!bagrcavi je napisao/la:Jedan je AMAR OSIM.
Meni je uprava obećala titulu, to je jedino što znam i što očekujem da ispune. Zaimović se oglasio ispred uprave na vanrednoj sjednici u kojoj je obećao grupnu fazu kroz par godina te bez ikakvog straha i respekta prema ostalima najavio titulu, ne borbu već osvajanje titule. S obzirom da se on također oglasio ispred uprave od svih njenih članova, ja to shvatam da mi je uprava obećala titulu i ona me samo interesuje. Eh to što su zakuhali već do sada nije moja stvar, nek se čupaju kako znaju i umiju jer ću iako podrzavam trenutnu upravu shvatiti to kao neispunjeno obećanje. Znam ja ko je Zaimović veoma dobro ali nije mi jasno zašto je naša uprava pustila da je i on pored Gredića i Šiljka zastupa te da bez imalo oklijevanja najavi grupnu fazu i titulu. Što se tiče Ode, ne mogu biti pametan.. Eto otkaz su mu uručili i šta sada? Dovest će nekog polovnjaka koji će biti kratkoročno riješenje i koji će imati rezultate kroz par utakmica dok bude djelovao onaj pozitivni šok koji nastupi smjenom trenera, ali šta onda? Poslije prvog kiksa, dovesti nekog drugog da nas opet opali taj pozitivni šok i tako do titule mozda? Odi je uručen otkaz, uredu.. To je odluka uprave.. Ali ako će mu zamjena biti u rangu do sada dovedenih igrača onda imamo veliki problem. Dao si mu otkaz, sada nam daj trenera koji ga dostojno moze zamjeniti. Ja znam ko to moze, bagrcavi ga je spomenuo gore ali od njega bar za sada ništa.. Na hajr i na dobro..