FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 10 sep 2015, 23:01

molotovljev je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.
Stani malo brate.Kako mislis na nase insistiranje?Onda je on retardiran covjek ako ce mu forumi,mjesne zajednice,sabori,dzemati, traziti pojacanja,a ne on u dogovoru sa strukom.O cemu pricamo???
On snosi odgovornost za potpuno pogresnu selekciju igraca i nedovodenje pojacanja poslije prodaje Stojceva i Cimija.O nedolasku golmana pred LP necu ni da govorim.Zar to nije njegova odgovornost?I onda se sve pogresno i sada i u proslosti natovari trenerima na leda koji su letili od Jarnija,Kodre,Uscuplica.Zar ni to nije odgovornost?
Ili ce on biti vjecno amnestiran jer je doveo Benku i Stepanova???
Ado, dobar si momak, drag si mi, ali brate bezveze ti je ta priča, blago rečeno. Nekakvi sabori i džemati, ne želim uopšte da
komentarišem. Kroz neke druge postove na ovu temu, možeš dobiti odgovore na neka pitanja. Živio.
Ma brate vise sam se zezao na taj nacin i sa takvim poredenjima :D Ali kazem ti bezveze je to da javnost sugerise sportskom direktoru koja ce pojacanja dovesti.Ne zelim da me pogresno shvatis nije bilo nikakve lose ili skrivene namjere :thumbup:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Babayaro
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Babayaro » 10 sep 2015, 23:02

hilmo je napisao/la:E jeb.eš sti tog sportskog direktora koji igrače dovodi zato što ih neko sa foruma želi.

On valja sa trenerom i stručnim štabom treba da procjeni da li mu je taj profil igrača potreban i da vidi konkretno da li to IME ima kvalitet za klub a ne da sluša i gleda šta tamo neki noname likovi pišu po forumu.
Naravno da ne bira igrace citajuci forume :) U ozbiljnom klubu sportski direktor je jedna od najbitnijih funkcija, pita se i kod odabira trenera a ne samo igraca. S tim ide i određena odgovornost. Nema rezultata, 4. smjena trenera, igracki kadar diskutabilan, ko je odgovoran?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 10 sep 2015, 23:04

Babayaro je napisao/la:
hilmo je napisao/la:E jeb.eš sti tog sportskog direktora koji igrače dovodi zato što ih neko sa foruma želi.

On valja sa trenerom i stručnim štabom treba da procjeni da li mu je taj profil igrača potreban i da vidi konkretno da li to IME ima kvalitet za klub a ne da sluša i gleda šta tamo neki noname likovi pišu po forumu.
Naravno da ne bira igrace citajuci forume :) U ozbiljnom klubu sportski direktor je jedna od najbitnijih funkcija, pita se i kod odabira trenera a ne samo igraca. S tim ide i određena odgovornost. Nema rezultata, 4. smjena trenera, igracki kadar diskutabilan, ko je odgovoran?
Odgovoran je onaj koje postavljao sve ove "trenere".Jarni,Kodro i Dženo nisu treneri.Igrački kadar kakav god da je najbolji u ligi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2015, 23:06

momirpeh je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:

Odgovoran je onaj koje postavljao sve ove "trenere".Jarni,Kodro i Dženo nisu treneri.Igrački kadar kakav god da je najbolji u ligi.
To je to...
Ne kažem da je SD najodgovorniji ali da snosi veliki dio odgovornosti to da.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 sep 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2015, 23:07

Zasto nije barbaric igro ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 sep 2015, 23:07

Samo sto SD nije postavio trenera, nego one kuje iz uprave koje bi da se sakriju iz SD-a ako ikako moze.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2015, 23:09

koliko i kojih trenera?
ajde redom

HUSREF MUSEMIC, SMJENJEN OD STRANE UPRAVE FKS I NAVIJACA !!! iako je bio DRUGI na tabeli

ROBERT JARNI SMJENJEN NAKON POVIKA SA ISTOKA DA ODLAZI!

DŽENAN UŠČUPLIĆ SMJENJEN NAKON STO JE URPRAVA ODLUCILA DA OVAJ MORA ICI ZBOG LICENCE

KODRO OTISAO ZBOG JASNOG BOJKOTA IGRACA KOJI NISU HTJELI DA IM NEKO ZAVODI RED, OTISAO NAKON SKANDIRANJA ISTOKA NAKON UTAKMICE

DZENAN USCUPLIC OPET, EVO NEMA NI 5% FORUMA DA JE ZA NJEGA A NI NA UTAMICI NIKO NIJE,...

dakle, ni jedna smjena nije dosla od SD-a nego su to NAVIJACI striktno trazili... necemo se lagati, uprava i dan danas podilazi mahali, posebno elementu i slicnim kafanicama gdje pojedini bivsi sjeverasi danas uspjesni vip-zapaadaši pune glave upravi sta treba da rade...
Jednoga dana kada SPORTSKI DIREKTOR bude imao ovlasti ja cu prvi tjerati ibrakovica!! PRVI kunem vam se
ALI NIKADA GA NECU TJERATI KADA ON KAZE "DZENAN USCUPLIC NIJE STRUCAN DA VODI OVAJ TIM, PSOEBNO AKO DOVEDU SE IGRACI KOJE KONTAKTIRAMO" A onda uprava kaze "navijaci su za njegov ostanak i ne zelimo sa njima ulaziti u konflikt" pa tako ostanemo bez strucnjaka, evrope, i kasnimo ****.nih 7 bodova....

IGRAMO U JE.BENOJ PREMJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE NA LIVADAMA A U EKIPI TI IGRAC ČELZIJA, STEPANOV, BARBARIĆ, BENKO, IKANDE !!!!!
sta hocete koji ku.rac? maradonu, inzagija žuninja? pjanica i dzeku u paketu ili ibiševića?
Ova ekipa treba da prepiša ligu ali ne moze jer prvo ima KRITIČAN STRUCNI STAB (joj sramote napisati stručni), drugo ima upravu koja gura nos gdje joj nije mjesto jer dino S. nije nikad sutnuo loptu, kao ni kusturica a hoce da znaju, trce NEMA ****.NI KODEKS PONASANJA IGRACA I STRUCNOG OSOBLJA!!!

DA LI ZNATE GODSPODO DA JE GOSPODIN KODRO ZNAO SE PSREMITI U 11 NAVECER I IZ KAFANE IZVODITI NEKE NASE "ZVIJEZDE" I SLATI UPRAVI DOPIS TOME A UPRAVA ISTE ZOVNE "nA KAFU" SATRO OPOMENE....

FUDBAL JE SPORT GDJE JE.BBENI IGRAC PRIMA PLATU DA IGRA FUDBAL NAJBOLJE STO ZNA ,DA SE TRUDI I IZGARA SVAKU UTAKMICU I DAJE 100% OD SEBE!!!! KAKO GOD SE TAJ IGRAC ZVAO, U KOLIKO NE RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA ON SE KAZNJAVA I ODVAJA OD EKIPE DOK NE SHVATI DA MU JE TO POSAO I OBAVEZA
NE TREBA NIKAKVA LJUBAV, BENKO I STEPANOV NISU RODJENI OVDJE PA VISE POSTUJU KLUB OD RADOVCA, DULJEVICA KOJI SE POLOMIŠE ŠIŠOM, VISE POSTUJU KLUB OD LJUDI KOJI SEBE NAZIVAJU "NAVIJACIMA SARAJEVA" ....ZATO STO SU PROFESIONALCI... A NE MAHALAŠI!!!

DOVEDITE STRUCNJAKA, DAJTE MU 100% SLOBODU U RADU, STANITE MU IZA LEĐA!
TITULA NIJE POD MORANJE! UPRSKALI STE, AKO JE OSVOJIM DOBRO JESTE AKO NE, BOZE MOJ, GORE OD ONE DVIJE MILJE NA KOSEVU NE MOZE, GORE OD OVA TRI PORAZA NE MOZE, TAKO DA NISTA NECETE IZGUBITI A MOZETE PUNOOOO NAUCITI KAKO SE VODI SPORTSKI KLUB!!!

PRAVILA PONASANJA, STRIKTNA, NE ZELIS, VOZDRA IMAJU TRIBINE, IMA RASKID NA TVOJU STETU.... JUVENTUS BEZ DEL PIERA UZME TITULU A LIK IKONA KLUBA, A MI PLACEMO STO JE OTISAO CIMIROT KAO DA JE OTISAO SAFET SUSIC (a i bez njega uzesmo titulu !)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 sep 2015, 23:13

Šta bi se desilo da nije udovoljio navijačima ( sa foruma i sl. ) pa da nije doveo 2,3 igrača po njihovoj želji ?
Isto kao i sada, glavna meta na udaru, razapeli bi ga uz "argumente" kako nije poslušao njihove prijedloge i savjete...
Ali eto jeste, pa opet ne valja, jer pobogu zašto čitaš forume, nije to tvoj posao. Licemjerni smo.

Ado, ok :thumbup:
F.K.SARAJEVO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 sep 2015, 23:16

Pantelija je napisao/la:koliko i kojih trenera?
ajde redom

HUSREF MUSEMIC, SMJENJEN OD STRANE UPRAVE FKS I NAVIJACA !!! iako je bio DRUGI na tabeli

ROBERT JARNI SMJENJEN NAKON POVIKA SA ISTOKA DA ODLAZI!

DŽENAN UŠČUPLIĆ SMJENJEN NAKON STO JE URPRAVA ODLUCILA DA OVAJ MORA ICI ZBOG LICENCE

KODRO OTISAO ZBOG JASNOG BOJKOTA IGRACA KOJI NISU HTJELI DA IM NEKO ZAVODI RED, OTISAO NAKON SKANDIRANJA ISTOKA NAKON UTAKMICE

DZENAN USCUPLIC OPET, EVO NEMA NI 5% FORUMA DA JE ZA NJEGA A NI NA UTAMICI NIKO NIJE,...

dakle, ni jedna smjena nije dosla od SD-a nego su to NAVIJACI striktno trazili... necemo se lagati, uprava i dan danas podilazi mahali, posebno elementu i slicnim kafanicama gdje pojedini bivsi sjeverasi danas uspjesni vip-zapaadaši pune glave upravi sta treba da rade...
Jednoga dana kada SPORTSKI DIREKTOR bude imao ovlasti ja cu prvi tjerati ibrakovica!! PRVI kunem vam se
ALI NIKADA GA NECU TJERATI KADA ON KAZE "DZENAN USCUPLIC NIJE STRUCAN DA VODI OVAJ TIM, PSOEBNO AKO DOVEDU SE IGRACI KOJE KONTAKTIRAMO" A onda uprava kaze "navijaci su za njegov ostanak i ne zelimo sa njima ulaziti u konflikt" pa tako ostanemo bez strucnjaka, evrope, i kasnimo ****.nih 7 bodova....

IGRAMO U JE.BENOJ PREMJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE NA LIVADAMA A U EKIPI TI IGRAC ČELZIJA, STEPANOV, BARBARIĆ, BENKO, IKANDE !!!!!
sta hocete koji ku.rac? maradonu, inzagija žuninja? pjanica i dzeku u paketu ili ibiševića?
Ova ekipa treba da prepiša ligu ali ne moze jer prvo ima KRITIČAN STRUCNI STAB (joj sramote napisati stručni), drugo ima upravu koja gura nos gdje joj nije mjesto jer dino S. nije nikad sutnuo loptu, kao ni kusturica a hoce da znaju, trce NEMA ****.NI KODEKS PONASANJA IGRACA I STRUCNOG OSOBLJA!!!

DA LI ZNATE GODSPODO DA JE GOSPODIN KODRO ZNAO SE PSREMITI U 11 NAVECER I IZ KAFANE IZVODITI NEKE NASE "ZVIJEZDE" I SLATI UPRAVI DOPIS TOME A UPRAVA ISTE ZOVNE "nA KAFU" SATRO OPOMENE....

FUDBAL JE SPORT GDJE JE.BBENI IGRAC PRIMA PLATU DA IGRA FUDBAL NAJBOLJE STO ZNA ,DA SE TRUDI I IZGARA SVAKU UTAKMICU I DAJE 100% OD SEBE!!!! KAKO GOD SE TAJ IGRAC ZVAO, U KOLIKO NE RADI SVOJ POSAO KAKO TREBA ON SE KAZNJAVA I ODVAJA OD EKIPE DOK NE SHVATI DA MU JE TO POSAO I OBAVEZA
NE TREBA NIKAKVA LJUBAV, BENKO I STEPANOV NISU RODJENI OVDJE PA VISE POSTUJU KLUB OD RADOVCA, DULJEVICA KOJI SE POLOMIŠE ŠIŠOM, VISE POSTUJU KLUB OD LJUDI KOJI SEBE NAZIVAJU "NAVIJACIMA SARAJEVA" ....ZATO STO SU PROFESIONALCI... A NE MAHALAŠI!!!

DOVEDITE STRUCNJAKA, DAJTE MU 100% SLOBODU U RADU, STANITE MU IZA LEĐA!
TITULA NIJE POD MORANJE! UPRSKALI STE, AKO JE OSVOJIM DOBRO JESTE AKO NE, BOZE MOJ, GORE OD ONE DVIJE MILJE NA KOSEVU NE MOZE, GORE OD OVA TRI PORAZA NE MOZE, TAKO DA NISTA NECETE IZGUBITI A MOZETE PUNOOOO NAUCITI KAKO SE VODI SPORTSKI KLUB!!!

PRAVILA PONASANJA, STRIKTNA, NE ZELIS, VOZDRA IMAJU TRIBINE, IMA RASKID NA TVOJU STETU.... JUVENTUS BEZ DEL PIERA UZME TITULU A LIK IKONA KLUBA, A MI PLACEMO STO JE OTISAO CIMIROT KAO DA JE OTISAO SAFET SUSIC (a i bez njega uzesmo titulu !)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
I da, i Jarnijevoj smjeni su kumovali igrači ;)
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 sep 2015, 23:18

ja ne mogu da vjerujem samo da neko i dan danas vjeruje u pricu da Abdulah Ibrakovic upravlja klubom a da su Tan,Kusturica,Dino i co njegovi taoci, mislim ovakav dojam steknem kad citam pojedine postove...slazem se da i on treba da odgovara jer veliki broj igraca je prosao otkako je on tu, kao i trenera ali NE MOZE nikako on biti jedini i iskljucivi krivac a ostatak uprave da se krije, postoje ljudi koji su njemu nadredjeni i koji dopustaju da radi ono sto radi pa ako ono sto Ibrakovic radi nije dobro a uprava stoji iza njega samim time su oni NAJODGOVORNIJI za situaciju u kojoj se nalazimo, niko nije sveta krava da bi bio postedjen pa tako ni Edis ni Dino bez obzira na sve ono sto su uradili za klub a uradili su mnogo a ponajvise vezano za finansije no sto se tice sportskog dijela tu su klasicni amateri i ako neko treba da odgovara za to onda su i oni ti koji trebaju da odgovaraju izmedju ostalih
Pyro is not a crime !

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 sep 2015, 23:19

Ja znam samo da dok je dzeno kopo nos desnom rukom na pressovima da smo dobro igrali, kad je preso na lijevu poceli smo padat i lose igrat :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 sep 2015, 23:22

Ja znam samo da ovi u upravi nisu napravili dobru odluku u ovom sportskom segmentu.. Nikad.
Sto brat @sabinho kaze, kad god da se ovakvo sta desi, kad god treba da reaguju, oni sve zataskaju, presute, ili neku nebitnu akciju urade da kao toboze se vidi da oni imaju stvari u rukama...

Niko za ovu situaciju nije kriv do uprave!!!!!!!
I ne kazem da treba smijeniti upravu, da me ne shvatite pogresno, al trebali bi i oni sami sebe da kazne .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 sep 2015, 23:23

hifans je napisao/la:Ja znam samo da dok je dzeno kopo nos desnom rukom na pressovima da smo dobro igrali, kad je preso na lijevu poceli smo padat i lose igrat :D
hahahahahahaha
oplakah! :thumbup:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2015, 23:25

zagorski je napisao/la:
hifans je napisao/la:Ja znam samo da dok je dzeno kopo nos desnom rukom na pressovima da smo dobro igrali, kad je preso na lijevu poceli smo padat i lose igrat :D
hahahahahahaha
oplakah! :thumbup:
i umjesto da je čopao poludesno počeo je da čopa polulijevo i to je ta ombinacija :bale: :bale: :bale:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 sep 2015, 23:26

Samo da Dzeno ne ostane, ludilo medju ljudima...tn tn tn
Drago mi sto je brat BSV ziv, i sto brat @kinosvra potvrdi da je nestrucni stab bivsi... Sad ''upamet'' , dobro razmislite koga na uzarenu klupu. Nek nam je Bog na pomoci braco

P.S. Pozdravio vas je Belosevic iz Kanade, i obecao naletit na tekmu do kraja god. :) Drago mu da nije zaboravljen.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 sep 2015, 23:29

Treba ili da dovedu SD, ili da ostave Ibraka. A onda da se fino podijele poslovi kao u svakom normalnom klubu. SD, tvoj je sportski dio, od vrha do dna, ovo ti je budzet s kojim raspolazes podvlacimo crtu na kraju svake godine, i to je to.
Uprava, dino edis itd, da se okrenu onome sto najbolje znaju, poslu, finansijama, ono sto jednu firmu cini uspjesnom (a klubovi danas su nista drugo nego firme). A nikako da guraju nos u sportski dio, realno samo kad vidite dinu, jasno vam je da veze nema o sportu, malo je onako smotan :). Elem suma sumarum, da svako radi svoj posao, bilo bi nam super :)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 sep 2015, 23:34

Hipotetički, da li bi vama da vodite klub koji je ovakav kakav jest i koji ima historiju kakvu ima i sa trenutnim tranzicijskim stanjem i nikad boljom finansijskom situacijom , ikad nametnuo iko i igdje mišljenje?

Da ste vi postigli ko naša uprava, da li bi se vi dičili tim i bili nedodirljivi i **** sve jer imate pune argumente da to uradite? Ili bi se vodili mahalašima ?

Da li bi sebi ljuljali stolicu a toliko ste truda u nju uložili. Zašto mislite da neko protiv sebe radi sve vrijeme pa i Abdulah? Što bi to neko radio?

Zapitajte se malo?

Nikom se ne nameću mišljenja, jednostavno se pokušao kontinuitet postići ali sa pogrešnim čovjekom, sve nas je zavarala titula i kup i eto nije da nije zaslužio da vodi ekipu, on je svoje odvodio. Idemo dalje, ali kriviti uprave, Abdulaha, tana, Kusturicu, navijače to je nonsens. Igrači i trener i to je to. **** se meni za Abdulaha jer on je isto tako prolazan, a mislim da ni ova uprava ni ovaj čovjek nisu srozali ugled Sarajeva niti jednim svojim gestom čak šta više. Tako da glupo je malo to.

Ne prizivajte bivše trenere i bivše igrače to nam nikad ništa dobro nije donijelo. Evo i Čomor danas ko esien i njeg vratimo. I
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 sep 2015, 23:37

Sta reci nakon jos jedne katastrofalne igre i poraza,osim da je ovo vec tuga golema! Znalo se vec odavno da imamo najsmjesniji i najgluplji strucni stab u ligi,mozda i u regionu... kad vidis skauta i ko nam prati protivnika,davno sam rekao-dobro ikoga mozemo pobjediti! Ibrakovic je izgubio povjerenje navijaca,potcjenio nas je sve,prodli smo Stojcevas,Cimirota,dali Bilbiju dzaba itd,i zauzvrat nismo doveli ama bas nikakve zamjene,sto je tragedija koja ce nam ocigledno upropastiti sezonu! koliko smo seljacka ekipa dovoljno pokazuje cinjenica da u ekipi nemamo desetku,vezni red nam je ala f.k.Drina,ili n.k.Vitez,ni trunke bolji! Kompletan strucni stab je davno morao dobiti odkaz,zajedno sa SD,jer ovo je dno dna,pa kad nismo imali za kifle igra nam je licila na nesto i na terenu je sve to bolje izgledalo! katastrofalno selektirana ekipa,imamo pola tima koji je zalutao u nas klub,kvalitetom ni u nizeligasima ne mogu igrati a to su sad redom,Bekic i jedan i drugi,Rustemovic,Puzigaca,Radovac,Baric...nedefinisani Hebibovic i Velkovski mi nisu jasni,nije da ne znaju,ali ove sezone se nisu snasli definitivno,ne znam sta im je!? jos prije mjesec dana sam govorio da smo imali katastrofalne pripreme,evropske utakmice smo odigrali lose,prvenstvene jos losije i daj Boze da izborimo Evropu!? sad nekako mislim da sa ekipom koju imamo bez obzira ko dodje za trenera ,pa makar to bude i Capelo,da cemo vrlo tesko otici u Evropu naredne godine! krivci moraju ispastati i dobiti otkaze,strucni stab,Ibrakovic prije svih,pa otom potom svi redom......bolje ne imati za kifle,a u ekipi da imas igrace koji se trude,koji igraju i kad imas igru koja lici na nesto,a sta nam sad vrijede avioni,milioni,akademije,kamp itd itd,kad sve ode u neku stvar......

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 sep 2015, 23:39

Od sutra bolji dani
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 sep 2015, 23:41

i polahko s tim pesimizmom, igramo Premijer ligu BiH ne Englesku pa da ne mozemo evropu izboriti, stavise ocekujem titulu najmanje no takvi smo ocito da moramo sve komplikovati umjesto da se to odradi na laksi nacin, al hajde, ima neceg dobrog i u tome, poslije muke je slast :D
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, johntravolta123, keli, PeppermintSA, perodeformero, Rule_hz, tuitamo i 85 gostiju.