FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arhimed89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arhimed89 » 10 sep 2015, 23:52

Uprava napolje,Ibrak kriv,Sarajevo uopste nema najjaci tim lige,Ibrakovic slusa dzemate i mahalu,uprava samo sposobna vracat dugove,..
Nekim ljudima fakat treba oduzeti slobodu govora jer istu zloupotrebljavaju.

U masi nebuloza koje su pojedinci napisali,jedan napisa i nesto na fazon baklje su krive za lose rezultate i kao ono ironicno.Naravno da su krive jarane,posto ti niko nije odgovorio da ti ja kazem da je se moglo od kazni zbog baklji dovesti jos jedan igrac koji bi imao preko 100 hiljada maraka godisnje sto je odlicno pojacanje za nasu ligu.Pored Dzenana,ti piromani sa sjevera su u najvecoj mjeri doprinjeli ovakvom rezultatu.Obican navijac je za svoje pare od domacih tekmi sa recimo 150 maraka u prosjeku pogurao svoj klub za dlaku ka naprijed a oni sto zapalise su ga unazadili za par hiljada maraka.

Sve u svemu,razocaran igrom i rezultatom.Dzeno definitivno nije kalibar za Sarajevo.
Ispunio je svoj zadatak i upisao je svoje ime u historiju Sarajeva i ocekujem da naredno ime na celu strucnog staba bude puno bolji i zvucnije sto i dolikuje ambicijama koje ima FKS.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 10 sep 2015, 23:53

FK Sarajevo !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 sep 2015, 00:08

THEC je napisao/la:i polahko s tim pesimizmom, igramo Premijer ligu BiH ne Englesku pa da ne mozemo evropu izboriti, stavise ocekujem titulu najmanje no takvi smo ocito da moramo sve komplikovati umjesto da se to odradi na laksi nacin, al hajde, ima neceg dobrog i u tome, poslije muke je slast :D
Ma dadnemo im fore pa ih onda stižemo.

Haj ovako pošteno, ocijenite ocjenom od 1 do 5 igru Benke i dajte neki komentar na njegovo današnje izdanje.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 sep 2015, 00:11

@ Hilmo ja bih ga ocijenio sa 1,5, a po meni je danas Radovac bio najbolji
P.S nemojte misliti da sam se prepao njegovih ljudi :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 sep 2015, 00:14

hilmo je napisao/la:
THEC je napisao/la:i polahko s tim pesimizmom, igramo Premijer ligu BiH ne Englesku pa da ne mozemo evropu izboriti, stavise ocekujem titulu najmanje no takvi smo ocito da moramo sve komplikovati umjesto da se to odradi na laksi nacin, al hajde, ima neceg dobrog i u tome, poslije muke je slast :D

Haj ovako pošteno, ocijenite ocjenom od 1 do 5 igru Benke i dajte neki komentar na njegovo današnje izdanje.
Uklopio se u opšte sivilo ekipe,nit je bio nešto bolji,a niti lošiji od ostalih. Mada ipak,ne mogu se oteti dojmu da to nije bio onaj stari Benko,još pred kraj onaj zicer ofula :crazy:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 11 sep 2015, 00:16

Hajmo rec da ja neb trebo izgubit poso jel bice bolje pricacu ja snjima na pivi

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 11 sep 2015, 00:17

zagorski je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Uklopio se u opšte sivilo ekipe,nit je bio nešto bolji,a niti lošiji od ostalih. Mada ipak,ne mogu se oteti dojmu da to nije bio onaj stari Benko,još pred kraj onaj zicer ofula :crazy:
Nije to do benke,kad su bili cimi i stojcev benko je zabijo sve sto mu oni serviraju,sada nema ko a on nije napadac koji ce sam sebi stvarati sanse recimo proci jednog dvojicu itd....

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 11 sep 2015, 00:17

Ne smije se Benko kritikovati, osjetio ja na svojoj koži na velikom Infu.

:mrgreen:

gizi
Kontakt:

Post Postao/la gizi » 11 sep 2015, 00:18

:puke:
Zadnja izmjena: gizi, dana/u 11 sep 2015, 05:22, ukupno mijenjano 1 put.
...neka me bez tebe ne probude. FKS <3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2015, 00:28

Imali fino rep. pauzu i vremena koliko hoces da smijenimo ublehu, da taj novi malo upozna ekipu, da se odrade neke mini pripreme pred Slaviju, ali neeeeeeee... Hajmo mi ostaviti poludesno ublehu da vidimo mozda je preko noci postao Mourinho i promijenio se, hamo jos malo yebati navijace ko da nisu dovoljno izyebani.. Daj protiv Borca kartu 20km istok staviti da nas bude malo skroz, pa posto imam godisnju i doci cu sigurno da ce fino cujem kad budem manekene castio sa dna istoka..

Ogadise mi se vise i Dzeno i smineker u uskoj kosulji iz Klokotnice i igraci i sve.. Ja danas jos nisam kuci i ko budala riktam onaj stream da gledam na laptopu u tuđem stanu, da ne propustim sta i syebem jos i to sto sam radio i sve, da vidim invalide kako igraju poludesno, polumrtvo, poluprofesionalno yebem im polu sve!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 sep 2015, 00:32

Steph je napisao/la:Ne smije se Benko kritikovati, osjetio ja na svojoj koži na velikom Infu.

:mrgreen:
Svi se smiju kritikovati.
Ja ne znam šta je razlog ali činjenica je da nije na prošlogodišnjem nivou, jes on najbolji strijelac ali nema ono što je imao prošle sezone, i kada ne zabija izbori se za loptu. Ove sezone u utakmicama gdje je bio strijelac možemo ocjeniti pozitivnom ocjenom, dok npr. današnja, utakmica protiv Mostaraca, Travničana.... tanko.
On je kvalitet i ja od njega očekujem da on napravi tu prevagu na terenu i kada ekipi ne ide.

Teško je nakon poraza ocijenjivati igrače, ali recimo da su Kovačević i Radovac odigrali veome veoma dobro, Okić je bio agilan, bilo ga je svugdje ali mrlju na sve to bacaju promašena dva zicera i stavlja ga u rubriku tragičara. Barić je isto odigrao dobro.

Baš sad gledam snimak i zapazih jedan pas Duljevića prema Okiću, mislim, gdje je ovaj prvi tačno na vrijeme poslao pas ali Okić nije dobro ispratio i ode u drugu stranu lopta osta iza leđa, djeluje mi kao da su se prvi put sreli na terenu..A ne bi trebalo tako biti.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 sep 2015, 00:37

hilmo je napisao/la:

Pa da ti pošteno kažem, neću da se stekne dojam da smatram Leona nedodirljivim, ili da mislim da ne smije bit podložan kritikama i to, ali činjenica je da ne dobija upotrebljive lopte. Raja ga pomalo počinju uzimati na zub, a ne znam šta treba, vratit se do centra, otet loptu, predriblat 7 igrača i zabit gol...? Čovjek mali milion puta (ne kažem za danas, nisam toliko obraćao pažnju jer sam se tresao ko veš mašina na centrifugi) krene u presing, ganja igrača, okrene se, vidi niko ga nije ispratio od saigrača i syebe se ko foka. Hajde jednom, dva puta - tri, ali svaki haman yebeni put mu se to desi, i za šta više on da trči? Za koga? Skoro pa ga niko živ ne yebe 2% na terenu, i normalno je da će se indisponirat i da će doć do zamora materijala. Hajde nije više problem toliki ni što nema upotrebljivih lopti, ali je problem što se niko od igrača ne trudi da se to popravi, da se potrude, da i oni zagrizu, pa da mu pokažu da nije sam protiv svih. :stop: :stop:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 sep 2015, 00:42

uNbx je napisao/la: Pa da ti pošteno kažem, neću da se stekne dojam da smatram Leona nedodirljivim, ili da mislim da ne smije bit podložan kritikama i to, ali činjenica je da ne dobija upotrebljive lopte. Raja ga pomalo počinju uzimati na zub, a ne znam šta treba, vratit se do centra, otet loptu, predriblat 7 igrača i zabit gol...? Čovjek mali milion puta (ne kažem za danas, nisam toliko obraćao pažnju jer sam se tresao ko veš mašina na centrifugi) krene u presing, ganja igrača, okrene se, vidi niko ga nije ispratio od saigrača i syebe se ko foka. Hajde jednom, dva puta - tri, ali svaki haman yebeni put mu se to desi, i za šta više on da trči? Za koga? Skoro pa ga niko živ ne yebe 2% na terenu, i normalno je da će se indisponirat i da će doć do zamora materijala. Hajde nije više problem toliki ni što nema upotrebljivih lopti, ali je problem što se niko od igrača ne trudi da se to popravi, da se potrude, da i oni zagrizu, pa da mu pokažu da nije sam protiv svih. :stop: :stop:
Ovo je bio i slučaj prošle sezone, nekoliko puta na Koševu se to dalo primjetiti, ganja beka pa jednog stopera pa drugog ali ga niko ne prati onda se okrene i galami prema našoj ekipi, očito to više ne ni on ne želi da radi.

Samo da hoće nekog PRAVOG trenera dovesti, a ne trenera u pokušaju.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 sep 2015, 00:48

hilmo je napisao/la:
uNbx je napisao/la: Pa da ti pošteno kažem, neću da se stekne dojam da smatram Leona nedodirljivim, ili da mislim da ne smije bit podložan kritikama i to, ali činjenica je da ne dobija upotrebljive lopte. Raja ga pomalo počinju uzimati na zub, a ne znam šta treba, vratit se do centra, otet loptu, predriblat 7 igrača i zabit gol...? Čovjek mali milion puta (ne kažem za danas, nisam toliko obraćao pažnju jer sam se tresao ko veš mašina na centrifugi) krene u presing, ganja igrača, okrene se, vidi niko ga nije ispratio od saigrača i syebe se ko foka. Hajde jednom, dva puta - tri, ali svaki haman yebeni put mu se to desi, i za šta više on da trči? Za koga? Skoro pa ga niko živ ne yebe 2% na terenu, i normalno je da će se indisponirat i da će doć do zamora materijala. Hajde nije više problem toliki ni što nema upotrebljivih lopti, ali je problem što se niko od igrača ne trudi da se to popravi, da se potrude, da i oni zagrizu, pa da mu pokažu da nije sam protiv svih. :stop: :stop:
Ovo je bio i slučaj prošle sezone, nekoliko puta na Koševu se to dalo primjetiti, ganja beka pa jednog stopera pa drugog ali ga niko ne prati onda se okrene i galami prema našoj ekipi, očito to više ne ni on ne želi da radi.

Samo da hoće nekog PRAVOG trenera dovesti, a ne trenera u pokušaju.
Polahko vidim i kod Milančeta da je splasnuo... Ja se samo bojim da ove kapitalce što imamo u ekipi skroz ne demotivišu pojedinci... Jer, koliki god ti bio profesionalac i borac, ako vidiš da te na terenu igrači ne prate, i bar se u pola ne zalažu kao ti, onda te počne bolit neka stvar i za pare i za golove i za sve, ne želiš pravit budalu od sebe. To se meni zna desit nerijetko na terminu i pop1zdim strašno, a mogu mislit kako je njima. :thumbdown:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2015, 01:33

EVOOOOOOO GAAAAA! Hvala ti Boze odoseeee!!!!! BSV brate mozeeees poceti slaviti!! :rol:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... tab/171243
Bahati, bahati Željkan!
1946

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 11 sep 2015, 01:34

Hvala bogu, dobru su se sjetili, jos samo #77 najurit

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 sep 2015, 01:48

uprava ne zna sta zeli ...
KUSTA MOJ DOBRI!!! VJEROVALI SMO VAM A VI HAMAN GLUPI KO I DZENO!!! JESTE IZANALIZIRALI SITUACIJU??? :lolno:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 sep 2015, 01:50

Je li medju ovim strucnim stabom koji je otpusten i onaj 'skaut' ??? Ja ako ga vidim u blizini FK Sarajevo jos jednom imam osjecaj Allaha mi da cu pocet trazit onaj BSV-ov strik!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2015, 01:53

FrancescoTotti je napisao/la:Je li medju ovim strucnim stabom koji je otpusten i onaj 'skaut' ??? Ja ako ga vidim u blizini FK Sarajevo jos jednom imam osjecaj Allaha mi da cu pocet trazit onaj BSV-ov strik!!!
Mora biti, jedino ako ga nisu ostavili jer ima dobar stajling!
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 sep 2015, 02:29

Upravni odbor će imenovati privremeni stručni štab, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog štaba.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... tab/171243

koja neozbiljnost nmg da vjerujem,cuj do kraja mjeseca da cekamo na novog trenera
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bhfanatic14, Hajdeee, JavierBosnia, perodeformero, pjankesarajevo i 65 gostiju.