim ako si povrijedjen, tim ti ne moze zabranit. postoji osiguranje koje se treba platit i to je to.Olympique je napisao/la:Kako izgleda kad ti tim zabrani da igras na Eurobasketu,najbolje pokazuje slucaj Bobana Marjanovica,gdje je stigao dopis na adresu kosarkaskog saveza Srbije da isti ne smije igrati.
svi timovi se u biti protive tome da im igraci igraju za reprezentacije.
ajde molim vas poputite covjeka koji ce u narednim godinama kao kapiten reprezentacije napraviti velike stvari,garantujem,uzivajmo u njegovoj sezoni u sansima,pa onda je slj godine za kvale tu ,i onda ce krenuti renesansa nase kosarke ubjedjen sam 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sretan rodjendan kapitenu !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sretan rođendan majstore!!
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Goalgetter
- Kontakt:
Babuka sretan rodjendan! 
Nek je sretan, kapitenu!
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NebeskaSila96 i 2 gosta.