Imaš od pr0-a i lfc i još neke potrazi i skiniToxicity je napisao/la:Kad će updatei transfera?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Imaš od pr0-a i lfc i još neke potrazi i skiniToxicity je napisao/la:Kad će updatei transfera?
Ikakav update drugi tj. neki edit fajl koristis li?franklampard8 je napisao/la:
Nemam druge lige ukljucene ...
Igra mi nije orginal, skinuo sam je sa TPB za Mac. Kako da je update ?JoseMourinho je napisao/la:skini najnoviji jer i da ti proradi svi tansferi nece ti biti preko 15.3 sam ga ja pravio
e jbg ne znam za mac, haj vidjet cu kako da ti pokušam sredit za 15.1 pa ti javim jer sam pravio preko 15.3. baze pa nesto ne odgovarafranklampard8 je napisao/la:Igra mi nije orginal, skinuo sam je sa TPB za Mac. Kako da je update ?JoseMourinho je napisao/la:skini najnoviji jer i da ti proradi svi tansferi nece ti biti preko 15.3 sam ga ja pravio
Mora moći znaci 100000%, daj vise infa izleti li ti liga ikako, piše li ti pri kreiranju da imaš 1 file?dzekooooTz je napisao/la:ja nemam nista drugo u editor data sem ovog naseg dodatka i opet nece a verzija je 15.3
Hvala majstore, bio bih ti zahvalan.JoseMourinho je napisao/la:e jbg ne znam za mac, haj vidjet cu kako da ti pokušam sredit za 15.1 pa ti javim jer sam pravio preko 15.3. baze pa nesto ne odgovarafranklampard8 je napisao/la:Igra mi nije orginal, skinuo sam je sa TPB za Mac. Kako da je update ?JoseMourinho je napisao/la:skini najnoviji jer i da ti proradi svi tansferi nece ti biti preko 15.3 sam ga ja pravio
uglavnom javim ti se ako popravim
mašina, prošle sezone je imao bolju statistiku!JoseMourinho je napisao/la:Auu bosettia sto ti razvaljuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.