Virtu4l je napisao/la:Ne znam jesu li ikada Željo i Sarajevo otpustili trenere u istom kolu, ali moglo bi se to desiti u ovom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Ne znam jesu li ikada Željo i Sarajevo otpustili trenere u istom kolu, ali moglo bi se to desiti u ovom.
ElCartel11 je napisao/la:Ja ode istuci kera od muke
Evo vam Efendic, nama nista vise ne treba, jos cemo vam platitbagrcavi je napisao/la:Dajemo vam Diatu za Zebu i još nam para dođete. Diata je atrakcija, djeca dolaze na treninge i utakmice zbog njega. Novi Drogba vjeruj mi![]()
U svakom losem ima nesto i dobroZip je napisao/la:E u kakvoj smo banani dovoljno govori ova zajednicka zajebancija pitara i manijaka![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tuki plava, ili bordo-bijela;zenicacelik je napisao/la:Sarajevo
To je taktika. Svi kukamo na Efendica i svi se zapale da napadaju po njegovoj strani, a on ubi metlu u igracima.godrina je napisao/la:Ma nije taj lik bio tako los kako ga svi pljujete. Al valjda svako ima tako jednog dezurnog krivca na kojem se kola lome.
Jeste namazani ccProbisvjet je napisao/la:To je taktika. Svi kukamo na Efendica i svi se zapale da napadaju po njegovoj strani, a on ubi metlu u igracima.godrina je napisao/la:Ma nije taj lik bio tako los kako ga svi pljujete. Al valjda svako ima tako jednog dezurnog krivca na kojem se kola lome.
I ja bi' rek'o da je bilo oko 1,5k po slobodnoj procjeni.Pappy je napisao/la:Prvi put da slagase posjetu iz Lukavice. Bila je oko 1500 posjeta. I to dosta onih kako ih ja zovem derbi navijaca. Vjerujem da nije bio radni dan, skola, i da su karte za HZ bile petaka da bi doslo vise raje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.