emir79 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:emir79 je napisao/la:A ako ce nam Visca onakav biti , bolje i ovakav Hajrovic bar uvijek ima ljevicu da ugrozi protivnicki gol, a Visca ni covjeka proci ne moze.
Zato može sam pobijediti Izrael.
Ja poredjenja i sile, i kakve to veze ima sa utakmicom sa Belgijom? Znaci u narednih 10 utakmica neka igra ovako lose, ti ces pisati o Izraelu? Da onda pocnemo spominjati i gol protiv Slovacke.
Kao sto sam rekao, ako bude ovako igrao da ne moze meda, bolje i Hajrovic koji moze nesto sa snaznim sutem uraditi.
Tako je...Visca je dao 2 gola protiv Izraela i to je to, nista vise nije napravio, dao je i Vrsajevic protiv Irana pa sta sad...mislim drag mi je momak, ali mislim da je Hajrovic bolji, korisniji i opasniji bez obzira sto na klupi sjedi a ovaj redovno igra...
Jednostavno, kad momak uzme loptu u noge uvijek MOZES OCEKIVATI nesto od njega, da opuca, da protrci preko krila, nekoga predribla (ne mora nista od toga uspjeti), a od Visce ama bas nikad nista NE OCEKUJEM i to je to...pogotovo protiv jacih reprezentacija..gdje smo s njim u sastavu mnogo manje opasan protivnik....moram cekati da Mujdza krene naprijed ne bi li se nesto iskombinovalo...
Igraju Tino i Hadzic redovno, pa sta sad, trebaju uskociti prije Medunjania...kao sto je on bez utakmica bolji od ove dvojice i ima prednost, tako je i Izet od Visce i trebao bi imati prednost...
Hajrovic kao krilo smije gubiti lopte i to nije opasno po nas gol (kontra protivnika)...to za timski igrac, ako si selektor kako treba, onda lijepo fino popricas s momkom u 4 oka, ukazes mu na nedostatke i to je to...
Meni nije jasno kako neki selektori ne znaju izvuci maksimum iz svojih igraca...