Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la emir79 » 05 sep 2015, 14:32

Virtu4l je napisao/la:
emir79 je napisao/la:A ako ce nam Visca onakav biti , bolje i ovakav Hajrovic bar uvijek ima ljevicu da ugrozi protivnicki gol, a Visca ni covjeka proci ne moze.
Zato može sam pobijediti Izrael.
Ja poredjenja i sile, i kakve to veze ima sa utakmicom sa Belgijom? Znaci u narednih 10 utakmica neka igra ovako lose, ti ces pisati o Izraelu? Da onda pocnemo spominjati i gol protiv Slovacke.

Kao sto sam rekao, ako bude ovako igrao da ne moze meda, bolje i Hajrovic koji moze nesto sa snaznim sutem uraditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2015, 14:42

Ima veze itekako, protiv Belgije je dosta igrača podbacilo i po tvojoj logici bi ih sve trebali zamijeniti. Višća je pokazao koliko je dobar igrač i dok je Hajrović u ovakvoj situaciji ne bi ga trebalo uzimati u razmatranje za prvih 11.

Hajrović je veliki potrošač lopti, mnogo puta je donosio pogrešne odluke, gubio lopte tamo gdje ih ne smiješ gubiti i nikad nije pokazao da je timski igrač. Šut je jedina pozitivna stvar, ali i tu je potrošio mnogo lopti a imao je bolja rješenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 sep 2015, 14:50

Ni Visca ovakav nije za prvih 11.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 sep 2015, 14:52

emir79 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
emir79 je napisao/la:A ako ce nam Visca onakav biti , bolje i ovakav Hajrovic bar uvijek ima ljevicu da ugrozi protivnicki gol, a Visca ni covjeka proci ne moze.
Zato može sam pobijediti Izrael.
Ja poredjenja i sile, i kakve to veze ima sa utakmicom sa Belgijom? Znaci u narednih 10 utakmica neka igra ovako lose, ti ces pisati o Izraelu? Da onda pocnemo spominjati i gol protiv Slovacke.

Kao sto sam rekao, ako bude ovako igrao da ne moze meda, bolje i Hajrovic koji moze nesto sa snaznim sutem uraditi.
Tako je...Visca je dao 2 gola protiv Izraela i to je to, nista vise nije napravio, dao je i Vrsajevic protiv Irana pa sta sad...mislim drag mi je momak, ali mislim da je Hajrovic bolji, korisniji i opasniji bez obzira sto na klupi sjedi a ovaj redovno igra...
Jednostavno, kad momak uzme loptu u noge uvijek MOZES OCEKIVATI nesto od njega, da opuca, da protrci preko krila, nekoga predribla (ne mora nista od toga uspjeti), a od Visce ama bas nikad nista NE OCEKUJEM i to je to...pogotovo protiv jacih reprezentacija..gdje smo s njim u sastavu mnogo manje opasan protivnik....moram cekati da Mujdza krene naprijed ne bi li se nesto iskombinovalo...
Igraju Tino i Hadzic redovno, pa sta sad, trebaju uskociti prije Medunjania...kao sto je on bez utakmica bolji od ove dvojice i ima prednost, tako je i Izet od Visce i trebao bi imati prednost...

Hajrovic kao krilo smije gubiti lopte i to nije opasno po nas gol (kontra protivnika)...to za timski igrac, ako si selektor kako treba, onda lijepo fino popricas s momkom u 4 oka, ukazes mu na nedostatke i to je to...

Meni nije jasno kako neki selektori ne znaju izvuci maksimum iz svojih igraca...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2015, 14:58

Aha samo sut. VIsca ima samo brzinu i nista drugo. Mada ni Hajrovic nije spor, daleko od toga. Osim suta Hajrovic ima i tehniku, driblinge, igru 1 na 1, ubacaje sve. Jedino nije bio standardan u svom klubu a nije ni jedini sto se toga tice.

[youtube][/youtube]

:o :o
Vidi se da momak zna lopte igrat. Itekako se vidi :thumbup: :thumbup:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 sep 2015, 15:25

Ja ne znam ko to treba da igra kad vec pojedini tjeraju Izeta i Viscu, ko to da igra umjesto njih ?

Sasvim korekni momci i dobri igraci ja ne znam da imamo bolje. zet ima kredita za onaj gol protiv Slovacke za jos jedne kvalfikacije. On samo da konacno zaigra u novom klubu da ima kontinuitet bice odlican.

Na zalost pola tima ima problema sa tim kontinuitetom igranja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2015, 15:35

Elegant je napisao/la:Ja ne znam ko to treba da igra kad vec pojedini tjeraju Izeta i Viscu, ko to da igra umjesto njih ?
Nekima je izgleda tesko pogledati realnosti u oci, a to je da boljih od njih nema. Moje su tendencije vise ka Hajrovicu, ali Visca je morao poceti ovaj mec protiv Belgije jer je u boljoj formi od Izeta. Samo sto nazalost Edin osim zalaganja i pete za Dzeku nije napravio puno. Ali to je nasa realnost, ograniceni smo kvalitetom.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 05 sep 2015, 15:50

Meni je samo interesantno da mi preko krila na kontre ne mozemo ubaciti lopte pred gol. Hajrovic sa desnog krila mora da stane, da se okrene, dok Lulic nije konstantan sa svojom lijevom, vec se i on namjesta i prebacuje loptu na desnu.
Vise bi volio da Izet igra lijevo krilo pa da ubacuje odmah kad pretrci nekoga, a tako i Lulic. Naravno, Visca pokusava to sa desne strane.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 sep 2015, 15:53

Sabinho je napisao/la:Nase najbolje krilo je Lulic. Zapravo to je jedini igrac kvaliteta o kojima vi pricate.
daleko od toga ..
sve se vidjelo na Svjetskom Prvenstvu i pripremama za SP.
Znaci to uzimamo za mjerilo jer su svi bili na vrhuncu, kao i nasa igra.
Tu je Hajrovic prekuco, dok je Lulić katastrofa bio. Sjeti se samo da nije smio na Zabaletu da krene i da smo potpuno bezopasni po njegovoj strani bili.
Nigeriju da ne spominjem.
Šunjic i Hajrovic jedini se isticali kad su ostali losi bili. Uz naravno Bešića.
Lulić osim motorike igracke kvalitete ne posjeduje, koju moderan fudbal zahtijeva.
Kad su svi u formi Hajrovic je nase najbolje krilo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 06 sep 2015, 08:21

Najjaca krila ha lijevo ha desno Avdija, Tino Svinjo, pjevac Hadzic :oops: Papke :zviz: :oops:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 sep 2015, 10:30

Gabon je napisao/la:Najjaca krila ha lijevo ha desno Avdija, Tino Svinjo, pjevac Hadzic :oops: Papke :zviz: :oops:
To ima samo u korumpiranoj BIH !!!! Zato i jesmo tu gdje jesmo , skoro zadnji u ovoj smijesnoj grupi :facepalm: ... mi smo samo dobri za nabit u glavu kolko smo glupi i kakve osobe nam vode drzavu i fudbal pa gledamo invalide poput brzog demona, sinana sakica i svenje tinija koji preko noci naucio igrat zadnjeg veznog, laznog veznog, playmakera, krilo, spica sve sto mu je adzo pripremio na terenu . Ali do sada samo Al Ittihad zagrizao svi drugi ili nemaju para il nisu vidili talenat u ovom talentu. Hadzic sa 27 jos uvjek u vjetru iz graca, nasa buducnost bh.fudbala !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 sep 2015, 12:03

2 godine od tog dana...Izeteeeee! :bih: :bih: :bih:

[youtube][/youtube]

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 sep 2015, 13:50

reptile je napisao/la:Izete nas.. ovo ti je nesto ala treca sreca. Dodji do svog pravog izrazaja i nemoj nam propasti ko Stevanovic. Svi te bodrimo!

:bih: Sa Srecom u LaLiga! :bih:
To je to!

Sretno i pamet u glavu, Izete! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 10 sep 2015, 14:41

SD Eibar ‏@sdeibar 4h4 hours ago
Hoy, a las 10:30, entrenamiento del Eibar en Ipurua, a puerta abierta. A las 13:15, presentación oficial de Izet Hajrovic.
:kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2015, 20:57

Oficijelno predstavljen, dobio broj 11.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 sep 2015, 21:13

Cini mi se da je na sceni anatemisanje Visce, po liniji klupske pripadnosti. :roll:
Covjek je dao dva gola Izraelu, dao dva gola u utakmici turske lige, neposredno prije okupljanja, reprezentativac koji je u ponajboljoj formi.
Sada ga treba izbaciti iz prvih 11 , jer nije vrsio prodore i driblinge po ukusu navijaca Sarajeva, protiv tamo nekih amatera iz Belgije.
Mozda da Duljevic upadne kombinaciju? :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2015, 21:16

Goalgetter je napisao/la:Oficijelno predstavljen, dobio broj 11.

Je li dao kakvu izjavu na predstavljanju, korak nazad, ja igracina, i slicno? :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2015, 21:20

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Oficijelno predstavljen, dobio broj 11.

Je li dao kakvu izjavu na predstavljanju, korak nazad, ja igracina, i slicno? :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Nisam sve pregledao, nemam volje, ali mislim da je sada malo oprezniji. :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2015, 21:57

Je li makar u 18 na psisku za vikend

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 22:00

Neka mu je sa srećom, da odigra pristojnu sezonu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.