bosnas_ je napisao/la:Pored katastrofalnog strucnog staba,cuj strucnog -koje li ironije, nama treba nekoliko dobrih pojacanja,i zbog toga je uprava na elu sa SD glavni krivac i treba snositi posljedice. Prelazni rok je odradjen uzanso(izuzev odbrane koju su odradili za 10,mora se priznati) sve ostalo smo uzasno uradili,nemamo sredine,nemamo desetku,nemamo bekove,bokove, nemamo cak ni napadaca,Benko je nedovoljan ocigledno... i sta ja znam,imamo pogresno selektirane igrace, sve kobajagi neke zvjezdice,a relano je da prije svih Radovac nije igrac za jako Sarajevo,i ja bi raskinuo ugovor s njim,kao i sa Rustemovicem,Bekicima,Baricem,Puzigacom,za pocetak eto da se krene od tih igraca,dati ukor Hebibovicu,Velkovskom,Tatomirovicu itd. Moraju se napraviti rezovi i krenuti od nule,ali sa novim SD,ovaj to nije u stanju uraditi... puno je posla pred nama kako bi se spasila sezona i eventualno izborila Evropa,koja sada izgelda tako daleko!
Nadoći će Samke na svoje. Ne znam zašto Rustemu raskidati ugovor, čovjek je maestralno odigrao recimo zadnju utakmicu na Koševu, uvijek odradi posao, u najmjanju ruku, zadovoljavajuće. Pa najveće klase kad igraju utakmicu dva puta u tri mjeseca se pogube na terenu, a da se to ne desi jednom Rustemu... Bariću bi bilo suludo raskidati ugovor dok ne nađemo igrača na desnom beku, jer svi smo uvidjeli da Hebib nije za te pozicije, a da mi pored Barića nemamo nikog, Ahmu brata izostavljam jer ne znam šta se dešava sa tim čovjekom, nema ga nigdje.

Bekić2 me nevjerovatno razočarao zadnje dvije utakmice, nije uspio uputiti nijedan kvalitetan centaršut, a o efektivnom prodoru da ne govorimo, a za razliku od rođaka mu, krilo mu je matična pozicija. Ja od Amera ne očekujem ništa specijalno na krilu, jer to nije njegova pozicija i očigledno se ne može adaptirati na njoj. Još uvijek sam mišljenjaj da može itekako koristiti kao CF.