Povukao se i Ze ze ze sa juga, jedan za drugim ili prelaze na sjever ili se pozicioniraju blize zapadu. Sve bi ovo dobro bilo da se nije pola sarajevskog podzemlja sjatilo na jug a titula iz prethodne sezone nam mozda i ne bi izmakla.. Neka se oni bave čim god se bave, njihov način zarade me ne interesuje dok god se ne odrazi na tribinu i dok god se njihovi privatni poslovi i problemi koji se povlače za tim privatnim poslovima ne tiču juga.Southboy je napisao/la:@hagrasasudzukom
Kakvo bolan udruzenje sve ste s*ebali...vi ste KRIMINALCI samo i gledate svoj interes(osim onih momaka sto idu na tekme svaku,znam ih i njima svaka cast)..nemate podrsku juga,djeca vam navijaju,narkomani puse u kopu 15 likova navija,mnogi su stali sa jugom od "ozbiljnijih" momaka,ugaseno dosta podgrupa ko bolan od vas preuzima odgovornost..A.P ode prestane pa se kao vrati,jednu tekmu sve bude dobro poslije opet raspad..
Pala je mrtva glava zbog KRIMINALACA koje ste vi podrzali u pocetku a da im se odma u startu pocelo tjerati i bojkotovat otisli bi samu jer nmž niko na masu.benjo i zula su radili sta su htjeli i mnogi su šutjeli tada..na sastanku prije Benjo htio od kluba da se traze pare za njih za fol gostovanja da klub sve placa itd.reketaši sve šatro mangupi..mali Zejd je rekao da Manijaci nisu to i da ce sami davati dinar iz svog djepa i pratiti Želju..sve je ovo raspad,necu na forumu vise o ovim stvarima al je jug zbog vas "jadan",nažalost...ljudi nam se smiju,nmž se gostovanje organizovat zajedno ko nekada..
nez ko si ti niti me zanima iskreno!!
Zato sam i presao na drugu tribinu kao i neki momci a neki su i podvukli crtu i otisli sa juga do nekih boljih dana...
Sretno ti Vlado, da čudo napraviš sa ovom ekipom te ispuniš cilj koji je uprava postavila !