Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
bbbbb
Da, ispali prošle sezone.HariTz je napisao/la:Jel' to Bgt 2. grčka liga?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U tadasnjoj generaciji sam za razliku od svojih kolega uvijek vise preferirao Viscu, koji je bar imao kakav takav sut sa distance, i bio je dosta okretniji...
Iako Visca ima odlicne sezone iza sebe u Istanbulu, cisto sumnjam da ce napraviti ekstra dobar transfer...osim ako podhitno ne promjeni nesto u svojoj igri...naravno, prije svega tu mislim na dribling i igru jedan na jedan...pa brate mili ako si krilo nauci tih par finti i budi musko pa slobodno kreni na protivnickog igraca...pokusaj nesto, a ne samo protrci iza ledja odbrane kada ti neko proturi loptu - toga nema uvijek, jednom u 10 utakmica.
Samo mogu reći šteta.. Mogao je odličnu karijeru imati.FaraonTM je napisao/la:Da, ispali prošle sezone.HariTz je napisao/la:Jel' to Bgt 2. grčka liga?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šteta za ovog momka, kako je samo odigrao prvu tekmu protiv Walesa.FaraonTM je napisao/la:A yebiga prevelik zalogaj je bio prelazak iz Vojvodine u Sevillu. Trebao je ići postepeno, da je recimo iz Voše otišao u Elche (u kojem je nastupao kao posuđen igrač, al' nije igrao jer ovi nisu imali pravo otkupa ja mislim) to bi bio pun pogodak.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Bio ne bio isto mu se hvata. Na zalost u reprezentaciji ima prejaku konkurenciju.bhfanatic14 je napisao/la:Grahovac sutra najvjerovatnije opet u prvih 11
-
bhfanatic14
- Kontakt:
I to sto kazes... dzabe pratimo druge igrace kada je hadzic pretplacen u repci.dubrovnik je napisao/la:Bio ne bio isto mu se hvata. Na zalost u reprezentaciji ima prejaku konkurenciju.bhfanatic14 je napisao/la:Grahovac sutra najvjerovatnije opet u prvih 11
Stadion Koševo
- HamburgCity
- Kontakt:
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Jeste 20 minuta.HamburgCity je napisao/la:Jel Ara danas igrao?
Goalgetter je napisao/la:
Jednogodisnji ugovor u Ergotelisu. E moj Stevane.
tuga brate
I nije zabijoAjax je napisao/la:Jeste 20 minuta.HamburgCity je napisao/la:Jel Ara danas igrao?
Da i ?? Zar ne vidis koliko su ti nelogicni argumenti ?? Pa covjek je zabio vec 5 golova ove sezone za odigranih 300 minuta. Znaci svakih 60 min gol. Zabio je i u zadnjem pretkolu lige prvaka gol. Vjerovatno bi jos jedan da nije njega zamjenio trener zbog crvenog drugog igraca. A koliko je zabio golova igrac koji ti mislis da je bolji izbor od njega u napadu u zadnjih 7 svojih sezona. Kada si vec sam odlucio da bas te golove potenciras na dvije teme. Nisi realan znaci ni malo.Bosna64 je napisao/la:I nije zabijo
-
SjeverniVjetar
Mi malo previse ocekujemo, pa se onda razocaramo, neki su ga vec proglasili boljim od Henriqueza.
Mislim da ce mu trebati jos ova sezona, da se u potpunosti prilagodi na ozbiljan fubal. Ne treba ocekivati previse i stavljati ga pod pritisak.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, aqarius, arabijskisupi, AzRimiRzA, bavarian_bk, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, delko, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FCB1986, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], guillermo, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, Jabroni, JimmyPage, kakarut, karajlo, koraj, lakilone, legendarnadruga, Lynx, Marsiano, miki09, MikiPirs, mk1008, MokraKifla, Muumii, napoleon72, NEZALAGANJE, Poligon10, PSV, resko1, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, skoJaa, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, ugursuz, unavita, Venom, VivaLaLiberta i 463 gosta.